Ο κλάδος της εστίασης παραμένει βασικός πυλώνας για την ανάπτυξη του franchising στην ελληνική αγορά συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών. Παράλληλα στο σημερινό περιβάλλον, με τις αλλαγές που έχει προκαλέσει ο covid-19, αναδεικνύονται νέες τάσεις και συνήθειες δημιουργώντας ένα νέο τοπίο και στην αγορά.
Τίθενται μια σειρά από ερωτήματα στα οποία καλούνται μα απαντήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στον χώρο: Franchisors, franchisees και υποψήφιοι επιχειρηματίες – επενδυτές.
- Πώς διαμορφώνεται η συμπεριφορά του σύγχρονου καταναλωτή;
- Ποιες ενέργειες χρειάζεται ακολουθήσουν οι επιχειρήσεις εστίασης για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της εποχής;
- Ποιος είναι ο ρόλος των aggregators στο μέλλον των επιχειρήσεων εστίασης;
Σε αυτό το πλαίσιο η νέα έκδοση του Franchise Success, τεύχος #75, σε εκτενές αφιέρωμα που φιλοξενεί, παρουσιάζει σφαιρικά τις νέες τάσεις και τονίζει όλα τα στοιχεία που πρέπει να προσέχουν οι υποψήφιοι franchisees πριν την τελική επιλογή τους.
Μέσα από συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, εταιρικές παρουσιάσεις αναδεικνύονται οι εναλλακτικές που προσφέρει αυτή η μεγάλη αγορά.
Στο νέο τεύχος περιλαμβάνονται επίσης ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, 30 επιχειρηματικές προτάσεις, ιστορίες επιτυχίας από τους πρωταγωνιστές της αγοράς, νέες επενδυτικές προτάσεις που φέρνουν ανανέωση και καινοτομία στο franchising, τα νέα της αγοράς. κ.ά.
Τίτλοι εξωφύλλου
Εστίαση & Franchising: Οι τάσεις, ο σύγχρονος καταναλωτής, η επόμενη μέρα
30 επιχειρηματικές προτάσεις
Ιστορίες επιτυχίας από τους πρωταγωνιστές της αγοράς
Νέες επενδυτικές προτάσεις προσφέρουν διέξοδο στην επιχειρηματικότητα
Θεματολογία
- Άννα Κολυβά, Marketing Director της Γρηγόρης
- Θεόδωρος Τσούφης, Franchise & Business Development Manager της The Big Bad Wolf
- Στάθης και Θοδωρής Καραδήμας, Συνιδρυτές της Mon Kooloor
- Ευθύμης Μπόκιας, Network Development Supervisor της Coffee Island
- Νίκος Μουτσουρούφης, Ιδρυτής του Mailo’s The Pasta Project
- Αθανάσιος Γιαννούλης, Ιδρυτής του Baristas
- Κωνσταντίνος Αντάρας, Διευθύνων Σύμβουλος της Pizza Fan
- Νίκος Πολυχρονόπουλος, Υπεύθυνος Franchise της Coffeebrands
- Δήμητρα Κοντραφούρη, Marketing Manager της Chillbox
- Μαρία Μεργούπη, Owner & CEO των BUBBLETALE
- Βασίλειος Σαλούστρος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Choco Coffee
- Σταύρος Θεοδωράκος, Διευθύνων Σύμβουλος της CASA DEL BARISTA
- Παναγιώτης Ρουσόπουλος, Διευθύνων Εταίρος της THE FRANCHISE CO.
- Σταύρος, Ηράκλης και Βαγγέλης Βρόντης, Διευθύνοντες Εταίροι του Heraclis
- Τάσος και Γιώργος Γιαννακόπουλος, Managers του ΣΤΟΧΟΣ
Franchisee Focus – Οι πρωταγωνιστές της αγοράς παρουσιάζουν
- Ιάσωνας Κονιδάρης, franchisee του Mailo’s The Pasta Project στο Χαλάνδρι
- Νεκτάριος Κουτουζής, Νατάσσα Κρεμμύδα, franchisees του Nails 4 You στα Μελίσσια
30 Επιχειρηματικές Προτάσεις
- Επιτυχημένες αλυσίδες franchise με σταθερή πορεία στον χώρο, καθώς και νέα δίκτυα προσφέρουν ευκαιρίες επιχειρηματικής εξέλιξης.
Νέες επιχειρηματικές προτάσεις
- Νέα franchise concepts που κάνουν δυναμική αρχή και φέρνουν άλλο αέρα στο franchising, δημιουργούν νέες προοπτικές εξέλιξης.
Τα νέα της αγοράς του franchising
Η ύλη του τεύχιυς αναρτάται στη διεύθυνση Τεύχος 75
Ξεφυλλίζουμε την ψηφιακή έκδοση FRANCHISE SUCCESS 75