«Το ΑΒ Shop & Go με κέρδισε πρώτα ως πελάτη και έπειτα ως συνεργάτη»

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 07 Σεπτεμβρίου 2020
«Το ΑΒ Shop & Go με κέρδισε πρώτα ως πελάτη και έπειτα ως συνεργάτη»

Η Μαρία Σκουτάρη, αν και διέθετε διευθυντική θέση στον κλάδο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, πριν περίπου 1,5 χρόνο αποφάσισε να συνεργαστεί με την AB και να αποκτήσει το δικό της AB Shop & Go στην Καλλιθέα.

«Θεωρώ πως το λιανεμπόριο τροφίμων επενδυτικά παρέχει μια σχετική ασφάλεια και η ιδέα να ενταχθώ στον συγκεκριμένο κλάδο, συνάπτοντας συνεργασία με την πιο δυναμικά εξελισσόμενη επιχείρηση ήταν δελεαστική», μας εξηγεί.

ab-shop&go-kallithea-franchise

Καταρχάς, για ποιος λόγους επιλέξατε το franchising ως μέθοδο συνεργασίας;

Την επέλεξα γιατί μέσω αυτής μπορεί κάποιος χωρίς προηγούμενη εμπειρία να δραστηριοποιηθεί με ασφάλεια στην αγορά, αξιοποιώντας την επαγγελματική τεχνογνωσία από καταξιωμένη επιχείρηση του χώρου. Παράλληλα, οικοδομείται μία σχέση αγαστής συνεργασίας και υποστήριξης που στοχεύει στην υγιή ανάπτυξη και πρόοδο της επιχείρησης franchise. Το ΑΒ Shop & Go με είχε κερδίσει ως καταναλωτή εδώ και πολλά χρόνια. Το περιβάλλον ήταν οικείο για εμένα, οπότε ήταν σαφής και ξεκάθαρη η επιλογή μου. Εξάλλου, είναι σημαντική η ασφάλεια που νιώθεις όταν συνεργάζεσαι με μια εταιρεία που πρωτοπορεί στο λιανεμπόριο τροφίμων.

Ποιοι παράγοντες συμβάλλουν στην επιτυχημένη λειτουργία του καταστήματός σας;

Η επιτυχία έχει τρείς άξονες. Την ποιότητα των προϊόντων, την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και την εξέλιξη των υπηρεσιών ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής. Σημαντικός παράγοντας είναι η ύπαρξη κοινής φιλοσοφίας με τις αξίες και τους στόχους της ΑΒ.

ab-shop&go-kallithea-franchise-trofima

Σε περιόδους κρίσης, όπως τώρα με την πανδημία του Covid-19, ποια υποστήριξη έχει χρειαστεί και έχετε λάβει από την εταιρεία;

Ήταν πολύ σημαντική η καθημερινή καθοδήγηση και υποστήριξη όσον αφορά τους νέους κανόνες λειτουργίας για την πρόληψη μετάδοσης της επιδημίας. Μας βοήθησε να έχουμε γρήγορα αντανακλαστικά στον αυξημένο όγκο εργασίας και να ανταποκριθούμε άμεσα στα νέα δεδομένα.

Θα συστήνατε το AB Shop & Go σε συγγενή ή φίλο;

Δεδομένης της δικής μου θετικής εμπειρίας και του άψογου πλαισίου συνεργασίας που έχω με την εταιρεία, φυσικά και θα την πρότεινα. Επιπλέον θα τον συμβούλευα να ενημερωθεί επαρκώς και να αντιμετωπίσει τη νέα αυτή εμπειρία με θετική διάθεση και όρεξη για εργασία.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κας Σκουτάρη, εδώ.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.