Πανόραμα Franchise 2022 – Νέα ετήσια έκδοση

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 16 Ιουνίου 2022
Πανόραμα Franchise 2022 – Νέα ετήσια έκδοση

Ο νέος ετήσιος οδηγός ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2022 περιλαμβάνει την ετήσια έρευνα για το franchising με πληροφορίες και χρηματοοικονομικά στοιχεία από 599 αλυσίδες franchise.

Μετά από 2 απαιτητικές χρονιές για όλες τις επιχειρήσεις, το 2022 είναι η χρονιά που τα δίκτυα franchise αποδεικνύονται εξαιρετικά ανθεκτικά. Διευρύνουν τα μερίδια αγοράς τους, ενισχύοντας τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα και παράλληλα καταγράφουν θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Ενδεικτική και η αυξημένη ζήτηση που παρατηρείται εκ μέρους υποψήφιων επενδυτών ποιοτικών συστημάτων franchise.

Αυτή ακριβώς η δυναμική αποτυπώνεται στον Νέο ετήσιο οδηγό ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2022. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας που διεξήγαγε το FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP για την ανάπτυξη των αλυσίδων franchise στον ελλαδικό χώρο, σημειώνεται αύξηση της τάξης του 3% στον συνολικό αριθμό σημείων πώλησης, σε ένα περιβάλλον όπου οι επιπτώσεις της πανδημίας έχουν επηρεάσει το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς.

franchise annual 2022

Μέσα από μια πλούσια και πλήρη θεματολογία, η νέα ετήσια έκδοση ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2022 περιλαμβάνει σε 154 σελίδες όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου και οι υποψήφιοι franchisees.

  • Την πληρέστερη database με όλα τα franchise που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Περιλαμβάνονται πληροφορίες και χρηματοοικονομικά στοιχεία από 599 αλυσίδες, που ανήκουν σε όλους τους κλάδους.
  • Ετήσια έρευνα για την πορεία του franchising στην ελληνική αγορά με αναλυτικούς πίνακες για το σύνολο των συστημάτων franchise, ανά κλάδο και ανά κατηγορία, όπου αναδεικνύεται η δυναμική του franchising και η ελκυστικότητά του ως εργαλείο ανάπτυξης
  • Ετήσια έρευνα για το προφίλ των υποψήφιων franchisees όπου καταγράφονται οι σημαντικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις σε σχέση με προηγούμενα έτη, με ενδεικτική την ποιοτική και ποσοτική αύξηση υποψηφίων επενδυτών
  • Συνεντεύξεις – ρεπορτάζ όπου εκπρόσωποι αλυσίδων franchise που πρωταγωνιστούν στον χώρο, καταθέτουν τις απόψεις τους για κρίσιμα θέματα, όπως οι αλλαγές που σημειώνονται στην αγορά, τα κρίσιμα σημεία που πρέπει να προσέξει ο υποψήφιος franchisee, οι αλλαγές στα καταναλωτικά πρότυπα κ.ά.
  • 27 επιχειρηματικές προτάσεις από όλους τους κλάδους

Τίτλοι

  • To λεξικό του Franchising
  • ΠΡΟΣΩΠΑ 2022 – Νέες προτεραιότητες, ψηφιακά μέσα και επιστροφή στον ανθρώπινο παράγοντα και την αξία των καλών εργασιακών σχέσεων για το 2022 μέσα από τη ματιά των Ελλήνων franchisors.
  • Έρευνα Υποψηφίων Franchisees 2022 -= Το franchising ισχυροποιείται και οι νέοι επενδυτές νιώθουν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο επιχειρηματικό τους βήμα.
  • ZOOM στην αγορά – Προτάσεις συνεργασίας από καταξιωμένα και νέα συστήματα franchise
  • Έρευνα Franchise 2022 – ετήσια έρευνα για την πορεία του franchising στην ελληνική αγορά

Ο πλέον εύχρηστος και ενημερωμένος οδηγός για το Franchising κυκλοφορεί πανελλαδικά σε περίπτερα και πρακτορεία τύπου από τη Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022.

Ξεφυλλίστε το ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2022, εδώ: