Η εταιρεία

Η εταιρεία

Το Franchise Success Media Group έχει συμπληρώσει 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην αγορά του franchising, ενώ μέσα από τις εκδόσεις του, τις ημερίδες που διοργανώνει, τα workshops, τη συμμετοχή σε εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και τα δύο διαδικτυκά portal που αναπτύσσει www.franchise-success.gr / www.franchiseportal.gr / franchiseawards.gr έχει ως στόχο να αναδείξει τη διέξοδο που μπορεί να δώσει το franchising στην επιχειρηματικότητα και να δώσει προτάσεις και λύσεις στις επιχειρηματικές αναζητήσεις και οράματα των νέων επενδυτών για την απόκτηση της δικής τους ατομικής επιχείρησης.

Καμπάνιες ειδικά διαμορφωμένες για τις ανάγκες κάθε εταιρείας εξασφαλίζουν άμεση επικοινωνία και αποτελεσματικότητα. Newsletters, franchise TV, e-magazines, διαδικτυακές έρευνες, νέα της αγοράς, επίκαιρη αρθρογραφία, συνεντεύξεις, επενδυτικές προτάσεις κ.ά αφορούν και ενημερώνουν τόσο τον υποψήφιο επενδυτή όσο και τις ίδιες τις αλυσίδες.

the franchise success awards

Παράλληλα με στόχο την ισχυροποίηση του θεσμού του franchising στην ελληνική αγορά και την ενίσχυση της αξιοπιστίας του, το Franchise Success Media Group διοργανώνει τα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS“. Επιβραβεύονται οι εταιρείες που εφάρμοσαν βέλτιστες πρακτικές, ανέλαβαν πρωτοβουλίες, υλοποίησαν νέες στρατηγικές και επανακαθόρισαν τα δεδομένα, χαράζοντας νέα μονοπάτια. Οι εταιρείες που αφουγκράστηκαν τον πελάτη και τις προκλήσεις των καιρών, διέγνωσαν τις αλλαγές του ανταγωνιστιού πεδίου, βελτίωσαν τη συνολική αγοραστική εμπειρία, επενδύοντας με συνέπεια στα σημεία διαφοροποίησης και μοναδικότητας του concept, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα, μια συγκροτημάνη επιχειρηματική πρόταση.

Το FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP εκπαιδεύει τους αναγνώστες του με σωστή ενημέρωση, συνειδητοποίηση, δυνατότητα επιλογής, εργαλεία αξιολόγησης.

Χάρις τα πολλαπλά μέσα κυκλοφορίας και διασποράς που έχει αναπτύξει προσεγγίζει διαφορετικά κοινά με την αναγνωρισιμότητα και την εγκυρότητα που το χαρακτηρίζει..