Πενταπλή διάκριση για την Choco Coffee στα Coffee Business Awards 2021

Κατηγορία: Τελευταία Nέα της Αγοράς
Δημοσιεύτηκε: 20 Δεκεμβρίου 2021
Πενταπλή διάκριση για την Choco Coffee στα Coffee Business Awards 2021

Η αλυσίδα franchise Choco Coffee «σάρωσε» στα φετινά Coffee Business Awards, αποσπώντας τρία χρυσά βραβεία στις κατηγορίες “Top New Chain”, “Top Coffee Chain Client Service” και “Top Local Coffee Chain”, ένα silver award στην κατηγορία “Top Coffee Chain Franchise” κι ένα Bronze στην κατηγορία “Top Coffee Chain”. «Είναι πολύ σημαντικές για εμάς αυτές οι διακρίσεις. Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός πως βρεθήκαμε ανάμεσα σε ισχυρά δίκτυα και παρόλα αυτά, ξεχωρίσαμε! Είμαστε ευγνώμονες, καθώς επιβραβεύονται οι κόποι μας και η προσπάθεια που καταβάλλουμε από το ξεκίνημά μας. Δηλώσαμε συμμετοχή μόλις 2 ημέρες πριν τον διαγωνισμό και τα καταφέραμε, έχοντας συνοδοιπόρο τον κόσμο, στο ταξίδι προς την επιτυχία! Ξεκινήσαμε από ένα κατάστημα 17 τετραγωνικών μέτρων και σήμερα, το δίκτυο αριθμεί 8 εταιρικά σημεία στην Κρήτη, σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο», δήλωσε ο Βασίλειος Σαλούστρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Choco Coffee.

choco-coffee-franchise-coffee-business-awards-2021-franchisor

Ερωτώμενος για τη συνταγή της επιτυχίας, ο κ. Σαλούστρος αναφέρει πως όλα αυτά τα χρόνια εστιάζει στον παράγοντα «άνθρωπο». «Βρισκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους και τους πελάτες μας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων μας κι ο κόσμος το αναγνωρίζει αυτό».

choco-coffee-franchise-coffee-business-awards-2021

Η Choco Coffee ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο νησί της Κρήτης, μόλις πριν 4 χρόνια. Λόγω του αυξημένου όγκου εργασίας ήδη από το πρώτο τρίμηνο λειτουργίας, η ομάδα της αποφάσισε να αναζητήσει και δεύτερο χώρο. Έτσι, μετά από έναν χρόνο, προχωρά στη δημιουργία και δεύτερου καταστήματος. Το 2019, δημιουργούνται ακόμα δύο Choco Coffee και την περίοδο Ιούνιο 2020 – Μάρτιο 2021, ακόμα 4 καταστήματα ανοίγουν τις πόρτες τους, με μεγάλη επιτυχία. «Συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε εν μέσω πανδημίας κι αυτό οφείλεται στην αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος. Είμαστε κοινωνικοί, ευαισθητοποιημένοι, στηρίζουμε όσους μας έχουν ανάγκη κι αυτό αναγνωρίζεται από τους πελάτες, τους φίλους μας που μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα», καταλήγει ο κ. Σαλούστρος.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CHOCO COFFEE