THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS
Ζητήστε πληροφορίες
The Texans & Juan’s Cantina

Αυθεντικό μεξικάνικο φαγητό και ζουμερά burgers από την καρδιά του Texas είναι ο πυρήνας του The Texans & Juan’s Cantina. Δύο από τα πιο αγαπημένα είδη φαγητού συστεγάζονται κάτω από ένα κατάστημα, με μία ομάδα προσωπικού και μία κουζίνα και αποτελούν μια επιχειρηματική πρόταση. Στόχος του The Texans & Juan’s Cantina είναι να προσφέρει γρήγορα, αυθεντικό και ποιοτικό Tex – Mex φαγητό στην πόρτα του καταναλωτή με τον πιο σωστό τρόπο.

Το The Texans & Juan’s Cantina αποτελεί μια επιχειρηματική πρόταση η οποία δίνει πολλά πλεονεκτήματα στον συνεργάτη franchisee, ο οποίος διεισδύει με μία επένδυση, σε τρεις πολύ δυναμικές αγορές. Αυτή του μεξικάνικου φαγητού, του burger και του online delivery. Αξιοποιώντας την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα που προσφέρουν τα ghost kitchens και την αξιοπιστία του φυσικού καταστήματος, οι ιδρυτές δημιούργησαν το The Texans & Juan’s Cantina που απαντάει σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες. Αποτελεί ιδανική επιχειρηματική πρόταση για urban και τουριστικές αγορές.

Για τις εξαιρετικές πρακτικές που έχει εφαρμόσει και για το καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο που έχει δημιουργήσει, το The Texans & Juan’s Cantina αναδείχθηκε GOLD WINNER FRANCHISE BUSINESS MODEL INNOVATION στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023.

H ομάδα του The Texans & Juan’s Cantina συγκεντρώνει κάτω από την ίδια στέγη δύο αγαπητές κουζίνες και τις ξανασυστήνει στο κοινό μέσα από μια πρωτότυπη ιδέα. Οι ιδρυτές του, έχοντας στο βιογραφικό τους, χρόνια εμπειρία στην εστίαση και έχοντας μάθει όλες τις παγίδες, τα μυστικά αλλά και τις τάσεις που επιβάλλει η αγορά, παρουσιάζουν το The Texans & Juan’s Cantina για να προσφέρουν στον κόσμο μια νέα γευστική εμπειρία που συνδυάζει τα δύο αγαπημένα concepts σε μια επιχείρηση. Αφράτα, ζουμερά και πληθωρικά burgers, τραγανά και φρέσκα chicken wings φτιαγμένα με συνταγές από την καρδιά του Texas και αυθεντικό, αχνιστό και μυρωδάτο μεξικάνικο street φαγητό που απογειώνεται μέσα από τα «μαγικά» που κάνουν τα μεξικάνικα μπαχαρικά. Αφορά μια εξαιρετικά κερδοφόρα πρόταση franchise που επιτυγχάνει:

 • Διείσδυση στις δύο πιο ανερχόμενες και εξελισσόμενες αγορές. Αυτή του μεξικάνικου φαγητού και του burger
 • Το χαμηλότερο food cost στην αγορά της εστίασης
 •  Υψηλή μέση απόδειξη και κερδοφορία
 • Απλή και αποδοτική λειτουργία, με τον υψηλότερο δείκτη αξιοποίησης του ανθρώπινου δυναμικού, μέσω της καθετοποίησης

 

Ο συνεργάτης franchisee με μια χαμηλή επένδυση αποκτά δύο πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις που “συνομιλούν” με τις ανάγκες της αγοράς και τα “θέλω” του σύγχρονου καταναλωτή.

 

Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, οι εμπνευστές της ιδέας, δημιούργησαν μια επιχείρηση που προσαρμόζεται άψογα στη διαρκώς εξελισσόμενη delivery κοινωνία. Μέχρι τώρα, οι καταναλωτές γνώριζαν πως για να απολαύσουν ένα «γρήγορο» φαγητό θα έπρεπε να συμβιβαστούν με την χαμηλή ποιότητα. Το The Texans & Juan’s Cantina ήρθε για να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα. Τόσο το προϊοντικό μείγμα, όσο και ο τρόπος εξυπηρέτησης και παράδοσης του φαγητού, είναι αυτά που το ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, καθώς δίνει στον πελάτη αυτό που έχει ανάγκη εκείνη τη στιγμή. Ποιοτικό και γρήγορο φαγητό εύκολα και άμεσα στην πόρτα του.

Μέσα από μια επένδυση, ο συνεργάτης franchisee αποκτά δύο πολύ κερδοφόρες επιχειρήσεις. Τα δύο concepts μοιράζονται την ίδια στέγη, το ίδιο προσωπικό, την ίδια κουζίνα και όλα αυτά μέσα από ένα επιχειρηματικό μοντέλο που οδηγεί σε υψηλό τζίρο και κερδοφορία. Η επιχειρηματική πρόταση του The Texans & Juan’s Cantina είναι η απάντηση σε όλες τις ανάγκες του καταναλωτή.

 

 

Το The Texans & Juan’s Cantina απευθύνεται στον κόσμο που παραγγέλνει το φαγητό στον χώρο του ή το καταναλώνει on the go. Δηλαδή, στο μεγαλύτερο μέρος του κοινού σήμερα. Στη σύγχρονη γρήγορη εποχή, η ανάγκη για άμεσο και παράλληλα ποιοτικό φαγητό, είναι πιο μεγάλη από ποτέ. Τα θέλω του καταναλωτή που δεν έχει χρόνο αλλά και της αγοράς, επιτάσσουν την αύξηση των online παραγγελιών και την γρήγορη παράδοση αυτών. Το The Texans & Juan’s Cantina απαντάει σε όλες αυτές τις προκλήσεις, μέσω των δύο concepts που αντιπροσωπεύει. Ο άνθρωπος της σύγχρονης πόλης απολαμβάνει αυθεντικό φαγητό φτιαγμένο από παραδοσιακές ethnic συνταγές του Μεξικό και του Τέξας, το οποίο του χτυπά την πόρτα του μέσα σε 20’ από την καταχώρηση της παραγγελίας του.

Texans_Chicken_nuggets

Ο συνεργάτης franchisee που θέλει να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά με την πρόταση που προσφέρει το The Texans & Juan’s Cantina θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει δύο επιχειρήσεις με μια μόνο επένδυση. Η προϋπηρεσία στον χώρο της εστίασης δεν αποτελεί προϋπόθεση καθώς η εταιρεία μέσω του συστήματος franchise και του πλάνου ανάπτυξης, αναλαμβάνει την πλήρη εκπαίδευση τόσο του franchisee όσο και της ομάδας του και την παροχή της τεχνογνωσίας. Επίσης, λόγω του καθετοποιημένου συστήματος τροφοδοσίας, δεν απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό, κάτι που διευκολύνει την εύρεση και εκπαίδευση του νέου προσωπικού. O franchisee το μόνο που χρειάζεται να έχει είναι διάθεση και πάθος για εξέλιξη, η οποία θα επέλθει μέσα από ένα πολύ δυνατό επιχειρηματικό βήμα στον κλάδο της εστίασης, που απαντάει στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.

Οι εμπνευστές της ιδέας, έχοντας χρόνια εμπειρία στο χώρο της εστίασης βρήκαν ποιο είναι το επόμενο best thing στην επιχειρηματικότητα και δημιούργησαν το The Texans & Juan’s Cantina. Δύο concepts πολύ αγαπητά από το κοινό κάτω από την ίδια στέγη και την ίδια επιχειρηματική πρόταση. Απέσπασαν όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα ghost kitchens και την αξιοπιστία που εκπέμπουν τα φυσικά καταστήματα και δημιούργησαν ένα διττό concept που απαντά στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς. Το 2020 λοιπόν, το Juan’s Cantina ξεκίνησε τη λειτουργία του με μοναδικό στόχο να προσφέρει αυθεντικό μεξικάνικο φαγητό το οποίο φτάνει ατόφιο και φρέσκο στην πόρτα του πελάτη. Ένα χρόνο αργότερα, στην οικογένεια προστέθηκε το The Texans, προσφέροντας στο κοινό λαχταριστά burgers και chicken wings εμπνευσμένα από την καρδιά του Τέξας. Εκ τότε, τα δύο concepts «συζούν» κάτω από την ίδια στέγη, προσφέροντας στο κοινό μοναδικές γευστικές εμπειρίες ethnic φαγητού.Juan's Cantina_Mexican Food

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
140 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
80.000 €
Entry Fee:
Από €20.000
Royalties:
3,5%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2%
Εταιρικά Καταστήματα:
[2]
Καταστήματα Franchise:
[1]
Σύνολο Καταστημάτων:
[3]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2020/2022
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Ελλάδα
Περιοχές Υψηλής Προτεραιότητας:
Αθήνα, Θεσσαλονίκη
Έδρα:
Αθήνα
Τηλ:
210 6756200
Διευθύνων Σύμβουλος:
Νίκος Λυμπέρης/ Tom Λέτσος
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
THE FRANCHISE CO.
Πακέτο Franchise:

Το The Texans & Juan’s Cantina αποτελείται από δύο πολύ αγαπητά concepts κάτω από μια επιχειρηματική πρόταση, η οποία απαντά στις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο. Οι λόγοι που το καθιστούν μια μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία είναι οι εξής:

 • Με μια επένδυση, ο επιχειρηματίας αποκτά δύο επιχειρήσεις, με ένα κατάστημα, μια κουζίνα, μια ομάδα προσωπικού
 • Είναι προσαρμοσμένο στην delivery και online delivery κοινωνία, ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης αγοράς
 • Έχει την αξιοπιστία του φυσικού καταστήματος και την αμεσότητα και παραγωγικότητα των ghost kitchens
 • Eίναι ιδανικό για τις τουριστικές αγορές
 • Διαθέτει μια κουζίνα για την υλοποίηση και των δύο concepts επομένως δεν απαιτείται μεγάλη ομάδα προσωπικού
 • Τα δύο concepts διαθέτουν κοινές πρώτες ύλες, γεγονός που βοηθάει αφενός στην επίτευξη χαμηλού food cost και αφετέρου στην μείωση των φυρών
 • Τα δύο concepts συνυπάρχουν αρμονικά και δεν υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ τους. Αντίθετα, δρουν συμπληρωματικά το ένα με το άλλο, καθώς στον πελάτη παρέχονται και οι δύο κατάλογοι
 • Λόγω του προϊοντικού μείγματος, επιτυγχάνεται υψηλή μέση απόδειξη
 • Διαθέτει τηλεφωνικό κέντρο που απογειώνει την εξυπηρέτηση του πελάτη
 • Λόγω της δομής του, δεν απαιτείται μίσθωση ακινήτου σε κεντρικό σημείο, επομένως μειώνεται και το ενοίκιο

Juan's Cantina Burritos & Margaritas

Το σύστημα franchise The Texans & Juan’s Cantina είναι πάντα δίπλα στον συνεργάτη του καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας του για ό,τι χρειαστεί. Το πακέτο franchise περιλαμβάνει:

 • Συνεχή εκπαίδευση. Τόσο ο franchisee όσο και η ομάδα του, περνούν από εκπαίδευση όπου η εταιρεία τους παρέχει όλα τα εφόδια και τα εργαλεία για την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία του καταστήματος
 • Δυναμική στρατηγική marketing. Το πλάνο marketing περιλαμβάνει εργαλεία (aggregators campaign, social media, ετήσιο calendar activations) τα οποία ενεργοποιούν το κοινό και δημιουργούν μια κοινότητα γύρω από το The Texans & Juan’s Cantina.
 • Επιλογή του κατάλληλου σημείου. Το The Texans & Juan’s Cantina σε συνεργασία με την The Franchise Co., η οποία έχει αναλάβει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του επιχειρηματικού σχεδίου, καθοδηγούν τον συνεργάτη franchisee και εξετάζουν τις υποψήφιες περιοχές ώστε να βρεθεί το καταλληλότερο σημείο για το επόμενο The Texans & Juan’s Cantina
 • Τεχνογνωσία. Μέσω της εκπαίδευσης ο συνεργάτης franchisee λαμβάνει όλη την τεχνογνωσία που απαιτείται για την υλοποίηση της παραγωγής. Ωστόσο, πρόκειται για μια απλή λειτουργία που δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και προσωπικό.
 • Διαμόρφωση του καταστήματος. Από την αρχή της συνεργασίας, η εταιρεία βοηθά τον συνεργάτη της στη διαμόρφωση του καταστήματος αφενός για να διατηρηθεί η ενιαία εικόνα και αισθητική σε όλα τα καταστήματα του δικτύου και αφετέρου για να εξασφαλιστεί η διευκόλυνση της λειτουργίας των δύο concept μέσα από την ίδια κουζίνα
 • Εγχειρίδια λειτουργίας. Αποτελούν χρήσιμα εργαλεία στην κατοχή του franchisee που απλοποιούν και πρωτυποποιούν τις διαδικασίες βοηθώντας στην επιτάχυνση της παραγωγικότητας και κατά συνέπεια της αποδοτικότητας του καταστήματος
 • Συνεχής υποστήριξη. Ο συνεργάτης franchisee θα πρέπει να νιώθει ασφάλεια καθώς η εταιρεία θα είναι πάντα στο πλευρό του, θα τον συμβουλεύει και θα τον βοηθά σε ό,τι προκύψει
Ποιοι είναι οι 10 παράγοντες επιτυχίας σε αυτή την κατηγορία franchise;
Ενημερώσου και σχεδίασε μαζί μας τη δική σου επιτυχημένη επιχείρηση.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Texans & Juan’s Cantina: Καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο με πολύπλευρα οφέλη
22 Αυγούστου 2023

Στον ανταγωνιστικό κλάδο της εστίασης, ένα concept έχει ξεχωρίσει για τη μοναδική προσέγγιση του…

The Texans & Juan’s Cantina: Χαμηλό food cost, υψηλή παραγωγικότητα στην πιο δυναμική επιχειρηματική πρόταση εστίασης!
16 Ιουνίου 2023

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το The Texans & Juan’s Cantina δίνει τη δυνατότητα…

Τα The Texans & Juan’s Cantina παρουσιάζουν την επιχειρηματική πρόταση νέας γενιάς
30 Μαΐου 2023

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το The Texans & Juan’s Cantina, συμβολίζει την μετάβαση…

Juan’s Cantina: Ο καλύτερος πρεσβευτής του μεξικάνικου φαγητού σε τροχιά ανάπτυξης
03 Μαΐου 2023

Το Juan’s Cantina είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις μια γεμάτη γεύση από…

The Texans Chicken Wings & Burgers: Τα signature πιάτα που κάνουν τη διαφορά!
26 Απριλίου 2023

To The Texans Chicken Wings & Burgers ήρθε σαν απάντηση στην ανάγκη των καταναλωτών…

The Texans & Juan’s Cantina: Μικρή ομάδα προσωπικού με την υψηλότερη παραγωγικότητα!
29 Μαρτίου 2023

Το The Texans & Juan’s Cantina δείχνει για ακόμα μια φορά τον δρόμο προς…

The Texans & Juan’s Cantina- Υβριδικό μοντέλο Ghost kitchen και φυσικού καταστήματος
06 Μαρτίου 2023

Το The Texans & Juan’s Cantina πρωτοπορεί στον απαιτητικό χώρο της εστίασης καθώς επιτυγχάνει…

5+2 Λόγοι για να επενδύσεις στο The Texans & Juan’s Cantina
17 Φεβρουαρίου 2023

Πολλοί είναι οι λόγοι που κάνουν το The Texans & Juan’s Cantina, την ιδανικότερη…

The Texans & Juan’s Cantina : δύο concepts, μια κουζίνα, ένα προσωπικό, ένα κατάστημα, μια επιχειρηματική ιδέα!
19 Ιανουαρίου 2023

Το The Texans & Juan’s Cantina συγκεντρώνει κάτω από την ίδια στέγη και την…

The Texans & Juan’s Cantina- Πρωταθλητής στην αγορά του delivery!
17 Ιανουαρίου 2023

Στην απαιτητική σύγχρονη αγορά του delivery και δη, του online delivery το The Texans…

The Texans & Juan’s Cantina: Δύο επιχειρήσεις με μια επιχειρηματική πρόταση
10 Ιανουαρίου 2023

Το The Texans & Juan’s Cantina αποτελεί μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση, η οποία απαντάει…

Το The Texans & Juan’s Cantina ξεκινά την ανάπτυξη του δικτύου του!
03 Ιανουαρίου 2023

To The Texans & Juan’s Cantina, το πιο ανερχόμενο και καινοτόμο tex- mex της…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:80.000€
Entry Fee: Από €20.000€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS
Μέσο Ύψος Επένδυσης:80.000€
Entry Fee: Από €20.000€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες