«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι που ανοίξαμε το δικό μας Nails 4 You»

Κατηγορία: Franchisees Success Stories
Δημοσιεύτηκε: 26 Νοεμβρίου 2021
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι που ανοίξαμε το δικό μας Nails 4 You»

Από αρχές Σεπτεμβρίου του 2021, οι γυναίκες των Βορείων προαστείων μπορούν να απολαύσουν τις μοναδικές υπηρεσίες της αλυσίδας Nails 4 You, καθώς τα Μελίσσια απέκτησαν το δικό τους beauty spot. Ο Νεκτάριος Κουτουζής και η Νατάσσα Κρεμμύδα, αν και προέρχονται από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, αποφάσισαν να επενδύσουν στον κλάδο της ομορφιάς, καθώς όπως μας εξηγούν ό,τι έχει να κάνει με ομορφιά και γυναίκα, δεν πρόκειται ποτέ να πέσει έξω. Πάντα μια γυναίκα θα δώσει λεφτά για να περιποιηθεί τον εαυτό της, αρκεί οι παρεχόμενες υπηρεσίες να είναι ποιοτικές.

O Νεκτάριος Κουτουζής και η Νατάσσα Κρεμμύδα δεν είχαν καμιά σχέση με τον χώρο της ομορφιάς, αν και πάντα τους γοήτευε αυτή η αγορά με τις τόσες πολλές προοπτικές ανάπτυξης. Ο Νεκτάριος Κουτουζής διαθέτει τη δική του εταιρεία πληροφορικής. Από την άλλη η Νατάσσα Κρεμμύδα, μέχρι και πρόσφατα ήταν νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο. Οι πολλές ώρες εργασίας όμως σε συνδυασμό με τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν σε ένα νοσοκομείο, ώθησαν την κ. Κρεμμύδα να θέλει να ασχοληθεί με ένα αντικείμενο που την εκφράζει και της αρέσει. Η έρευνα τους οδήγησε στην πρόταση franchise Nails 4 You,ως την ιδανική πρόταση για εκείνους.

nails4you franchise

Ποιοι λόγοι σας οδήγησαν να επιλέξετε τη συνεργασία με ένα δίκτυο franchise;

Ν.Κ: Δεν ήμασταν στον χώρο, δεν είχαμε σχέση με τον χώρο. Θέλαμε κάτι που να είναι πιο οργανωμένο, να πάρουμε οδηγίες από κάποιον, να μας δώσει μια κατεύθυνση. Αν το κάναμε μόνοι μας, χωρίς βοήθεια, μπορεί να μην ήταν τόσο πετυχημένο. Είναι πολύ διαφορετικό, να έχεις ανθρώπους που το έχουν ήδη δουλέψει, που έχουν ένα πετυχημένο δίκτυο καταστημάτων.

Ν.ΚΡ: δεν θα μπορούσαμε να τρέξουμε σωστά μια επιχείρηση που δεν ξέρουμε το αντικείμενο. δεν θα τολμούσαμε κάτι από το μηδέν χωρίς να το ξέρουμε. Ήταν σημαντικό να έχουμε κάποιες βασικές αρχές και υποστήριξη από ένα οργανωμένο δίκτυο.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας οδήγησαν να επιλέξετε το Nails 4 You;

Ν.Κ: To Nails 4 You μου κέντρισε το ενδιαφέρον γιατί είναι τεχνολογικά μπροστά, σε σχέση με αντίστοιχες αλυσίδες franchise. Με τα online ραντεβού, τα συστήματα συναγερμού και γενικά όλο το σύστημα οργάνωσης μου έκανε αίσθηση. Ένα σύστημα που μας επιτρέπει να μην είμαστε συνέχεια παρόντες στο κατάστημα. Ειδικά εγώ που έχω και την άλλη μου δουλειά.

Ν.ΚΡ: Αντίστοιχα και εγώ, επειδή η προηγούμενη δουλειά μου στο νοσοκομείο ήταν μια δουλειά χωρίς ωράριο, ήθελα κάτι που να μου δίνει χρόνο. Εδώ, μπορώ να έχω έλεγχο αλλά συγχρόνως έχω και μια ελευθερία κινήσεων. Επίσης σαν πελάτισσα παρατήρησα ότι οι τιμές του Nails 4 You είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικές. Ειδικά εδώ στα Βόρεια προάστια, που οι τιμές είναι γενικά πιο «τσιμπημένες», το Nails 4 You παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Οπότε δεν γίνεται να μην πάει καλά.

nails4you franchise

Ποιες διαδικασίες ακολουθήθηκαν από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας σας με την εταιρεία;

Αφού επιλέξαμε την περιοχή και η εταιρεία το ενέκρινε, βρήκαμε το ακίνητο και μετά ξεκίνησε η διαδικασία ετοιμασίας του καταστήματος. Από εκεί και πέρα τα πάντα, τα ανέλαβε η εταιρεία. δεν χρειαζόταν να κάνουμε κάτι. Μόνο προσωπικό βρήκαμε εμείς ώστε να δημιουργήσουμε μια σχέση μαζί του. Βέβαια αν θέλαμε, θα μπορούσε η εταιρεία και μας βρει άτομα. Και σαφώς όλο το προσωπικό μας, αξιολογήθηκε και εκπαιδεύτηκε στα standards της εταιρείας.

Με ποια εργαλεία σας έχει εφοδιάσει το δίκτυο, ώστε να νιώθετε έτοιμοι να διευθύνετε ένα κατάστημα Nails 4 Υou;

Πρώτα από όλα από την πρώτη μέρα είχα κλεισμένα ραντεβού, καθώς στην ιστοσελίδα του Nails 4 You, το κοινό μπορούσε να κάνει κράτηση πριν ακόμα ανοίξει το κατάστημα. Και μετά, υπήρξε υποστήριξη από την εταιρεία. Είχε στείλει έμπειρο προσωπικό για να βοηθήσει και να καθοδηγήσει τις νέες μας τεχνίτριες. Και γενικά σε ό,τι απορίες έχουμε, το Nails 4 You είναι εκεί για να μας συμβουλέψει και να μας βοηθήσει.

Ποια είναι τα σχόλια που δέχεστε; Τι είναι αυτό που ενθουσιάζει το κοινό;

Γενικά ακούμε καλά σχόλια για το μαγαζί σαν κατάστημα, σαν αισθητική. Έχουμε πελάτες που χάρηκαν πολύ που άνοιξε ένα κατάστημα στα Βόρεια προάστια, γιατί δεν είχε κοντά τους. Για όσους δεν γνώριζαν την αλυσίδα δείχνουν ενδιαφέρον για να μάθουν για εμάς. Τους αρέσει πολύ το μαγαζί που είναι φωτεινό, η μεγάλη γκάμα των χρωμάτων και βέβαια οι πολύ φιλικές, προς την τσέπη τιμές.

nails4you franchise

Πώς θα περιγράφατε τη συνεργασία σας με το Nails 4 Υou μέχρι τώρα;

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Υπάρχει αμεσότητα και διάθεση για βοήθεια. Αυτό που μας ενθουσιάζει είναι ότι μπορούμε να καλέσουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή τον ιδιοκτήτη, για να τον ρωτήσουμε ότι θέλουμε. Και εκείνος είναι πάντα πρόθυμος να μας βοηθήσει.

Γνωρίζετε ότι το δίκτυο Nails 4 You αναδείχτηκε ως Gold Winner στα The Franchise Success awards 2021 στην κατηγορία beauty and wellness franchise; Τι σημαίνει αυτό για εσάς;

Σημαίνει ότι κάναμε την σωστή επιλογή και μας επιβεβαιώνει!

Η επιθυμία σας να ανοίξετε ένα δικό σας κατάστημα έχει γίνει πραγματικότητα. Πως αισθάνεστε για αυτό;

Ν.ΚΡ: Εμένα έχει αλλάξει η ζωή μου κυριολεκτικά και μεταφορικά, προς το καλύτερο.

Ν.Κ: Μέχρι να ανοίξουμε είχαμε ένα μικρό άγχος, όπως είναι λογικό. Σίγουρα όμως είμαστε πολύ χαρούμενοι, ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι. Και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί. Ακόμα για εμάς, είναι όλα άγνωστα. Κάθε μέρα είναι και μια νέα μέρα που μαθαίνουμε και ανακαλύπτουμε κάτι. Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό.

Θα συνιστούσατε το Nails 4 Υou σε έναν φίλο-γνωστό σας;

Θα το συνιστούσαμε σίγουρα σε κάποιον που θέλει να μπει σε αυτόν τον χώρο

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

NAILS 4 YOU