Πανόραμα Franchise 2023 – νέος ετήσιος οδηγός

Κατηγορία: Εκδόσεις
Δημοσιεύτηκε: 27 Ιουνίου 2023
Πανόραμα Franchise 2023 – νέος ετήσιος οδηγός

Ο νέος ετήσιος οδηγός Πανόραμα Franchise 2023, που κυκλοφορεί πανελλαδικά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ετήσια έρευνα για το franchising με πληροφορίες και χρηματοοικονομικά στοιχεία από 559 αλυσίδες franchise.

ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2023 – Όλα τα franchise της ελληνικής αγοράς.

Το franchising και το 2022 αλλά και το 2023 προσελκύει όλο και περισσότερους ανεξάρτητους επιχειρηματίες και ιδιαίτερα υφιστάμενους franchisees. Η ανθεκτικότητα που επέδειξαν τα οργανωμένα συστήματα franchise την περίοδο της κρίσης αλλά και του κορωνοϊού, προσελκύουν σημαντικό αριθμό επιχειρηματιών οι οποίοι αναζητούν ισχυρά brands, δομημένα συστήματα, υποδομές, στρατηγικές συμμαχίες και κυρίως, υποστήριξη αλλά και συνεχή εξέλιξη του concept.

Αυτή ακριβώς η δυναμική αποτυπώνεται στον Νέο ετήσιο οδηγό ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2023. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας που διεξήγαγε το FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP για την ανάπτυξη των αλυσίδων franchise στον ελλαδικό χώρο, σημειώνεται ήπιος ρυθμός ανάπτυξης 2% στον συνολικό αριθμό σημείων πώλησης, με τα σημεία franchise των δικτύων να αυξάνονται κατά 4%.

franchise panorama 2023

Μέσα από μια πλούσια και πλήρη θεματολογία, η νέα ετήσια έκδοση ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2023 περιλαμβάνει σε 160 σελίδες όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι επαγγελματίες του κλάδου και οι υποψήφιοι franchisees.

 • Την πληρέστερη database με όλα τα franchise που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Περιλαμβάνονται πληροφορίες και χρηματοοικονομικά στοιχεία από 559 αλυσίδες, που ανήκουν σε όλους τους κλάδους.
 • Ετήσια έρευνα για την πορεία του franchising στην ελληνική αγορά με αναλυτικούς πίνακες για το σύνολο των συστημάτων franchise, ανά κλάδο και ανά κατηγορία, όπου αναδεικνύεται η δυναμική του franchising και η ελκυστικότητά του ως εργαλείο ανάπτυξης
 • Ετήσια έρευνα για το προφίλ των υποψήφιων franchisees όπου καταγράφονται οι σημαντικές αλλαγές και διαφοροποιήσεις σε σχέση με προηγούμενα έτη, με ενδεικτική την ποιοτική και ποσοτική αύξηση υποψηφίων επενδυτών
 • Συνεντεύξεις – ρεπορτάζ όπου εκπρόσωποι αλυσίδων franchise που πρωταγωνιστούν στον χώρο, καταθέτουν τις απόψεις τους για κρίσιμα θέματα, όπως οι αλλαγές που σημειώνονται στην αγορά, τα κρίσιμα σημεία που πρέπει να προσέξει ο υποψήφιος franchisee, οι αλλαγές στα καταναλωτικά πρότυπα κ.ά.
 • 35 επιχειρηματικές προτάσεις από όλους τους κλάδους
 • Αρθρογραφία

 

Τίτλοι

 • ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Πολιτική τιμών των συστημάτων franchise σε περιόδους οικονομικής κρίσης.
 • ΠΡΟΣΩΠΑ 2023 – Με έμφαση στην τεχνολογία, τη βιωσιμότητα του επιχειρηματικού μοντέλου, την ευελιξία και την προσαρμογή στις νέες τάσεις της αγοράς, οι Έλληνες franchisors μάς παρουσιάζουν τα σημεία-κλειδιά για την ανάπτυξη και τη μακροπρόθεσμη επιτυχία των δικτύων τους για το 2023.
 • Έρευνα Υποψηφίων Franchisees 2023 – Μετά από μια σειρά αλλεπάλληλων κρίσεων, το franchising βγαίνει για ακόμα μια φορά νικητής, καθώς οι υποψήφιοι νέοι franchisees είναι έτοιμοι να κάνουν μια ομαλή μετάβαση στην επιχειρηματικότητα, επενδύοντας σε ένα σύστημα franchise στο άμεσο μέλλον..
 • ZOOM στην αγορά – Προτάσεις συνεργασίας από καταξιωμένα και νέα συστήματα
 • Έρευνα Franchise 2023 – ετήσια έρευνα για την πορεία του franchising στην ελληνική αγορά

 

Ο πλέον εύχρηστος και ενημερωμένος οδηγός για το Franchising κυκλοφορεί πανελλαδικά σε περίπτερα και πρακτορεία τύπου από τη Τρίτη 27 Ιουνίου 2023.

Είναι ανηρτημένος στη διεύθυνση https://www.franchise-success.gr/el/magazine/digital-edition/Publication/12–FRANCHISE-2023

ενώ μεγάλο μέρος της ύλης του ανεβαίνει στο www.franchise-success.gr