Νέο τεύχος #78 FRANCHISE SUCCESS με αφιέρωμα στα The Franchise Success Awards 2023

Κατηγορία: Εκδόσεις
Δημοσιεύτηκε: 17 Νοεμβρίου 2023
Νέο τεύχος #78 FRANCHISE SUCCESS με αφιέρωμα στα The Franchise Success Awards 2023

Το νέο τεύχος #78 του FRANCHISE SUCCESS σε μια αφιερωματική έκδοση μας παρουσιάζει τους νικητές στα φετινά βραβεία THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023. 

Η αγορά του franchising εξακολουθεί να προσφέρει τη δυνατότητα σημαντικών ευκαιριών για υφιστάμενους και μελλοντικούς επιχειρηματίες, είτε franchisors είτε franchisees. Ποιες είναι όμως οι κύριες τάσεις στο franchising για το 2022 και ποιοι είναι οι πρωταθλητές του χώρου;

 #78 FRANCHISE SUCCESS

Μέσα από συνεντεύξεις, εκπρόσωποι των αλυσίδων franchise που βραβεύθηκαν στα The Franchise Success Awards 2023 μας παρουσιάζουν τις πρακτικές και τα βασικά σημεία της στρατηγικής που ακολούθησαν το 2023 και τους έκανε να ξεχωρίσουν στα φετινά βραβεία.

Βραβεύονται οι εταιρείες οι οποίες «διάβασαν» σωστά τις τάσεις της αγοράς και κατάφεραν να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία των δικτύων τους, αναδεικνύοντας τις βέλτιστες πρακτικές σε έναν αέναα μεταβαλλόμενο χώρο.

 #78 FRANCHISE SUCCESS

Στο νέο τεύχος #78 συμπεριλαμβάνονται 22 επιχειρηματικές προτάσεις, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της αγοράς συνεργάτες/franchisees, αρθρογραφία για τις αλλαγές στο λιανεμπόριο και το νέο ανταγωνιστικό πεδίο που διαμορφώνεται, νέα της αγοράς κ.ά.

Τίτλοι:

  • THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023 – Οι νικητές
  • Λιανεμπόριο και Franchising: Μια νέα εποχή
  • Ιστορίες επιτυχίας από τους πρωταγωνιστές της αγοράς
  • 22 Επιχειρηματικές προτάσεις
  • Νέες επενδυτικές προτάσεις προσφέρουν διέξοδο στην επιχειρηματικότητα

 

 #78 FRANCHISE SUCCESS

To FRANCHISE SUCCESS στοχεύει στην ανάδειξη καλών πρακτικών και καλλιέργειας κουλτούρας franchise, μέσα από ρεπορτάζ αγοράς, έρευνες, συνεντεύξεις από προσωπικότητες του χώρου και θεσμικούς παράγοντες, στα έντυπα που εκδίδει και στα portal που αναπτύσσει.

Το νέο τεύχος #78 του FRANCHISE SUCCESS είναι έκδοση free press που διατίθεται συνδρομητικά και είναι αναρτημένη στη διεύθυνση

https://franchise-success.gr/?r3d=tefchos-78