Νέο Παραδοσιακό σύντομα κοντά μας και στην Άνω Τούμπα!

Κατηγορία: Ενημέρωση & Άρθρα
Δημοσιεύτηκε: 11 Οκτωβρίου 2018
Νέο Παραδοσιακό σύντομα κοντά μας και στην Άνω Τούμπα!

Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο franchise κατάστημα Παραδοσιακό στην Άνω Τούμπα έχει ήδη ξεκινήσει! Σύντομα, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 201, θα λειτουργήσει το νέο Παραδοσιακό, προσφέροντας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του στις καλύτερες τιμές, πάντα με χαμόγελο και ζεστασιά!

paradosiako.katastima2

Η ιστορία του Παραδοσιακό ξεκινάει το 1957 στο Πανόραμα. Η γιαγιά Ελευθερία, αναμιγνύοντας αγνά υλικά ακολουθεί παραδοσιακές συνταγές και δημιουργεί χωριάτικες πίτες και άλλα προϊόντα που έμελλαν να γίνουν ξακουστά σε όλη την πόλη. Το 1994, έχοντας πάρει όλη τη γνώση και τις αυθεντικές συνταγές, στην οδό Παπαδοπούλου ξεκινάει το Παραδοσιακό με γεύση και όραμα και με την πάροδο του χρόνου καθιερώνεται ως συνώνυμο της ποιότητας και της παράδοσης!

Σήμερα, το Παραδοσιακό μετρά 5 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμο να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα, ώστε να προσφέρει στο κοινό τις δημοφιλείς συνταγές της γιαγιάς, που όμως ακολουθούν τη σύγχρονη εποχή και τις νέες τάσεις της αγοράς! Η ομάδα του Παραδοσιακό με εμπειρία 25 ετών εφοδιάζει τον νέο συνεργάτη με όλη την γνώση που έχει αποκτήσει και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα, για μια επιτυχημένη πορεία στον δυναμικό χώρο της εστίασης.

paradosiako.pitakia

Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος συνεργάτης που θα επιλέξει το Παραδοσιακό, επωφελείται από:

  • Τη συνεχή εκπαίδευση καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.
  • Το ισχυρό επιχειρηματικό on-line εργαλείο e-liza, που διευκολύνει όλες τις διαδικασίες και λειτουργίες της επιχείρησης.
  • Την ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ.
  • Τη δυναμική παρουσία στα social media με πάνω από 10.000 πιστούς ακόλουθους στα social media.
  • Την Αποκλειστικότητα περιοχής.
  • Τα εγχειρίδια λειτουργίας που καταγράφουν και τυποποιούν όλες τις καθημερινές διαδικασίες για την αποδοτική λειτουργία του καταστήματος.

 

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ