Η εμπειρία THE BIG KAHUNA

Κατηγορία: Ενημέρωση & Άρθρα
Δημοσιεύτηκε: 09 Οκτωβρίου 2018
Η εμπειρία THE BIG KAHUNA

Το πάντρεμα του εξωτικού street food με το πάθος για το διαφορετικό συνέθεσαν ένα food spot που τάραξε τα νερά της εστίασης. Το όνομα αυτού…THE BIG KAHUNA !

Στη γλώσσα των surfers σημαίνει «το μεγάλο κύμα» και δεν θα μπορούσε να περιγράψει καλύτερα αυτό που συμβαίνει στα καταστήματα της πιο «τρελής» street food αλυσίδας της πόλης.

Γιατί το THE BIG KAHUNA αποτελεί ένα concept που δεν εστιάζει μόνο στη γεύση. Με στόχο να προσφέρει μια συνολικά συναρπαστική εμπειρία σε κάθε επίσκεψη, το εξωτικό project με τον ανατρεπτικό χαρακτήρα δημιουργεί ένα σκηνικό που μεταφέρει τους επισκέπτες εκεί που είναι πάντα καλοκαίρι.

Σε ένα χώρο με ξύλινα τραπέζια, ψάθινα διακοσμητικά στοιχεία και memorabilia κάθε λογής, ο καταναλωτής μεταφέρεται στη Χαβάη, την Καραϊβική, την Ταϊλάνδη ή ότι άλλο φαντάζεται στα πιο εξωτικά του όνειρα. Υπό τους ήχους αγαπημένων rock n’ roll τραγουδιών κατευθύνεται στο counter όπου τον υποδέχεται το φιλικό και fun προσωπικό του καταστήματος, ντυμένο με καπέλα και πολύχρωμα πουκάμισα, και τον βοηθάει να επιλέξει ανάμεσα στις «προκλητικές» δημιουργίες της κουζίνας.

Τι θα δοκιμάσει σήμερα; Burger με φιλέτο στρουθοκάμηλου; Lobster roll με αστακό από τη Τζαμάικα;  Ή μήπως κεφτέδες κροκόδειλου; Μια ακόμη περιπέτεια στο THE BIG KAHUNA μόλις ξεκίνησε! Απολαμβάνοντας ένα exotica cocktail ειδοποιείται για την παραγγελία του και την παραλαμβάνει σε ένα packaging που του τραβάει το μάτι, φυσικά ανακυκλώσιμο. Όλο χαρά και ανυπομονησία, είναι έτοιμος να απολαύσει τις ανορθόδοξες συνταγές του THE BIG KAHUNA στην δική του μικρή καλύβα. Τα πιο εξωτικά street food του κόσμου προσαρμόζονται σύμφωνα με τον μοναδικό, δημιουργικό, burger τρόπο της αλυσίδας, ιντριγκάροντας τον καταναλωτή και διευρύνοντας τους γευστικούς του ορίζοντες. Έτσι, καλύπτουν την αυξανόμενη ανάγκη του κοινού για συναρπαστικές γεύσεις που ταξιδεύουν με την πρώτη μπουκιά.

Στο πιο ασυνήθιστο fast casual εστιατόριο της πόλης, ο επισκέπτης δοκιμάζει «τίμια» σε ποσότητα και τιμή πιάτα σε έναν tropical χώρο με άποψη, νιώθοντας ότι πίσω από το THE BIG KAHUNA «κρύβεται» μια ενωμένη ομάδα που εργάζεται ώστε να του προσφέρει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα, από την αρχή μέχρι το τέλος.

Με 2 καταστήματα στην Αθήνα, το THE BIG KAHUNA κατακτάει συνεχώς νέο φανατικό κοινό που επιλέγει την αλυσίδα για τις εξωτικές γεύσεις και τον μοναδικό κινηματογραφικό του χαρακτήρα που θυμίζει αμερικάνικο φαστφουντάδικο.