Έρευνα: Franchising 2020 & Covid-19

Κατηγορία: Έρευνες
Δημοσιεύτηκε: 10 Απριλίου 2020
Έρευνα: Franchising 2020 & Covid-19

To νέο περιβάλλον που φέρνουν οι επιπτώσεις της πανδημίας του Covid-19 δημιουργεί ένα πρωτόγνωρο ανταγωνιστικό πεδίο και στο franchising. Η εμπειρία μας από άλλες κρίσεις υπογραμμίζει την ανάγκη και να δράσουμε άμεσα διαχειριζόμενοι αποτελεσματικά τις τρέχουσες ανάγκες, αλλά και να σχεδιάζουμε ταυτόχρονα τις επόμενες κινήσεις μας.

Ας προσπαθήσουμε να ανακαλύψουμε τι μας διδάσκει αυτή η κρίση
– Πώς θα ετοιμαστούμε για την επόμενη μέρα;
– Πώς θα πρέπει να διαχειριστουμε το σήμερα;

Το Franchise Success πάντα κοντά στον νέο επιχειρηματία και με αποστολή να προσφέρει σφαιρική και αξιόπιστη ενημέρωση διεξάγει την έρευνα “Franchising Covid-19.

franchiseSuccess covid-19 survey

Στόχος η καταγραφή των αλλαγών στο επενδυτικό πλάνο, τις στάσεις, τις προτιμήσεις και τα επενδυτικά ενδιαφέροντα  δυνητικών νέων επιχειρηματιών στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται.

Εάν έχετε στα σχέδιάσας να προχωρήσετε σε μία νέα επιχειρηματική κίνηση βραχυπρόθεσμα ή  μεσοπρόθεσμα ή έχετε εξετάσει το franchising στα πλαίσια του επιχειρηματικού σχεδιασμού σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε την έρευνα.

Η συμπλήρωση της έρευνας δεν απαιτεί περισσότερα από 5 λεπτά. Με την ολοκλήρωση θα γίνουν διαθέσιμα σε εσάς τα αποτελέσματα της έρευνας. Η άποψη σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς.

Κάντε κλικ στο παρακάτω link για να ξεκινήσετε την έρευνα. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΕΥΝΑΣ