Νέος Ετήσιος Οδηγός Πανόραμα Franchise 2020

Κατηγορία: Για το νέο Επιχειρηματία
Δημοσιεύτηκε: 16 Απριλίου 2020
Νέος Ετήσιος Οδηγός Πανόραμα Franchise 2020

Ποια εικόνα παρουσιάζει η ελληνική αγορά του franchising λίγο πριν το ξέσπασμα της νέας κρίσης του Covid-19; Τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας για το franchising στην ελληνική αγορά για το 2019, που δημοσιεύεται στη φετινή έκδοση ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2020, περιγράφουν αναλυτικά την εικόνα της πορείας του franchising στην αγορά, τους κλάδους που ελκύουν το ενδιαφέρον των νέων franchisees καθώς και τις ευκαιρίες και τις προοπτικές που προσφέρονται.

franchise annual 2020

Η σταθερή ανάπτυξη αποδεικνύει την ανθεκτικότητα του θεσμού, ο οποίος συνδυάζει δυναμικά την επιχειρηματικότητα, τη δημιουργία ισχυρών brands και την ισχύ των δικτύων.

Με στόχο την πλήρη και ουσιαστική ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και των υποψήφιων επενδυτών, το ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2020, περιλαμβάνει:

  • Πλήρως ανανεωμένη database με αναλυτικά στοιχεία για όλες τις αλυσίδες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά σε όλους τους κλάδους franchise
  • Έρευνα σχετικά με το πώς διαμορφώθηκε η αγορά του franchising το 2019, αναλυτικά ανά κλάδο
  • Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τη νέα περίοδο προκλήσεων που διανύουν τα δίκτυα franchise
  • Μεγάλο αφιέρωμα με θέμα «Ώριμα ή Αναδυόμενα Δίκτυα Franchise : Πώς να Επιλέξω, τι με Συμφέρει;»
  • Πρόσωπα 2020: Εκπρόσωποι σημαντικών ελληνικών αλυσίδων franchise μας απαντούν και κάνουν τη δική τους αποτίμηση για τη χρονιά που μας πέρασε.
  • Προτάσεις συνεργασίας από καταξιωμένα καθώς και νέα συστήματα franchise

franchising survey 2020

Το ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2020, η νέα ετήσια έκδοση του FRANCHISE SUCCESS, αποτελεί απαραίτητο εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία και υποψήφιου επενδυτή!

Από τις 11 Απριλίου, ο πλέον εύχρηστος και ενημερωμένος οδηγός για το Franchising κυκλοφορεί πανελλαδικά σε περίπτερα και πρακτορεία τύπου. Διατίθεται επίσης στο www.readpoint.com , ενώ μεγάλο μέρος της ύλης του είναι ανηρτημένο στο franchise-success.gr καθώς και στο issuu.com!