Νέο τεύχος -63- Free Press του Franchise Success

Κατηγορία: Για το νέο Επιχειρηματία
Δημοσιεύτηκε: 19 Ιουνίου 2017
Νέο τεύχος -63- Free Press του Franchise Success

Με το νέο τεύχος του -ν. 63 free press- το Franchise Success αναδεικνύει τη δυναμική που μπορεί να δώσει το franchising στην τουριστική αγορά, τη βιομηχανία που βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» της ελληνικής οικονομίας.

Παρουσιάζονται αναλυτικά οι ευκαιρίες που μπορούν να προσφέρουν τα συστήματα franchise στον επιχειρηματία που στοχεύει να δραστηριοποιηθεί σε έναν χώρο, που χαρακτηρίζεται από υψηλή κερδοφορία και παρουσιάζει αυξητικούς ρυθμούς ανάπτυξης.

Επίσης η νέα έκδοση περιλαμβάνει αφιέρωμα στο Street Food Festival που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2017. Μέσα από αναλυτικό ρεπορτάζ, Concepts που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση ξεναγούν τον αναγνώστη στη δελεαστική αγορά που δραστηριοποιούνται.

Παράλληλα, στο τεύχος 63, νέα franchise concepts, κάνουν δυναμική έναρξη και δίνουν διέξοδο στην επιχειρηματικότητα με νέες και φρέσκιες προτάσεις. Νέες τάσεις αλλάζουν το τοπίο σε τομείς της αγοράς όπως η εστίαση, η ψυχαγωγία, οι υπηρεσίες, τα εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής, ο χώρος ομορφιάς-υγείας-ευεξίας  κ.λπ. προσφέροντας επαγγελματική διέξοδο στους νέους επιχειρηματίες – franchisees.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα κριτήρια επιλογής, στα στοιχεία μοναδικότητας που πρέπει να αναζητήσουν οι υποψήφιοι franchisees για μια επιτυχημένη συνεργασία franchise.

Συνεντεύξεις, αρθρογραφία, ρεπορτάζ, τα τελευταία νέα από τα προγράμματα ΕΣΠΑ, νέα της αγοράς συμπληρώνουν τη νέα free press έκδοση.

Ενδεικτικοί Τίτλοι:

  • Τουρισμός & Franchising

12 ελλαδικά concept που μπορούν να αξιοποιηθούν αποδοτικά στην αγορά του τουρισμού

  • Ρεπορτάζ: Street food festival Θεσσαλονίκης
  • Κύπρος & franchising: Συνέντευξη με τον κ. Στέλιο Αναστασιάδη, Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας
  • Οι κρίσιμοι παράγοντες που αναδεικνύουν  ένα επιτυχημένο σύστημα franchise στην εστίαση
  • To franchising είναι μια επιχειρηματική λύση που ταιριάζει στον καθένα μας;
  • Υποψήφιος Franchisee: 12 συν Ένα λάθη που πρέπει να αποφύγεις
  • Είναι η μεταπώληση μιας επιχείρησης franchise ταμπού για τον Franchisor;
  • Νέες επιχειρηματικές προτάσεις
  • Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ

 

Το νέο τεύχος του FRANCHISE SUCCESS είναι διαθέσιμο στις πλατφόρμες:

Readpoint. gr (http://www.readpoint.com/magazines/Business/fransuccessfree)

Issuu.com (https://goo.gl/hdRqbF)