Τα καταστήματα της μετά την πανδημία εποχής σχεδιάζει η McDonald’s

Κατηγορία: Ανάπτυξη σε Διεθνείς Αγορές
Δημοσιεύτηκε: 08 Μαΐου 2020
Τα καταστήματα της μετά την πανδημία εποχής σχεδιάζει η McDonald’s

Η αλυσίδα εστιατορίων McDonald’s ετοιμάζεται να ανοίξει σε λίγες μέρες τις πόρτες των εστιατορίων της σε όλον τον κόσμο, προχωρώντας σε μία σειρά από αλλαγές που θα επιτρέψουν την ασφαλή λειτουργεία για τους εργαζόμενους και τους πελάτες της.

mc_donalds_franchise_coronoios

Οι πρώτες δοκιμές των νέων πρακτικών ξεκίνησαν στο εστιατόριο της πόλη του Άρνεμ στην Ολλανδία. Οι πρακτικές αυτές έχουν ως στόχο να διατηρήσουν τη λογική της κοινωνικής αποστασιοποίησης όταν πλέον θα αρθεί το lockdown.

mc_donalds_franchise_coronoios_1

Έτσι, μέσα στα νέου τύπου καταστήματα της αλυσίδας θα μπορεί να δει κανείς Big Macs να παραδίδονται σε καροτσάκια γεύματος, απολυμαντικά χεριών στην είσοδο και καθορισμένα σημεία αναμονής για διαχωρισμό πελατών.

mc_donalds_franchise_coronoios_2

«Προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους να διαφυλάξουμε την υγεία των πελατών και των υπαλλήλων μας, διατηρώντας παράλληλα μια ατμόσφαιρα εστιατορίου. Πρόκειται να προχωρήσουμε σε δραστικές αλλαγές, αλλά ελπίζουμε να τις κάνουμε με τέτοιο τρόπο ώστε οι πελάτες να μην τις παρατηρήσουν πάρα πολύ», δήλωσε στο Reuters η εκπρόσωπος της εταιρείας στην Ολλανδία.

Πηγή: businessinsider.com