Κύπρος: 12 σημεία-κλειδιά στην επιλογή franchise – Τι να προσέξετε

Κατηγορία: Ανάπτυξη σε Διεθνείς Αγορές
Δημοσιεύτηκε: 25 Ιουνίου 2024
Κύπρος: 12 σημεία-κλειδιά στην επιλογή franchise – Τι να προσέξετε

Όταν επιλέγετε ένα franchise στην Κύπρο, είναι σημαντικό να εξετάσετε διάφορα σημεία για να διασφαλίσετε την επιτυχία της επένδυσής σας. Ακολουθούν 12 βασικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 1. Επισκόπηση της Αγοράς: Αναλύστε την τοπική αγορά και τις ανάγκες των καταναλωτών. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ζήτηση για το προϊόν ή την υπηρεσία του franchise που σκέφτεστε να επιλέξετε.
 2. Φήμη του Franchise: Ερευνήστε τη φήμη και την ιστορία του franchise. Διαβάστε κριτικές και μιλήστε με άλλους franchisees για να μάθετε την εμπειρία τους.
 3. Υποστήριξη και Εκπαίδευση: Ελέγξτε τι είδους υποστήριξη και εκπαίδευση παρέχει ο franchisor. Είναι σημαντικό να λάβετε την απαραίτητη εκπαίδευση για να λειτουργήσετε επιτυχώς το franchise.
 4. Οικονομικά Απαιτούμενα: Αποτυπώστε τα συνολικά κόστη που σχετίζονται με την επένδυση και τη λειτουργία του franchise, συμπεριλαμβανομένων της απαιτούμενης αρχικής επένδυσης και λοιπών δαπανών μέχρι το άνοιγμα, το απαιτούμενο κεφάλαιο κίνησης, ενώ καθοριστική θα είναι η εκπόνηση αναλυτικής συναλλακτικής ανάλυση έτσι ώστε να αποτυπώνεται το σύνολο των ροών κατά την διάρκεια της συνεργασίας, περιλαμβάνοντας τα διαρκή δικαιώματα, αγορές, κλπ.
 5. Νομικές Συμβάσεις: Διαβάστε προσεκτικά και κατανοήστε την σύμβαση franchise. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας. Εμβαθύνετε στους όρους που αναδεικνύονται από την συναλλακτική ανάλυση ότι συνδέονται με τους «drivers» που καθορίζουν την απόδοση.
 6. Αποκλειστική Περιοχή: Δείτε αν το franchise προσφέρει αποκλειστικότητα σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, ώστε να αποφύγετε τον ανταγωνισμό από άλλους franchisees του ίδιου brand στην περιοχή σας. Εξετάστε ευκαιρίες multi – unit, area development.
 7. Προμηθευτές και Προϊόντα: Ελέγξτε τους προμηθευτές και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιείτε. Είναι σημαντικό να υπάρχουν αξιόπιστοι προμηθευτές και ποιοτικά προϊόντα. Ελέγξτε κόστη που μπορεί να συνδέονται με τα logistics, τον βαθμό υποστήριξης στην κυπριακή αγορά.
 8. Κερδοφορία και Απόδοση της Επένδυσης: Αναλύστε τα οικονομικά στοιχεία που παρέχει ο franchisor σχετικά με την κερδοφορία και την απόδοση της επένδυσης. Συνεργαστείτε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο έτσι ώστε να προσαρμοστεί το επιχειρηματικό πλάνο στα δεδομένα της κυπριακής αγοράς.
 9. Υποστήριξη Μάρκετινγκ: Μάθετε τι είδους υποστήριξη μάρκετινγκ και διαφήμισης παρέχει ο franchisor. Το αποτελεσματικό μάρκετινγκ θα είναι κρίσιμο για την επιτυχία της επιχείρησής σας.
 10. Ευθυγράμμιση με τους Στόχους και τις Αξίες σας: Βεβαιωθείτε ότι το franchise ευθυγραμμίζεται με τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας στόχους και αξίες, καθώς και με τα ζητούμενα σας σε σχέση με την ισορροπία, ποιότητα ζωής, αλλά και στόχους αποεπένδυσης.
 11. Έλεγχος Επιχειρηματικού Μοντέλου: Αξιολογήστε το επιχειρηματικό μοντέλο του franchise. Βεβαιωθείτε ότι είναι αποδεδειγμένα επιτυχημένο και ότι μπορεί να εφαρμοστεί αποτελεσματικά στην κυπριακή αγορά.
 12. Προσαρμογή στις Ιδιαιτερότητες της Κυπριακής Αγοράς: Λάβετε υπόψη τα αυξημένα κόστη πρώτων υλών, ενέργειας, τη διαφορετική φορολογία, το διαφορετικό επίπεδο τιμών και τα αυξημένα κόστη ακινήτων στην Κύπρο. Βεβαιωθείτε ότι το επιχειρηματικό μοντέλο μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτές τις ιδιαιτερότητες.

Αν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα και κάνετε ενδελεχή έρευνα, θα είστε καλύτερα προετοιμασμένοι για να επιλέξετε το κατάλληλο franchise για εσάς στην Κύπρο.

ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ FRANCHISING: 10 συν 1 σημεία προσοχής – Διαβάστε περισσότερα εδώ >>

Μήπως ήρθε η ώρα να επενδύσεις στην Κυπριακή Αγορά;

17+1 ευκαιρίες για επένδυση franchise στην κυπριακή αγορά

mailo's franchise stin kypro

1. Mailo’s the Pasta Project

Κορυφαίο success story στο street food και στο franchising

Με 4 καταστήματα να λειτουργούν άκρως επιτυχημένα στην Κύπρο, το Mailo’s The Pasta Project συνεχίζει να αναπτύσσεται με άμεσες διαθέσιμες περιοχές τον Πρωταρά, Αγία Νάπα και Πάφο. Το σύστημα franchise βραβεύθηκε 3 συναπτά έτη στα Franchise Success Awards για την επιτυχία του σε όρους ανάπτυξης και κυρίως σε επίπεδο ικανοποίησης και επανεπένδυσης από τους franchisees. Το Mailo’s δημιούργησε -και σήμερα αποτελεί μοναδικό ηγέτη της- την κατηγορία «fresh pasta street food», διαγράφοντας θριαμβευτική πορεία στην αγορά του street food και του online delivery.

Mailos The Pasta Project – Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>

 

mamacita franchise cyprus

2. Mamacita

Με δύναμη, χαρά και διασκέδαση από το… Μεξικό 

Πρωτοπορία σε έθνικ και μεξικάνικους ρυθμούς φέρνει το Mamacita στο fast casual αυθεντικό μεξικάνικο φαγητό, μαζί με ποτό και διασκέδαση. Προσφέρει μια ανεπανάληπτη «fun & sharing» εμπειρία στον επισκέπτη, ενώ διεισδύει παράλληλα στο lunch break, στην ενδιάμεση στάση και στην έξοδο του κοινού, αξιοποιώντας ισόρροπα το sit-in, το take away και το delivery. Ιδανική επιχειρηματική πρόταση για την κυπριακή αγορά, για τουριστικούς προορισμούς και αστικά κέντρα, καθώς διεισδύει τόσο στην αγορά του μεξικάνικου φαγητού αλλά και στις αγορές του online delivery, της διασκέδασης και του ελεύθερου χρόνου.

Mamacita – Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>

 

heraclis franchise cyprus

3. Heraclis

Δυναμικά εξελίσσεται το ιστορικό παγωτό της Κύπρου

Με μακρά ιστορία και ηγετική παρουσία άνω των 80 ετών, στην αγορά του παγωτού στην Κύπρο, τα καταστήματα Heraclis φέρνουν στη νέα εποχή την οικογενειακή παράδοση της πρώτης αυθεντικής παγωταρίας. Κρατούν τα σκήπτρα του κλάδου με μια ευρεία προϊοντική γκάμα, καλύπτοντας τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες κι επιλογές, με αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες. Η τρίτη γενιά της οικογένειας ηγείται του νέου κύκλου ανάπτυξης, με νέο concept και νέα format, με νέες γεύσεις gelato, με νέο κατάστημα στην Έγκωμη Λευκωσίας, και ιδιαίτερα ανταγωνιστική πρόταση franchising.

Heraclis – Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>

 

cultivos franchise cyprus

4. Cultivos Coffee

Φιλοσοφία βιωσιμότητας και κουλτούρα υψηλής ποιότητας καφέ

Το Cultivos Coffee aποτελεί ένα ολοκληρωμένο concept το οποίο διαφοροποιείται ουσιαστικά και υπερβαίνει την κατηγορία «street coffee», εισάγοντας τα 5ης γενιάς coffee shops. Προσφέρει ένα ευέλικτο και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο, με  καινοτόμα format που λειτουργούν ως «third place» προορισμός. Εστιάζει σε υψηλής ποιότητας καφέ, από τη συγκομιδή μέχρι το φλυτζάνι του καταναλωτή. To Cultivos Coffee, αξιοποιώντας τις υποδομές και την τεχνογνωσία της taf, προσφέρει, σε σύγχρονο περιβάλλον minimal σκανδιναβικής αισθητικής, ανώτερης ποιότητας προϊόντα βιώσιμης καλλιέργειας σε ανταγωνιστικές τιμές και αναδεικνύεται σε πρωταγωνιστή των «local spots», οικοδομώντας ισχυρούς δεσμούς με την εκάστοτε τοπική κοινότητα. Προσφέρει πολλαπλούς τύπους καταστημάτων και ευελιξία μενού, ενώ χαρακτηριστικό της επιτυχίας του κερδοφόρου επιχειρηματικού του μοντέλου είναι η επανεπένδυση από τους franchisees. Διαθέτει ευελιξία μενού, καθώς το concept προσαρμόζεται στα χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής: από πρωινό και brunch, happy bowls, healthy χορταστικές επιλογές, μέχρι cocktails.

Cultivos Coffee – Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>

 

street wok franchise cyprus

5. STREET WOK

Ο ηγέτης του Asian street food για πρώτη φορά αναπτύσσεται μέσω franchising

Με σήμα κατατεθέν τη μαγειρική στο wok, το Street Wok εισήγαγε το ασιατικό street food στην ελληνική αγορά και σήμερα ηγείται της κατηγορίας. Αποτελεί ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο concept που σε συνέχεια επιτυχημένης πορείας 14 ετών και 7 «flagship» σημείων στην Αθήνα, για πρώτη φορά αναπτύσσεται μέσω franchise. Με νέες signature συνταγές και καινούριες αυθεντικές Asian street food εμπειρίες, τα νόστιμα, γρήγορα, φρέσκα, υγιεινά φαγητά του εντάσσονται σε μια σύγχρονη τάση ευρύτερης αυτοφροντίδας. Το Street Wok αποτελεί ευκαιρία για επένδυση μέσω franchise στην Κύπρο, με σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης και κερδοφορίας στο ενεργητικό του, εξαιρετικό για κλειστές αγορές και με διείσδυση στην αγορά του delivery.

STREET WOK – Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>

 

loukoumother's franchise cyprus

6. LOUKOUMOTHER’S

Δημιουργεί νέα κατηγορία street pastry

Αλλάζει «πίστα» στους σπιτικούς λουκουμάδες. Το LOUKOUMOTHER’S, ένα πρωτοποριακό street food project, ιδανικό για κλειστές αγορές, ζώνες διασκέδασης και τουριστικούς προορισμούς. Απόλυτα ενταγμένο στη street κουλτούρα, εισάγει μια νέα κατηγορία και προσφέρει μια καινούρια πρόταση ως πλήρες γεύμα, γλυκό και παγωτό, μια γευστική επιλογή για κάθε στιγμή. Με ινσταγκραμική αισθητική θαλπωρής, ξεχωρίζει ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα street food concept της αγοράς και συνυπάρχει οργανικά μαζί τους. Οι comfort γευστικές προτάσεις του, το concept του και το πλάνο επέκτασής του το κάνουν ιδανική πρόταση franchise για ζώνες που συνδυάζουν την εμπορική κίνηση και τη διασκέδαση. Τα καταστήματα λειτουργούν με μικρές ομάδες μη εξειδικευμένου προσωπικού.

LOUKOUMOTHERS – Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>

 

worship coffee franchise stin kypro

7. Worship.Coffee

«Παράδεισος» για τους λάτρεις της τελετουργίας του καφέ

Σε ένα περιβάλλον που αποτελεί statement αισθητικής και παραπέμπει σε βραζιλιάνικο μοντερνισμό, στα καταστήματα Worship.Coffee πρωταγωνιστής είναι ο premium καφές, σε συνδυασμό με πολλαπλές γευστικές επιλογές που καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο από βιταμινούχα snacks μέχρι προϊόντα από εξωτικές πρώτες ύλες. Με μοναδικό προϊοντικό μίγμα, merchandise και δομή υψηλής παραγωγικότητας, το concept παρουσιάζει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για εισαγωγή στην κυπριακή αγορά σε επίπεδο branding, παραγωγικότητας, εσόδων, αποδοτικότητας και κερδοφορίας. Ο «παράδεισος» της καθημερινής απόλαυσης του καφέ συναντά την πίστη των πελατών και αναδεικνύεται σε must προορισμό.

WORSHIP.COFFEE – Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>

 

slim bites franchise stin kypro

8. Slim Bites

Γλυκιά απόλαυση χωρίς… ενοχές και ζάχαρη

Στις σύγχρονες ανάγκες για υγιεινή διατροφή και γευστικές προτάσεις χωρίς ζάχαρη, χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και μειωμένους υδατάνθρακες, απαντά το Slim Bites, προσφέροντας ταυτόχρονα κάθε πλήρες έδεσμα για κάθε απαιτητικό γούστο, ενώ φημίζεται για το παγωτό του. Το πρώτο patisserie με στέβια αποτελεί πλέον ένα εδραιωμένο brand με ηγετική παρουσία μετά από 10 χρόνια λειτουργίας και σημεία διαχρονικής δυναμικής. Αποτελεί μία πρόταση μαζικής απεύθυνσης προς οποιονδήποτε θέλει να κάνει πιο υγιεινές επιλογές χωρίς να θυσιάσει την γεύση. Παράλληλα απευθύνεται σε ειδικά κοινά, καθώς προσφέρει επιλογές και σε όσους έχουν περιορισμούς στη διατροφή τους λόγω ζητημάτων υγείας, αλλά και γλυκά χωρίς γλουτένη, λακτόζη και κατάλληλα για vegans. Η επιχειρηματική του πρόταση παρουσιάζει την μοναδική ευκαιρία εισαγωγής στην Κυπριακή αγορά μίας νέας κατηγορίας καταστημάτων, διείσδυσης στις αγορές του γλυκού, του παγωτού και του wellness, απουσία εποχικότητας, sit in format, κεντρική τροφοδοσία, λειτουργία με μη εξειδικευμένο προσωπικό.

Slim Bites – Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>

 

brunch(s)in franchise stin kypro

9. Brunch(s)in

Μαιτρ του brunch ως μια ολιστική γευστική εμπειρία

Με εξειδίκευση στο brunch και με ωράριο λειτουργίας 9 π.μ.-6 μ.μ. ξεχωρίζει το Brunchsin τόσο με το ιδιαίτερο concept του όσο και με το ισορροπημένο προφίλ (work-life balance) που εξασφαλίζει στο προσωπικό αλλά και τον νέο συνεργάτη-franchisee του. Το Brunchsin διαθέτει εξειδικευμένη προϊοντική γκάμα, εστιασμένη στο brunch, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη comfort dining εμπειρία σε ένα ζεστό, μοντέρνο και υψηλής αισθητικής περιβάλλον. Ποιότητα, φαντασία, φιλοξενία και η οικογένεια του Brunchsin στην υπηρεσία της κουλτούρας του brunch, αλλά και στο πλευρό του καινούριου συνεργάτη.

Brunch(s)in – Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>

 

myflex flexstores franchise stin kypro

10. MyFlex/Flex Stores

Fit και υγιείς με πρωτοποριακή viral μέθοδο!

Στην υπηρεσία των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου για υγεία, ευεξία και ευ ζην, το MyFlex / FlexStores συστήνει μια πρωτοποριακή ολιστική επιλογή υγείας που συνδυάζει το φυσικό και online διαιτολογικό γραφείο με ένα ολοκληρωμένο retail concept καταστήματος πώλησης συμπληρωμάτων διατροφής. Το MyFlex / FlexStores με μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο υψηλής κερδοφορίας που συνθέτει δύο επιχειρήσεις σε μία επένδυση, δημιουργεί πιστή κοινότητα που το ακολουθεί και γίνεται viral! Πρόκειται για ένα ισχυρό εδραιωμένο brand name στην αγορά του wellness, με ψηφιακή πλατφόρμα για επαφή με τον πελάτη και συστήματα ελέγχου της επιχείρησης που δεν απαιτεί από τον franchisee προηγούμενη εξειδίκευση.

MyFlex/Flex Stores – Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>

 

pizza days franchise stin kypro

11. Pizza Days

«Every day is pizza day» – Comfort προορισμός για όλες τις ώρες

Το Pizza Days με motto «every day is pizza day» λειτουργεί ως «third place» στην καθημερινότητα του πελάτη. Αποτελεί ενδιάμεση στάση αλλά και προορισμό για διαφορετικές περιστάσεις, μετά από μια κουραστική ημέρα στο γραφείο, το σαββατοκύριακο για brunch, στο διάλειμμα του lunch break ή για διασκέδαση στο τέλος της εβδομάδας. Η επιχειρηματική πρόταση για τα καταστήματα Pizza Days περιλαμβάνει πολλαπλούς τύπους καταστημάτων οι οποίοι προσαρμόζονται στις ανάγκες της τοπικής αγοράς, καθώς και διαφορετικές πηγές εσόδων (sit in, take away καθώς και delivery).

PIZZA DAYS – Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>

 

the texans & juan's cantina franchise stin kypro

12. The Texans & Juan’s Cantina

Καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο άμεσης διείσδυσης στην αγορά online delivery 

Μία επένδυση, μία κουζίνα, 2 concepts που θριαμβεύουν  στις πλατφόρμες online delivery. Σε ατμόσφαιρα κινηματογραφικού γουέστερν και έθνικ περιβάλλον, το The Texans & Juan’s Cantina ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του αυθεντικού μεξικάνικου φαγητού και των burgers από την καρδιά του Texas. Δύο από τα πιο αγαπημένα είδη φαγητού συστεγάζονται κάτω από ένα κατάστημα, με μια ομάδα προσωπικού και μια κουζίνα, ακολουθώντας ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο, optimized ειδικά για τις πλατφόρμες. Αξιοποιώντας όλα τα πλεονεκτήματα των ghost kitchens και την αξιοπιστία του φυσικού καταστήματος, το The Texans & Juan’s Cantina, με υψηλές πωλήσεις, παραγωγικότητα, ξεχωριστές γεύσεις και μοναδικά μενού και εφαρμόζοντας προσέγγιση «assembly» στην λειτουργία του, χωρίς εξειδικευμένο προσωπικό αποτελεί την ιδανική επιχειρηματική πρόταση για την κατάκτηση μεριδίων στην Κυπριακή αγοράς delivery.

The Texans & Juans Cantina – Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>

 

brwne franchise stin kypro

13. BRWNE Brow Bar

Πρωτοπόρο brand προσωπικής περιποίησης με υψηλή αναγνωρισιμότητα

Τον διαχρονικό τομέα της ομορφιά υπηρετεί πιστά το BRWNE Brow Bar παρέχοντας premium signature υπηρεσίες και μία μοναδική εμπειρία πελάτη, έχει δημιουργήσει τη δική του κατηγορία, με δύο εταιρικά σημεία με πληρότητα μεγαλύτερη του 90% και νέα σημεία σύντομα να ανοίγουν μέσω franchising στην Αθήνα. Με το βλέμμα στη μορφοποίηση των φρυδιών, ένα καθοριστικής σημασίας στοιχείο για την αρμονική διαμόρφωση των χαρακτηριστικών ενός προσώπου, το BRWNE Brow Bar διαθέτει εξειδίκευση, πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία και προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στο ξεχωριστό, ιδιαίτερο και νευραλγικό αυτό πεδίο των φρυδιών, των βλεφαρίδων και της αποτρίχωσης. Διαθέτει δικό του app, ενεργή κοινότητα πελατών στην οποία προσφέρει signature υπηρεσίες και μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης, ενώ είναι πολύ ισχυρή και η ινσταγκραμική του παρουσία με ακόλουθους σε Ελλάδα και Κύπρο. Σε επιχειρηματικό επίπεδο, η πρότασή του εξασφαλίζει στον franchisee πιστό πελατολόγιο, ελκυστική δομή κερδοφορίας, απλή δομή λειτουργίας, εσωτερική ακαδημία εκπαίδευσης και μηχανισμούς υποστήριξης και κυρίως ένα εξαιρετικό περιβάλλον και ισορροπία ενασχόλησης για την franchisee και την ομάδα της.

BRWNE Brow Bar – Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>

 

cinque franchise stin kypro

14. Cinque Wine Deli Bar

Στην κορυφή των αξιολογήσεων του tripadvisor για τις επιχειρήσεις εστίασης στην Αθήνα

Με πρωτότυπο concept, το Cinque Wine Deli Bar βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των ξένων επισκεπτών, καθώς προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία γαστρονομικής κουλτούρας και οινικού πολιτισμού. Σημείο αναφοράς για τους κυνηγούς της γευστικής περιπέτειας δεν είναι ένα απλό wine bar, αλλά ένα θεματικό «wine & deli bar» που μυεί τους επισκέπτες σε μοναδικές βιωματικές εμπειρίες δομημένης αφήγησης της παράδοσης διαφορετικών τόπων στην Ελλάδα, με πρωταγωνιστές τοπικά προϊόντα όπως το κρασί, το λάδι και σε άλλα. Αναδεικνύεται σε πρεσβευτή της εγχώριας παραγωγής, χαρτογραφεί τα χρώματα της παλέτας της ελληνικής γης είτε αυτά αφορούν τους αμπελώνες της, είτε τα οινοποιεία της είτε τα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης ή Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης προϊόντα της χώρας, με ιδιαίτερα γευστικά ταξίδια. Tο Cinque Wine Deli Bar προσφέρει εμπειρίες οινογνωσίας και γευσιγνωσίας, διαφορετικά «μαθήματα» ελληνικής γαστρονομίας, διαθέτει καλάθια με λιχουδιές delicatessen που μπορούν να αγοράσουν ή να παραγγείλουν οι επισκέπτες του, σουβενίρ γεύσης, αλλά και «μυστικές» δοκιμές κρασιού καλλιεργώντας πολλαπλές και συνεχώς εξελισσόμενες πηγές εσόδων για τον franchisee. Ευκαιρία εισαγωγής σε τουριστικούς προορισμούς, ιδανικό για family business ή μετασχηματισμό εν λειτουργίας επιχειρήσεων εστίασης. 

Cinque Wine Deli Bar – Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>

 

mona lisa gelato franchise stin kypro

15. Mona Lisa Experience

«Γλυκό» ορόσημο στο κόσμο του gelato και της σοκολάτας

Παραπέμπει στην ομώνυμη εμβληματική αναγεννησιακή μορφή το Mona Lisa Experience και αποτελεί ορόσημο στη νέα εποχή του gelato και της σοκολάτας. Η πρόταση franchise του Mona Lisa διεισδύει στην αγορά του γλυκού με ένα δυναμικό concept, το οποίο απευθύνεται σε ένα πολλαπλό κοινό αφενός και αφετέρου χάρη στη μεγάλη ποικιλία του προϊοντικού μείγματος έχει αυξημένη μέση απόδειξη. Εργοστάσιο σοκολάτας, σοκολατένιες μπάρες, πάνω από 30 γεύσεις χειροποίητου gelato, κρέπα με το μέτρο, popsicles, gift boxes με ξηρούς καρπούς και σοκολάτα αλλά και τα ιδιαίτερα toppings είναι μόνο μερικά από τα highlights!

Mona Lisa Experience – Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>

 

beauty free franchise stin kypro

16. Beauty Free

«Ναός» της ομορφιάς και της προσιτής πολυτέλειας

Με τον καταναλωτή στο επίκεντρο έχει δημιουργηθεί το concept των BEAUTY FREE του πολυχώρου ομορφιάς που αφορά την αγορά των καλλυντικών και ειδών προσωπικής περιποίησης. Ως μέλος του ομίλου GBG, με εμπειρία από το 1975 και ηγετική θέση στον χώρο της ομορφιάς, εκείνο που διαφοροποιεί το BEAUTY FREE είναι το στήσιμο των ραφιών του, η καθετοποίηση ανά κατηγορίες και η ποικιλία των προϊόντων του. Ξεχωρίζει για τις χαμηλές τιμές του, τις συνεχόμενες προσφορές και τα δώρα του, την προσιτή πολυτέλεια που παρέχει, καθώς και τη μακροχρόνια σχέση με το πελατειακό του κοινό. Στοιχείο ελκυστικό για την επενδυτική του πρόταση franchise, καθώς αξιοποιεί κάθετες συμφωνίες, οικονομίες κλίμακας, ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης, με εξαιρετικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και δομή κερδοφορίας για τον συνεργάτη.

Beauty Free – Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>

 

butcher's burger franchise stin kypro

17. Butcher’s Burger & Steak House 

Η no1 αλυσίδα burger & steak house στην Ελλάδα αναπτύσσεται μέσω franchising

Με παράδοση που ξεκινάει από την οικογενειακή φάρμα, τέσσερις γενιές τα τελευταία 40 χρόνια, το Butcher’s Burger & Steak House, ασχολείται με το καλό και ποιοτικό κρέας. Από το 2014, το Butcher’s Burger & Steak House είναι περίφημο για τα μπιφτεκόψωμα και τις μπριζόλες του στα καταστήματά του, με κρέας δικής του παραγωγής, κατευθείαν από τη φάρμα του στο οικογενειακό κρεοπωλείο. Με μια ξεχωριστή ταυτότητα, εδραιωμένο brand και πηγές εσόδων από το dine-in, το take away, το delivery και τις υπηρεσίες catering, το Butcher’s Burger & Steak House, παράλληλα με την ανάπτυξή του στην Ελλάδα, επεξεργάζεται πρόταση για να αναπτυχθεί εκτός Ελλάδας μέσω franchising.

Butcher’s Burger and Stake House – Διαβάστε περισσότερα  εδώ>>>

 

overoll croissanterie franchise stin kypro

18. Overoll Croissanterie

Ανάπτυξη στην Κυπριακή αγορά με την υποστήριξη της The Franchise Co.

Το πρώτο κατάστημα Overoll Croissanterie –από τη επίτευξη συμφωνίας Area Development με την υποστήριξη The Franchise Co. – άνοιξε επιτυχημένα στη Λευκωσία. Η εν λόγω συμφωνία αφορά τη δημιουργία έξι καταστημάτων μέσω franchising σε διάστημα τριών ετών. Η αλυσίδα Overoll Croissanterie αποτελεί γαστιμαργικό παράδεισο που φέρνει τη γαλλική φινέτσα και την αυθεντική γεύση croissant κοντά στους λάτρεις του στα hot spots που αναπτύσσεται. Tο Overoll Croissanterie επαναπροσδιορίζει το χειροποίητο croissant και αποτελεί μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση, καθώς προσφέρει στον franchisee ισχυρό brand name, διαφοροποιημένο concept με έντονα βιωματικά στοιχεία και ισχυρό μηχανισμό ανακατεύθυνσης πελατών.

Overoll Croissntarie – Διαβάστε περισσότερα εδώ >>>

Ανακάλυψε τις προοπτικές της Κυπριακής αγοράς

ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ FRANCHISING: 10 συν 1 σημεία προσοχής

Το franchising έχει αποδειχθεί ένα εξαιρετικό εργαλείο επιχειρηματικής δραστηριοποίησης στην κυπριακή αγορά, προσφέροντας σταθερότητα και επιτυχία σε πολλούς επιχειρηματίες. Η αύξηση των επενδύσεων σε franchise στη χώρα, τα τελευταία 5 έτη, αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη των επιχειρηματιών σε αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο Κύπρος και franchising εδώ >>>