Ζητήστε πληροφορίες
INSURANCEMARKET.GR

Τα phygital concept stores της insurancemarket.gr, της Νο 1 πλατφόρμας σύγκρισης και αγοράς χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα, εισάγουν έναν νέο τύπο εξειδικευμένου καταστήματος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, σημείο αναφοράς για τον σύγχρονο καταναλωτή που αναζητά ολοκληρωμένες λύσεις.

Η προσφορά του πιο ανταγωνιστικού προϊόντος σε κάθε καταναλωτική ζήτηση είναι που φέρνει την insurancemarket.gr και τα phygital concept stores της πρώτα στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού.

Με μία επίσκεψη στο phygital concept store της insurancemarket.gr ο καταναλωτής συγκρίνει με απόλυτη διαφάνεια τα διαθέσιμα στην αγορά ασφαλιστικά προϊόντα, προγράμματα ενέργειας και τραπεζικά προϊόντα και μέσα σε λίγα λεπτά αποκτά ένα προϊόν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, στη χαμηλότερη τιμή.

Τα phygital concept stores της insurancemarket.gr, της Νο 1 πλατφόρμας σύγκρισης και αγοράς χρηματοοικονομικών προϊόντων στην Ελλάδα, εισάγουν έναν νέο τύπο εξειδικευμένου καταστήματος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, σημείο αναφοράς για τον σύγχρονο καταναλωτή που αναζητά ολοκληρωμένες λύσεις.

insurancemarket_franchising_4

Η προσφορά του πιο ανταγωνιστικού προϊόντος σε κάθε καταναλωτική ζήτηση είναι που φέρνει την insurancemarket.gr και τα phygital concept stores της πρώτα στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού. Με μία επίσκεψη στο phygital concept store της insurancemarket.gr ο καταναλωτής συγκρίνει με απόλυτη διαφάνεια τα διαθέσιμα στην αγορά ασφαλιστικά προϊόντα, προγράμματα ενέργειας και τραπεζικά προϊόντα και μέσα σε λίγα λεπτά αποκτά ένα προϊόν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, στη χαμηλότερη τιμή.

Με τη δύναμη ενός καθιερωμένου brand

Η Insurancemarket είναι ευρύτερα γνωστή ως το success story τριών Ελλήνων, που αναπτύχθηκε ακολουθώντας το moto «Συγκρίνω, Επιλέγω, Κερδίζω». Σήμερα κατέχει τη θέση του leader της αγοράς με 1.500.000 χρήστες στην online πλατφόρμας της πανελλαδικά, τρεις πυλώνες κερδοφορίας και διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης ετησίως. Με αυτά τα δεδομένα, η Insurancemarket έχει εξασφαλίσει για στους franchisees της γρήγορη διείσδυση σε μία αγορά που συνεχώς διευρύνεται.

Με όλα τα εργαλεία του leader της αγοράς

Η online πλατφόρμα της Insurancemarket είναι το απόλυτο εργαλείο σύγκρισης στην αγορά της ασφάλισης, της ενέργειας και του banking. Επιπλέον, η Insurancemarket παρέχει στους franchisees της ένα δίκτυο ισχυρών συνεργατών, που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές ετιαρείες, παρόχους ενέργειας και τραπεζικά ιδρύματα.

Η εξέλιξη στο DNA της insurancemarket.gr

Το market place της insurancemarket.gr έχει την ιδιότητα να ενσωματώνει συνεχώς νέες υπηρεσίες. Ξεκινώντας από την ασφάλιση, επεκτάθηκε στην ενέργεια και το banking και φυσικά η εξέλιξη δεν σταματά εδώ…

Εξασφαλίζοντας lifetime value

Η insurancemarket.gr παρέχει στους franchisees της ένα ευρύτατο υφιστάμενο πελατολόγιο, το οποίο μάλιστα εκδηλώνει πιστότητα στο brand. Πιο αναλυτικά, το 90% των πελατών της Insurancemarket ανανεώνει το συμβόλαιό του, εξασφαλίζοντας και ενισχύοντας το lifetime value και τη διαχρονική κερδοφορία για τους συνεργάτες – franchisees της εταιρείας.

Το extra mile των phygital concept stores

Τα phygital concept stores έρχονται να προσθέσουν στη μοναδική καταναλωτική εμπειρία, που προσφέρει η πλατοφόρμα της insurancemarket.gr, το extra mile της προσωπικής εξυπηρέτησης από έναν εξειδικευμένο σύμβουλο.

Σύμφωνα με έρευνες των τελευταίων ετών, στην ελληνική αγορά αναδύεται ένας νέος τύπος καταναλωτή που «κυνηγά» τις έξυπνες και ολοκληρωμένες λύσεις, που θα του εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα, και φροντίζει πάντα να συγκρίνει τις τιμές πριν προχωρήσει στην αγορά του.

Όλα αυτά τα ζητούμενα μπορεί να τα καλύψει το market place που δημιούργησε η insurancemarket.gr και τα phygital concept stores της.

insurancemarket_franchise_8

Η ανταπόκριση του κοινού στο phygital μοντέλο της insurancemarket.gr ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας σε 500 ανθρώπους, που επισκέφθηκαν το πιλοτικό κατάστημα της insurancemakert.gr από τον Φεβρουάριο μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2020, το 95% αξιολόγησε τη διαδικασία ως εύκολη. Το 90% δήλωσε ότι βρήκε αυτό που έψαχνε και το 98% ότι εξυπηρετήθηκε σωστά, ενώ παράλληλα το conversion rate διαμορφώθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ο ιδανικός franchisee είναι εκείνος που έχει όρεξη και θέληση να δραστηριοποιηθεί σε μια καινοτόμα και πρωτοποριακή ιδέα.

Δεν χρειάζεται να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις υπολογιστών και  χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Μέσα από ολοκληρωμένα συστήματα ένθεσης, αρχικής εκπαίδευσης και υποστήριξης, οι νέοι συνεργάτες του δικτύου αποκτούν τις βάσεις, έτσι ώστε να αισθάνονται σίγουροι και να έχουν αυτοπεποίθηση, για ένα επιτυχημένο ξεκίνημα. Η ομάδα ένθεσης και αρχικής εκπαίδευσης αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη εισαγωγή του franchisee και της ομάδας του στα θέματα που αφορούν τόσο τη λειτουργία όσο και την επιτυχημένη διεκδίκηση μεριδίων αγοράς και την κερδοφόρα ανάπτυξη.

insurancemarket-franchise-gallery-3

Ο franchisee της insurancemarket.gr χρειάζεται μόνο να είναι επικοινωνιακός και να διαθέτει διοικητικές και κοινωνικές ικανότητες.

Ο Σωτήρης Παπαντωνόπουλος, ο Μανώλης Μαρσέλλος και ο Φώτης Ζάντζας ξεκίνησαν το 2010 χωρίς κεφάλαια, με μηδέν πελάτες και μόλις ένα άτομο προσωπικό με όραμα την ψηφιοποίηση της ασφαλιστικής αγοράς. Το 2011 «βγήκε στον αέρα» η πλατφόρμα insurancemarket.gr. Το 2014 η εταιρεία κατάφερε να προσελκύσει ξένα επενδυτικά κεφάλαια. Σήμερα έχει πάνω από 100.000 ενεργούς πελάτες και απασχολεί περισσότερους από 100 εργαζόμενους. Η πλατφόρμα έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 300.000 πελάτες και 1.500.000 χρήστες.

insurancemarket_franchise_8

Η Insurancemarket επέτυχε να αναδειχθεί σε leader της αγοράς καθώς έχει κατακτήσει το 95% στην κατηγορία των online aggregators και το 27% όλων των online πωλήσεων ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
από 40 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
20.000 €
Entry Fee:
5.000 €
Royalties:
Δεν υπάρχουν
Διαφημιστική Συμμετοχή:
Δεν υπάρχει
Εταιρικά Καταστήματα:
[1]
Σύνολο Καταστημάτων:
[1]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2011 / 2020
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Κρίνεται απαραίτητη
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Πανελλαδικά
Επωνυμία εταιρίας:
INSURANCEMARKET.GR
Έδρα:
Ευριπίδου 31-33, 10554 Αθήνα
Τηλ:
210 324 5000
Website:
www.insurancemarket.gr
Διευθύνων Σύμβουλος:
Σωτήρης Παπαντωνόπουλος
Πακέτο Franchise:

Η Insurancemarket παρέχει στον franchisee όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε πολύ σύντομα να βρεθεί με το κλειδί στο χέρι, ενώ συνεχίζει να τον υποστηρίζει σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Πιο αναλυτικά, το πακέτο franchise της  Insurancemarket περιλαμβάνει:

insurancemarket_franchising_1

 • Ένα ισχυρό brand name
 • Ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο
 • Ένα δυνατό δίκτυο αξιόπιτων συνεργατών
 • Ένα ήδη έτοιμο και ευρύ πελατολόγιο
 • Όλη την απαραίτητη τεχνολογία
 • Καινοτόμες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στα νέα καταναλωτικά πρότυπα
 • Υποστήριξη στην επιλογή του κατάλληλου σημείου ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη επισκεψιμότητα και οι υψηλές αποδόσεις
 • Αποκλειστικότητα περιοχής που θωρακίζει την επενδυτική ασφάλεια
 • Επίβλεψη στον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του καταστήματος, σύμφωνα με τα πρότυπα του concept
 • Πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης για τον franchisee και το προσωπικό του, ώστε να αφομοιώσουν τα κρίσιμα στοιχεία της επιτυχίας του concept
 • Διαρκή υποστήριξη από μια έμπειρη ομάδα
 • Εγχειρίδια λειτουργίας
 • Ολοκληρωμένο marketing plan
 • Sales Management Consulting

Τα οφέλη για τον συνεργάτη – franchisee

 • Απασχόληση  με ένα διαχρονικό και επιτυχημένο concept
 • Ένα κοινό που μεγαλώνει διαρκώς
 • Άδεια χρήσης του εμπορικού σήματος της insurancemarket.gr
 • Αξιοποίηση πολλαπλών revenue streams
 • Γίνεται leader στην αγορά καθώς γίνεται μέλος αυτής της κοινότητας
 • Ισχυρή δυναμική παρουσία στην τοπική αγορά – ανάπτυξη «προσωπικής σχέσης» με την τοπική κοινωνία
 • Γρήγορη επίτευξη Break Even
 • Δραστηριοποιείται σε μια επιχείρηση με υψηλή ρευστότητα και κερδοφορία.
 • Δημιουργία υπεραξιών
Σε ενδιαφέρει αυτή η κατηγορία franchise;
Έλα να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σου επιχειρηματικό σχέδιο.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Insurancemarket.gr: To επιτυχημένο concept που συνδυάζει τον φυσικό με τον ψηφιακό κόσμο
11 Μαΐου 2021

H insurancemarket.gr μας συστήνει τη νέα γενιά καταστημάτων που συνδυάζουν τον ψηφιακό με τον…

Insurancemarket.gr Phygital Store: H νέα γενιά καταστημάτων με εντυπωσιακές δυνατότητες!
26 Απριλίου 2021

H Insurancemarket.gr μας συστήνει τη νέα γενιά καταστημάτων που συνδυάζουν τον ψηφιακό με τον…

Insurancemarket.gr: Στο πλευρό των καταναλωτών και μέσω πανδημίας!
12 Νοεμβρίου 2020

Την εποχή της πανδημίας Covid 19, με την επιβολή αυστηρών μέτρων περιορισμών, μεγάλη μερίδα…

Insurancemarket.gr: Η ευελιξία ανεβάζει τις πωλήσεις!
22 Οκτωβρίου 2020

Η insurancemarket.gr, η Νο 1 πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς υπηρεσιών στην Ελλάδα, αποδεικνύει…

Insurancemarket.gr: Η Νο 1 πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς υπηρεσιών στην Ελλάδα
05 Οκτωβρίου 2020

Η νέα εποχή στη σύγκριση και την αγορά υπηρεσιών βρίσκεται στην insurancemarket.gr! Η insurancemarket.gr…

Tα insurancemarket.gr phygital stores αποτελούν τη σίγουρη λύση του καταναλωτή
28 Σεπτεμβρίου 2020

Σύγχρονα, minimal αλλά ταυτόχρονα άμεσα και φιλικά τα αναπτυσσόμενα μέσω franchising phygital stores της…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:20.000€
Entry Fee: 5.000€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

Μέσο Ύψος Επένδυσης:20.000€
Entry Fee: 5.000€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες