nrg the franchise success awards 2024
Ζητήστε πληροφορίες
NRG

Η nrg είναι ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας που καλύπτει όλες τις ενεργειακές ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή μέσα και έξω από το σπίτι και την επιχείρηση.

Μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα ενέργειας, οι πελάτες της nrg αποκτούν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα, ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες όλων των κατηγοριών καταναλωτών, μεγιστοποιώντας το όφελός τους είτε μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό.

Η nrg βρίσκεται δίπλα στον franchisee σε όλη τη διαδικασία δημιουργίας του καταστήματος. Στον σχεδιασμό και την επιλογή του χώρου που αυτός προτιμά, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της κατασκευής του, έτσι ώστε να του το παραδώσει όπως το έχει ονειρευτεί!

Η κεντρική ιδέα πάνω στην οποία βασίστηκε ο σχεδιασμός του καταστήματος είναι η δημιουργία μιας οικείας σχέσης μεταξύ του πελάτη – επισκέπτη και της nrg. Έτσι, δημιουργήθηκε ένας χώρος σπιτικός και «ζεστός», με διάφορες γωνιές και μια εσωτερική διαρρύθμιση που δημιουργεί διαφορετικές εμπειρίες.

Μέσα από διαδραστικές οθόνες και κατασκευές, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να βιώσει την αίσθηση ενός «έξυπνου» σπιτιού, να μάθει τα πάντα για την Ηλεκτροκίνηση και να πληροφορηθεί για το σύνολο των προγραμμάτων και ενεργειακών λύσεων της nrg που βελτιώνουν τη ζωή του.

Παράλληλα, στην nrg γίνονται μέρος της ενεργειακής μετάβασης, κάνοντας το ταξίδι της Ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα για κάθε οδηγό, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και παρέχοντας πρωτοποριακές λύσεις.

Η nrg επενδύει διαρκώς σε νέες τεχνολογίες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και στρατηγικές συνεργασίες με ηγέτιδες δυνάμεις της αγοράς, με σκοπό την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του οδηγού ηλεκτροκίνητου οχήματος.

Στόχος και προσήλωση της nrg είναι να προσφέρει στους πελάτες της μια νέα, υψηλού επιπέδου εμπειρία στην παροχή ενέργειας, μέσα από καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς της, με απόλυτο σεβασμό στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Οι συνεργάτες αποτελούν βασική προτεραιότητα της nrg, καθώς το δίκτυο επενδύει πάντα στον άνθρωπο και στην ενέργεια που παράγει η συνεργασία τους.

Ο συνεργάτης franchisee επωφελείται από:

• Ισχυρό brand name
• Ενεργό πελατολόγιο
• Πώληση προϊόντων
• Παροχή καινοτόμων ενεργειακών λύσεων & υπηρεσιών
• Βιωματικά καταστήματα με χαμηλό κόστος υλοποίησης
• Πλήρη καθοδήγηση ενεργειών marketing και διαφήμισης

nrg franchise

Μέλος του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου στην Ελλάδα

Το 1972 ξεκίνησε δυναμικά η πορεία του Oμίλου στον οποίο ανήκει η nrg. Ο Όμιλος Motor Oil είναι ηγέτης στον ενεργειακό κλάδο στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Σε μια ενεργειακή αγορά που μεταβάλλεται συνεχώς, το Όραμα της Motor Oil παραμένει ίδιο, εδώ και παραπάνω από 50 χρόνια. Ο Όμιλος Motor Oil:

• Στηρίζει την ελληνική οικονομία με εξαγωγές σε πάνω από 70 χώρες.
• Δίνει προτεραιότητα στον Άνθρωπο και την Κοινωνία, απασχολώντας περί τους 3.000 εργαζόμενους.
• Επενδύει σε νέα έργα και νέες μορφές ενέργειας, βιώσιμα και υπεύθυνα, με στόχο την ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας.
• Συνεχίζει να εξελίσσεται σταθερά και με συνέπεια και να προσφέρει, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Μισό αιώνα η Motor Oil δίνει προτεραιότητα στη διαρκή Ανάπτυξη , στηρίζοντας την οικονομία με εξαγωγές και συνεχείς νέες επενδύσεις.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
Από 30 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
30.000 €
Entry Fee:
Δεν υπάρχει
Royalties:
Δεν υπάρχουν
Εταιρικά Καταστήματα:
[3]
Καταστήματα Franchise:
[4]
Σύνολο Καταστημάτων:
[7]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2012 / 2023
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Επιθυμητή
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Επιθυμητή
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Λάρισα, Βόλος, Άνω Γλυφάδα, Ιωάννινα, Πάτρα
Επωνυμία εταιρίας:
Η NRG SUPPLY AND TRADING ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε
Έδρα:
Λ. Κηφισίας 168 και Σοφοκλέους, Αθήνα
Τηλ:
210 960 6091
Γενικός Διευθυντής:
Λωσταράκος Αναστάσιος
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
| 210 960 6091
Πακέτο Franchise:

nrg franchise logo

Η πρόταση franchise nrg προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικές αμοιβές και άμεση απόδοση.

• Εξειδικευμένη ομάδα για την καθημερινή υποστήριξη των συνεργατών της, σε θέματα διαδικασιών και αιτημάτων, τα οποία υλοποιούνται με ταχύτατους ρυθμούς.
• Συνεχή εκπαίδευση, παρακολούθηση, και υποστήριξη σε κάθε προσπάθεια, με συχνές επισκέψεις στον χώρο τους, αλλά και αμεσότητα στην επικοινωνία.
• Προμηθεύει όλους τους συνεργάτες της, με τα απαραίτητα εργαλεία και το κατάλληλο προωθητικό υλικό για την υποστήριξη του έργου τους.
• Επενδύει στην καινοτομία, με προηγμένα πληροφοριακά συστήματα που βρίσκονται στη διάθεση των συνεργατών της και διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.
• Τα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου της nrg είναι από τα πιο ανταγωνιστικά της αγοράς, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό πελατών καθημερινά και καθιστώντας την εταιρεία ως την πιο ανερχόμενη του κλάδου.

Επιπλέον παρέχονται: Έρευνα – Αξιολόγηση Αγοράς, Οικονομοτεχνικές Μελέτες, Αξιολόγηση Καταστήματος, Αρχιτεκτονικά Σχέδια και επίσης υποστηρίζεται η Εξεύρεση Καταστήματος ενώ προβλέπεται Δυνατότητα Παράδοσης Με Το Κλειδί Στο Χέρι.

Υπηρεσίες & Franchising: Τι θα πρέπει να προσέξω πριν την επιλογή μου;
Κάλεσέ μας και λάβε όλες τις χρήσιμες συμβουλές για το νέο σου επιχειρηματικό βήμα.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

nrg: Με «χρυσή» διάκριση στα Effie Awards για επιτυχημένη καινοτόμα καμπάνια
16 Ιουλίου 2024

Η nrg κατέκτησε το ανώτατο βραβείο Gold Effie στην κατηγορία της Ενέργειας στα Effie Awards Hellas 2024 για την εξαιρετική αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής της καμπάνιας «Η μαμά του κυρίου που δουλεύει στην nrg». Πρόκειται για μια καμπάνια που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία Frank & Fame και ξεχώρισε για την καινοτομία, την αυθεντικότητα και την ικανότητά της να συνδεθεί συναισθηματικά με το κοινό.

Νέα καταστήματα σε Δάφνη και Περιστέρι από την nrg
04 Ιουλίου 2024

Δύο νέα καταστήματα σε Δάφνη και Περιστέρι εγκαινιάζει η nrg συνεχίζοντας τη δυναμική της ανάπτυξη μέσω franchise. Η διπλή αυτή προσθήκη στο δίκτυο καταστημάτων της nrg αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας στην αγορά και αποδεικνύει τη δέσμευσή της για συνεχή ανάπτυξη και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Στην nrg το βραβείο GOLD WINNER SERVICES FRANCHISE 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024
27 Ιουνίου 2024

Η nrg έλαβε το βραβείο GOLD WINNER SERVICES FRANCHISE 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, καθώς αναγνωρίζεται η συμβολή του δικτύου στο franchising, στον τομέα των πωλήσεων υπηρεσιών αλλά και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά.

Μέσο Ύψος Επένδυσης:30.000€
Entry Fee: Δεν υπάρχει€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

nrg the franchise success awards 2024
Ελάχιστη Επένδυση:30.000€
Entry Fee: Δεν υπάρχει€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες