Μέσο Ύψος Επένδυσης:50.000€
Maximum Investment: 90.000€
Entry Fee: 15.000€
Ζητήστε πληροφορίες
5àSec

Η 5àSec είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο του στεγνοκαθαρισμού, με υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες υπηρεσίες. Η εταιρεία αναπτύχθηκε αρχικά σε όλη τη γαλλική επικράτεια και σήμερα έχει παρουσία σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο με 2.000 καταστήματα. Με πάνω από 50 έτη εμπειρίας, η τεχνογνωσία του Ομίλου 5àsec αποτελεί εγγύηση της άριστης φροντίδας ρούχων και υφασμάτινων ειδών των πελατών της. Επίσης, νέες εξειδικευμένες, μοναδικές υπηρεσίες στην αγορά του στεγνοκαθαρισμού ενισχύουν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της αλυσίδας. Μεταξύ άλλων η Maxima, Αδιαβροχοποίηση, Ακάρεα, Λεύκανση, Σκωροαπωθητικό, Φιξάρισμα, Χαλιά, Δερμάτινα και η Υπηρεσία Προστασίας από τον λεκέ.

Εταιρικά Καταστήματα:
[7]
Καταστήματα Franchise:
[25]
Σύνολο Καταστημάτων:
[32]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
1968
Προέλευση:
Γαλλία
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Σύμβαση franchise:
5 έτη + 3 έτη (επιλογή ανανέωσης)
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία
Πακέτο Franchise:

Βοήθεια στην επιλογή περιοχής και τελικής τοποθεσίας, στήσιμο καταστήματος, υποστήριξη marketing, εκπαίδευση, εγχειρίδια λειτουργίας κ.ο.κ.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
40 - 70 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
50.000 €
Μέγιστο Ύψος Επένδυσης:
90.000 €
Entry Fee:
15.000 €
Royalties:
4%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2%

Αφετηρία η γαλλική αγορά, όπου η 5àsec άνοιξε τα πρώτα καταστήματά της το 1968. Από τότε και χάρη σε μια εμπορική στρατηγική προσαρμοσμένη στην εξέλιξη της πελατειακής ζήτησης, η 5àsec έχει παρουσιάσει εντυπωσιακή ανάπτυξη.
Με 45 χρόνια εμπειρίας η τεχνογνωσία του ομίλου 5àsec αποτελεί εγγύηση της άριστης φροντίδας ρούχων και υφασμάτινων ειδών των πελατών της. Προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες, η 5àsec «φροντίζει» τους καταναλωτές εξασφαλίζοντας για αυτούς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με αυτό τρόπο καταφέρνει και διατηρεί πιστό το πελατολόγιό της που δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στα καταστήματα της αλυσίδας.

Ποιοι είναι οι 10 παράγοντες επιτυχίας σε αυτή την κατηγορία franchise;
Ενημερώσου και σχεδίασε μαζί μας τη δική σου επιτυχημένη επιχείρηση.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Κατηγορίες Franchise

Μέσο Ύψος Επένδυσης:50.000€
Maximum Investment: 90.000€
Entry Fee: 15.000€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες