Ζητήστε πληροφορίες
HOOKAH JOY

Σε μια αγορά που ολοένα αποκτά φανατικούς οπαδούς, το Hookah Joy μοιράζεται το πάθος του για τον Ναργιλέ προμηθεύοντας το κοινό, με τα πιο καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα Ναργιλέ στην ελληνική αγορά.

Έχοντας συνάψει αποκλειστικές συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες αξεσουάρ ναργιλέ και καπνού, προσφέρει μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με πλούσιο κατάλογο προϊόντων σε ναργιλέδες, καπνούς, κάρβουνα, αξεσουάρ, ανταλλακτικά κ.ά., το Hookah Joy δίνει ολοκληρωμένες εναλλακτικές λύσεις καπνίσματος, χρησιμοποιώντας τις πιο υγιεινές πρώτες ύλες.

Αποστολή του Hookah Joy είναι να ικανοποιήσει τις ανάγκες του ελληνικού κοινού μέσω της άριστης εξυπηρέτησης και της εξειδίκευσης, δημιουργώντας μια μεγάλη κοινότητας που μοιράζεται την κουλτούρα του Ναργιλέ.

Η κουλτούρα του Ναργιλέ

Ο ναργιλές είναι απόλαυση εδώ και  αιώνες, αλλά στον σημερινό μοντέρνο κόσμο, όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται σε αυτό, στο τέλος μιας κουραστικής μέρας. Για τον σύγχρονο καταναλωτή, ο ναργιλές είναι  πιο συναρπαστικός από τα κανονικά τσιγάρα.

Το κάπνισμα ναργιλέ είναι τρόπος ζωής και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Ο ναργιλές σε βάζει στην διαδικασία να  γίνεις μέλος μιας ομάδας. Γίνεται μέρος μιας κοινότητας που έχει την ίδια απόλαυση και συγχρόνως γνωρίζεις νέους ανθρώπους, συζητάς και κοινωνικοποιείσαι.

hookahjoy franchise

Στην φιλοσοφία του ναργιλέ η απόλαυση συνδυάζεται με τη δημιουργία κοινότητας. Αυτό είναι και βασικό μήνυμα του Hookah Joy. Το πάθος, η αγάπη και το μεράκι του Hookah Joy για την κουλτούρα του ναργιλέ είναι ο βασικός λόγος επιτυχίας του brand σε μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει, προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους οπαδούς. Tο μέγεθος της αγοράς καπνού και ναργιλέ το 2020 αυξάνεται ραγδαία με CAGR(ετήσιο ποσοστό ανάπτυξης) 9,9%, με τις δυτικές χώρες να δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για τον ναργιλέ. Στην Ελλάδα, ηγέτης στον ναργιλέ είναι το Hookah Joy καθώς δεν προσφέρει μόνο προϊόντα ναργιλέ αλλά τον εκπαιδεύει σε έναν πιο εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος.

To Hookah Joy απευθύνεται στους λάτρεις του ναργιλέ που ψάχνουν ολοκληρωμένες λύσεις και απαιτούν αξιοπιστία και ειλικρίνεια.

hookahjoy store (5)

Προτείνοντας έναν πιο εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος με πλούσιο άρωμα και γεύση, το Hookah Joy  απευθύνεται στο κοινό που θέλει να γνωρίσει κάτι καινούργιο, εκπαιδεύοντας το σχετικά με τις παραδόσεις, τους σκοπούς και τις ιδιότητες του καπνίσματος Ναργιλέ.

O υποψήφιος συνεργάτης δεν χρειάζεται να έχει εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, ούτε να έχει εξειδίκευση στον Ναργιλέ. Άλλωστε η ομάδα του Hookah Joy, με το πρόγραμμα εκπαίδευσης που διαθέτει, θα μυήσει τον νέο συνεργάτη και το προσωπικό του στα μυστικά και την ιδεολογία του Ναργιλέ.

hookah joy new store (4)

Ο υποψήφιος συνεργάτης το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει όρεξη για δουλειά και πάθος. Να είναι ανοιχτός να μάθει και να ανακαλύψει αυτή την μεγάλη και διαχρονική αγορά.

Ο εμπνευστής του Hookah Joy, Χρήστος Κατικαρίδης, τα τελευταία χρόνια διατηρεί επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Ρωσία με αντικείμενο το λιανικό και χονδρικό εμπόριο. Διαμένοντας ο ίδιος στη Ρωσία, παρατήρησε ότι η αγορά του Ναργιλέ είναι ένας κλάδος που αναπτύσσεται διαρκώς και κατακτά όλη την Ευρώπη. Το 2017, το ενδιαφέρον των Ελλήνων καταναλωτών για το Ναργιλέ, άρχισε να αυξάνεται. Βλέποντας την μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία που παρουσιάζει ο κλάδος και κάνοντας ο ίδιος έρευνα πάνω στην αγορά, άρχισε να συνάπτει συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες αξεσουάρ και προϊόντων Ναργιλέ.

hookahjoy store (3)

Στόχος ήταν να προμηθεύει τους Έλληνες φίλους του Ναργιλέ με τα πιο ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές και συγχρόνως να μοιραστεί τα μυστικά του Ναργιλέ. Κάπως έτσι ξεκίνησε το Hookah Joy.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
80 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
30.000 €
Entry Fee:
8 €
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2%
Εταιρικά Καταστήματα:
[1]
Καταστήματα Franchise:
[1]
Σύνολο Καταστημάτων:
[2]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2018 / 2021
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Πανελλαδικά
Έδρα:
Ιουλιανού 24, Θεσσαλονίκη
Τηλ:
210 6756200
Website:
Διευθύνων Σύμβουλος:
Χρήστος Κατικαρίδης
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
THE FRANCHISE CO.
Πακέτο Franchise:

Η ομάδα του Hookah Joy μοιράζεται το πάθος της και τα μυστικά του ναργιλέ δημιουργώντας μια δεμένη ομάδα συνεργατών franchise. H επιχειρηματική πρόταση Hookah Joy εμπεριέχει όλα τα στοιχεία που οδηγούν στην κερδοφορία.

hookah joy new store (4)

  • Αγορά που βρίσκεται σε εξέλιξη και συνεχώς αναπτύσσεται. Το 2019, το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς καπνού και ναργιλέ ήταν 19 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται να φθάσει τα 37 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του 2026.
  • Συνδυάζει ένα πιο εναλλακτικό και υγιεινό τρόπο καπνίσματος με την επικοινωνία και τη δημιουργία κοινότητας. Όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται προς στον ναργιλέ, καθώς συνδυάζεται με την καλή παρέα, την αλληλεπίδραση με νέους ανθρώπους και την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και συναισθημάτων.
  • Ολοκληρωμένο concept με ξεκάθαρη ταυτότητα.
  • Αναγνωρίσιμο brand name με ευρύ πελατολόγιο.
  • Μεγάλη γκάμα προϊόντων σε συνδυασμό σε value for money τιμές
  • Ισχυρές συμμαχίες και συμφωνίες με προμηθευτές.
  • Πρόταση που εξελίσσεται έχοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.
  • Στοχευμένες ενέργειες marketing που αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα

Ο νέος συνεργάτης λαμβάνει ένα σύστημα υποστήριξης διαδικασιών και συστημάτων για τη σωστή και επιτυχημένη λειτουργία του καταστήματος του

Με αυτό τον τρόπο ο νέα συνεργάτης λαμβάνει όλη την τεχνογνωσία, την σωστή εκπαίδευση, την στρατηγική marketing  και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να  είναι έτοιμος. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το κατάστημα του θα είναι έτοιμο για το grand opening.

Η ομάδα του  Hookah Joy παρέχει όλη την υποστήριξη που χρειάζεται ο franchisee σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους. Ο νέος συνεργάτης νιώθει πάντα ασφαλής έχοντας δίπλα ένα αξιόπιστο δίκτυο να τον στηρίζει.

Ποιοι είναι οι 10 παράγοντες επιτυχίας σε αυτή την κατηγορία franchise;
Ενημερώσου και σχεδίασε μαζί μας τη δική σου επιτυχημένη επιχείρηση.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

To Hookah Joy αποκτά συνεχώς νέους φανατικούς οπαδούς!
20 Δεκεμβρίου 2021

Σε μια αγορά που ολοένα μεγαλώνει, το Hookah Jοy αποτελεί τον παράδεισο των φίλων…

To Hookah Joy συνδυάζει την απόλαυση με τη δημιουργία κοινότητας!
16 Σεπτεμβρίου 2021

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τον Nαργιλέ για να χαλαρώσουν. Ο ναργιλές είναι απόλαυση εδώ και…

Hookah-Joy: Εξειδίκευση σε μια αγορά με εξαιρετικές προοπτικές
13 Σεπτεμβρίου 2021

Σε μια αγορά που ολοένα μεγαλώνει, το Hookah-Joy αποτελεί τον παράδεισο των φίλων του…

Hookah Joy: Εξειδίκευση σε μια αγορά με εξαιρετικές προοπτικές
13 Σεπτεμβρίου 2021

Σε μια αγορά που ολοένα μεγαλώνει, το Hookah Joy αποτελεί τον παράδεισο των φίλων…

Επιχειρηματική ευκαιρία η πρόταση franchise ΗοοKah Joy
02 Ιουλίου 2021

To ΗοοKah Joy προσφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση franchise αποτελώντας μιας πρώτης τάξεως επιχειρηματική…

To Hookah Joy μας εισάγει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο καπνίσματος
29 Ιουνίου 2021

To Hookah Joy μας εισάγει στη φιλοσοφία του ναργιλέ που συνδυάζει την απόλαυση με…

Hookah Joy: 2 κανάλια εσόδων σε μια επιχειρηματική πρόταση!
23 Ιουνίου 2021

Το Hookah Joy είναι ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις του ναργιλέ έχοντας μια…

5+1 λόγοι για να αποκτήσεις το δικό σου Hookah Joy
18 Ιουνίου 2021

Η ομάδα του Hookah Joy  μοιράζεται το πάθος της και τα μυστικά του ναργιλέ δημιουργώντας…

Hookah Joy: Επένδυση σε μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει!
08 Ιουνίου 2021

Το Hookah Joy είναι ο παράδεισος για τους λάτρεις του ναργιλέ, καθώς διαθέτει πλούσια…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:30.000€
Entry Fee: 8€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

Μέσο Ύψος Επένδυσης:30.000€
Entry Fee: 8€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες