Ζητήστε πληροφορίες
INVOID MASSAGE & SPA

Το INVOID Massage & Spa αποτελεί μια όαση ευεξίας και χαλάρωσης μέσα στην πόλη. Διαθέτει υπηρεσίες που δίνουν στον οργανισμό ακριβώς αυτό που χρειάζεται ώστε να επιτευχθεί επανασύνδεση με την καρδιά και την ψυχή. Eισάγει το massage και το spa σε μια νέα premium κατηγορία υπηρεσιών, εντελώς διαφορετική από αυτή που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Ο elegant χώρος με την υψηλή αισθητική, οι signature services , η ποικιλία υπηρεσιών, το εξειδικευμένο προσωπικό οδηγούν στο να βιώσει ο πελάτης μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης τυλιγμένες στη μαγεία.

Το INVOID Massage & Spa διαθέτει μεγάλη γκάμα επιλογών, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά στην προώθηση συνδυαστικών υπηρεσιών και κατά συνέπεια στην αυξημένη μέση απόδειξη. Εκπαιδεύει στο κοινό στις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει το massage και το spa και δημιουργεί ένα club πιστών πελατών το οποίο συνεχώς ανανεώνεται και επαναλαμβάνεται.

To Invoid Massage & Spa είναι θησαυρός ενέργειας και ευεξίας που έχει στόχο να εντάξει το massage και το spa στην καθημερινότητα των σύγχρονων ανθρώπων. Ο προσεγμένος χώρος, οι signature και premium υπηρεσίες, το φιλόξενο και περιποιητικό περιβάλλον και το πλήρως εκπαιδευμένο  προσωπικό, προάγουν την επίσκεψη του πελάτη και τον οδηγούν σε ένα ταξίδι υγείας και ευεξίας. Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο αφιερωμένο στην ομορφιά, την υγεία και την ευεξία. Το Invoid Massage & Spa συνιστά μια επιχειρηματική πρόταση ιδανική για τον franchisee που θέλει να κάνει επένδυση στο χώρο της ευεξίας με ένα καινοτόμο concept και παράλληλα να διατηρεί την προσωπική και επαγγελματική του ζωή σε ισορροπία.

Η ομάδα του Invoid Massage & Spa, μετά από ενδελεχή έρευνα στον χώρο του wellness εντόπισε το κενό που υπάρχει στην ελληνική αγορά και θέλησε να ενταχθεί δυναμικά με ένα απόλυτα καινοτόμο concept καθώς:

 • Εκπαιδεύει το κοινό στην χρησιμότητα του massage και στην ένταξή του στην καθημερινότητα
 • Παρέχει συνδυαστικές υπηρεσίες που αυξάνουν τη μέση απόδειξη
 • Απευθύνεται σε όλους καθώς οι υπηρεσίες προσαρμόζονται στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη
 • Ακολουθεί μια δυναμική στρατηγική marketing που οδηγεί στην υψηλή κινητικότητα των πελατών
 • Πρόκειται για παροχή υπηρεσιών με υψηλή κερδοφορία και margins

Invoid Massage&Spa jacuzzi

Το Invoid Massage & Spa είναι ένα πλήρες κέντρο χαλάρωσης και ευεξίας. Αναβαθμίζει το wellness ανοίγοντας μια νέα κατηγορία και γίνεται ο ναός της ψυχικής και σωματικής υγείας. Παρέχει υπηρεσίες που δίνουν στον οργανισμό αυτό ακριβώς που χρειάζεται και παράλληλα μπορεί να συνδυάσει παραπάνω από μία υπηρεσίες/θεραπείες.

Invoid Massage & Spa δίνει έμφαση τόσο στις παρεχόμενες υπηρεσίες, όσο και στην εξυπηρέτηση των πελατών, με αποτέλεσμα ο επισκέπτης να βιώνει μια μοναδική εμπειρία που θέλει να την απολαμβάνει ξανά και ξανά.

Το Invoid Massage & Spa απευθύνεται σε ένα πολυσυλλεκτικό κοινό που οδηγεί σε αυξημένο αριθμό πελατολογίου. Ο λόγος είναι απλός. Το massage και το spa πλέον αποτελούν δραστηριότητες άμεσης ανάγκης για τον οργανισμό και το μυαλό. Κάνοντας massage γίνεται περισσότερη αιμάτωση στο σώμα άρα και καλύτερη οξυγόνωση του εγκεφάλου. To massage δίνει στον θεραπευόμενο ένα προσδόκιμο μιας εβδομάδας καλύτερης λειτουργικότητας, όσον αφορά την ξεκούρασή του, το μυϊκό κάματο αλλά και την εγκεφαλική ξεκούραση, μιας και κατά τη διάρκεια του massage ο εγκέφαλος δε σκέφτεται και χαλαρώνει. Το Invoid Massage & Spa περικλείει σε ένα concept όλη την θεραπευτική εμπειρία που προσφέρουν οι υπηρεσίες massage και spa, απογειώνοντας το customer journey. Πακέτα για ζευγάρια, μέλλουσες μητέρες, παρέες φίλων, αθλητές, bachelor/bachelorette party, θεραπείες σώματος και προσώπου αλλά και ατομικές υπηρεσίες, συντελούν στην δημιουργία μοναδικών εμπειριών και παράλληλα κάνουν το Invoid Massage & Spa ένα concept πολλαπλής απεύθυνσης. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα συνδυαστικών υπηρεσιών οι οποίες αυξάνουν την παραμονή του πελάτη μέσα στο χώρο και κατά συνέπεια αυξάνεται και η μέση απόδειξη. Πρόκειται για μία όαση μέσα στην «τρέλα» της σύγχρονης πόλης. Είναι το μέρος όπου όλοι μπορούν να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία ευεξίας και θεραπείας και να επανασυνδεθούν με τον πιο αληθινό εαυτό τους.

Massage INVOID Massage& Spa

Ο κατάλληλος συνεργάτης franchisee του Invoid Massage & Spa είναι εκείνος που θέλει να ασχοληθεί ενεργά με τον χώρο του wellness και να εξελιχθεί μέσω αυτού. Είναι ο επιχειρηματίας που δε θα δει τη συνεργασία μόνο σαν επενδυτική δραστηριότητα, αλλά εκείνος που έχει πάθος και όρεξη να εξελίξει το concept και να εξελιχθεί και ο ίδιος μέσω αυτού. Η εμπειρία στο χώρο του wellness δεν είναι προαπαιτούμενο, καθώς ο franchisor παρέχει ένα ολοκληρωμένο και πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης για τον franchisee και την ομάδα του, το οποίο θα τον βοηθήσει να λειτουργήσει η επιχείρησή του αποτελεσματικά και παράλληλα να παρέχει υπηρεσίες υψίστης ποιότητας. Τέλος, ο συνεργάτης franchisee θα είναι υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων της επιχείρησής του, με στόχο τη διατήρηση και την ανανέωση του πελατολογίου.

Μπορείς να γίνεις κι εσύ ηγέτης στην αγορά του wellness!

Face massage by Invoid Massage & Spa

 

Όλα ξεκίνησαν έτσι… 

Με γνώμονα την εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού, ο κ. Σάκης Κατσούλης, εντόπισε αυτό που έλειπε από την ελληνική αγορά του wellness για να έχει ο πελάτης μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας. Πιο συγκεκριμένα, τόσα χρόνια, απουσίαζαν οι δομές που θα μπορούσαν να παρέχουν πολλές και συνδυαστικές υπηρεσίες για τον πελάτη, κάνοντας την διαμονή του στον χώρο πιο εύκολη και λειτουργική. Ταυτόχρονα, οι υπηρεσίες massage και spa ήταν κατά κύριο λόγο ενσωματωμένες σε ξενοδοχεία κάνοντας την πρόσβαση ιδιαίτερα περίπλοκη ενώ απευθύνονταν σε ένα περιορισμένο κοινό. Επίσης, η έλλειψη κατάλληλων υποδομών στα μέχρι τώρα κέντρα ευεξίας, έκαναν την διαδικασία του massage περίπλοκη, με αποτέλεσμα ο κόσμος να μην μπορεί εύκολα να το εντάξει μέσα στην καθημερινότητά του. Η ομάδα του Invoid Massage & Spa με στόχο να αναδείξει τη σημαντικότητα του massage και του spa στην καθημερινή μας ζωή, ήθελε να δημιουργήσει έναν χώρο μέσα στον οποίο ο επισκέπτης θα νιώθει άνετα, ασφαλής και σαν στο σπίτι του, έτοιμος να αφεθεί στα έμπειρα χέρια των θεραπευτών.

Sakis Katsoulis INVOID Massage& Spa

Η ανάπτυξη των αλυσίδων massage απέδειξαν πως υπάρχει ζήτηση και κοινό για αυτού του είδους οι υπηρεσίες. Το Invoid Massage & Spa παίρνοντας το feedback που υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια, θέλησε να δημιουργήσει μια ενιαία και πλήρη δομή massage και spa, ώστε να παρέχει την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας στον επισκέπτη. Έτσι, Το 2020 ιδρύθηκε το INVOID Massage & Spa το οποίο αποτελεί ένα concept που απαντά σε επίπεδο καταναλωτή και επιχειρηματικής πρότασης.

Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
115.000 €
Entry Fee:
€30.000
Royalties:
5%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2%
Εταιρικά Καταστήματα:
[1]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2020/2022
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Επιθυμητή, χωρίς να είναι προαπαιτούμενο
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Επιθυμητή
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Αθήνα, τουριστικές περιοχές
Τηλ:
2105713300
Website:
https://invoidspa.gr/
Πακέτο Franchise:

invoid-spa

Ισορροπημένη προσωπική και επαγγελματική ζωή μέσα από μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση

INVOID Massage & Spa αποτελεί μια πλήρη και ελκυστική επιχειρηματική πρόταση μέσω της οποίας ο franchisee έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μια κερδοφόρα επιχείρηση καινοτομώντας στο χώρο του wellness.

Πρόκειται για ένα concept το οποίο:

 • Διαθέτει ένα πολυσυλλεκτικό κοινό που οδηγεί στην παρουσία μιας ευρείας γκάμας πελατολογίου
 • Εκπαιδεύει τους επισκέπτες στο massage και στις ευεργετικές ιδιότητές του, μέσα από μια ολοκληρωμένη εμπειρία massage και spa. Οι πελάτες αντιλαμβανόμενοι τη χρησιμότητα του massage, αλλά και την πλήρη εμπειρία που προσφέρει το INVOID Massage & Spa αγοράζουν μηνιαία πακέτα και το βάζουν στη καθημερινότητά τους
 • Πρόκειται για παροχή υπηρεσιών, επομένως έχει χαμηλό κόστος αναλώσιμων
 • Προωθεί τις συνδυαστικές υπηρεσίες όπως και τα πακέτα για παρέες ή ζευγάρια και πακέτα ειδικών περιστάσεων πχ. bachelor/bachelorette. Ο επισκέπτης ή μια ομάδα επισκεπτών μπορούν να απολαύσουν ένα συνδυασμό υπηρεσιών ευεξίας με μια μόνο επίσκεψη, αυξάνοντας έτσι τη μέση απόδειξη
 • Λειτουργεί από τις 13:00 μέχρι 21:00, που σημαίνει ότι ο franchisee δεν χρειάζεται να είναι μόνιμα στην επιχείρησή του, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής
 • Διαθέτει ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand name, επομένως ο franchisee ξεκινάει την επιχείρησή του με ένα ήδη δομημένο ιστορικό πελατολογίου
 • Παρέχει στον πελάτη μια ολοκληρωμένη εμπειρία χάρη στο άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό
 • Παρέχει στον συνεργάτη franchisee όλα τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζεται προκειμένου να λειτουργήσει αποτελεσματικά η επιχείρησή του και παράλληλα να διατηρηθεί η ενιαία εικόνα του INVOID Massage & Spa
 • Στηρίζει τον συνεργάτη από την αρχή της συνεργασίας τους αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της

Κέντρα Υγείας & Ευεξίας & Franchising: Τι θα πρέπει να προσέξω πριν την επιλογή μου;
Κάλεσέ μας και λάβε όλες τις χρήσιμες συμβουλές για το νέο σου επιχειρηματικό βήμα.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Το Invoid Massage & Spa φέρνει το premium στις υπηρεσίες μασάζ
27 Νοεμβρίου 2023

Το Invoid Massage & Spa, αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το massage και το spa, εισάγοντάς τα σε μία νέα premium κατηγορία υπηρεσιών.

Στο INVOID Massage & Spa το μασάζ γίνεται τρόπος ζωής
22 Νοεμβρίου 2023

Στο INVOID Massage & Spa το massage και το spa δεν είναι απλά μια…

Το Invoid Massage & Spa κερδίζει την επανάληψη των πελατών
13 Νοεμβρίου 2023

Το Invoid Massage & Spa αποτελεί ένα καινοτόμο concept στον χώρο του wellness με…

Invoid Massage & Spa: Η επιχειρηματική πρόταση με το κορυφαίο μάρκετινγκ
07 Νοεμβρίου 2023

Το Invoid Massage & Spa έχει ως σκοπό να φέρει την επανάσταση στο wellness,…

Invoid Massage & Spa: Άμεση αποδοτικότητα από την πρώτη μέρα!
24 Απριλίου 2023

Το Invoid Massage & Spa παρέχει μια σειρά υπηρεσιών που συντελούν στην αυξημένη μέση…

Invoid Massage & Spa: Επιχειρηματική πρόταση που ηγείται στην αγορά του wellness!
28 Μαρτίου 2023

Η επιχειρηματική πρόταση του Invoid Massage & Spa έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που…

Το Invoid Massage & Spa μας εκπαιδεύει εκ νέου στο wellness!
20 Μαρτίου 2023

To Invoid Massage & Spa εισάγει στον κλάδο του wellness μια νέα κατηγορία, με…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:115.000€
Entry Fee: €30.000€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

Μέσο Ύψος Επένδυσης:115.000€
Entry Fee: €30.000€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες