Ζητήστε πληροφορίες
GYM BASE BOOTEX

Η αλυσίδα GYM BASE BOOTEX δημιουργεί χώρους, όπου τα όνειρα γίνονται εφικτοί στόχοι και το πάθος μετατρέπεται σε τρόπο ζωής. Γιατί εδώ, η υγεία και η ευεξία των πελατών που εμπιστεύονται το δίκτυο, γίνονται προσωπική ευθύνη και αποτελούν δέσμευση του εκάστοτε trainer.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης τους, οι άνθρωποι του GYM BASE BOOTEX έχουν μετατρέψει την αγάπη τους για το fitness και το healthiness σε lifestyle. Πώς; Μέσα από ειδικά σχεδιασμένα και ευέλικτα προγράμματα, που υλοποιούνται σε small groups, personal και semi-personal προπονήσεις. Παράλληλα, στοχεύοντας σε μια ακόμη πιο προσωπική σχέση με τα μέλη της, η αλυσίδα προσφέρει συμπληρωματικά personalized προγράμματα, που ικανοποιούν στο βάθος τις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη. Τι σημαίνει αυτό για την επιχείρηση; Ακόμη πιο πιστά μέλη και μεγιστοποίηση του κέρδους για τον franchisee. Παράλληλα, οι υψηλού επιπέδου παροχές αυτές, προσελκύουν και υψηλού επιπέδου κοινό. Αποτέλεσμα; Η δημιουργία προστιθέμενης αξίας!

Κάθε «γωνιά», κάθε λεπτομέρεια στον χώρο της αλυσίδας είναι έτσι φροντισμένη, ώστε  ο επισκέπτης να νιώθει σαν στο σπίτι του και ταυτόχρονα μέλος μιας ομάδας. Η συνεργασία με κορυφαίους trainers, που διατηρούν άσβεστο το χαμόγελό τους, σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό training, καθιστούν σαφές ότι σε κάθε GYM BASE BOOTEX συμβαίνει κάτι το μοναδικό. Υπάρχει ένα αόρατο νήμα που συνδέει τους ανθρώπους του δικτύου με μια ενιαία κουλτούρα, η οποία μεταλαμπαδεύεται σε κάθε νέο μέλος, σε κάθε νέο GYM BASE BOOTEX. Η ενιαία αυτή φιλοσοφία, το ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο και  οι μοναδικές υπηρεσίες της αλυσίδας, δημιουργούν μια μοναδική, διττή ευκαιρία. Ευκαιρία να γίνει κανείς κύριος της επιχείρησής του, διατηρώντας παράλληλα μια υψηλή ποιότητα ζωής.

Στα GYM BASE BOOTEX ο φοιτητής θα συναντήσει τη σπιτονοικοκυρά του κι ο επιχειρηματίας θα χαιρετηθεί με τον εργαζόμενό του. Διότι η αλυσίδα έχει χώρο για όλους! Ανάλογα με τις ώρες της ημέρας, τα γυμναστήρια συγκεντρώνουν διαφορετικά κοινά. Νεαροί και νεαρές, εργαζόμενοι, επιχειρηματίες, νοικοκυρές αλλά και άνθρωποι ηλικίας άνω των 60 ετών είναι όσοι εμπιστεύονται την ευεξία τους στα GYM BASE BOOTEX. Την ίδια στιγμή, η αλυσίδα έχει δημιουργήσει υπηρεσίες και για τις αναπτυξιακές ηλικίες, με ξεχωριστό ασκησιολόγιο και προπονητική μεθοδολογία.

Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που σε καθιστούν τον επόμενο franchisee; Η αγάπη για το fitness, το όραμα για εξέλιξη και το αίσθημα της ευθύνης και της δέσμευσης. Αν για σένα η γυμναστική είναι τρόπος ζωής και συμπεριφορά, τότε μπορείς να γίνεις το νέο μέλος της οικογένειας της GYM BASE BOOTEX.

Μέσα από το ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης της Base Training, της πιστοποιημένης σχολής γυμναστικής που συμπλέει με τα πρότυπα της αλυσίδας, ο νέος συνεργάτης λαμβάνει όλες τις απαραίτητες γνώσεις (τεχνικές και διοικητικές), που του χρησιμεύουν ώστε να λειτουργήσει το δικό του GYM BASE BOOTEX. Η εξωστρέφεια, η δεκτικότητα και η συμμόρφωση με τις κοινές αξίες του δικτύου αποτελούν επίσης πολύ σημαντικά στοιχεία για τον νέο franchisee.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
100 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
46.000 €
Μέγιστο Ύψος Επένδυσης:
100.000 €
Entry Fee:
10.000 €
Royalties:
4%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
1%
Εταιρικά Καταστήματα:
[4] Γλυφάδα (Λ. Βουλιαγμένης), Γλυφάδα (Λαζαράκη), Κρυονέρι, Νέα Σμύρνη, Βάρη, Χαλάνδρι, Κολωνάκι
Καταστήματα Franchise:
[2] Γιβραλτάρ, Αίγιο
Σύνολο Καταστημάτων:
[6]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2017 / 2019
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Κρίνεται απαραίτητη
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Πανελλαδικά
Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι:
Κύπρος, εξωτερικό
Έδρα:
Λεωφ. Βουλιαγμένης 80, Γλυφάδα, 16675
Τηλ:
6987978188
Website:
https://www.gymbase.gr/
Διευθύνων Σύμβουλος:
Πάνος Μπαλατσινός
Πακέτο Franchise:

Στα GYM BASE BOOTEX η τεχνογνωσία, η εξαιρετική μεθοδολογία, η δημιουργία μιας στενής σχέσης και η μοναδική οργάνωση έχουν τον πρώτο λόγο. Και πώς μεταλαμπαδεύονται; Μέσα από τους ανθρώπους που η αλυσίδα επιλέγει, προκειμένου οι αξίες κι η φιλοσοφία του δικτύου για σώμα υγιές σε έναν υγιή νου να γίνουν τρόπος ζωής για τους ασκούμενους.

Μπαίνοντας στην οικογένεια GYM BASE BOOTEX, ο νέος συνεργάτης:

  • Πραγματοποιεί μια χαμηλή και ταυτόχρονα αποδοτική επένδυση. Η φιλοσοφία της GYM BASE BOOTEX βασίζεται στη λογική της δημιουργίας μιας προσωπικής σχέσης μεταξύ γυμναστή και πελάτη. Αυτό οδηγεί στην υψηλή διακράτηση των πελατών κι άρα, στην πιστότητα και την αύξηση των κερδών.
  • Προμηθεύεται τον απαραίτητο εξοπλισμό σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Η αλυσίδα έχει επιτύχει οικονομίες κλίμακος, μέσα από ειδικές συμφωνίες με πιστοποιημένους προμηθευτές.
  • Λαμβάνει πλήρη εκπαίδευση. Μέσα από τη σχολή της Base Training, ο νέος συνεργάτης αποκτά τεχνικές και διοικητικές γνώσεις, που στοχεύουν στην εύρυθμη λειτουργία του δικού του GYM BASE BOOTEX.
  • Προμηθεύεται αναλυτικά εγχειρίδια λειτουργίας και διαχείρισης. Στα εν λόγω εγχειρίδια ο συνεργάτης μπορεί να ανατρέξει ανά πάσα στιγμή για πληροφορίες που σχετίζονται με την ορθή διαχείριση και τον έλεγχο της επιχείρησής του, αλλά και να «φρεσκάρει τη μνήμη του» για ασκήσεις και τεχνικές γυμναστικής.
  • Διαθέτει αποκλειστικές υπηρεσίες που αποτελούν USP’s του δικτύου.
  • Επωφελείται της πλήρους καθοδήγησης για το άνοιγμα και το στήσιμο του γυμναστηρίου. Η έμπειρη ομάδα της αλυσίδας GYM BASE BOOTEX, βρίσκεται πάντα στη διάθεση του νέου συνεργάτη για να τον καθοδηγήσει σωστά από την πρώτη κιόλας ημέρα για ό,τι χρειαστεί, προκειμένου να ανοίξει τη δική του εύρωστη επιχείρηση.
  • Γίνεται μέλος μιας αλυσίδας με ισχυρό brand name. Η αλυσίδα διαθέτει ήδη 8 γυμναστήρια σε Αττική, επαρχία (Αίγιο) κι εξωτερικό (Γιβραλτάρ).
  • Εισέρχεται σε ένα δίκτυο με ισχυρό marketing, από το οποίο επωφελείται τόσο σε κεντρικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο.
Σε ενδιαφέρει αυτή η κατηγορία franchise;
Έλα να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σου επιχειρηματικό σχέδιο.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200
Μέσο Ύψος Επένδυσης:46.000€
Μέγιστη Επένδυση100.000€
Entry Fee: 10.000€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

Ελάχιστη Επένδυση:46.000€
Μέγιστη Επένδυση100.000€
Entry Fee: 10.000€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες