Μέσο Ύψος Επένδυσης:30.000€
Entry Fee: 7.500€
Ζητήστε πληροφορίες
CBDGREECE

Στα καταστήματα CBDGreece οι πελάτες βρίσκουν μια τεράστια ποικιλία φαρμακευτικών προϊόντων κάνναβης, όπως έλαια, κάψουλες, συμπυκνώματα, υπόθετα, κρυστάλλους κ.λπ., των εταιρειών Endoca και Be-Hempy αλλά και άλλων όπως Enecta, Phyto+, Dutch Natural Healing και Elixinol. Τον τελευταίο χρόνο, το CBDGreece έχει εμπλουτίσει τον κατάλογό του με μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων βιομηχανικής Κάνναβης όπως βρώσιμα, Cannabis light και καλλυντική περιποίηση.

Η ομάδα του CBD Greece πιστεύει στις πολύ ευεργετικές ιδιότητες της κάνναβης και δημιουργεί συνέχώς νέες συνεργασίες με επιχειρηματίες του χώρου, εμπλουτίζοντας με καινούρια προϊόντα τόσο το ηλεκτρονικό του κατάστημα, όσο και τα φυσικά καταστήματά του δικτύου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

To CBDGreece, από την έναρξη λειτουργίας του δραστηριοποιείται στον χώρο της λιανικής και της χονδρικής πώλησης. Το όραμα της εταιρείας ήταν να υπάρχει ένα κατάστημα CBDGreece σε κάθε νομό, ώστε το αγοραστικό κοινό να μπορεί να προμηθευτεί τα προϊόντα που διαθέτει. Το όραμα αυτό, μεταφράστηκε σε δημιουργία δικτύου Franchise και πλέον, οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον χώρο της πώλησης προϊόντων κανναβιδιόλης, έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους κατάστημα CBDGreece. Η αρχή έγινε το 2018 με το άνοιγμα δύο καταστημάτων Franchise σε Κατερίνη και Καβάλα. Σύντομα αναμένεται να ανοίξουν νέα καταστήματα και σε άλλους νομούς με πρώτο τον Νομό Αργολίδας.

Το cbdgreece.gr εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και είναι κομμάτι του Medical Department της Alfa Trade Ο.Ε.

Η CBDGreece στοχεύει μέσω των προϊόντων που εμπορεύεται να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων καθώς και των προβλημάτων των αυτοάνοσων νοσημάτων που τους ταλαιπωρούν.

To CBDGreece αναζητά επιχειρηματίες με όραμα που τους αρέσουν οι προκλήσεις και κάθε τι καινούριο, όπως η κάνναβη και γενικότερα τα προϊόντα κανναβιδιόλης. Επιχειρηματίες που αναζητούν την καινοτομία αλλά παράλληλα έχουν σε υψηλό στόχο και εκτίμηση την εταιρική ευθύνη και το καλό των συνανθρώπων τους.

Η Alfa Trade OΕ είναι μια δυναμική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2010 μέσα σε δύσκολους καιρούς για την Ελλάδα. Με έξυπνες κινήσεις κι εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, κατάφερε σε μικρο χρονικό διάστημα, να αποκτήσει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών. Στα λίγα χρονιά λειτουργίας της, η εταιρεία επέτυχε να εισάγει και να διανέμει καινοτόμα προϊόντα στην ελληνική αγορά αλλά και τα Βαλκάνια. Η έδρα της είναι σε στρατηγικό σημείο στην καρδιά των Βαλκανίων, την Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία είναι ο επίσημος διανομέας πολλών brands στην Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Βουλγαρία, F.Y.R.O.M και Αλβανία.

Η Alfa Trade έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για βρει και διανέμει πραγματικά καινοτόμα προϊόντα. Στην πραγματικότητα, ο απώτερος στόχος των καινοτόμων προϊόντων είναι να επωφεληθούν πραγματικά οι πελάτες. Η Alfa Trade δοκιμάζει και ελέγχει με πολύ αυστηρά κριτήρια κάθε νέο brand που διανέμει.

Η Alfa Trade ιδρύθηκε με την αποστολή της παροχής της καλύτερης υποστήριξης μετά την πώληση (after sales service) στην ιστορία του εμπορίου. Από την ίδρυσή της πριν από δύο χρόνια, η εταιρεία έχει παραμείνει πιστή στην αποστολή αυτή, αναδεικνύεται ως η εταιρία με τους πιστότερους πελάτες – μεταπωλητές – συνεργάτες.

Για την επίτευξη αυτής της αποστολής η Alfa Trade έχει δεσμευτεί να παρέχει λύσεις που ανταποκρίνονται με ακρίβεια στις απαιτήσεις των μεταπωλητών – συνεργατών με χαρακτηριστικά, την ποιότητα και την ταχύτητα. Επιπλέον, διαλέγει προσεκτικά τους μεταπωλητές της και μοιράζετε το όραμά της με εκείνους, για την ικανοποίηση του τελικού πελάτη. Στόχος της, να γίνει συνώνυμο εμπιστοσύνης και της άριστης εξυπηρέτησης!

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
35 τ.μ.
Έξοδα κατασκευής καταστήματος:
€3.000 - 6.000
Έξοδα εξοπλισμού καταστήματος:
€4.000
Αρχικό εμπόρευμα:
€5.000
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
30.000 €
Entry Fee:
7.500 €
Royalties:
€500/έτος
Διαφημιστική Συμμετοχή:
€500/έτος
Εταιρικά Καταστήματα:
[1] Καλλιθέα Αττικής, Θεσσαλονίκη
Καταστήματα Franchise:
[7]
Shop in Shops:
[1]
Σύνολο Καταστημάτων:
[9]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2010 / 2018
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Σύμβαση franchise:
5ετής και άνω
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Κρήτη, Κυκλάδες, Επτάνησα, Ήπειρος, Πελοπόννησος
Επωνυμία εταιρίας:
ALFA TRADE O.E.
Έδρα:
Παπαφλέσσα 18, Συκιές-Θεσσαλονίκη, 56626
Τηλ:
2313 008969
Fax:
2311 820356
Website:
www.cbdgreece.gr
Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής:
Αγάπιος Χατζηιωαννίδης
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
Εμμανουήλ Ράλλης
Πακέτο Franchise:

Η CBDGreece παρέχει ένα πληρέστατο πακέτο παροχών προς τους franchisees, με στόχο τη γρήγορη απόσβεση της επένδυσης και την ευημερία του καταστήματος. Διαθέτει και προσφέρει τη μεγαλύτερη και πληρέστερη γκάμα με προϊόντα κανναβιδιόλης με τα καλύτερα, ποιοτικότερα και πλέον φημισμένα brands της αγοράς. Εκτός των λιανικών πωλήσεων εντός του καταστήματος, προσφέρει αποκλειστικότητα περιοχής, λιανικές πωλήσεις στην περιοχή ευθύνης μέσω του κεντρικού site, καθώς και χονδρική πώληση των προϊόντων στην περιοχή ευθύνης. Πολύ σημαντική παροχή, η συχνή και τακτική επένδυση πάνω τα προϊόντα και στις εξελίξεις της κάνναβης. Η εταιρεία επίσης, διαθέτει δικό της νομικό τμήμα, μέσω του οποίου παρακολουθεί και ενημερώνει τους συνεργάτες για κάθε νέα εξέλιξη.

Ποιοι είναι οι 10 παράγοντες επιτυχίας σε αυτή την κατηγορία franchise;
Ενημερώσου και σχεδίασε μαζί μας τη δική σου επιτυχημένη επιχείρηση.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Κατηγορίες Franchise

Μέσο Ύψος Επένδυσης:30.000€
Entry Fee: 7.500€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες