Ζητήστε πληροφορίες
NAILS 4 YOU

Το beauty lounge που σημειώνει εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης στην αγορά του franchising, καθώς μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, το δίκτυό του έχει ξεπεράσει τα 30 σημεία.

Συνδυάζοντας υπηρεσίες μανικιούρ–πεντικιούρ και αποτρίχωσης, τα Nails 4 You αποτελούν την πρώτη επιλογή κάθε γυναίκας που θέλει να περιποιηθεί τον εαυτό της.

Οι προσιτές τιμές, το ευχάριστο περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και τα υψηλά στάνταρ υγιεινής και καθαριότητας δημιουργούν συνεχώς ευχαριστημένες πελάτισσες, που επιστρέφουν ξανά και ξανά. Επάξια τo Nails 4 You κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης.

To Nails 4 Υou είναι ένας πολυχώρος ομορφιάς όπου κάθε γυναίκα βιώνει μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης και αναζωογόνησης απ’ την κορυφή ως τα νύχια. Είναι, επίσης, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές προτάσεις στην αγορά της ομορφιάς, με μικρή αρχική επένδυση, ταχύτατη απόσβεση και πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, που λύνει τα χέρια του franchisee.

Tο πρώτο Nails 4 You άνοιξε με σκοπό να προσφέρει στην γυναίκα του σήμερα την περιποίηση που χρειάζεται για να αναδείξει την μοναδικότητά της. Σε έναν χώρο οικείο και φιλόξενο, με εξειδικευμένο προσωπικό και μοναδικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, το κοινό του Nails 4 You νιώθει ότι βρίσκεται στο δικό του beauty salon.

nails4you (10)

Σήμερα, τα Nails 4 You έχουν συνδέσει το brand name τους με την αισθητική και την ομορφιά, προσφέροντας επαγγελματισμό και αξιοπιστία. Οι αξίες που τα έχουν φέρει πρώτα στις προτιμήσεις των γυναικών είναι οι ακόλουθες:

  • Η καθαριότητα και η πλήρης απολύμανση
  • Η αδιαμφησβήτητη ποιότητα των προϊόντων τους, που εξασφαλίζει την καλύτερη εφαρμογή και το τελικό αποτέλεσμα για την πελάτισσα
  • Εξυπηρέτηση με ταχύτητα και ποιότητα
  • Συνεχής εκπαίδευση στις νέες τεχνικές και τάσεις της μόδας

Γυναίκες κάθε ηλικίας έρχονται στα Nails 4 You για να αναδείξουν την ομορφιά τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους, αλλά και για να συναντήσουν τις φίλες και τις αγαπημένες τους τεχνίτριες και να περάσουν μία ώρα χαλάρωσης και αποφόρτισης, υπό τους ήχους ανεβαστικής ελληνικής μουσικής.

nails-4-you-franchise2

Κύριος στόχος είναι κάθε πελάτισσα του Nails 4 You να νιώθει μοναδική. Δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένει στην αναμονή, ενώ το ραντεβού της διαρκεί μία ολόκληρη ώρα. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσει να κάνει με ηρεμία το μανικιούρ ή το πεντικιούρ της, να το ευχαριστηθεί και τελικά να φύγει πλήρως ικανοποιημένη από το κατάστημα, χωρίς να αισθανθεί ούτε μία φορά ότι δεν έδωσαν την προσοχή που άξιζε.

Υψηλή ζήτηση – γρήγορη απόσβεση

«Η συνεργασία μου με την εταιρεία είναι άψογη», αναφέρει ο Κυριακός Κωνσταντόπαιδος, franchisee του Nails 4 You στον Πειραιά. «Σε λιγότερο από έναν μήνα το κατάστημά μου ήταν έτοιμο να λειτουργήσει και σημειώνει εξαιρετική πορεία. Για τον λόγο αυτό, βρισκόμαστε ήδη σε συζητήσεις για τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος στην περιοχή». Διαβάστε τη συνέντευξη του Κυριακού Κωνσταντόπαιδου, franchisee του Nails 4 You, εδώ

Ο franchisee που θα επιλέξει να γίνει μέλος του Nails 4 You, δεν χρειάζεται να διαθέτει προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο της ομορφιάς, καθώς, τόσο ο συνεργάτης, όσο και το προσωπικό του λαμβάνουν την απαραίτητη εκπαίδευση. Η μητρική εταιρεία βοηθά επίσης τον επενδυτή της στην εύρεση έμπειρου, καταρτισμένου και εξειδικευμένου προσωπικού. Άλλωστε, οι σωστές τεχνίτριες αποτελούν βασικό παράγοντας της επιτυχίας του concept.

 

Ο ιδρυτής των Nails 4 You, Κωνσταντίνος Ευγενικός, μικρή σχέση είχε με τον χώρο των υπηρεσιών ομορφιάς, μέχρι το 2016 όταν αποφάσισε να ανοίξει το πρώτο κατάστημα περιποίησης άκρων, τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται η σύζυγός του. Γρήγορα εντυπωσιάστηκε από τον κλάδο και κυρίως από τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αυτός δημιουργεί. Διάβασε, μελέτησε και έδωσε όλες τις δυνάμεις του στο νέο του εγχείρημα, το οποίο έμελλε να αποτελέσει το επόμενο success story στον χώρο της περιποίησης άκρων…

nails-4-you-franchise2

Μέσα σε έναν χρόνο από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος, ήρθε το δεύτερο και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Το δίκτυο έχει φτάσει ήδη τα 22 καταστήματα σε Αθήνα, Χαλκίδα και Θεσσαλονίκη ,παρουσιάζοντας έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η βιομηχανία της ομορφιάς, και ιδιαίτερα η περιποίηση των άκρων, παρουσιάζει τεράστια ανάπτυξη διεθνώς.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
60 έως 100 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
15.000 €
Μέγιστο Ύψος Επένδυσης:
33.000 €
Entry Fee:
10000 - 17000
Royalties:
5%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2%
Εταιρικά Καταστήματα:
[4]
Καταστήματα Franchise:
[30]
Σύνολο Καταστημάτων:
[34]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2018
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Πανελλαδικά
Έδρα:
Γοργοποτάμου 18, Π. Φάληρο 17564
Website:
https://nails4you.gr/
Διευθύνων Σύμβουλος:
Κωνσταντίνος Ευγενικός
Πακέτο Franchise:

Το Nails 4 You αποτελεί μια δυναμική επιχειρηματική ιδέα με χαμηλή αρχική επένδυση, που οδηγεί μέσα σε μόλις δώδεκα μήνες στην απόσβεση. Επιπλέον, συγκεντρώνει όλα όσα αναζητά ένας υποψήφιος επενδυτής, δηλαδή έσοδα από το πρώτο μήνα, μια εξαιρετικά μεγάλη αγορά, διασφαλισμένο προσωπικό, εξελιγμένα εργαλεία marketing και ευκολία διαχείρισης. Πιο αναλυτικά:

nails-4-you-franchise2

  • Έσοδα από τον πρώτο μήνα: Η ομάδα των Nails 4 You αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την επίβλεψη της διαμόρφωσης κάθε νέου καταστήματος ώστε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το νέο σημείο να είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό.
  • Εξαιρετικά μεγάλη αγορά: Τα Nails 4 You απευθύνονται σε ένα πιστό κοινό που διαρκώς ανανεώνεται.
  • Διασφαλισμένο προσωπικό:  Η ομάδα των Nails 4 You αναλαμβάνει την επιλογή και την εκπαίδευση του προσωπικού των νέων καταστημάτων.
  • Ευκολία διαχείρισης: Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα κάνει την επένδυση το σύστημα οργάνωσης και λειτουργίας του δικτύου, το οποίο «λύνει» τα χέρια των franchisees. O franchisor έχει δημιουργήσει ένα ενιαίο τηλεφωνικό κέντρο, το οποίο κλείνει τα ραντεβού για όλα τα καταστήματα της αλυσίδας. Ακολούθως, τα καταστήματα ενημερώνονται μέσω ενός online προγράμματος για τα καθημερινά τους ραντεβού. Το συγκεκριμένο σύστημα δίνει στον franchisee τη δυνατότητα να ελέγχει τη δραστηριότητα της επιχείρησής του ακόμη κι αν δεν εργάζεται μέσα στο κατάστημα.
  • Εξελιγμένα εργαλεία μάρκετινγκ: Εργαλεία grand opening και τοπικού marketing διασφαλίζουν τη γρήγορη διείσδυση και θετική φήμη στην τοπική αγορά.
  • Άμεση απόσβεση: Η προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός, η υψηλή παραγωγικότητα και τα ελεγχόμενα λειτουργικά κόστη σε συνδυασμό με τη χαμηλή αρχική επένδυση, είναι οι βασικοί παράγοντες που οδηγούν στην απόσβεση της επένδυσης του franchisee του Nails 4 You μέσα σε μόλις δώδεκα μήνες.

Franchisees Success Stories

Nails 4 You: «Η υψηλή ζήτηση αποτέλεσε κίνητρο για τη δημιουργία δεύτερου καταστήματος»
18 Μαΐου 2020

Ο Κυριακός Κωνσταντόπαιδος σπούδασε ναυπηγός μηχανικός και αυτή τη στιγμή εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία….

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι που ανοίξαμε το δικό μας Nails 4 You»
26 Νοεμβρίου 2021

Από αρχές Σεπτεμβρίου του 2021, οι γυναίκες των Βορείων προαστείων μπορούν να απολαύσουν τις…

Nails 4 You: Η διαθεσιμότητα και η άμεση ανταπόκριση του δικτύου δημιουργεί ασφάλεια στο νέο συνεργάτη!
22 Δεκεμβρίου 2020

Η νέα franchisee της αλυσίδας Nails 4 You, Βάσω Χαλά, αποφάσισε να αλλάξει καριέρα…

Nails 4 You:«O χώρος της ομορφιάς είναι πάντα επίκαιρος, δελεαστικός, που έχει πάντα ζήτηση»
14 Δεκεμβρίου 2020

Γεμάτη ενθουσιασμό και με ένα ζεστό χαμόγελο, υποδέχεται στο δικό της beauty lounge, η…

“Ανοίγοντας το δικό μας Nails 4 You, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα!”
26 Αυγούστου 2021

Η Μαρία Πιτσιδήμου και ο Θεόδουλος Γεωργιάδης για χρόνια ασχολήθηκαν με τον χώρο της…

H πρόταση Nails 4 You εξασφαλίσει την ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής!
31 Δεκεμβρίου 2020

To Nails 4 Υou είναι ένας πολυχώρος ομορφιάς αλλά και μια ελκυστική ολοκληρωμένη…

Nails 4 You: «Νιώθουμε ότι ένα όνειρό μας έχει γίνει πραγματικότητα!»
04 Ιουλίου 2021

Η Μαρία Πιτσιδήμου και ο Θεόδουλος Γεωργιάδης για χρόνια ασχολήθηκαν με τον χώρο της…

Η άψογη συνεργασία με το Nails 4 You κίνητρο για το άνοιγμα δεύτερου καταστήματος
29 Ιουλίου 2020

Γιατί ένας ναυπηγός μηχανικός θα αποφάσιζε να επενδύσει στις υπηρεσίες ομορφιάς και ειδικότερα στον…

Σε ενδιαφέρει αυτή η κατηγορία franchise;
Έλα να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σου επιχειρηματικό σχέδιο.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Beauty and Wellness Franchise 2024 – Έρχονται τα νέα The Franchise Success Awards!
03 Απριλίου 2024

Τα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS απονέμουν κάθε χρόνο το μεγάλο βραβείο για την αλυσίδα που θα ξεχωρίσει στην αγορά της ομορφιάς και ευεξίας ξεπερνώντας τις προκλήσεις της εποχής και τον ανταγωνισμό.

Έρχεται καινούριο κατάστημα BRWNE Brow Bar στη Νέα Σμύρνη
12 Μαρτίου 2024

Ένα καινούριο κατάστημα BRWNE Brow Bar θα ανοίξει τις πόρτες του στη Νέα Σμύρνη. Το εξαιρετικά δημοφιλές δίκτυο εξειδικευμένων υπηρεσιών περιποίησης αναπτύσσεται μέσω franchising και εντάσσει στην οικογένειά του ακόμη ένα κατάστημα – πάντα με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO.!

Το BRWNE Brow Bar συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τα σεμινάρια BRWNE TRAINING LAB
21 Φεβρουαρίου 2024

Το BRWNE Brow Bar συνεχίζει τα σεμινάρια BRWNE TRAINING LAB και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο www.brwne.gr, όπου θα λάβουν mail με όλες τις πληροφορίες καθώς και με τον τρόπο κράτησης της θέσης τους. Η επόμενη ημερομηνία σεμιναρίου είναι στις 26/02/24, από τις 11:00 έως τις 17:00.

Το BRWNE Brow Bar διοργανώνει το πρώτο BRWNE training lab!
18 Ιανουαρίου 2024

Το BRWNE Brow Bar διοργανώνει το πρώτο BRWNE training lab, μετά από εννιά χρόνια τεράστιας ζήτησης της κοινότητας των BRWNERS! Μέσα από ένα επεξηγηματικό βιντεάκι στο Instagram, οι ιδρύτριες του BRWNE Brow Bar, η μητέρα Ματίνα Παπαδάκη και η κόρη της, Σοφία Γκιώνη, ανακοίνωσαν τη δημιουργία του BRWNE training lab, δηλαδή της επίσημης σχολής του BRWNE για σεμινάρια σχηματισμού και περιποίησης φρυδιών.

Το Invoid Massage & Spa φέρνει το premium στις υπηρεσίες μασάζ
27 Νοεμβρίου 2023

Το Invoid Massage & Spa, αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το massage και το spa, εισάγοντάς τα σε μία νέα premium κατηγορία υπηρεσιών.

Στο INVOID Massage & Spa το μασάζ γίνεται τρόπος ζωής
22 Νοεμβρίου 2023

Στο INVOID Massage & Spa το massage και το spa δεν είναι απλά μια…

Το Invoid Massage & Spa κερδίζει την επανάληψη των πελατών
13 Νοεμβρίου 2023

Το Invoid Massage & Spa αποτελεί ένα καινοτόμο concept στον χώρο του wellness με…

Το BRWNE Brow Bar είναι η πιο δυνατή επιχειρηματική πρόταση στον χώρο της ομορφιάς
08 Νοεμβρίου 2023

Το BRWNE Brow Bar είναι η πιο δυνατή επιχειρηματική πρόταση στον χώρο της ομορφιάς,…

To BRWNE Brow Bar θέτει υψηλά τον πήχη στην ομορφιά!
23 Αυγούστου 2023

Στον πολυσύχναστο κόσμο της ομορφιάς και της αυτοφροντίδας, ένα Brow Bar που δεν μοιάζει…

BRWNE Brow bar: Η ομορφιά και η μόδα σε ένα δυναμικό concept!
10 Ιουλίου 2023

Με την καινοτομία και την εξειδίκευση να αποτελούν κινητήριο δύναμη και τα συστατικά της επιτυχίας,…

BRWNE: Αναδεικνύεται GOLD WINNER BEAUTY & WELLNESS FRANCHISE στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023!
06 Ιουλίου 2023

Το BRWNE Brow bar αναδείχθηκε νικητής στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, λαμβάνοντας το βραβείο…

BRWNE: Μοναδική πρόταση franchise που ξεπερνά την εποχικότητα!
05 Ιουλίου 2023

Το BRWNE Brow bar προσφέρει μια ελκυστική και αξιόπιστη εναλλακτική στον δυναμικό χώρο της…

BRWNE Brow Bar: Επιχειρηματική πρόταση που εισέρχεται δυναμικά στην αγορά της ομορφιάς!
07 Ιουνίου 2023

To BRWNE brow bar προσφέρει μια δυναμική επιχειρηματική πρόταση, καινοτομώντας με μια νέα κατηγορία…

BRWNE brow bar: Νέα κατηγορία στον χώρο της ομορφιάς!
17 Μαΐου 2023

Το BRWNE από το 2014 που έκανε την εμφάνισή του, άνοιξε μια νέα κατηγορία…

BRWNE brow bar: Ο ναός της ομορφιάς και της μόδας ξεκινά την ανάπτυξη του δικτύου του!
11 Μαΐου 2023

Το BRWNE brow bar, από το 2014, αποτελεί το επίκεντρο της ομορφιάς και της…

Το δίκτυο Fairynails αναδείχθηκε GOLD WINNER στην κατηγορία Beauty & Wellness Franchise
09 Αυγούστου 2022

Για τις καλές πρακτικές στο franchising στον κλάδο της ομορφιάς καθώς και στην επιχειρηματική…

Λαμπερή επέτειος για το Nails 4 You στο Αιγάλεω!
04 Απριλίου 2022

Με ένα λαμπερό πάρτι ολοκληρώθηκε ο πρώτος επιτυχημένος χρόνος λειτουργίας του καταστήματος Nails 4…

Nails 4 You: Οι ευχαριστημένοι franchisees δομούν ένα ισχυρό δίκτυο
03 Μαρτίου 2022

Ένα δίκτυο είναι πραγματικά ισχυρό όταν απαρτίζεται από συνεργάτες που είναι ευχαριστημένοι, ασφαλείς και…

Nails 4 You: Επιχειρηματικό μοντέλο που κάνει τα πάντα απλά
17 Φεβρουαρίου 2022

Τα Nails 4 You είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις franchise στην αγορά της ομορφιάς…

3ο κατάστημα για τα Nails 4 You στη Θεσσαλονίκη!
02 Φεβρουαρίου 2022

Οι υπηρεσίες ομορφιάς του Nails 4 You έχουν γίνει ανάρπαστες στη Θεσσαλονίκη οπότε το…

Nails 4 You: Το δικό σου success story σε έναν πάντα επίκαιρο χώρο
27 Ιανουαρίου 2022

Με ποιοτικές υπηρεσίες περιποίησης και με ένα επιχειρηματικό μοντέλο που επιφέρει άμεση κερδοφορία στον…

Nails 4 You: Eπένδυση που αποδίδει άμεσα!
10 Ιανουαρίου 2022

To Nails 4 You, η Νο1 αλυσίδα οχυνοπλαστικής, με 30 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αποτελεί…

Η οικογένεια του Nails 4 You μεγαλώνει! Νέο κατάστημα στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης!
24 Νοεμβρίου 2021

H αναπτυξιακή πορεία της Νο1 αλυσίδας περιποίησης άκρων, Nails 4 You συνεχίζεται και συνεχώς…

Nails 4 You: To No1 beauty lounge στο franchising
19 Νοεμβρίου 2021

Ξεκινώντας από το 2016, το πρώτο Nails 4 You άνοιξε με σκοπό να προσφέρει…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:15.000€
Μέγιστη Επένδυση33.000€
Entry Fee: 10000 - 17000€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

Ελάχιστη Επένδυση:15.000€
Μέγιστη Επένδυση33.000€
Entry Fee: 10000 - 17000€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες