THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS
Ζητήστε πληροφορίες
BRWNE BROW BAR

To BRWNE Brow Bar ανοίγει νέα κατηγορία στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας με εξειδίκευση στην μορφοποίηση των φρυδιών και στην παροχή μοναδικών εμπειριών ομορφιάς και εξυπηρέτησης. Μέσα από τις premium υπηρεσίες ομορφιάς του BRWNE, ο πελάτης ξανασυστήνεται με τον εαυτό του υπό το νέο πρίσμα της αναγέννησης και της αυτοπεποίθησης. Το βλέμμα ζωντανεύει και σαγηνεύει ενώ η εμπειρία εξυπηρέτησης που βιώνει τον κάνει να νιώθει το πιο δυνατό beauty και fashion icon!

Το BRWNE προσφέρει μια επιχειρηματική πρόταση εξασφαλίζοντας στον franchisee πιστό πελατολόγιο, επιτυχημένη διείσδυση στην δυναμική αγορά της ομορφιάς, άμεση κερδοφορία, απλή δομή λειτουργίας και χαμηλά λειτουργικά έξοδα.

Το BRWNE αναδείχθηκε GOLD WINNER BEAUTY & WELLNESS FRANCHISE στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023 για τις καινοτόμες πρακτικές που εφάρμοσε και για τη συνολική συνεισφορά του στον χώρο του franchising συνολικά!

Είναι το μέρος όπου η μόδα και η ομορφιά συναντιούνται και δημιουργούν ξεχωριστές υπηρεσίες που αναζωογονούν τον εαυτό και την αυτοπεποίθηση του κάθε επισκέπτη. Πρόκειται για μια νέα κατηγορία στον χώρο της ομορφιάς, ένα brow bar, με εξειδίκευση, πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, το οποίο παρέχει μοναδικές υπηρεσίες φρυδιών, βλεφαρίδων και αποτρίχωσης.

Η αγορά της ομορφιάς, ήταν, είναι και θα είναι πάντα πολύ κερδοφόρα, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες ανέλιξης. Χαρακτηριστικά, το 2023 αναμένεται να φτάσει τα 571,1  δισεκατομμύρια με ετήσιο βαθμό ανάπτυξης 3,80% από το 2023 μέχρι το 2027. Το BRWNE brow bar εισέρχεται σε αυτή την πολύ δυναμική αγορά με ένα concept έντονης διαφοροποίησης, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στον χώρο της ομορφιάς στην Ελλάδα και έχει σχεδιάσει μια επιχειρηματική πρόταση που θέτει εκ νέου τα θεμέλια στην επιχειρηματικότητα καθώς διαθέτει:

 • Ένα πολύ ισχυρό brand name
 • Μια BRWNE κοινότητα, τα μέλη των οποίων το εμπιστεύονται καθημερινά για την περιποίηση του προσώπου τους.
 • Καθετοποιημένο σύστημα τροφοδοσίας πρώτων υλών.
 • Οφέλη εξειδικευμένου καταστήματος σε επίπεδο απλότητας λειτουργίας, εύρεσης προσωπικού, δομής κερδοφορίας.

 

Το BRWNE Brow Bar ήρθε για να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο την προσωπικότητά  του πελάτη μέσα από το βλέμμα. Καθημερινά, δεκάδες γυναίκες αλλά και άνδρες στα δύο καταστήματα σε Χαλάνδρι και Γλυφάδα, απολαμβάνουν υπηρεσίες ομορφιάς που αναδομούν το βλέμμα και το πρόσωπο μεταμορφώνοντάς το στον απόλυτο καθρέφτη της προσωπικότητας!

Το BRWNE brow bar είναι το μέρος όπου γυναίκες και άνδρες, κάθε ηλικιακής ομάδας απολαμβάνουν υπηρεσίες ομορφιάς οι οποίες του βοηθούν να αναδομήσουν την εξωτερική τους εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή τους. Το ραντεβού στο BRWNE αποτελεί την καλύτερη στιγμή της ημέρας καθώς το εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να μεταμορφώσει το πρόσωπο του κάθε πελάτη στο απόλυτο fashion icon του εαυτού του! Έχει επιτύχει να δομήσει μια πιστή κοινότητα πελατολογίου που το εμπιστεύεται με τα μάτια κλειστά για υπηρεσίες ομορφιάς και μόδας. Διαθέτει limited edition BRWNE προϊόντα, από jackets, μέχρι κάλτσες, αξεσουάρ και tote bags τα οποία δομούν την πιο fashionable BRWNE κοινότητα. Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες θέλουν να πάρουν την BRWNE εμπειρία μαζί τους και να ανανεώσουν το στυλ τους με τα πιο fashionable και statement items.

 

Η επιχειρηματική πρόταση του BRWNE είναι κατάλληλη για τον συνεργάτη franchisee που θέλει να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς με ένα δυναμικό concept που κλέβει τις εντυπώσεις από την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Ο ιδανικός συνεργάτης franchisee είναι εκείνος που αγαπάει την ομορφιά και τη μόδα και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα του μέσα σε μια επιτυχημένη κοινότητα ενός δικτύου που προχωρά παράλληλα με τις τάσεις της αγοράς και βγαίνει πάντα νικητής. Η εμπειρία του νέου συνεργάτη είναι επιθυμητή ωστόσο, δεν έχει τίποτα να φοβάται καθώς με την έναρξη της συνεργασίας θα έχει δίπλα του όλη την εξειδικευμένη ομάδα του BRWNE να τον συμβουλεύει και να τον εκπαιδεύει σε ό,τι χρειαστεί. Η όρεξη, η διάθεση για εξυπηρέτηση και εξέλιξη είναι οι βασικές προϋποθέσεις για μια αρμονική και win – win συνεργασία.

To 2014 και κατόπιν πολύχρονης έρευνας και εμπειρίας στον χώρο της ομορφιάς, η Ματίνα Παπαδάκη και η Σοφία Γκιώνη, μητέρα και κόρη, έγιναν το πρότυπο της γυναικείας επιχειρηματικότητας και παρουσίασαν στο κοινό ένα νέο, καινοτόμο και πρωτοποριακό concept, με επίκεντρο την περιποίηση των φρυδιών.  Το BRWNE brow bar, στην περιοχή του Χαλανδρίου. Πολύ γρήγορα, η εξειδίκευση, η μοναδική τεχνογνωσία και περιποίηση έκανε το BRWNE κορυφαίο στο είδος του με το πιστό πελατολόγιό του να το εμπιστεύεται με κλειστά μάτια για την περιποίηση των φρυδιών τους. Η συνεχής εξέλιξη και επιτυχία του concept οδήγησαν στο δεύτερο BRWNE brow bar, λίγα χρόνια αργότερα, στην περιοχή της Γλυφάδας. Σήμερα, τα δύο καταστήματα του δικτύου απαρτίζονται από μια δυναμική εξειδικευμένη ομάδα με 11 τεχνήτριες, άρτια εκπαιδευμένες μέσα από τα ειδικά workshops που διενεργούν οι ειδικοί του BRWNE και προσφέρουν καθημερινά στους πελάτες ξεχωριστές υπηρεσίες περιποίησης.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
από 80 τ.μ
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
54.000 €
Entry Fee:
30.000 €
Royalties:
8%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
3%
Εταιρικά Καταστήματα:
[2]
Καταστήματα Franchise:
[1]
Σύνολο Καταστημάτων:
[3]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2014/2023
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Επιθυμητή
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Επιθυμητή
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Πανελλαδικά
Έδρα:
Αθήνα
Τηλ:
210 6756200
Διευθύνων Σύμβουλος:
Σοφία Γκιώνη
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
THE FRANCHISE CO.
Πακέτο Franchise:

Το BRWNE προσφέρει μια επιχειρηματική πρόταση με ένα concept έντονης διαφοροποίησης που απευθύνεται σε ένα πολλαπλό κοινό και ανοίγει μια νέα κατηγορία στην πολύ προσοδοφόρα και ανοδική αγορά της ομορφιάς και της μόδας. Με σύμμαχο την εξέλιξη, την ομαδικότητα και την συνεργασία, η επιχειρηματική πρόταση BRWNE Brow Bar είναι το νέο best thing στην επιχειρηματικότητα καθώς:

 • Διαθέτει ένα ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand name
 • Εισάγει διαρκείς καινοτομίες όπως το application BRWNE, με το οποίο εξασφαλίζει την πιστότητα του κοινού
 • Διαθέτει τα δικά του private label προϊόντα με τα οποία διασφαλίζεται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών
 • Παρέχει δυνατότητα συνδυαστικών υπηρεσιών, οι οποίες βοηθούν στην αύξηση της μέσης απόδειξης
 • Λόγω της εξειδίκευσης που έχει, δεν απαιτεί απασχόληση πολλών ατόμων στην ομάδα του προσωπικού και παράλληλα έχει απλές δομές λειτουργίας
 • Έχει χαμηλό κόστος αναλώσιμων
 • Παρέχει καθετοποιημένο σύστημα τροφοδοσίας πρώτων υλών για την παροχή των υπηρεσιών
 • Συνιστά lifetime value για τον πελάτη
Προσωπική Φροντίδα & Franchising: Τι θα πρέπει να προσέξω πριν την επιλογή μου;
Κάλεσέ μας και λάβε όλες τις χρήσιμες συμβουλές για το νέο σου επιχειρηματικό βήμα.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Έρχεται καινούριο κατάστημα BRWNE Brow Bar στη Νέα Σμύρνη
12 Μαρτίου 2024

Ένα καινούριο κατάστημα BRWNE Brow Bar θα ανοίξει τις πόρτες του στη Νέα Σμύρνη. Το εξαιρετικά δημοφιλές δίκτυο εξειδικευμένων υπηρεσιών περιποίησης αναπτύσσεται μέσω franchising και εντάσσει στην οικογένειά του ακόμη ένα κατάστημα – πάντα με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO.!

Το BRWNE Brow Bar συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τα σεμινάρια BRWNE TRAINING LAB
21 Φεβρουαρίου 2024

Το BRWNE Brow Bar συνεχίζει τα σεμινάρια BRWNE TRAINING LAB και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο www.brwne.gr, όπου θα λάβουν mail με όλες τις πληροφορίες καθώς και με τον τρόπο κράτησης της θέσης τους. Η επόμενη ημερομηνία σεμιναρίου είναι στις 26/02/24, από τις 11:00 έως τις 17:00.

Το BRWNE Brow Bar διοργανώνει το πρώτο BRWNE training lab!
18 Ιανουαρίου 2024

Το BRWNE Brow Bar διοργανώνει το πρώτο BRWNE training lab, μετά από εννιά χρόνια τεράστιας ζήτησης της κοινότητας των BRWNERS! Μέσα από ένα επεξηγηματικό βιντεάκι στο Instagram, οι ιδρύτριες του BRWNE Brow Bar, η μητέρα Ματίνα Παπαδάκη και η κόρη της, Σοφία Γκιώνη, ανακοίνωσαν τη δημιουργία του BRWNE training lab, δηλαδή της επίσημης σχολής του BRWNE για σεμινάρια σχηματισμού και περιποίησης φρυδιών.

Το BRWNE Brow Bar είναι η πιο δυνατή επιχειρηματική πρόταση στον χώρο της ομορφιάς
08 Νοεμβρίου 2023

Το BRWNE Brow Bar είναι η πιο δυνατή επιχειρηματική πρόταση στον χώρο της ομορφιάς,…

To BRWNE Brow Bar θέτει υψηλά τον πήχη στην ομορφιά!
23 Αυγούστου 2023

Στον πολυσύχναστο κόσμο της ομορφιάς και της αυτοφροντίδας, ένα Brow Bar που δεν μοιάζει…

BRWNE Brow bar: Η ομορφιά και η μόδα σε ένα δυναμικό concept!
10 Ιουλίου 2023

Με την καινοτομία και την εξειδίκευση να αποτελούν κινητήριο δύναμη και τα συστατικά της επιτυχίας,…

BRWNE: Αναδεικνύεται GOLD WINNER BEAUTY & WELLNESS FRANCHISE στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023!
06 Ιουλίου 2023

Το BRWNE Brow bar αναδείχθηκε νικητής στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, λαμβάνοντας το βραβείο…

BRWNE: Μοναδική πρόταση franchise που ξεπερνά την εποχικότητα!
05 Ιουλίου 2023

Το BRWNE Brow bar προσφέρει μια ελκυστική και αξιόπιστη εναλλακτική στον δυναμικό χώρο της…

BRWNE Brow Bar: Διαρκώς αυξανόμενη πιστότητα πελατών
21 Ιουνίου 2023

Το BRWNE Brow Bar έχει επιτύχει ήδη από τα πρώτα χρόνια της δραστηριοποίησής του…

BRWNE Brow Bar: Επιχειρηματική πρόταση που εισέρχεται δυναμικά στην αγορά της ομορφιάς!
07 Ιουνίου 2023

To BRWNE brow bar προσφέρει μια δυναμική επιχειρηματική πρόταση, καινοτομώντας με μια νέα κατηγορία…

BRWNE brow bar: Νέα κατηγορία στον χώρο της ομορφιάς!
17 Μαΐου 2023

Το BRWNE από το 2014 που έκανε την εμφάνισή του, άνοιξε μια νέα κατηγορία…

BRWNE brow bar: Ο ναός της ομορφιάς και της μόδας ξεκινά την ανάπτυξη του δικτύου του!
11 Μαΐου 2023

Το BRWNE brow bar, από το 2014, αποτελεί το επίκεντρο της ομορφιάς και της…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:54.000€
Entry Fee: 30.000€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS
Ελάχιστη Επένδυση:54.000€
Entry Fee: 30.000€
Ζητήστε πληροφορίες

Επιχειρηματικές Προτάσεις

Ζητήστε πληροφορίες