MEDIA STROM THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023
Ζητήστε πληροφορίες
MEDIA STROM

H Media Strom, ηγείται στην αγορά στρωμάτων πάνω από 55 χρόνια, προσφέροντας απαράμιλλη ποιότητα ύπνου στους πελάτες της.  Από το 1967 μέχρι και σήμερα, εκατομμύρια καταναλωτές την εμπιστεύονται για την αξιοπιστία, την αξεπέραστη ποιότητα και την υγιεινή των προϊόντων της. Διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχει καταφέρει να κάνει το όνομά της «συνώνυμο του καλού ύπνου».

Επενδύοντας στην πολυκάναλη ανάπτυξη η MEDIA STROM απευθύνει ολοκληρωμένη πρόταση επιχειρηματικής συνεργασίας σε επιλεγμένα καταστήματα επίπλων σε περιφερειακές αγορές, καθιστώντας τα επιλεγμένους συνεργάτες στην περιοχή τους. Πρόκειται για τη δημιουργία shop in shop εντός του χώρου επίπλων, που θα αποτελεί ουσιαστικά μια έκθεση MEDIA STROM. Στον οριοθετημένο χώρο της έκθεσης θα δειγματίζονται όλα τα προϊόντα της εταιρείας, ενώ κάθε shop in shop MEDIA STROM εντάσσεται στο επίσημο δίκτυο franchise της εταιρείας με ειδική εξωτερική σήμανση.

Η MEDIA STROM kατέστησε το βραβείο GOLD WINNER Multichannel Development Strategy στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021. Επίσης, διακρίθηκε και στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022, κατακτώντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία Home Improvement Franchise και παράλληλα απέσπασε το βραβείο Driving Growth and Innovation στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023 Διαβάστε περισσότερα

Για τους υποψήφιου συνεργάτες με καταστήματα επίπλων που ενδιαφέρονται να λειτουργήσουν ένα shop in shop κατάστημα MEDIA STROM, η συνολική επένδυση ανέρχεται στα €10.000, ενώ Entry fee/ Royalties δεν απαιτούνται.
Οι συνεργάτες απολαμβάνουν κοινή εικόνα, κοινό προϊοντικό μείγμα, κοινή στρατηγική προώθησης με τα εταιρικά καταστήματα MEDIA STROM, ενώ εκπαιδεύεται κατάλληλα και γίνεται ο ειδικός του καλού ύπνου στην περιοχή του.

Το όνομα MEDIA STROM είναι τόσο γνωστό και επώνυμο που το καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό όχι μόνον στο ευρύ κοινό, αλλά και στους επιχειρηματικούς κύκλους, Έτσι σε πανελλαδική ποσοτική έρευνα σχετικά με την αναγνωρισιμότητα μεταξύ των διαφόρων μαρκών στρωμάτων,  η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού πληθυσμού, 96% γνωρίζει την Media Strom (Πηγή: METRON ANALYSIS  Μάιος 2011). Ταυτόχρονα. σε μια ιδιαίτερα αρνητική οικονομική περίοδο στην Ελλάδα, που δεν χαρακτηρίζεται από την ίδρυση νέων επιχειρήσεων, αλλά τουναντίον από την συρρίκνωση των υπαρχόντων, η  εταιρεία κατάφερε να προσελκύσει επιχειρηματίες που επένδυσαν σε καταστήματα Franchise, δημιουργώντας 26 νέα καταστήματα, για τα οποία απέσπασε 2 βραβεία σε 2 συνεχείς χρονιές : Το βραβείο Franchise για το Best Concept Redesign των καταστημάτων και το Βραβείο Franchise για το Best . Marketing Campaign.

Η Media Strom είναι η εταιρεία που γνωρίζει πώς να επενδύει αποτελεσματικά στη γνώση, στην εμπειρία, στους ανθρώπους, στην ποιότητα και, πάνω απ’ όλα, στο μέλλον. Δεν είναι τυχαία τα μεγάλα ποσοστά ανάπτυξης των πωλήσεων που καταγράφονται τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικά, να αναφερθεί ό,τι  κατά την περίοδο 2000-2010 σημειώθηκε αύξηση πωλήσεων 329%.

Το 2006, η Media Strom απέσπασε μια σημαντική διεθνή διάκριση και κατέλαβε την 266η θέση ανάμεσα στις Europe’s 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρεί μια εξέχουσα θέση στη λίστα της Statbank  για τις εταιρείες «Διαμάντια του Ελληνικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας».

Το δε 2008, της απονεμήθηκε η Εθνική Διάκριση Επιχειρηματικής Αρίστευσης από το Υπουργείο Ανάπτυξης!

Το 2010, η ICAP Group την κατέταξε στις “Strongest Companies in Greece”, ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών.

Το 2011, η MEDIA STROM διακρίθηκε μεταξύ των BEST WORKPLACES στην Ελλάδα, ενώ το ΕΒΕΑ της απένειμε το βραβείο του πιο ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, που έρχεται να επιβεβαιώσει τις πανελλαδικές έρευνες, που αναφέρουν ότι η αναγνωρισιμότητα της MEDIA STROM ανέρχεται στο 96%.

Η MEDIA STROM σημείωσε άλλη μια σημαντική πρωτιά και ανεδείχθη TRUE LEADER για το 2010, σε έναν ετήσιο θεσμό που καθιέρωσε ο Όμιλος ICAP, στο πλαίσιο της έγκυρης επιχειρηματικής πληροφόρησης.

Σκοπός του θεσμού αυτού είναι η επιθυμία ανάδειξης και δημόσιας επιβράβευσης των εταιρειών και ομίλων που συνδυάζουν ταυτόχρονα  4 κριτήρια, τα οποία είναι μετρήσιμα και αντικειμενικά, ήτοι:

 1. Υψηλή κερδοφορία
 2. Αύξηση προσωπικού
 3. Πολύ καλό ICAP Credit Rating
 4. Μία από τις πρώτες θέσεις στον κλάδο

Αξιολογήθηκαν 27.000 εταιρείες και όμιλοι και μόνο οι 51 πληρούσαν ταυτόχρονα και τα 4 κριτήρια.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
150 - 200 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
40.000 €
Μέγιστο Ύψος Επένδυσης:
65.000 €
Royalties:
Δεν απαιτούνται
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2,5%
Εταιρικά Καταστήματα:
[34]
Καταστήματα Franchise:
[23]
Shop in Shops:
[71]
Σύνολο Καταστημάτων:
[128]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
1967 / 2008
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Σύμβαση franchise:
8ετής με 4ετή ανανέωση
Έδρα:
Αν. Λεγάκη 5, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, 182 33 Πειραιάς
Τηλ:
210 3482500
Fax:
210 3482899
Διευθύνων Σύμβουλος:
Νικόλαος Νιάρχος
Πακέτο Franchise:
 • Αποκλειστικότητα περιοχής
 • Εγχειρίδια λειτουργίας & εκπαίδευσης
 • Εκπαίδευση franchisee και προσωπικού του
 • Βοήθεια στην εξεύρεση και επιλογή προσωπικού
 • Διαφήμιση και οργάνωση των δημοσίων σχέσεων
 • Προγράμματα προώθησης του καταστήματος πανελλαδικά
 • Βοήθεια στη δημιουργία προωθητικών προγραμμάτων τοπικής εμβέλειας
 • Νομικές συμβουλές
Σε ενδιαφέρει αυτή η κατηγορία franchise;
Έλα να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σου επιχειρηματικό σχέδιο.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Η MEDIA STROM κερδίζει το στοίχημα του τουρισμού
07 Νοεμβρίου 2023

Η στόχευση της MEDIA STROM στην επαγγελματική αγορά στρωμάτων αποδίδει, καθώς η ζήτηση αυξάνεται…

MEDIA STROM: Έλαβε το βραβείο GOLD WINNER DRIVING GROWTH AND INNOVATION 2023 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023!
12 Ιουλίου 2023

Τα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023 ανέδειξαν τη MEDIA STROM ως GOLD WINNER DRIVING GROWTH AND INNOVATION 2023, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική συνεισφορά της στο franchising, καθώς…

THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022: GOLD WINNER στην κατηγορία Home Improvement Franchise, τo δίκτυο MEDIA STROM
10 Αυγούστου 2022

Για τις καλές πρακτικές στο franchising στον κλάδο του οικιακού εξοπλισμού και στην επιχειρηματική…

H MEDIA STROM κατέκτησε το βραβείο GOLD WINNER Multichannel Development Strategy στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021
18 Ιουνίου 2021

H MEDIA STROM κατέστησε το βραβείο GOLD WINNER Multichannel Development Strategy στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021 για τη συμβολή…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:40.000€
Μέγιστη Επένδυση65.000€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

MEDIA STROM THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023
Ελάχιστη Επένδυση:40.000€
Μέγιστη Επένδυση65.000€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες