Ζητήστε πληροφορίες
Maison Concept & Objet

Το Maison Concept & Objet είναι δίκτυο καταστημάτων επίπλων με ισχυρή παρουσία στην αγορά του οικιακού εξοπλισμού για πάνω από 30 χρόνια με έδρα την Πάτρα. Σήμερα, έχει μια πολύ δυναμική παρουσία στον στην αγορά του επίπλου μετρώντας πάνω από 22 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και 14 shop in shop.

Η γέννηση του MAISON το 2018 ενός Brand γεμάτου ιδέες και προϊόντα που μπλέκονται μεταξύ τους με μοναδικό conceptual τρόπο και δημιουργούν ένα ελκυστικό αλλά και ξεχωριστό αποτέλεσμα ήταν το όνειρο μιας επαγγελματικής πορείας 30 ετών στο χώρο της ιδιοκτήτριας Λίλης Παπαγιαννοπούλου. Βασικός άξονας της λειτουργίας της είναι η ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που στοχεύουν στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, πάντα με προτεραιότητα το value for money και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Άτομα που θέλουν να κάνουν τον χώρο τους έναν τόπο συνάντησης με τα αγαπημένα τους πρόσωπα δημιουργώντας έναν μοναδικής αισθητικής καμβά πλαισιωμένο από έπιπλα ποιότητας και μοναδικού design συμπληρωμένα με διακοσμητικά αντικείμενα που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του interior design. Στόχος της εταιρείας είναι η βελτιστοποίηση κάθε γωνιάς ενός σπιτιού δημιουργώντας έναν άνετο και μοναδικό χώρο με χαρακτήρα.

Ο νέος συνεργάτης του Maison Concept & Objet πρέπει να πληροί συγκεκριμένα κριτήρια. Η εταιρεία αναζητά άτομα με εμπειρία και γνώση στον τομέα του design και της διακόσμησης, που μοιράζονται το πάθος για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες του δικτύου. Επίσης, αναζητά άτομα με επιχειρηματικές δεξιότητες και ικανότητες διαχείρισης, που είναι έτοιμα να αναλάβουν την ανάπτυξη και τη διαχείριση μιας επιτυχημένης επιχείρησης στον κλάδο του home improvement.

Η γέννηση του MAISON το 2018 ενός Brand γεμάτου ιδέες και προϊόντα που μπλέκονται μεταξύ τους με μοναδικό conceptual τρόπο και δημιουργούν ένα ελκυστικό αλλά και ξεχωριστό αποτέλεσμα ήταν το όνειρο μιας επαγγελματικής πορείας 30 ετών στο χώρο της ιδιοκτήτριας Λίλης Παπαγιαννοπούλου.

Βασικός άξονας της λειτουργίας της είναι η ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που στοχεύουν στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, πάντα με προτεραιότητα το value for money και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
Από 400 τ.μ.
Entry Fee:
Δεν υπάρχουν
Royalties:
Δεν υπάρχουν
Εταιρικά Καταστήματα:
[1]
Καταστήματα Franchise:
[25]
Shop in Shops:
[17]
Σύνολο Καταστημάτων:
[23] +[1] στην Κύπρο +[1] στη Βουλγαρία
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2007 / 2018
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Κρίνεται απαραίτητη
Περιοχές Υψηλής Προτεραιότητας:
Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Λάρισα
Επωνυμία εταιρίας:
LIBERTA Μ.Ε.Π.Ε
Έδρα:
ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ 56Α-Β, ΠΑΤΡΑ
Τηλ:
2610361680
Website:
https://maison.gr/
Διευθύνων Σύμβουλος:
Λίλη Παπαγιαννοπούλου
Γενικός Διευθυντής:
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΓΟΣ
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ
Πακέτο Franchise:

Μέσω της διαρκούς εκπαίδευσης και μέσω της δημιουργίας εξατομικευμένων πλάνων που λαμβάνουν υπόψιν τους τις ανάγκες κάθε συνεργάτη και τις ειδικές ανάγκες κάθε περιοχής, το Maison Concept & Objet επιτυγχάνει να βελτιώνει διαρκώς την αποδοτικότητα των franchisees του δικτύου του. Η στοχευμένη διαφημιστική καμπάνια σε όλα τα επιλεγμένα κανάλια διαφήμισης όπως τηλεόραση, social media, περιοδικά κ.α αποτελεί ακόμα ένα εργαλείο που βοηθάει στην αποδοτικότητα του concept.

Ποιοι είναι οι 10 παράγοντες επιτυχίας σε αυτή την κατηγορία franchise;
Ενημερώσου και σχεδίασε μαζί μας τη δική σου επιτυχημένη επιχείρηση.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Το Maison Concept & Objet άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στη Βουλγαρία
14 Νοεμβρίου 2023

Τη δυναμική του πορεία συνεχίζει το Maison Concept & Objet, προχωρώντας στο άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη Βουλγαρία.

Entry Fee: Δεν υπάρχουν€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

Entry Fee: Δεν υπάρχουν€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες