FYLLIANA Multichannel Development Strategy
Ζητήστε πληροφορίες
FYLLIANA

Η εταιρεία Fylliana, πρωτοπόρος στον χώρο του επίπλου, των διακοσμητικών, των ειδών οικιακής χρήσης και του επαγγελματικού εξοπλισμού. Στην πολυετή εμπειρία της έχει καταφέρει να γίνει πόλος έλξης για τους πελάτες αποτελώντας τον ιδανικό προορισμό για shopping όπου οι αγορές γίνονται… διασκέδαση!

Εφαρμόζοντας μια ιδιαίτερα επιτυχημένη στρατηγική πολυκάναλης ανάπτυξης, πετυχαίνει υψηλούς ρυθμούς διείσδυσης στην αγορά, ισχυροποιώντας τη δυναμική του brand. Διαθέτοντας όλα τα στοιχεία που οδηγούν στην επιτυχία, προσφέρει μια πρόταση franchise με πολλαπλά οφέλη.

Η εταιρεία Fylliana  κατέχει ηγετικό ρόλο στην αγορά του επίπλου και σήμερα αποτελεί ένα  ισχυρό brand name του χώρου. Οι αξίες που την έχουν φέρει πρώτη στις προτιμήσεις των καταναλωτών είναι οι ακόλουθες:

 • Υψηλή ποιότητα προϊόντων και προσαρμοσμένες λύσεις βασισμένες στις ανάγκες των πελατών σε value for money τιμές.
 • Η Fylliana τηρεί αυστηρούς κανόνες ασφάλειας των προϊόντων πραγματοποιώντας σε τακτά χρονικά διαστήματα  δειγματοληπτικούς ελέγχους στις παραγγελίες που κάνει.
 • Η Fylliana χτίζει καθημερινά σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές.
 • Υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.
 • Συνέπεια και υψηλή διαθεσιμότητα προϊόντων, διαθέτοντας ιδιόκτητες αποθήκες 10.000τμ

fylliana proionta franchise

Η Fylliana διαθέτει μια πλούσια γκάμα εμπορευμάτων και αποτελεί την πρώτη αλυσίδα πώλησης επίπλων και ειδών διακόσμησης βασισμένη σε 3 ισχυρούς πυλώνες κερδοφορίας: έπιπλα σπιτιού & κήπου, είδη οικιακής χρήσης και είδη διακόσμησης. Κρεβατοκάμαρες, σαλόνια, έπιπλα κουζίνας, είδη μπάνιου, είδη κήπου και τόσα άλλα αξεσουάρ είναι ό,τι χρειάζεται ο σύγχρονος καταναλωτής για να φτιάξει το δικό του χώρο, το σπίτι του. Η Fylliana διαθέτει όλα αυτά που χρειάζεται!

 • Επενδύοντας σε τεχνολογία και υποδομές εισάγει  νέες καινοτομίες σε όλους τους τομείς δράσης
 • Πνεύμα καλής συνεργασίας με όλους τους συνεργάτες και προμηθευτές της

Η Fylliana διακρίθηκε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2022, κατακτώντας χρυσό βραβείο στην κατηγορία Multichannel Development Strategy. Διαβάστε περισσότερα

Η Fylliana, αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες  του σύγχρονου καταναλωτή που θέλει να δημιουργήσει τον δικό του “εμπνευσμένο χώρο”. Ο καταναλωτής του σήμερα, που λόγω συνθηκών και καταστάσεων αναγκάστηκε να περάσει περισσότερο χρόνο στο σπίτι του, επενδύει στον προσωπικό του χώροΕνδιαφέρεται να φτιάξει ή να ανανεώσει τον χώρο, που του προσφέρει ηρεμία με ποιοτικά προϊόντα, φιλικά προς την τσέπη του.

fylliana-ilion_2020-10-09_14-52-32

Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων των καταστημάτων Fylliana ανταποκρίνονται στις σύγχρονες στιλιστικές τάσεις, πλαισιώνονται από μοναδικά διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, συνθέτοντας προσεγμένες life-style διακοσμητικές προτάσεις, σε ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής. Η Fylliana προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, σε προσιτές τιμές, σε ένα φιλικό και οικείο σπιτικό περιβάλλον, που ικανοποιούν τις ιδιαίτερες ανάγκες του καταναλωτή.

Ο franchisee που θα επιλέξει να γίνει μέλος της Fyllianna, δεν είναι απαραίτητο να διαθέτει προηγούμενη εμπειρία λιανεμπόριο. Θα πρέπει όμως να έχει όρεξη για δουλειά και διάθεση. Να λαμβάνει πρωτοβουλίες και να έχει διάθεση να συμβάλει ενεργά στις καθημερινές ανάγκες του καταστήματος franchise.

fylliana-larisa-franchise

Ξεκινώντας από την αγορά του επίπλου το 1989 εδραιώθηκε στην ελληνική αγορά, θέτοντας υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και design και εστιάζοντας πάντα στην άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.

Το πρότυπο εταιρικό κατάστημα Fylliana στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 1.500 τμ, στην Κατερίνη και αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης λιανικής που η εταιρεία έχει αρχίσει να υλοποιεί σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδος. Η εταιρεία, εδώ και χρόνια, εφαρμόζει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη στρατηγική πολυκάναλης ανάπτυξης, με αιχμή 80 συνεργαζόμενων σημείων πώλησης με την μορφή shop in shop στην Ελλάδα, εντείνοντας τους ρυθμούς διείσδυσης στην αγορά.

fylliana-franchise (1)

Σήμερα,  πραγματοποιώντας με συνέπεια και ιδιαίτερα τεκμηριωμένα βήματα το όραμα του ιδρυτή της κ. Ευάγγελου Χαλεπλή, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εισαγωγικές εταιρείες στον χώρο του επίπλου, εξυπηρετώντας ένα εκτενές δίκτυο 500 πελατών στην Ελλάδα και σε Βαλκανικές χώρες. Η μέθοδος franchise ήταν το επόμενο βήμα ανάπτυξης.

Το πρώτο franchise κατάστημα βρίσκεται στη Λάρισα σε έναν επιβλητικό χώρο 1.300 τ.μ. Και το αθηναϊκό κοινό, όμως, έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί το κατάστημα Fylliana που έχει ανοίξει στο Ίλιον. Σε ένα σύγχρονο χώρο 800τ.μ. με ιδιαίτερη αισθητική, που με τόσο μεράκι έχει επιμεληθεί η ομάδα της Fylliana.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
350 - 400 τ.μ.
Έξοδα εξοπλισμού καταστήματος:
80.000€ (κατασκευή - εξοπλισμός - εμπόρευμα)
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
60.000 €
Entry Fee:
Δεν υπάρχει
Royalties:
Δεν υπάρχουν
Διαφημιστική Συμμετοχή:
1%
Εταιρικά Καταστήματα:
[1] Κατερίνη
Καταστήματα Franchise:
[2] Λάρισα, Ίλιον
Shop in Shops:
[80]
Σύνολο Καταστημάτων:
[83]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
1989 / 2020
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Πανελλαδικά
Έδρα:
7ο χλμ. Εθνικής Οδού, Κατερίνης – Θεσσαλονίκης, Πιερία, 60062
Τηλ:
210 6756200
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
THE FRANCHISE CO.
Πακέτο Franchise:

Σε μια ολοένα πιο ανταγωνιστική αγορά με αυξημένες απαιτήσεις, η Fylliana αποσκοπεί στη δημιουργία ενός δικτύου franchise καταστημάτων που θα εξοπλίζουν κάθε ελληνικό σπίτι με τις ιδανικές επιλογές εσωτερικής διακόσμησης στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

fyllianna katastimata (1)

H Fylliana αποτελεί μια ελκυστική και κερδοφόρα πρόταση franchise καθώς διαθέτει:

 • Επιτυχημένο και δοκιμασμένο concept που έχει ήδη εξελιχθεί σε ισχυρό brand name στην αγορά του επίπλου. Η εταιρεία Fylliana  κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο του επίπλου, των διακοσμητικών, των ειδών οικιακής χρήσης αλλά και του επαγγελματικού εξοπλισμού
 • H Fylliana αποτελεί την πρώτη αλυσίδα πώλησης επίπλων και ειδών διακόσμησης βασισμένη  3 ισχυρούς πυλώνες κερδοφορίας: Έπιπλα σπιτιού & Κήπου, Είδη οικιακής χρήσης, Είδη διακόσμησης. Η Fylliana διαθέτει μια τεράστια γκάμα εμπορευμάτων, που ανανεώνονται συχνά σε ανταγωνιστικές τιμές.
 • Γνώση ανταγωνιστικού πεδίου και αγοράς
 • Aφουγκράζεται τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Ο σύγχρονος καταναλωτής απαιτεί ολοκληρωμένες λύσεις και πολλαπλούς τρόπους παραγγελίας. Το μεγάλο εύρος προϊόντων που διαθέτει της δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της, τις λύσεις που ψάχνουν για να φτιάξουν το σπίτι που ονειρεύονται.
 • 360ο στρατηγική Marketing με αιχμή ετήσιων και μηνιαίων προσφορών με μορφή φυλλαδίων καθώς και έντονης προώθησης με τηλεοπτικά σπότ
 • Ιδιόκτητη αποθήκη με ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης logistics για παρακολούθηση του stock και της κυκλοφοριακής ταχύτητας των αποθεμάτων μέσω σύγχρονου πληροφοριακού συστήματος και διαχείρισης παραγγελιών.
 • Χαμηλού ύψους επένδυση, χαμηλού ρίσκου, γρήγορης απόσβεσης επενδυμένου κεφαλαίου με χαμηλό συντελεστή σταθερών δαπανών, με λιτές δομές και  μικρή απαίτηση σε προσωπικό, κατάλληλη και για family business.

Μπαίνοντας στην οικογένεια της Fylliana ο franchisee λαμβάνει μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία που θα τον οδηγήσουν στην επιχειρηματική επιτυχία και κερδοφορία:

 • Γίνεται μέλος ενός μεγάλου δικτύου που βρίσκεται συνεχώς δίπλα του σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας
 • Καθοδήγηση στην επιλογή του πλέον κατάλληλου σημείου για την λειτουργία του καταστήματός
 • Παρέχονται αναλυτικά σχέδια για την κατασκευή του καταστήματος – καθώς και δυνατότητα «με το κλειδί στο χέρι»
 • Πρόγραμμα εκπαίδευσης
 • Ολοκληρωμένες δομές λειτουργίας (logistics, υποστήριξης, merchandising, IT)
 • Επιχειρηματική κουλτούρα με στρατηγικές συμφωνίες προμηθευτών.
Οικιακός Εξοπλισμός & Franchising: Τι θα πρέπει να προσέξω πριν την επιλογή μου;
Κάλεσέ μας και λάβε όλες τις χρήσιμες συμβουλές για το νέο σου επιχειρηματικό βήμα.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

H Fylliana αναδείχθηκε GOLD WINNER MULTICHANNEL DEVELOPMENT STRATEGY 2022 σταTHE FRANCHISE SUCCESS AWARDS
29 Αυγούστου 2022

Το βραβείο GOLD WINNER Multichannel Development Strategy 2022, των THE Franchise Success Awards απονέμεται στο δίκτυο franchise Fylliana για την…

Fylliana: Η ολιστική πρόταση στην αγορά του οικιακού εξοπλισμού!
24 Ιουνίου 2021

Η εταιρεία Fylliana, με πολυετή εμπειρία στον χώρο του επίπλου, των διακοσμητικών, των ειδών…

Fylliana: «Δύναμή μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες!»
11 Ιουνίου 2021

«…Το σπίτι μας είναι η φωλιά μας, το μέρος που αισθανόμαστε πιο όμορφα, άνετα…

Η Fylliana επαναπροσδιορίζει την αγορά επίπλων και διακόσμησης στην Ελλάδα!
11 Μαΐου 2021

Με ιστορία που ξεκινά από το 1989, η εταιρεία Fylliana έχει επιτύχει να γίνει πόλος…

Η Fylliana επαναπροσδιορίζει την αγορά επίπλων και διακόσμησης στην Ελλάδα!
11 Μαΐου 2021

Με ιστορία που ξεκινά από το 1989, η εταιρεία Fylliana έχει επιτύχει να γίνει…

Νέο κατάστημα franchise Fylliana στο Ίλιον
09 Οκτωβρίου 2020

Η Fylliana έχει μπει δυναμικά στον χώρο του franchising και μας συστήνει το…

Το πρώτο κατάστημα franchise της Fylliana έχει την υπογραφή της THE FRANCHISE CO.
30 Ιουλίου 2020

Το πρώτο franchise κατάστημα της Fylliana είναι γεγονός και θα ανοίξει της πόρτες του…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:60.000€
Entry Fee: Δεν υπάρχει€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

FYLLIANA Multichannel Development Strategy
Μέσο Ύψος Επένδυσης:60.000€
Entry Fee: Δεν υπάρχει€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες