Μέσο Ύψος Επένδυσης:120.000€
Entry Fee: 5.000 €
Ζητήστε πληροφορίες
VENETI-GO!

Tο σύγχρονο και νεανικό concept Veneti-Go!, του ομίλου Βενέτη, είναι το πιο trendy coffee & bakery concept στην κατηγορία grab & go. Το Veneti-Go! προσφέρει απόλαυση στους λάτρεις του καλού καφέ και του νόστιμου και ποιοτικού snack.

Συνώνυμο του Veneti-Go! είναι η ευκολία και η απόλαυση: λαχταριστά κρουασίνια, ζουμερές μπουκίτσες, αφράτη πίτσα και φρέσκα sandwiches με πλούσια γέμιση, μαζί με φρέσκους χυμούς, αρωματικό καφέ, καθώς και μια σειρά από μικρά γλυκίσματα χαϊδεύουν τον ουρανίσκο μας και μας αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους, κάθε στιγμή της ημέρας.

Ο εντυπωσιακός αυτός συνδυασμός της παράδοσης με τις σύγχρονες τάσεις της εποχής και την upbeat κουλτούρα, προσφέρουν στους franchisees ένα μοντέρνο, προσιτό και ελκυστικό concept που ενθουσιάζει τους καταναλωτές και εξασφαλίζει την επιτυχία στους ίδιους.

Η ιδέα γεννήθηκε γιατί όλοι πλέον είμαστε σε ένα mode grab & go! Η κουλτούρα αυτή δημιουργήθηκε από τους νεότερους, αλλά έχει ήδη διαπεράσει και τις πιο ώριμες ηλικίες. Οι ανάγκες όλων είναι κοινές:

 • Ευκολία: “θέλω να βρίσκεται κοντά μου”
 • Ταχύτητα: “να μπω, να διαλέξω, να πάρω κάτι και να φύγω γρήγορα…αφού πάντα βιάζομαι…”
 • Ποιότητα: “θέλω το καλύτερο, το επώνυμο, το απολαυστικό για να μου ‘φτιάξει’ τη μέρα”
 • Εμπειρία: “θέλω ένα όμορφο περιβάλλον, καθαρό, να μοσχομυρίζει καφέ, να παίζει upbeat μουσική, να με ‘ταξιδεύουν’ οι ευωδίες, να “φιγουράρουν” στη βιτρίνα λαχταριστές λιχουδιές”
 • Εξυπηρέτηση: “αυστηρώς” προσωπική…”θέλω να εξυπηρετούμαι από κεφάτους ανθρώπους, που ξέρουν το όνομά μου και πως πίνω τον καφέ μου και μου τον ετοιμάζουν με το που με βλέπουν να μπαίνω στο κατάστημα”

 

Το να δημιουργηθεί ένα πιο ευέλικτο “μικρό” κατάστημα νέας γενιάς, ήταν πολύ εύκολο για τον Όμιλο ΒΕΝΕΤΗ. Με τα 75 χρόνια πορείας, την υψηλή αναγνώριση του brand, την πολυετή τεχνογνωσία και επιτυχία, αλλά κυρίως με την τεράστια ποικιλία των δικών του προϊόντων, το concept αυτό ήρθε για να καλύψει το κενό της γεύσης στον κλάδο του καφέ.

Όλοι όσοι βρίσκονται “on the go” για το σχολείο, τη σχολή, το πανεπιστήμιο, τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις και θέλουν την καλύτερη επιλογή για κάτι γρήγορο και γευστικό, βρίσκουν αυτό που ψάχνουν στο Veneti-Go!, πάντα με την υπογραφή ΒΕΝΕΤΗ, του ηγέτη της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Το κατάστημα Veneti-Go! αλλάζει ύφος και μεταμορφώνεται με βάση τις ζώνες ώρας:

 • 06πμ – 10.00πμ
 • 10πμ – 14.00μμ
 • 14μμ – 20.00μμ

 

Το πρωί μυρίζει καφές & φρεσκοψημένο κουλούρι, το μεσημέρι βγαίνουν πολύχρωμες σαλάτες και αφράτα sandwiches και το απόγευμα τα λαχταριστά  cookies.

Το περιβάλλον, ο χώρος και ο σχεδιασμός χαρακτηρίζονται από τα εξής:

 • Μοντέρνα, έξυπνη και άκρως λειτουργική διαρρύθμιση που υποστηρίζει την ταχύτητα εξυπηρέτησης
 • Υπερσύγχρονες, state of the art μηχανές καφέ
 • Έντονη χρήση της τεχνολογίας, τόσο μέσα στο κατάστημα, όσο και εκτός, ώστε να είναι ‘δικτυωμένοι’ οι πελάτες του
 • Ξεκούραστος μοντέρνος φωτισμός, ευχάριστη μουσική και ένα ωραίο άρωμα φρέσκου ψησίματος
 • Μεγάλη ποικιλία προϊόντων ατομικά ή και σε μπουκίτσες, για ευκολία και προσιτές τιμές και πιο υγιεινές επιλογές για απόλαυση χωρίς ενοχές!
 • Οι μικρότερες μερίδες προϊόντων για ευκολία και προσιτές τιμές αλλά και οι πιο υγιεινές επιλογές αποτελούν τη νέα Veneti-Go! σειρά, για απόλαυση χωρίς ενοχές!

 

Το επιχειρηματικό μοντέλο του concept περικλείει τους βασικούς παράγοντες επιτυχίας:

 • Είναι οικονομικά προσιτό και ευέλικτο
 • Είναι μια ασφαλής επένδυση χαμηλού ρίσκου, λόγω της κληρονομιάς του ονόματος
 • Είναι κερδοφόρο
 • Είναι ένας ασφαλής κλάδος, του οποίου τα προϊόντα είναι είδη πρώτης ανάγκης, που έχουν πάντοτε ζήτηση

 

veneti-go-franchise

Το κοινό των καταστημάτων Veneti-Go! είναι κυρίως νέοι άνθρωποι, που βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση και δε διαθέτουν χρόνο να προετοιμάσουν τον καφέ ή τα γρήγορα on-the-go γεύματά τους. Οι Gen Zs και οι Millennials είναι κυρίως η ηλικιακή ομάδα που προσελκύουν τα Veneti-Go!. Μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι, νεαρά ζευγάρια, ελεύθεροι  επαγγελματίες και όλοι όσοι “τρέχουν” θα επιλέξουν το όνομα ΒΕΝΕΤΗ, στα σίγουρα, χωρίς να αποκλείονται μεγαλύτερα άτομα που μας ξέρουν και μας εμπιστεύονται!

veneti-go-snack-cafe

Ο ιδανικός franchisee του Veneti-Go! είναι κάθε νέος άνθρωπος με ευχάριστη προσωπικότητα που έχει αποφασίσει να πάρει την ζωή του στα χέρια του, δημιουργώντας τη δική του επιχείρηση. Έχει ανοιχτό μυαλό, ομαδικό πνεύμα, ενθουσιασμό και όρεξη για δουλειά, αγάπη για τον κλάδο της εστίασης και της τάσης του grab & go και μια δυναμική και ευέλικτη προσωπικότητα. Η καλή επικοινωνία, η προσαρμοστικότητα, η ανθεκτικότητα και η δημιουργικότητα είναι δεξιότητες, που αν τις διαθέτει, θα αποδειχθούν πολύτιμες τόσο για τον ίδιο όσο και για την αποτελεσματικότητα της εργασίας του.

Η εμπειρία ή η προϋπηρεσία στον κλάδο είναι επιθυμητή, ενώ κρίνεται απαραίτητη η απασχόληση του franchisee στο κατάστημα.

Τον τελευταίο χρόνο η εταιρεία καταγράφει σημαντική ανάπτυξη, μια απόδειξη εμπειρίας, τεχνογνωσίας και εδραίωσης της θέσης της στον κλάδο, γεγονός που αξίζει να ληφθεί υπόψιν οποιουδήποτε έχει αποφασίσει να πάρει την ζωή του στα χέρια του και να ορίσει μόνος του το οικονομικό του μέλλον.

VENETI-GO-coffee-snack

Η ιστορία του Ομίλου ΒΕΝΕΤΗ πλάθεται μέσα στα χέρια των δημιουργών της και φτάνει στις καρδιές των καταναλωτών εδώ και 75 χρόνια.

Συνώνυμο της γεύσης, της ποικιλίας και της καινοτομίας, το brand του ΒΕΝΕΤΗ έχει πλέον επικρατήσει στη συνείδηση των καταναλωτών και έχει αποδώσει καρπούς στους συνεργάτες franchisees του δικτύου.

Η Βενέτης σε αριθμούς

Με 120 καταστήματα πανελλαδικά, 2.000 εργαζόμενους, 20.000.000 πελάτες το 2022 και 75 χρόνια εμπειρίας και παράδοσης, ο χαρακτηρισμός του “Ηγέτη της Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής” αδιαμφισβήτητα ταιριάζει στον ‘Ομιλο ΒΕΝΕΤΗ.

Σήμερα, και μετά από τις πολλαπλές προκλήσεις των τελευταίων ετών, η εταιρεία αναπτύσσεται δυναμικά, κοιτάει μπροστά και δημιουργεί νέα, ευέλικτα concepts, πιο προσιτά επενδυτικά, φέρνοντας στο προσκήνιο της ελληνικής και διεθνούς αγοράς τα πολυμορφικά και έξυπνα καταστήματα εστίασης της νέας γενιάς.

Όραμα

Να χαρίζει στους ανθρώπους ευχάριστες στιγμές απόλαυσης, χαράς και ηρεμίας, προσφέροντάς τους μοναδικές γεύσεις και εμπειρίες κάθε μέρα.

Αποστολή

Να είναι το κορυφαίο brand που προσφέρει γρήγορα και άνετα ποιοτικό καφέ, υγιεινά ροφήματα, νόστιμες μπουκιές αρτοσκευασμάτων και ελαφριά γεύματα, σε ένα φιλικό περιβάλλον υψηλής τεχνολογίας και εξυπηρέτησης, με την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Αξίες

“Είμαστε στοργικοί, ανοιχτοί, γεμάτοι πάθος και αφοσίωση στην εργασία, την ομαδικότητα και την εξέλιξη, ενθαρρύνοντας όλους να ευημερούν και να είναι ευτυχισμένοι”.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
40 - 100 τ.μ.
Έξοδα κατασκευής καταστήματος:
Aπό 48.000 € αναλόγως καταστήματος
Έξοδα εξοπλισμού καταστήματος:
Aπό 72.000 €
Αρχικό εμπόρευμα:
5.000 €
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
120.000 €
Entry Fee:
5.000
Royalties:
5%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2%
Δυνατότητα Χρηματοδότησης:
Δεν υπάρχει
Εταιρικά Καταστήματα:
[52] Αθήνα, Χανιά, Μύκονος
Καταστήματα Franchise:
[68] Αθήνα, Βόλος, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Χίος
Corners:
Κυλικεία σε Εκπαιδευτήρια
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
1948 / 1994
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Κρίνεται επιθυμητή
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Κρίνεται απαραίτητη
Σύμβαση franchise:
Aνάλογη της διάρκειας σύμβασης μίσθωσης με δυνατότητα ανανέωσης
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Αττική - Επαρχία
Επωνυμία εταιρίας:
ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕΤ
Έδρα:
Αθήνα
Τηλ:
210 2896400
Fax:
210 2849016
Διευθύνων Σύμβουλος:
Παναγιώτης Μονεμβασιώτης
Γενικός Διευθυντής:
Άρης Γιαννακόπουλος
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
Δημήτρης Στανωτάς
Πακέτο Franchise:

veneti-go

Οπλίζοντας τους συνεργάτες franchisees με ισχυρά πλεονεκτήματα, ο όμιλος διασφαλίζει την επιτυχία και την κερδοφορία των επιχειρηματικών μονάδων, εφόσον υπάρξει πλήρης εναρμόνιση και ένταξη στο σύστημα ΒΕΝΕΤΗ. Με πολύ-επίπεδη και σωστά οργανωμένη εσωτερική δομή, η μητρική εταιρεία παρέχει διαρκή εκπαίδευση, ολοκληρωμένη υποστήριξη και συνεχή επιχειρηματική καθοδήγηση στους νέους franchisees, μέσω των άρτιας λειτουργίας τμημάτων της. Συγκεκριμένα, ο κάθε νέος συνεργάτης franchisee απολαμβάνει:

 • Εύρεση / Αξιολόγηση Ακινήτου & Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό
 • Αρχική Εκπαίδευση του franchisee και της ομάδας των συνεργατών του / της
 • R&D + NPD: Έρευνα & Ανάπτυξη μαζί με Δημιουργία Νέων Προϊόντων
 • Δίκτυο Υποστήριξης από Area Managers (παραγωγής προϊόντων, ροφημάτων, λειτουργίας καταστημάτων)
 • Διαφήμιση και Επικοινωνία
 • Marketing Support: Υποστήριξη Marketing
 • Συνεχόμενη εκπαίδευση προσωπικού
Snack & Take away & Franchising: Τι θα πρέπει να προσέξω πριν την επιλογή μου;
Κάλεσέ μας και λάβε όλες τις χρήσιμες συμβουλές για το νέο σου επιχειρηματικό βήμα.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Veneti-Go!: Το νεανικό concept από τον ΒΕΝΕΤΗ
11 Ιανουαρίου 2023

Tο σύγχρονο και νεανικό Veneti-Go!, του ομίλου ΒΕΝΕΤΗ, είναι ένα trendy coffee & bakery…

Κατηγορίες Franchise

Μέσο Ύψος Επένδυσης:120.000€
Entry Fee: 5.000 €
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες