Το Παραδοσιακό προσελκύει καθημερινά εκατοντάδες πελάτες, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με προτεραιότητα πάντα τον καταναλωτή, το δίκτυο στοχεύει στην κάλυψη όλων των αναγκών, χωρίς ποτέ να κάνει εκπτώσεις στην ποικιλία, την ποιότητα και τη φρεσκάδα των προϊόντων του. Αυτό το καταφέρνει χάρη στις σύγχρονες και πλήρως οργανωμένες εγκαταστάσεις παραγωγής οι οποίες επιτυγχάνουν να καλύπτουν έναν τεράστιο όγκο καθημερινών αναγκών τροφοδοσίας.
Το Παραδοσιακό οδηγεί συνεχώς τους καταναλωτές σε νέες εμπειρίες, παρασκευάζοντας διαρκώς προϊόντα διαφορετικά και υψηλής ποιότητας. Εμπλουτίζει σταθερά τον κατάλογό του και συμβαδίζει με τις διατροφικές συνήθειες του σύγχρονου καταναλωτή, επιτυγχάνοντας έτσι διαφοροποίηση απέναντι στα καταστήματα της υπόλοιπης αγοράς. Με κύριο χαρακτηριστικό ανάπτυξης την ελληνική κουζίνα, η αλυσίδα εξασφαλίζει αυθεντικές γεύσεις με τις καλύτερες πρώτες ύλες, προσφέροντας προτάσεις για κάθε ώρα της ημέρας. Το πάθος του Παραδοσιακό είναι η ανακάλυψη νέων μοναδικών γεύσεων και προϊόντων που δίνουν στο κοινό «κάτι διαφορετικό».
O υποψήφιος συνεργάτης-franchisee που επιθυμεί να γίνει μέλος της οικογένειας του Παραδοσιακό, θα πρέπει να έχει όρεξη για αυτό που κάνει και να ενστερνίζεται τις αξίες της ομάδας του. Εδώ και 25 χρόνια, το Παραδοσιακό με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα, προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα σε value for money τιμές στους πιστούς πελάτες του. Έτσι, και ο υποψήφιος συνεργάτης θα πρέπει να έχει κοινό όραμα με την εταιρεία, ώστε να προσφέρει το καλύτερο στο κοινό που εδώ και τόσα χρόνια εμπιστεύεται τα προϊόντα και την ποιότητα του Παραδοσιακό.
Ο υποψήφιος franchisee δεν είναι απαραίτητο να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις, ή προηγούμενη εμπειρία στην εστίαση, καθώς η ομάδα του Παραδοσιακό στέκεται στο πλευρό του καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, εκπαιδεύοντάς τον σε όλες τις λειτουργίες του καταστήματος, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του.
Η ιστορία του Παραδοσιακό ξεκινάει το 1957 στο Πανόραμα. Η γιαγιά Ελευθερία, αναμιγνύοντας αγνά υλικά ακολουθεί παραδοσιακές συνταγές και δημιουργεί χωριάτικες πίτες και άλλα προϊόντα που έμελλαν να γίνουν ξακουστά σε όλη την πόλη. Το 1994, ο Αλέξανδρος Κομματίδης, έχοντας πάρει όλη τη γνώση και τις αυθεντικές συνταγές αγοράζει το κατάστημα της οδού Παπαδοπούλου και ξεκινάει μια επιχείρηση με έμπνευση και όραμα.
Το 2003 ανοίγει το δεύτερο Παραδοσιακό στην οδό Παλαιών Πατρών και το 2007 ξεκινάει τη λειτουργία του το Παραδοσιακό στην Αριστοτέλους με Τσιμισκή γωνία. Το 2009 το κατάστημα στην Παλαιών Πατρών μεταφέρεται πιο κεντρικά στην οδό Κούσκουρα. Το 2011 το Παραδοσιακό συνεχίζει την ανάπτυξή του με ένα ακόμη κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Mediterranian Cosmos, ενώ το 2015 λειτουργεί το πρώτο κατάστημα franchise Παραδοσιακό στο One Salonica. Και η ανάπτυξη του Παραδοσιακό συνεχίζεται δυναμικά, καθώς το 2018 άνοιξε νέο κατάστημα και στην Άνω Τούμπα!
Για τη δημοφιλή αλυσίδα η επιτυχία στηρίζεται στις αξίες της, τις οποίες φροντίζει πάντα να υπηρετεί. Οι εκατοντάδες άνθρωποι που εμπιστεύονται το Παραδοσιακό καθημερινά είναι κάτι παραπάνω από πελάτες. Είναι καλεσμένοι στην εμπειρία των γεύσεων που προσφέρουν τα καταστήματα.
Μέσο μέγεθος καταστήματος:
50 έως 190 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
110.000 €
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2%