Το ηγετικό concept στο take away snack εξελίσσεται και ωριμάζει διαρκώς, δείχνοντας ότι πρόκειται για μια διαχρονική πρόταση που βρίσκει νέους τρόπους να επεκτείνεται και να κερδίζει περισσότερους φανατικούς θαυμαστές!
Με νέο λογότυπο, με καινούργια προϊόντα στο ράφι αλλά και με καινούργιο format καταστημάτων, το Mon Kooloor ολοκληρώνει την πρότασή του προς τους υποψήφιους franchisees και προσφέρει πολλά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε πάρα πολύ ελκυστικό αρχικό ύψος επένδυσης.

Τι είναι το Mon Kooloor;
Μια επιχείρηση με πολύχρονη πείρα. Με σχεδόν μισό αιώνα στον χώρο της αρτοποιίας, η οικογένεια του Mon Kooloor έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές για ένα franchise concept ελκυστικό και διαχρονικό. Με πιλοτικά καταστήματα από το 2014 και δουλεύοντας καθημερινά οι ίδιοι στα καταστήματα του δικτύου, έχουν αναπτύξει όλη την τεχνογνωσία, τις οργανωτικές και επιχειρηματικές δεξιότητες και την πείρα που απαιτείται για μια επιτυχημένη επιχείρηση.
Το Mon Kooloor πατάει γερά στην παράδοση, βασιζόμενο στις διαχρονικές συνταγές της ελληνικής κουζίνας και τη μοναδικότητα του κουλουριού, αναπτύσσοντας συνεχώς το μείγμα των προϊόντων και προσφέροντας πρωτότυπες, φρέσκιες λύσεις για ένα θρεπτικό και ταυτόχρονα απολαυστικό take away snack.
Η πιο εντυπωσιακή ποικιλία κουλουριών παρασκευάζεται στα ανοιχτά εργαστήρια των καταστημάτων, από μοναδικές συνταγές που περνάνε από γενιά σε γενιά, εδώ και μισό αιώνα. Ικανοποιώντας κάθε γευστική ανάγκη, προσφέρει λύσεις όλες τις ώρες της ημέρας χάρη στην ποιότητα, τη φιλική τιμή και τον healthy χαρακτήρα του.
Ο ανώτερης ποιότητας καφές από εξαιρετικές ποικιλίες παρασκευάζεται αυστηρά από εξειδικευμένους baristi, σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Είναι το τέλειο συνοδευτικό για όποιο κουλούρι επιλέξουμε μέσα από τις λαχταριστές ποικιλίες, αλμυρές και γλυκιές, που φουρνίζονται καθημερινά στα καταστήματα Mon Kooloor. Η υπέρτατη απόλαυση για τον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης!
Ένα ξεχωριστό προϊόν. Παρασκευασμένο με τις καλύτερες πρώτες ύλες και με μοναδικές συνταγές που περνάνε από γενιά σε γενιά, προσφέρεται σε μια ασύγκριτη ποικιλία που προσφέρει γευστικές λύσεις κάθε στιγμή της μέρας.
Μια διαφοροποιημένη αγοραστική εμπειρία. Οι περαστικοί κοντοστέκονται για τις γλυκές μυρωδιές που τους τυλίγουν και «κολλάνε» χαζεύοντας το ανοιχτό εργαστήριο στο οποίο φτιάχνονται όλα τα ζεστά, φρέσκα και λαχταριστά προϊόντα. Στο Mon Kooloor κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός, τον φωνάζουν με το όνομά του για να παραλάβει τον καφέ του και του λένε μια χαμογελαστή καλημέρα που κάθε φορά του φτιάχνει τη διάθεση.
Το Mon Kooloor δεν γνωρίζει ηλικίες και budget. Συνδυάζει το κουλούρι με τον καφέ σε ένα value for money deal και με την πλούσια ποικιλία του καλύπτει την ανάγκη κάθε ανθρώπου της πόλης για ένα γεύμα γρήγορο, φρέσκο και οικονομικό.
Παιδιά, εργαζόμενοι, φοιτητές, οικογένειες, όλοι επιλέγουν το Mon Kooloor για κάθε ώρα της ημέρας. Οι γευστικές προτάσεις του MON KOOLOOR δεν περιορίζονται στο πρωινό ή στο δεκατιανό, αλλά μπορούν να επεκταθούν και στις υπόλοιπες ώρες τις ημέρας καθιστώντας τα προϊόντα ελκυστικά σε μεγαλύτερη μερίδα του καταναλωτικού κοινού. Όλα αυτά σε έναν φωτεινό, χαρούμενο χώρο, πάνω απ’ όλα σε προσιτές τιμές αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του Έλληνα καταναλωτή.

«Νιώθω χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Αν και ποτέ μέχρι τώρα, δεν είχα δική μου επιχείρηση και δεν είχα σχέση με το χώρο νιώθω πολύ αισιόδοξος κα ασφαλής.». Ο κ. Γιώργος Χατζηπαναγής, franchisee της αλυσίδας στον Εύοσμο, χωρίς εμπειρία εμπειρία στην εστίαση, στο Mon Kooloor βρήκε την επιχειρηματική ευκαιρία που πάντα ζητούσε.
Διαβάστε τη συνέντευξη του κ. Γιώργου Χατζηπαναγή, franchisee του Mon Kοοlοοr εδώ.
Ένα προϊόν που ξεχειλίζει αγάπη και μεράκι θέλει ανθρώπους που θα το αγκαλιάσουν και θα το κάνουν κομμάτι της ζωής τους. Ο ιδανικός franchisee του Mon Kοοlοοr ξέρει να δουλεύει και αναζητά μια επιχείρηση που θα γίνει μέρος της καθημερινότητας της δικής του και της οικογένειάς του.
Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της αρτοποιίας, καθώς η Mon Kοοlοοr παρέχει στον μελλοντικό συνεργάτη της ολοκληρωμένη εκπαίδευση για την σωστή και επιτυχημένη λειτουργία του καταστήματός του.

Σχεδόν μισός αιώνας εμπειρίας στο ζυμάρι. Μια τέχνη που περνάει από γενιά σε γενιά. Δύο νέοι άνθρωποι που αγαπούν να λένε «καλημέρα» με τον πιο ζεστό τρόπο. O Στάθης και ο Θοδωρής, 3η γενιά αρτοποιών, μεγάλωσαν μέσα στους φούρνους παρακολουθώντας τον πατέρα τους να ζυμώνει. Η αγάπη τους για τη γλυκιά μυρωδιά του σουσαμιού και η επιχειρηματική διορατικότητά τους έβαλαν τις βάσεις για ένα concept διαχρονικό και μοντέρνο ταυτόχρονα.
Έτσι γεννήθηκε το Mon Kooloor, η πρώτη αλυσίδα κουλουριών, η πρώτη που συνδύασε το κουλούρι με τον καφέ και η πρώτη που έδωσε στο αγαπημένο όλων προϊόν μια νέα, δυναμική διάσταση που στη συνέχεια υιοθέτησαν πολλές αλυσίδες.
Η παθιασμένη ομάδα του Mon Kooloor εξακολουθεί να ζυμώνει καθημερινά σουσαμένια όνειρα που ξεχειλίζουν μεράκι και γεύση, εξελίσσοντας δημιουργικά από το 2014 το πιο λατρευτό σνακ των Ελλήνων: το κουλούρι!
Το 2021 η εταιρεία προχώρησε σε ένα ριζικό rebranding, το οποίο επεκτάθηκε σε όλα τα υποκαταστήματα, λαμβάνοντας υπόψη τις αλλαγές στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού στην μετά-Covid εποχή.
Το MON KOOLOOR αναδείχτηκε GOLD WINNER στην κατηγορία Family Friendly Franchise στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021.
Τον Νοέμβριο του 2022 πλέον υπό τη διεύθυνση του Ομίλου Μούχαλη, το Mon Kooloor εξακολουθεί να ξεχωρίζει στην κατηγορία του, πάντα βασιζόμενο στις αξίες που το καθιέρωσαν τόσο αγαπητό στο κοινό.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
από 40 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
60.000 €