Μέσο Ύψος Επένδυσης:60.000€
Entry Fee: 15.000€
Ζητήστε πληροφορίες
MON KOOLOOR

Το Mon Kooloor είναι η πρώτη αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα! Με εμπειρία 3 γενεών δημιουργεί μια νέα κατηγορία στην αγορά συνδυάζοντας 2 καταστήματα και 3 πηγές εσόδων σε 1 πρόταση.

Η πρόταση franchise της Mon Kooloor, με χαμηλό κόστος, δοκιμασμένο μοντέλο λειτουργίας μέσα από τα καταστήματα του δικτύου αξιοποιεί την πολύχρονη εμπειρία στον χώρο. Η πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς,  βασισμένη στους 2 πιο ισχυρούς πυλώνες κερδοφορίας: το ποιοτικό, υγιεινό και οικονομικό σνακ και τον εξαιρετικό καφέ.

Τι είναι το Mon Kooloor;

Μια επιχείρηση με πολύχρονη πείρα. Με σχεδόν μισό αιώνα στον χώρο της αρτοποιίας, η οικογένεια του Mon Kooloor έχει δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές για ένα franchise concept ελκυστικό και διαχρονικό. Με πιλοτικά καταστήματα από το 2014 και δουλεύοντας καθημερινά οι ίδιοι στα καταστήματα του δικτύου, έχουν αναπτύξει όλη την τεχνογνωσία, τις οργανωτικές και επιχειρηματικές δεξιότητες και την πείρα που απαιτείται για μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Η πιο εντυπωσιακή ποικιλία κουλουριών παρασκευάζεται στα ανοιχτά εργαστήρια των καταστημάτων, από μοναδικές συνταγές που περνάνε από γενιά σε γενιά, εδώ και μισό αιώνα. Ικανοποιώντας κάθε γευστική ανάγκη, προσφέρει λύσεις όλες τις ώρες της ημέρας χάρη στην ποιότητα, τη φιλική τιμή και τον healthy χαρακτήρα του.

mon kooloor franchise

Ο ανώτερης ποιότητας καφές από εξαιρετικές ποικιλίες παρασκευάζεται αυστηρά από εξειδικευμένους baristi, σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Είναι το τέλειο συνοδευτικό για όποιο κουλούρι επιλέξουμε μέσα από τις λαχταριστές ποικιλίες, αλμυρές και γλυκιές, που φουρνίζονται καθημερινά στα καταστήματα Mon Kooloor. Η υπέρτατη απόλαυση για τον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης!

Ένα ξεχωριστό προιόν. Παρασκευασμένο  με τις καλύτερες πρώτες ύλες και με μοναδικές συνταγές που περνάνε από γενιά σε γενιά, προσφέρεται σε μια ασύγκριτη ποικιλία που προσφέρει γευστικές λύσεις κάθε στιγμή της μέρας.

mon kooloor franchise

Μια διαφοροποιημένη αγοραστική εμπειρία. Οι περαστικοί κοντοστέκονται για τις γλυκές μυρωδιές που τους τυλίγουν και «κολλάνε» χαζεύοντας το ανοιχτό εργαστήριο στο οποίο φτιάχνονται όλα τα ζεστά, φρέσκα και λαχταριστά προϊόντα. Στο Mon Kooloor κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός, τον φωνάζουν με το όνομά του για να παραλάβει τον καφέ του και του λένε μια χαμογελαστή καλημέρα που κάθε φορά του φτιάχνει τη διάθεση.

 

Εταιρικά Καταστήματα:
[1] (1 εταιρικά καταστήματα + 1 εκπαιδευτικό κέντρο)
Καταστήματα Franchise:
[29] 16 σημεία στην Αθήνα, 6 Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Άρτα, Γιάννενα, Κοζάνη, Χανιά, Ρόδος...more to come!
Σύνολο Καταστημάτων:
[30]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2014 / 2019
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Αττική, Θεσσαλονίκη, μεγάλες περιφερειακές πόλεις, νησιά
Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι:
Κύπρος
Πακέτο Franchise:

H ομάδα των Mon Kooloor αναζητά τους κατάλληλους συνεργάτες, που με τη σωστή καθοδήγηση  θα παραλάβουν και θα λειτουργήσουν μια έτοιμη επιχείρηση υψηλών προδιαγραφών, η οποία φέρει όλες τις προϋποθέσεις επιτυχίας.

Πιο αναλυτικά το πακέτο franchise περιλαμβάνει:

 • Διαχρονικό concept. Παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο που διαφοροποιεί την πρόταση αξίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Με ένα διαχρονικό προϊόν και τις απαραίτητες υποδομές, προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise που οδηγεί στην επιτυχία.
 • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση & συνεχή υποστήριξη. Βασίζοντας την επιτυχία του τόσο στο προιόν όσο και στο ξεχωριστό μοντέλο επικοινωνίας που έχει χτίσει, η Mon Kooloor επενδύει στη μετάδοση αυτών των αξιών σε όλους του συνεργάτες της. Έτσι, εξασφαλίζει την ομαλή, κερδοφόρα και ενιαία λειτουργία όλων των καταστημάτων.
 • Δοκιμασμένο μοντέλο. Ξεκινώνατας με πιλοτικά καταστήματα το 2014, η Mon Kooloor έθεσε τις βάσεις για ένα σωστά δομημένο franchise. Χάρη στη λειτουργία αυτών των καταστημάτων, η εταιρεία βοηθάει τον μελλοντικό franchisee να διαπιστώσει μόνος του πως διαθέτει την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία που θα χρειαστεί προκειμένου να ανοίξει το δικό του κατάστημα στη σωστή τοποθεσία, με τον σωστό εξοπλισμό, τις σωστές διαδικασίες και το απαραίτητο κεφάλαιο.
 • Εύλικτο franchise με 3 τύπους καταστημάτων και ευέλικτο ωράριο λειτουργίας ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς.
 • Με το κλειδί στο χέρι. Η Mon Kooloor βοηθάει τον franchisee στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας, εκπαιδεύει το προσωπικό του καταστήματος και παρέχει έμπειρο αρτεργάτη , αναλυτικά εγχειρίδια λειτουργίας και συνταγολόγια. Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του καταστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα και βοηθούν τον μελλοντικό συνεργάτη της εταιρείας να ανοίξει το δικό του Mon Kooloor μέσα σε μόλις 2 μήνες.
 • Επιλογή καταλληλότερου σημείου που εξασφαλίζει τη βέλτιστη λειτουργία του καταστήματος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

Ανακάλυψε τα διακριτά ανταγωνιστικά στοιχεία της πρότασης franchise Mon Kooloor

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
50 - 60 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
60.000 €
Entry Fee:
15.000 €
Royalties:
3%

 

«Το Mon Kooloor μου κέντρισε το ενδιαφέρον εξαιτίας της πολύ καλής ποιότητας των προϊόντων που διαθέτει, τα οποία δοκιμάζω σε καθημερινή βάση ως πελάτης». Ο κ. Μιχάλης Τσίπης, franchisee της αλυσίδας στον Κορυδαλλό, με πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο, έκανε το επόμενο βήμα και βρήκε  στο Mon Kooloor το επιχειρηματικό περιβάλλον που του επιτρέπει να αξιοποιεί τις δεξιότητες και τα ταλέντα του. Ο συνολικός χρόνος για την αποπεράτωση και έναρξη του καταστήματος ήταν 3 με 4 μήνες και σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας η στήριξη από τους franchisors ήταν καθοριστική. Αποτέλεσμα «Η τοπική αγορά μας έχει αγκαλιάσει και τιμά καθημερινά τα προϊόντα μας».

Διαβάστε τη συνέντευξη του κ. Μιχάλη Τσίπη, franchisee του Mon Kulur εδώ.

Ένα προϊόν που ξεχειλίζει αγάπη και μεράκι θέλει ανθρώπους που θα το αγκαλιάσουν και θα το κάνουν κομμάτι της ζωής τους. Ο ιδανικός franchisee του Mon Kulur ξέρει να δουλεύει και αναζητά μια επιχείρηση που θα γίνει μέρος της καθημερινότητας της δικής του και της οικογένειάς του.

Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της αρτοποιίας, καθώς η Mon Kulur παρέχει στον μελλοντικό συνεργάτη της ολοκληρωμένη εκπαίδευση για την σωστή και επιτυχημένη λειτουργία του καταστήματός του.

Το Mon Kooloor δεν γνωρίζει ηλικίες και budget. Συνδυάζει το κουλούρι με τον καφέ σε ένα value for money deal και με την πλούσια ποικιλία του καλύπτει την ανάγκη κάθε ανθρώπου της πόλης για ένα γεύμα γρήγορο, φρέσκο και οικονομικό.

Παιδιά, εργαζόμενοι, φοιτητές, οικογένειες, όλοι επιλέγουν το Mon Kooloor για κάθε ώρα της ημέρας.

Σχεδόν μισός αιώνας εμπειρίας στο ζυμάρι. Μια τέχνη που περνάει από γενιά σε γενιά. Δύο νέοι άνθρωποι που αγαπούν να λένε «καλημέρα» με τον πιο ζεστό τρόπο. O Στάθης και ο Θοδωρής, 3η γενιά αρτοποιών, μεγάλωσαν μέσα στους φούρνους παρακολουθώντας τον πατέρα τους να ζυμώνει. Η αγάπη τους για τη γλυκιά μυρωδιά του σουσαμιού και η επιχειρηματική διορατικότητά τους έβαλαν τις βάσεις για ένα concept διαχρονικό και μοντέρνο ταυτόχρονα.

Έτσι γεννήθηκε το Mon Kooloor, η πρώτη αλυσίδα κουλουριών, η πρώτη που συνδύασε το κουλούρι με τον καφέ και η πρώτη που έδωσε στο αγαπημένο όλων προϊόν μια νέα, δυναμική διάσταση που στη συνέχεια υιοθέτησαν πολλές αλυσίδες.

Οι ιδρυτές του Mon Kooloor ζυμώνουν καθημερινά σουσαμένια όνειρα που ξεχειλίζουν μεράκι και γεύση, εξελίσσοντας δημιουργικά από το 2014 το πιο λατρευτό σνακ των Ελλήνων: το κουλούρι!

Franchisees Success Stories

«Το Mon Kοοlοοr είναι ακριβώς αυτό που πάντα έψαχνα!»
26 Νοεμβρίου 2021

Στο Αιγάλεω, η Νο1 αλυσίδα κουλουριών και καφέ Mon Kooloor, μας παρουσιάζει το νέο…

“Όλοι χαρακτηρίζουν το κατάστημα ως κόσμημα. Η νέα εικόνα δεν μένει απαρατήρητη!”
22 Οκτωβρίου 2021

Ο Αλέξης Τσεμπερίδης,franchisee του Mon Kooloor στη Θεσσαλονίκη, βλέποντας την επένδυση του να αποδίδει,…

“Βλέποντας τη δυναμική του concept, αποφάσισα να ανοίξω και δεύτερο Mon Kooloor”
26 Αυγούστου 2021

Έχοντας χρόνια εμπειρίας στον χώρο της εστίασης, ο Άρης Παπαχρήστου μπορεί να ξεχωρίσει τις…

Mon Kulur:¨Δεν έχουμε πελάτες, έχουμε φίλους και μάλιστα πιστούς!”
22 Δεκεμβρίου 2020

Στην περιοχής της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο  Mon Kulur στη Βόρεια Ελλάδα λειτουργεί…

H Θεσσαλονίκη επιλέγει Mon Kulur!
03 Δεκεμβρίου 2020

Στην περιοχής της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο  Mon Kulur στη Βόρεια Ελλάδα λειτουργεί…

Mon Kulur: «Ένα χρόνο τώρα έχουμε αποκτήσει πιστό κοινό και σταθερά ανοδικό τζίρο»
02 Δεκεμβρίου 2020

Στην περιοχής της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο Mon Kulur στη Βόρεια Ελλάδα λειτουργεί…

“Χαίρομαι που πήρα την απόφαση και άνοιξα το δικό μου Mon Kulur!”
24 Νοεμβρίου 2020

Ο Αλέξης Τσεμπερίδης τους τελευταίους 3 μήνες διαθέτει το δικό του κατάστημα Mon Kulur…

Mon Kulur: Η ομάδα που εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά στους franchisees της
28 Ιουλίου 2020

Με προίκα μισό αιώνα εμπειρίας και την παράδοση της οικογένειάς τους, οι ιδρυτές του…

Mon Kulur: «Είναι η καθημερινή διασκέδαση του μέσου καταναλωτή»!
20 Ιουλίου 2020

Η Mon Kulur, η πρώτη αλυσίδα franchise με κουλούρι, καφέ και χυμό στην ελληνική…

Mon Kulur: Η αφοσίωση των franchisors γίνεται «μαγιά» της επιτυχίας
05 Φεβρουαρίου 2020

Το Mon Kulur, η επιχειρηματική πρόταση που συνδυάζει 3 concept σε 1 (κουλούρι, καφές, juice…

«O Κορυδαλλός αγκάλιασε το Mon Kulur, τιμώντας καθημερινά τα προϊόντα μας!»
30 Δεκεμβρίου 2019

Με εμπειρία 3 γενεών, το Mon Kulur δημιούργησε το 2014 μια νέα κατηγορία στην…

“Σημαντικό ρόλο για την επιλογή έχει η σιγουριά που δίνει το Mon Kulur ως εταιρεία”
04 Νοεμβρίου 2019

Οι παράγοντες που ώθησαν τον κ. Δημήτρη Σκλαβο, franchisee του Mon Kulur στην Ομόνοια,…

Snack & Take away & Franchising: Τι θα πρέπει να προσέξω πριν την επιλογή μου;
Κάλεσέ μας και λάβε όλες τις χρήσιμες συμβουλές για το νέο σου επιχειρηματικό βήμα.

  Σχεδιάζετε το νέο σας επιχειρηματικό ξεκίνημα;
  Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο!

  (*) Υποχρεωτικά πεδία

  Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

  Franchisor News

  Mon Kooloor: Η πιο hot πρόταση στην καφεστίαση!
  19 Ιανουαρίου 2022

  Το Mon Kooloor είναι το πρώτο εξειδικευμένο concept στην καφεστίαση παρουσιάζοντας μία ολοκληρωμένη πρόταση…

  Mon Kooloor: Ελκυστικό – Διαχρονικό – Αποδοτικό
  04 Ιανουαρίου 2022

  Η επιχειρηματική πρόταση Mon Kooloor διακρίνεται για την ελκυστικότητα, τη διαχρονικότητα και την αποδοτικότητα…

  Χριστούγεννα στο Mon Kooloor με viral δώρα!
  21 Δεκεμβρίου 2021

  Το Mon Kooloor, αν και αποτελεί ηγέτη μιας νέας κατηγορίας καταστημάτων συνεχώς βρίσκει τρόπους…

  Νέα σημεία υψηλής δυναμικής με διαχρονική απόδοση για το Mon Kooloor!
  09 Δεκεμβρίου 2021

  Με το που ανοίξει ένα κατάστημα Mon Kooloor, γρήγορα γίνεται το αγαπημένο σημείο της…

  Mon Kooloor: Πάθος για δημιουργία και εξέλιξη
  02 Δεκεμβρίου 2021

  Το Mon Kooloor, η Νο1 αλυσίδα κουλουριών και καφέ στην Ελλάδα, δεν επαναπαύεται ποτέ….

  Κάθε μέρα είναι και μια νέα μοναδική εμπειρία στα καταστήματα Mon Kooloor!
  18 Νοεμβρίου 2021

  Η πρόταση Mon Kooloor απαντά στα θέλω του καταναλωτή, όπως διαμορφώνονται σε συνέχεια 2…

  Mon Kooloor: Πλούσιο μενού που δημιουργεί πιστότητα και επαναληψιμότητα!
  15 Νοεμβρίου 2021

  Τα καταστήματα  Mon Kooloor καθημερινά προσφέρουν λαχταριστά κουλούρι σε μοναδικούς συνδυασμούς. Κουλούρια πολύσπορα, καλαμποκένια, τυρένια,…

  Στο Mon Kooloor o επισκέπτης γίνεται μέρος της εμπειρίας!
  12 Νοεμβρίου 2021

  Το Mon Kooloor δεν είναι τυχαία η πρώτη αλυσίδα κουλουριών και καφέ στην Ελλάδα….

  Mon Kooloor: Καφές και κουλούρι to go!
  10 Νοεμβρίου 2021

  Το Mon Kooloor, η πρώτη και πιο αγαπημένη αλυσίδα κουλουριών και καφέ στην Ελλάδα,…

  Το Mon Kooloor ηγείται μιας νέας κατηγορίας καταστημάτων στην post cοvid εποχή!
  05 Νοεμβρίου 2021

  Η Mon Kooloor είναι 1η αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα! Συνεχίζοντας μια παράδοση μισού αιώνα…

  Απλό καφέ ή Mon Kooloor;
  19 Οκτωβρίου 2021

  Σήμερα, η καφεστίαση αναγνωρίζεται ως η αγορά με τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση. Καθώς οι…

  #Voor για Τρίκαλα το Mon Kooloor!
  06 Οκτωβρίου 2021

  Τα Τρίκαλα πλέον θα μπορούν να απολαύσουν τις μοναδικές δημιουργίες της αλυσίδας Mon Kooloor,…

  Φρέσκο! Φωτεινό! Παιχνιδιάρικο! Το νέο Μon Kooloor είναι εδώ!
  24 Σεπτεμβρίου 2021

  To Mon Kooloor, η πιο αγαπημένη και γνωστή αλυσίδα κουλουριών και καφέ στην Ελλάδα…

  Νέα franchise για το Mon Kooloor σε Αιγάλεω, Θεσσαλονίκη και Σέρρες
  21 Σεπτεμβρίου 2021

  Το Mon Kooloor, η πρώτη αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα, συνεχίζει να επεκτείνεται πανελλαδικά, με…

  Mon Kooloor: Ποτέ ένα κουλούρι…δεν είχε τέτοια επιτυχία!
  16 Σεπτεμβρίου 2021

  Τραγανό απ’ έξω, σαν αφρός στην καρδιά του. Η γεύση του οικεία, σαν να…

  To Mon Kooloor πλάθει… success stories!
  13 Σεπτεμβρίου 2021

  Η Μon Kooloor, η 1η αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα με εμπειρία στην αρτοποιία εδώ…

  Mon Kooloor: Δυνατό δίκτυο franchise με ευχαριστημένους franchisees
  31 Αυγούστου 2021

  Η Μon Kooloor, η 1η αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα με εμπειρία στην αρτοποιία εδώ…

  Mon Kooloor: Η επιχειρηματική πρόταση που οδηγεί σε success stories
  24 Ιουνίου 2021

  Η Μon Kooloor, η 1η αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα με εμπειρία στην αρτοποιία εδώ…

  Το MON KOOLOOR αναδείχτηκε GOLD WINNER στην κατηγορία Family Friendly Franchise στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021
  17 Ιουνίου 2021

  Το βραβείο Family Friendly Franchise  του θεσμού THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021 , απονέμεται στο δίκτυο franchise MON…

  Οι εθιστικές μυρωδιές του Mon Kooloor έφτασαν στην Ρόδο
  08 Ιουνίου 2021

  Γέμισε σουσαμένιες μυρωδιές το νησί των ιπποτών στα εγκαίνια του νέου κατάστηματος  Mon Kooloor…

  Mon Kooloor: H επιτυχία έχει πλέον όνομα!
  25 Μαΐου 2021

  Η Μon Kooloor, η 1η αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα με εμπειρία στην αρτοποιία εδώ…

  Το Mon Kooloor πλάθει… επιχειρηματικές ευκαιρίες
  17 Μαΐου 2021

  Το Μon Kooloor, η 1η αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα με εμπειρία στην αρτοποιία εδώ…

  Το Mon Kοοlοοr πλάθει… επιχειρηματικές ευκαιρίες
  17 Μαΐου 2021

  Η Μon Kοοlοοr, η 1η αλυσίδα κουλουριών στην Ελλάδα με εμπειρία στην αρτοποιία εδώ…

  Mon Kοοlοοr: Το κουλούρι που οδηγεί στην επιτυχία!
  26 Απριλίου 2021

  Το δίκτυο Μon Kοοlοοr σήμερα αριθμεί πάνω από 30 σημεία σε Αθήνα, Άρτα, Θεσσαλονίκη,…

  Κατηγορίες Franchise

  Μέσο Ύψος Επένδυσης:60.000€
  Entry Fee: 15.000€
  Ζητήστε πληροφορίες
  Ζητήστε πληροφορίες