Ζητήστε πληροφορίες
OMIKRON BRUNCH

Το Omikron Brunch ήρθε για να βάλει το brunch στην καθημερινότητα της παρέας, της οικογένειας, του ζευγαριού… Άλλωστε δεν χρειάζεται να περιμένει κανείς το Σαββατοκύριακο ή κάποια ειδική περίσταση για να μοιραστεί όμορφες γεύσεις και στιγμές με τους αγαπημένους του…

Το φαγητό, κυρίως αυτό που έχει φτιαχτεί με αγάπη και μεράκι, έχει την ιδιότητα να μας ενώνει. Γύρω από ένα τραπέζι, γεμάτο με τα καλούδια, οι άνθρωποι ανοίγουν συζητήσεις, που αφήνουν ιστορία, και δημιουργούν υπέροχες αναμνήσεις. Αυτό ακριβώς είναι το καθημερινό σκηνικό στο Omikron Brunch.

Τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του Omikron Brunch, που ίδρυσαν το 2015 στην Πάφο της Κύπρου ο Παναγιώτης Αχιλλέα και ο Ιουλιανός Νεοφύτου, είναι η γεύση και η ατμόσφαιρα.

Από τη μία, έχουμε συνταγές που μπορούν να ικανοποιήσουν γευστικά ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Συνταγές «έξυπνες» και εύκολες στην παρασκευή, φτιαγμένες με τα καλύτερα υλικά.

Από την άλλη, έχουμε την καταπληκτική ατμόσφαιρα. Όταν βρεθεί κανείς στο Omikron Brunch δεν θα χαθεί στο κινητό του, αλλά στην οικειότητα του περιβάλλοντος, τη μοντέρνα και ενδιαφέρουσα διακόσμηση αλλά και στο διακριτό μουσικό χαλί που συνοδεύει  την παρουσία του. Ο χώρος θα τον παρασύρει, θα τον χαλαρώσει και θα τον φέρει πιο κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Το μεσημέρι τα λαχταριστά πιάτα του brunch κάνουν δύσκολη την επιλογή. Το μενού του Omikron Brunch χωρίζεται σε 6 κατηγορίες. Η πρώτη είναι η «Rise and Shine» και περιλαμβάνει όλες τις συνταγές με αυγά, από scrambled μέχρι ποσέ, σε συνδυασμό με αβοκάντο, σπαράγγια, λουκάνικα, καπνιστό σολομό, prosciutto και άλλα λαχταριστά υλικά. Η δεύτερη είναι τα «Simple Sandwiches» για όσους θέλουν να φάνε κάτι στα γρήγορα. Ακολουθεί η κατηγορία «Sandwiches and Bagels» με φρεσκοψημένα bagels και ciabatta, με περισσότερους από 10 συνδυασμούς με  mozzarella, pesto, παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλου κ.α. Ακολουθούν οι Σαλάτες και τα Granola Bowls, που τα έχουν λατρέψει οι πάντες.

omikron-brunch-franchise2

Τέλος, υπάρχουν τα Γλυκά, που προσφέρονται όλη τη μέρα, ακόμα και μετά το κλείσιμο της κουζίνας στις 4:30 μ.μ., δίνοντας την επιλογή του συνοδευτικού όλες τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος και κρατώντας έτσι υψηλά τη μέση απόδειξη καθημερινά. Με special γλυκά και special ροφήματα, τα απογεύμετα παίρνουν το χρώμα του δειλινού.

Επιπλέον, όλες οι ώρες της μέρας είναι κατάλληλες για να βγάλουμε την τέλεια φωτογραφία. Ο σημερινός καταναλωτής είναι instagram heavy user. Θέλει το πιάτο που θα παραγγείλει να είναι ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο υψηλού επιπέδου. Να το αποτυπώσει στο κινητό του, να το ανεβάσει στα social media, να πάρει likes και να το μοιραστεί στο διαδίκτυο. Κάθε πιάτο του Omikron Brunch συγκεντρώνει εκατοντάδες like!

Το Omikron Brunch έχει σχεδιαστεί για να λειτουργήσει ως ένας χώρος για όλους και για όλες τις ώρες της ημέρας.

Στο Omikron Brunch θα σταματήσουν το πρωί οι εργαζόμενοι και οι φοιτητές για να πάρουν το πρωινό τους και οργανώσουν τον εαυτό του λίγο πριν ξεκινήσει μία απαιτητική μέρα. Θα τους “τραβήξει” το άρωμα του εξαιρετικού καφέ της Segafredo Zanetti. Πρόκειται για έναν dark roasted καφέ, 100% Arabica, πολυποικιλιακό με βάση τη Βραζιλία.

Ο ιδανικός franchisee, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Αχιλλέα, είναι ένας άνθρωπος με όρεξη να δημιουργήσει κάτι καινούργιο και να αφιερωθεί σε αυτό. Ο νέος επενδυτής θα πρέπει να αφήσει τον εαυτό του να νιώσει το πραγματικό vibe του Omikron Brunch, ώστε στη συνέχεια να μπορέσει να το μεταδώσει στον πελάτη του.

Οι κύριοι Αχιλλέα και Νεοφύτου διαθέτουν όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία για να καθοδηγήσουν, να εκπαιδεύσουν τον υποψήφιο franchisee και να τον βοηθήσουν να στήσει ένα κατάστημα μέσα σε ενάμιση μήνα περίπου. Μάλιστα, ο νέος επενδυτής θα πάρει στα χέρια του όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να δουλέψει, δηλαδή συνταγές, διαδικασίες και δομές, αλλά και ένα πλήρες προϊοντικό μίγμα με value-for-money τιμολόγηση.

Δυο νέοι άνθρωποι, φίλοι από χρόνια, με κοινές ανησυχίες και δημιουργικό πνεύμα, βρίσκονται πίσω από τη δημιουργία του Omikron Brunch, ο Παναγιώτης Αχιλλέα και ο Ιουλιανός Νεοφύτου. Δύο νέοι άνθρωποι που μοιράζονται το ίδιο πάθος και την ίδια επιθυμία να δουν την επιχειρηματική τους ιδέα να επεκτείνεται και να μεγαλώνει.

Ο χώρος που δημιούργησαν δομείται σε διαφορετικά επίπεδα, σε καθένα από τα οποία επικρατεί ένα εξαιρετικά μοναδικό σκηνικό. Η ρετρό διακόσμηση, το τζάκι, η όμορφη βεράντα με τα κρεμαστά φυτά της, ο ιδιαίτερος φωτισμός και η άνετη επίπλωση του χώρου δημιουργούν ένα μοναδικό μείγμα αισθήσεων.

«Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε έναν χώρο για όλους και για όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορεί να δεις ζευγάρια, παρέες νεαρών ή ακόμα και παιδιών του γυμνασίου να απολαμβάνουν το brunch, τα milkshakes ή τον καφέ τους. Μάλιστα, έχουμε δημιουργήσει μια ομαδική κουλτούρα, με βάση την οποία υποδεχόμαστε όλους τους πελάτες με φιλική διάθεση και με βασικό μας στόχο την ικανοποίηση του καθενός χωριστά, κάτι που αναφέρεται σε πολλές περιπτώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», σημειώνει ο κ. Νεοφύτου.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
180 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
130.000 €
Entry Fee:
23000 - 30000
Royalties:
5%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
1%
Εταιρικά Καταστήματα:
[1] Πάφος
Σύνολο Καταστημάτων:
[1]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2015 / 2019
Προέλευση:
Κύπρος
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Tουριστικές περιοχές και μεγάλα αστικά κέντρα, φοιτητικές περιοχές, νησιά
Έδρα:
25ης Μαρτίου, Πάφος, Κύπρος, 8047
Τηλ:
+30 210 6756200
Διευθύνων Σύμβουλος:
Παναγιώτης Αχιλλέα και Ιουλιανός Νεοφύτου
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
THE FRANCHISE CO.
Πακέτο Franchise:

Μπαίνοντας στο δίκτυο του Omikron Brunch, ο franchisee λαμβάνει:

 • Ένα προσεκτικά μελετημένο και τυποποιημένο «Brunch & Food Concept» με εμπειρία 4 χρόνων κερδοφόρας λειτουργίας
 • Ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο με δύο profit centers (sit-in και take-away), προσαρμοζόμενο στις πραγματικές ανάγκες κάθε αγοράς
 • Ένα προϊοντικό μείγμα που βασίζεται στην απλότητα και τη φρεσκάδα των συνταγών με value for money τιμολόγηση, που εξασφαλίζει την πιστότητα των πελατών
 • Μια σειρά από εύκολες και πρωτότυπες συνταγές, που βασίζονται σε εκτεταμένη έρευνα, ατελείωτες γευστικές δοκιμές και σύνθεση των καταλληλότερων πρώτων υλών. Οι συνταγές είναι λεπτομερώς τυποποιημένες ώστε κάθε φορά να επιτυγχάνεται το ίδιο γευστικό αποτέλεσμα.
 • Καθοδήγηση κατά την επιλογή και εύρεση του κατάλληλου σημείου από την ομάδα του Omikron Brunch, ώστε να διασφαλιστεί η κερδοφορία του νέου καταστήματος
 • Αποκλειστικότητα περιοχής, που ενισχύει την αποδοτικότητα της επένδυσής του
 • Υποστήριξη από την ομάδα του Omikron Brunch στο στήσιμο του νέου καταστήματος σε λιγότερο από δύο μήνες
 • Αναλυτικές οδηγίες για την κατασκευή, τη διαμόρφωση, και το σχεδιασμό του χώρου ώστε να αποτυπώνεται η ενιαία και ξεκάθαρη ταυτότητα του Omikron Brunch τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά
 • Ένα καλοσχεδιασμένο σύστημα παραγγελιοληψίας και αποθήκης
 • Ηλεκτρονικά album μουσικής, όπως επίσης και μια σειρά signature posters, που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Omikron Brunch
 • Χρηστικά και απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας που καταγράφουν και τυποποιούν όλες τις καθημερινές διαδικασίες, που θα πρέπει να ακολουθούνται  για την πλέον αποδοτική λειτουργία του καταστήματος
 • Πλήρες και ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για τον ίδιο αλλά και για το προσωπικό του
 • Συνεχή υποστήριξη από μία αφοσιωμένη ομάδα με εμπειρία, ενθουσιασμό και όραμα
 • Πολυκάναλη υποστήριξη σε θέματα branding και marketing για τη γρηγορότερη επιτυχία του συνεργάτη, εκτεταμένη παρουσία στα social media με συνεχείς προωθητικές καμπάνιες
Ποιοι είναι οι 10 παράγοντες επιτυχίας σε αυτή την κατηγορία franchise;
Ενημερώσου και σχεδίασε μαζί μας τη δική σου επιτυχημένη επιχείρηση.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

To Omikron brunch μας βάζει σε Χριστουγεννιάτικο mood!
23 Νοεμβρίου 2020

Δεν έχει μένει πολύς καιρός μέχρι να έρθουν  τα Χριστούγεννα. Μπορεί, φέτος οι συνθήκες…

Τα νέα ροφήματα του Omikron Brunch σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις!
03 Νοεμβρίου 2020

Οι συνθήκες μπορεί να αλλάζουν αλλά κάποιες συνήθειες που μας προσφέρουν χαρά και όμορφες…

Ώρα για κέρδη στο Omikron brunch!
13 Οκτωβρίου 2020

Το Omikron Brunch, το επιτυχημένο concept από την Πάφο έβαλε το brunch στην καθημερινότητά…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:130.000€
Entry Fee: 23000 - 30000€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

Ελάχιστη Επένδυση:130.000€
Entry Fee: 23000 - 30000€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες