Η Frutti Di Mare μέσα από το concept της επιχειρεί να βάλει τα ψάρια και τα θαλασσινά στο πιάτο του Έλληνα έξω από τη λογική της ψαροταβέρνας ή του μεζεδοπωλείου, ώστε να μπορεί να τα βρει και σε έναν χώρο που του δίνει ταυτόχρονα τη δυνατότητα να πιει καφέ, να απολαύσει ένα σνακ με θαλασσινή γεύση, όπως και το σάντουιτς με σολομό ή με βραστό ψάρι και μαγιονέζα, ή το γνωστό fish n’ chips, να τσιμπήσει κάποιο μεζέ για ενδιάμεσο ή να απολαύσει ένα πλήρες γεύμα.
Παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να πάρει τα σνακ ή τις μερίδες σε ένα fish box και να τα φάει στο σπίτι του ή και στον δρόμο.
Οι προδιαγραφές για ένα κατάστημα Frutti Di Mare είναι από 150 τ.μ. ενώ το season Frutti Di Mare απαιτεί χώρο 50 τ.μ. με προκήπιο και είναι ιδανικό για τουριστικούς προορισμούς.