cinque wine bar
Ζητήστε πληροφορίες
CINQUE WINE DELI BAR

Το Cinque αναδεικνύει την κατηγορία των εξειδικευμένων wine bar, μέσα από ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο στον χώρο του franchising. Το Cinque, ήρθε να καλύψει με δυναμισμό και μεθοδικότητα μια μεγάλη ανάγκη, στην ευρύτερη αγορά “Ψυχαγωγία – Εστίαση”, για concept πρωτότυπα που ανοίγουν νέους δρόμους, δημιουργώντας νέες κατηγορίες και νέες ευκαιρίες επιχειρηματικής ανέλιξης.

Το Cinque, αποτελεί ένα  δοκιμασμένο project με εμπειρία δεκαετίας, το οποίο απευθύνεται σε ένα πιστό κοινό το οποίο διαρκώς ανανεώνεται, φέρνοντάς το τα τελευταία έξι χρόνια στις πρώτες θέσεις στο Tripadvisor, ανάμεσα σε χιλιάδες εστιατόρια. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας και ανακάλυψης της κουλτούρας του κρασιού για τους επισκέπτες, μια ευέλικτη ιδέα και μια πολιτιστική εμπειρία, υπερβαίνοντας τις κατηγορίες των wine bar / deli stores.

Στο Cinque απονεμήθηκε το βραβείο GOLD WINNER FRANCHISE BUSINESS MODEL INNOVATION 2022 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS για τις καλές πρακτικές που έχει αναπτύξει και εφαρμόσει.

Το Cinque, αναδεικνύεται σε ένα απόλυτα σύγχρονο και ταυτόχρονα οικείο concept, συνδυάζοντας την κουλτούρα του κρασιού με τη φιλοξενία και τις γνώσεις πάνω στην ελληνική παράδοση. Πρόκειται για ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο στον χώρο του franchising, που συνδυάζει μοναδικά κερδοφορία και ποιότητα ζωής μιας και ο τρόπος λειτουργίας κρατάει σε ισορροπία την επαγγελματική και προσωπική ζωή του franchisee.

Η πρόταση franchise του Cinque, προκύπτει μέσα απ’ την έρευνα, την εμπειρία και την κατανόηση της εποχής. Μια οικογενειακή επιχείρηση, που όπως όλες οι οικογένειες μπορεί να αφουγκραστεί τις ανάγκες των μελών-συνεργατών της, προσφέροντας την επιλογή τριών format. Πολλαπλοί τύποι καταστημάτων που οδηγούν σε ικανοποίηση πολλαπλών αγοραστικών κοινών καθώς και σε αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας, σε κανένα απ’ τα οποία δεν συμπεριλαμάνονται εξαντλητικά ωράρια, μιας και ζητούμενο αποτελεί η ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής.

Ο αυστηρός επαγγελματισμός σε συνδυασμό με την αδιαπραγμάτευτη ευγένεια, δεν περιορίζεται στην εξ’ επαφής επικοινωνία αλλά και στη δυνατότητα να παραγγείλεις online τις εκλεκτές λιχουδιές σε προσιτές τιμές.

Πρόκειται για την πιο ολοκληρωμένη και άρτια μελετημένη πρόταση που πρέπει να διαθέτει ένα εξειδικευμένο wine bar, ώστε να ανταπεξέλθει με διάρκεια στις απαιτήσεις της αγοράς, καλύπτοντας χωρίς εκπτώσεις τις ανάγκες πολλαπλών κοινών, διατηρώντας στο επίκεντρο την κερδοφορία του συνεργάτη.

H φιλοξενία στο Cinque, έχει σαν αφετηρία το πάθος για το καλό κρασί χωρίς συμβιβασμούς, σε μια γευστική εμπειρία που ήρθε η ώρα να διαδωθεί τόσο στην ύπαιθρο όσο και στα νησιά της Ελλάδως, θέτοντας νέα δεδομένα στην αγορά, καλύπτοντας μέχρι τώρα κενά, με φρεσκάδα και ποιότητα.

Το Cinque, είναι ένα μοναδικό κέντρο γευσιγνωσίας κρασιών όπου η δοκιμή κρασιών, αποκτά άλλο νόημα.

To Cinque, απευθύνεται σε όσους αγαπούν το καλό κρασί, προσφέροντας γεύση και αισθητική στην απαιτητική καθημερινότητα τους. Στο Cinque, θα βρεις από το μεσημέρι και μετά, πολλούς ανυπόμονους επισκέπτες απ’ το εξωτερικό που θέλουν να γευτούν μέσα από ένα ποτήρι κρασί και εκλεκτά εδέσματα την Ελλάδα, αλλά και ντόπιους οι οποίοι θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα απ’ τα πιο όμορφα στέκια της Αθήνας, μετά τις υποχρεώσεις τους.

cinque-wine-bar

O ιδανικός franchisee και η ομάδα του, θα πρέπει να είναι έτοιμοι να γνωρίσουν μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος κατάρτισης, που οφείλεται σε μια εμπειρία δέκα ετών, τις βέλτιστες πρακτικές για τη σωστή λειτουργία του υψηλής αισθητικής καταστήματος. Θα πρέπει να αγαπούν τη φιλοσοφία του καλού κρασιού και να γνωρίζουν τα εδέσματα με τα οποία αναδεικνύεται καλύτερα και που και αυτά με τη σειρά τους, δεν στερούνται ποιότητας.

cinque-wine-bar-franchise

Με άλλα λόγια, ο ιδανικός franchisee, θα πρέπει να ακολουθήσει το ταξίδι αυτό και να το συναισθανθεί ώστε να το επικοινωνήσει μετέπειτα στους πελάτες. Οφείλει να έχει στο μυαλό του, ότι κάθε επαφή στο μαγαζί του, είναι ένας σπόρος Ελλάδας που φυτεύει στον καταναλωτή και που θα τον πάρει μαζί του, φεύγοντας.

Άλλωστε, όπως επιβεβαιώνει και ο κύριος Γρηγόρης Πρασσάς, sommelier και εμπνευστής του Cinque “Κάνε αυτό που αγαπάς και δεν θα δουλέψεις ούτε μια μέρα στη ζωή σου!”.

Το Cinque, γεννήθηκε σαν αίσθηση το 2004 στη βόρεια Ιταλία, εκεί που ο Γρηγόρης Πρασσάς και η σύζυγος του Ευαγγελία Τσέλιου, ερωτεύτηκαν το κρασί. Το 2012 άνοιξαν το πρώτο Cinque στη Λαμία. Τον Σεπτέμβριο του 2015 άνοιξε το κατάστημα στου Ψυρρή, τον Νοέμβριο του 2017 στο Μοναστηράκι και τον Δεκέμβριο του 2021 στο Μαρούσι, καταστήματα στα οποία δυναμικό στίγμα αφήνει σήμερα ο γιος του ζευγαριού και οινολόγος, Νικήτας Πρασσάς.

cinque-wine-bar-franchise

Και οι τρεις, παρακολουθούν ανελλιπώς όλες τις εξελίξεις στον τομέα του κρασιού, ενώ πατέρας και γιος, υπογράφουν τις λίστες των κρασιών και σχεδιάζουν τις οινογευσίες.

Πέντε γεύσεις είναι η ιδέα.

Ο αριθμός 5 στα ιταλικά είναι cinque, εξού και το brand Cinque.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
Από 40 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
34.000 €
Entry Fee:
15.000 €
Royalties:
4%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2%
Εταιρικά Καταστήματα:
[3]
Σύνολο Καταστημάτων:
[3]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2015 / 2022
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Κρίνεται απαραίτητη
Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι:
Κύπρος
Τηλ:
210 6756200
Fax:
210 6752864
Website:
Διευθύνων Σύμβουλος:
Νικήτας Πρασσάς
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
THE FRANCHISE CO.
Πακέτο Franchise:
cinque wine bar
Το Cinque περιλαμβάνει πολλαπλές πηγές εσόδων και πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.
  • Χρειάζονται μόνο λίγοι μήνες προετοιμασίας για να ανοίξουν οι πόρτες του δικού σου Cinque.
  • Η υποστήριξη της ομάδας της εταιρείας περιλαμβάνει το κομμάτι της εκπαίδευσης, την καθοδήγηση στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας, την επίβλεψη στον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του νέου καταστήματος, τη συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία και διαχείριση, απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας που προ-τυποποιούν όλες τις διαδικασίες λειτουργίας και την υποστήριξη στο κομμάτι της προβολής της νέας επιχείρησης.

best wine bar in Athens

Με ισχυρό brand name, το Cinque διαθέτει ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο:

  • Είναι το πρώτο και πιο ολοκληρωμένο experience wine bar στην κατηγορία της εστίασης.
  • Ανταποκρίνεται στην ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για διαφοροποιημένη και ποιοτική αποφόρτηση της δύσκολης καθημερινότητας.
  • Είναι ένα concept που συνεχώς εξελίσσεται διατηρώντας πάντα τη διαχρονικότητά του.
  • Αποτελεί σημείο αναφοράς για το τουριστικό και τοπικό κοινό, χτίζοντας ένα πιστό πελατολόγιο.
  • Έχει σχεδιαστεί ένα ευέλικτο και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο.
  • Περιλαμβάνει πολλαπλές πηγές εσόδων και τις πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά.
Ποιοι είναι οι 10 παράγοντες επιτυχίας σε αυτή την κατηγορία franchise;
Ενημερώσου και σχεδίασε μαζί μας τη δική σου επιτυχημένη επιχείρηση.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Το Cinque Wine & Deli Bar μας συστήνει τη νέα του ιστοσελίδα
01 Απριλίου 2024

Το Cinque Wine & Deli Bar, το ηγετικό concept στην κατηγορία των εξειδικευμένων wine bar, προχώρησε στο λανσάρισμα της νέας ιστοσελίδας του, Cinque2Go, στην οποία οι πελάτες του μπορούν να βρουν πολλές προσφορές.

Το Cinque Wine Deli Bar φέρνει την εποχή του κλαδέματος στα καταστήματά του
16 Φεβρουαρίου 2024

Tο Cinque Wine Deli Bar μετατρέπεται σε έναν ζωντανό κόμβο που προσφέρει ένα παράθυρο στον συναρπαστικό κόσμο της ελληνικής κουλτούρας του κρασιού και της τέχνης της οινοποιίας, καλώντας τους καταναλωτές να πάρουν μέρος σε αυτό το ταξίδι που στόχο έχει να αναδείξει τον πλούτο και την ποικιλομορφία της ελληνικής οινοποιίας.

Cinque Wine Deli Bar: Στην κορυφή της ποιοτικής διασκέδασης εδώ και 10 χρόνια
07 Φεβρουαρίου 2024

To Cinque Wine Deli Bar, με την εμπειρία των 10 ετών και τις διθυραμβικές κριτικές, έχει αποδείξει πως αποτελεί έναν must προορισμό, καταφέρνοντας να έχει μια σταθερή ροή πελατών, αποτελεί μια διαχρονική παρουσία στην αγορά της εστίασης.

Cinque Wine Deli Bar: Το απόλυτο ταξίδι στο καλό ελληνικό κρασί
24 Νοεμβρίου 2023

To Cinque Wine Deli Bar αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για ένα γευστικό και μαγευτικό ταξίδι στο καλό ελληνικό κρασί.

To Cinque Wine Deli Bar απογειώνει την εμπειρία πελάτη
15 Νοεμβρίου 2023

To Cinque Wine Deli Bar, φέρνει ένα καινοτόμο concept το οποίο απογειώνει την εμπειρία…

Cinque Wine Deli bar: Kαινοτομία και κερδοφορία με πρωταγωνιστή το κρασί!
19 Ιουλίου 2023

Το Cinque Wine Deli bar, είναι το μέρος όπου οι λάτρεις του κρασιού ανά…

Cinque: Φιλικό προσωπικό που ολοκληρώνει την εμπειρία του πελάτη!
26 Ιουνίου 2023

Στα Cinque Wine Bars η φιλοξενία και η εξυπηρέτηση που παρέχει το προσωπικό, παίζουν…

Cinque Wine Deli Bar: Προορισμός για τουριστικό και εγχώριο κοινό!
26 Μαΐου 2023

Το Cinque Wine Deli Bar αποτελεί την πρώτη επιλογή τόσο για το εγχώριο όσο…

Η καρδιά της Ελλάδας «χτυπάει» στο Cinque Wine Deli Bar!
15 Μαΐου 2023

Το Cinque Wine Deli Bar είναι το μέρος όπου η καρδιά της Ελλάδας χτυπάει…

Cinque Wine Deli Bar: Wine & Pasta Lovers for two
03 Μαΐου 2023

Το Wine & Pasta Lovers for two από το Cinque είναι ακόμα μια από…

Δοκιμή νερού από το Cinque Wine Deli Bar!
13 Απριλίου 2023

H ομάδα του Cinque Wine Deli Bar εισάγει νέα εμπειρία γευσιγνωσίας για το κοινό…

Το Cinque Wine Deli Bar ετοιμάζεται για το Πάσχα!
31 Μαρτίου 2023

Το Cinque Wine Deli Bar ετοιμάζεται για τις γιορτές του Πάσχα και είναι έτοιμο…

Cinque Wine Deli Bar: H πιο δημιουργική κοινότητα γύρω από το κρασί!
08 Μαρτίου 2023

H επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το Cinque Wine Deli Bar δίνει τη δυνατότητα στον…

Το Cinque γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
10 Φεβρουαρίου 2023

Το Cinque Wine Deli Bar, γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έτσι όπως μόνο…

Νέο App από το Cinque Wine Deli Bar!
06 Φεβρουαρίου 2023

Πώς θα ήταν, αν με ένα μόνο κλικ, εμφανιζόταν στην οθόνη του κινητού σου…

To Videogame του Cinque, σε περιμένει!
01 Φεβρουαρίου 2023

Είσαι έτοιμος να ζήσεις τη μεγαλύτερη εμπειρία γευσιγνωσίας μέσα από το πιο διαδραστικό και…

Cinque Wine Deli Bar: Για έβδομη χρονιά στην κορυφή του Trip Advisor!
30 Ιανουαρίου 2023

Για έβδομη συνεχή χρονιά, το Cinque Wine Deli Bar, βρίσκεται στην κορυφή του Trip…

Το Cinque Wine Deli Bar πάντα δίπλα στον συνεργάτη του!
05 Ιανουαρίου 2023

Το Cinque Wine Deli Bar είναι πάντα στο πλευρό του συνεργάτη του με σκοπό…

“Το Cinque Wine Deli Bar είναι το μέρος που το νιώθουμε σπίτι μας”
23 Δεκεμβρίου 2022

Η οικογένεια του Cinque Wine Deli Bar αγκαλιάζει όλους τους wine lovers Ο ιδρυτής και…

Cinque Wine Deli Bar’s Christmas party!
16 Δεκεμβρίου 2022

To Cinque Wine Deli Bar μας βάζει σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα Το Cinque Wine Deli Bar,…

Secret Wine Experiences από το Cinque Wine Deli Bar
13 Δεκεμβρίου 2022

Εμπειρίες με επίκεντρο το κρασί   Το Cinque Wine Deli Bar βρίσκει πάντα τους καλύτερους και…

To Cinque Wine Deli Bar είναι έτοιμο να κατακτήσει και την τουριστική αγορά!
02 Δεκεμβρίου 2022

Το Cinque Wine Deli Bar συνιστά καινοτόμα πρόταση, ιδανική για τις τουριστικές περιοχές της…

«Cinque News» από το Cinque Wine Deli Bar!
24 Νοεμβρίου 2022

Το πρώτο τεύχος της εφημερίδας «Cinque News», κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από το Cinque…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:34.000€
Entry Fee: 15.000€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

cinque wine bar
Μέσο Ύψος Επένδυσης:34.000€
Entry Fee: 15.000€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες