Ζητήστε πληροφορίες
BRUNCHSIN

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας! Η έμπειρη οικογένεια του Brunchsin το γνωρίζει καλά αυτό και έτσι, έχοντας επενδύσει στην δημιουργία ενός ζεστού, μοντέρνου και παράλληλα υψηλής αισθητικής περιβάλλοντος, στοχεύει στην ολοκληρωμένη εμπειρία του comfort dining brunch. Η εξειδίκευση στο brunch άλλωστε φαίνεται και στο ωράριο λειτουργίας το οποίο είναι 9 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. προσφέροντας ένα ισορροπημένο work-life balance στο προσωπικό και τον νέο συνεργάτη-franchisee.

Το Brunchsin διαθέτει εξειδικευμένη προϊοντική γκάμα με εστίαση στο brunch, γευστικά ευφάνταστα πιάτα, καθώς και ποιοτικές επιλογές προϊόντων που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Η πιστή κοινότητα που αποτελείται από Brunch(s)inners, εξακολουθεί να επιλέγει τα χορταστικά γεύματα και τον φιλόξενο και ζεστά διαμορφωμένο χώρο των καταστημάτων, κάνοντας την πρόταση του Brunchsin να ξεχωρίζει στον ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης.

Το Brunch(s)in έχει αποδείξει πως είναι κάτι παραπάνω από ένα ευχάριστο μέρος με καλό φαγητό – Η άνεση του χώρου, η ποικιλία και η δημιουργικότητα του μενού, καθώς και η άψογη εξυπηρέτηση που παρέχει η καταρτισμένη ομάδα του, προσφέρουν στον καταναλωτή μια ολιστική γαστριμαργική εμπειρία υψηλών προδιαγραφών.

Εντυπωσιακά, λαχταριστά και χορταστικά, τα πιάτα του Brunch(s)in έχουν δημιουργηθεί αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του έμπειρου chef της οικογένειας. Επιλογές για όλους τους ουρανίσκους, αλμυρά και γλυκά pancakes, πιάτα που εστιάζουν στο αυγό, κορυφαίας ποιότητας αρωματικός καφές και δροσιστικά ροφήματα, bagels, burgers και σαλάτες, προσφέρουν στον πελάτη την επιλογή να δημιουργήσει τη δική του σύνθεση για brunch, lunch, ή απογευματινό γεύμα. Πάντα με βάση αγνές πρώτες ύλες και με εξαιρετική δημιουργικότητα στο στήσιμο, κάθε πιάτο δημιουργείται με ένα εκπληκτικό μείγμα γεύσεων, συνθέτοντας ένα πλήρες menu, που καλύπτει όλες τις ώρες της ημέρας.

Brunch(s)in

Ο μοντέρνος, «instagrammable» χώρος του Brunch(s)in είναι σχεδιασμένος με έμφαση ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, με μοντέρνα χρώματα και καλαίσθητη αρχιτεκτονική. Έχει δημιουργηθεί μια ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα, όπου οι πελάτες αισθάνονται άνετα και απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία με την παρέα τους.

Άτομα όλων των ηλικιών, φίλοι, παρέες και οικογένειες απολαμβάνουν τα χορταστικά γεύματα του Brunch(s)in, όλες τις ώρες της ημέρας. Στον φιλόξενο και μοντέρνα διακοσμημένο χώρο, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στο πλούσιο brunch του Σαββατοκύριακου, τον καθημερινό απογευματινό καφέ, ή να συνεχίσουν με ένα ολοκληρωμένο comfort dinner, συνοδεία ενός δροσιστικού cocktail, απογειώνοντας την εμπειρία. Δεν μας εκπλήσσει, λοιπόν, ότι έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη κοινότητα «brunch(s)inners» που επιλέγουν να επιστρέφουν στο στέκι τους ξανά και ξανά!

Brunch(s)in

Δεν είναι προαπαιτούμενο για τον νέο συνεργάτη franchisee να διαθέτει προϋπηρεσία στο χώρο της εστίασης. Το πάθος και η όρεξη για δουλειά, η συμμετοχή και η προσφορά στην κοινότητα του Brunch(s)in, αλλά και η επιθυμία για διαρκή εξέλιξη, συνθέτουν τα αναγκαία προσόντα που θα συνοδεύουν τον νέο franchisee στο επιχειρηματικό του ταξίδι. Η ομάδα Brunch(s)in θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του νέου συνεργάτη franchisee, ο οποίος θα ακολουθήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αρχικής κατάρτισης. Μέσω του franchising, εξασφαλίζεται όλη η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η γνώση στον χώρο της εστίασης και έτσι, παρέχεται στον νέο συνεργάτη η δυνατότητα να γίνει μέρος της φιλοσοφίας και του concept του Brunch(s)in, επενδύοντας σε μια πρόταση που θα τον οδηγήσει στην κερδοφορία!

Με μεγάλη εμπειρία στην εστίαση και εστιατόρια στον Καναδά, η οικογένεια του Brunchsin γνωρίζει καλά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ένα αυθεντικό brunchάδικο. Έχοντας μελετήσει την αγορά του εξωτερικού, αλλά και της Ελλάδας, η έμπειρη πλέον ομάδα του Brunchsin με επικεφαλής τον Σπύρο Τάσκο, θέλησε να καλύψει το κενό που εντόπισε στην ελληνική αγορά, δημιουργώντας ένα εξειδικευμένο concept που εστιάζει αποκλειστικά στην εμπειρία του brunch. Με έμφαση στην συνολική εμπειρία, από την ποιότητα των υλικών, τη διαδικασία παραγωγής και την γεύση, μέχρι το εντυπωσιακό στήσιμο των πιάτων, και τη διαμόρφωση του καταλόγου, το concept του Brunch(s)in πορεύεται σύμφωνα με τις τάσεις της αγοράς, απαντώντας στις ανάγκες και τα «θέλω» του σύγχρονου καταναλωτή.

Brunch(s)in Experience

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
από 100 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
60.000 €
Entry Fee:
από 10.000 €
Royalties:
4%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
1%
Εταιρικά Καταστήματα:
[1]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2021/2023
Προέλευση:
Θεσσαλονίκη
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Κρίνεται απαραίτητη
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Ελλάδα
Περιοχές Υψηλής Προτεραιότητας:
Αστικά κέντρα, τουριστικές αγορές
Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι:
Κύπρος, εξωτερικό
Επωνυμία εταιρίας:
Brunch(s)in
Έδρα:
Παλαιών Πατρών Γερμανού 26, Θεσσαλονίκη
Τηλ:
210 6756200
Γενικός Διευθυντής:
Σπύρος Τάσκος
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
THE FRANCHISE CO.
Πακέτο Franchise:

brunch(s)in-logoΤο Brunch(s)in διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά ώστε να υπερβαίνει τις προκλήσεις στην κατηγορία του αποτελώντας μια επιτυχημένη επιχειρηματική πρόταση στην εστίαση:

  • Εξειδικευμένη προϊοντική γκάμα με εστίαση στο brunch. Ποιοτικός καφές, γευστικές αλμυρές επιλογές όπως burgers, bagels, ομελέτες, αβγά bennedict καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από γλυκές επιλογές όπως pancakes, που μπορούν να καταναλωθούν από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα.
  • Διαθέτει ισχυρή ταυτότητα με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης
  • Απευθύνεται σε ένα πιστό κοινό, που συνεχώς ανανεώνεται και έχει την ανάγκη να συμμετέχει – ανήκει σε μια κοινότητα και να έχει το δικό του στέκι.
  • Προσφέρεται αποκλειστικότητα στην προτεινόμενη περιοχή που συνεπάγεται μεγιστοποίηση και διασφάλιση της δυναμικής ανάπτυξης του μελλοντικού συνεργάτη.
  • Απλό, ευέλικτο και λειτουργικό επιχειρηματικό μοντέλο.
  • Ταχύτητα εξυπηρέτησης, μεγαλύτερη παραγωγικότητα, λιγότερο εξειδικευμένο προσωπικό και χαμηλότερο food cost.
  • Ολοκληρωμένη και συνεχής εκπαίδευση για το δίκτυο των καταστημάτων σε όλο το φάσμα των λειτουργιών
  • Καθορίζεται η στρατηγική και το branding του Brunch(s)in, προσαρμόζοντας τα διαθέσιμα εργαλεία για την ανάπτυξη, προβολή και προώθηση των μελλοντικών καταστημάτων.
Εστιατόρια - Bar & Franchising: Τι θα πρέπει να προσέξω πριν την επιλογή μου;
Κάλεσέ μας και λάβε όλες τις χρήσιμες συμβουλές για το νέο σου επιχειρηματικό βήμα.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Brunch(s)in: Το στέκι όπου το brunch σερβίρεται στην καλύτερη εκδοχή του
10 Ιανουαρίου 2024

To Brunch(s)in, το απόλυτο brunch στέκι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, δίνει στο πρωινό την καλύτερη εκδοχή του και κερδίζει συνεχώς την αγάπη των καταναλωτών.

Brunch(s)in: 1ο στα «αγαπημένα στέκια για απολαυστικό πρωινό στη Θεσσαλονίκη»
21 Δεκεμβρίου 2023

Πρώτο στο αφιέρωμα της ιστοσελίδας Thestival για τα «αγαπημένα στέκια για απολαυστικό πρωινό στη Θεσσαλονίκη» αναδείχθηκε το Brunch(s)in.

Το Brunch(s)in προσφέρει ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής στον franchisee
06 Δεκεμβρίου 2023

Tο Brunch(s)in διαθέτει ένα ευέλικτο και εύκολο μοντέλο λειτουργίας, το οποίο συνδυάζεται με ένα «ξεκούραστο» ωράριο που επιτυγχάνει την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Ουρές για ποιοτικό brunch στο Brunch(s)in
22 Νοεμβρίου 2023

Το Brunch(s)in αναδεικνύεται σε ένα από τα αγαπημένα στέκια της Θεσσαλονίκης, με τους καταναλωτές να του δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης και να το προτιμούν για καλό και ποιοτικό brunch.

To Brunch(s)in στις «23 προτάσεις για να περάσεις καλά στη Θεσσαλονίκη»
15 Νοεμβρίου 2023

Στο αφιέρωμα «23 προτάσεις για να περάσεις καλά στη Θεσσαλονίκη» της Lifo συμπεριλαμβάνεται το…

Brunch(s)in: Η επιχειρηματική πρόταση με τις κορυφαίες κριτικές στο Tripadvisor
07 Νοεμβρίου 2023

Το Brunch(s)in έχει γίνει στέκι για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο, κάτι που μαρτυρούν…

Στο Brunch(s)in η αγάπη για το καλό φαγητό συναντά την καινοτομία
02 Νοεμβρίου 2023

Στο ευφάνταστο μενού του Brunch(s)in θα βρούμε όλες αυτές τις συνταγές που το έκαναν…

Το success story του Brunch(s)in ταξιδεύει σε νέο κοινό
06 Οκτωβρίου 2023

Σε νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Μακεδονία παρουσιάζεται το Brunch(s)in, ως ένα άλλο success story στη γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης, με πρωταγωνιστή το αυγό!  Μία ακόμα απόδειξη της επιτυχίας του Brunch(s)in, το οποίο αναπτύσσεται πλέον μέσω franchising, είναι ότι από την αρχή της λειτουργίας του έχει απασχολήσει τα μέσα της συμπρωτεύουσας.

Στο Brunch(s)in για λαχταριστό all day brunch
18 Σεπτεμβρίου 2023

Η φήμη του Brunch(s)in ταξιδεύει καθώς περιλαμβάνεται στα 11 στέκια που αξίζει να επισκεφτούμε…

Brunch(s)in: Το brunch που έχει «φωλιάσει» στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!
24 Αυγούστου 2023

Το φαινόμενο Brunch(s)in έχει ριζώσει στην καρδιά του κοινού της Θεσσαλονίκης, μετατρέποντας το brunch…

Brunchsin: Πρωταγωνιστής στην τέχνη του brunch με ποιότητα και συνέπεια
04 Αυγούστου 2023

Στον ανταγωνιστικό κλάδο της εστίασης, το Brunchsin χαράσσει το δικό του, μοναδικό δρόμο, ξεχωρίζοντας…

Brunch(s)in: Το σύγχρονο στέκι που επαναπροσδιορίζει το brunch!
21 Ιουνίου 2023

Το Brunch(s)in επαναπροσδιορίζει την έννοια του brunch και αιχμαλωτίζει τις καρδιές και τους ουρανίσκους…

Brunch(s)in: Ποιότητα, γεύση & κερδοφορία στο απόλυτο brunch στέκι!
23 Μαΐου 2023

Στο Brunch(s)in οι πεντανόστιμες γεύσεις, τα Instagrammable πιάτα και η ζεστή ατμόσφαιρα συνδυάζονται αρμονικά…

Το Brunch(s)in ως χορηγός στο μεγαλύτερο fitness event της Θεσσαλονίκης!
09 Μαΐου 2023

Το Brunch(s)in συνεχίζει να ενεργοποιεί το κοινό του με τους πιο δημιουργικούς τρόπους! Αυτή…

Brunch(s)in: Το brunch ως τρόπος ζωής και μοναδική ευκαιρία επένδυσης
19 Απριλίου 2023

Το brunch είναι κάτι περισσότερο από ένα γεύμα, είναι τρόπος ζωής! Είναι η κατάλληλη…

Το Brunchsin ενεργοποιεί την κοινότητα με τον πιο δημιουργικό τρόπο!
14 Μαρτίου 2023

Το Brunchsin, το πλέον δημοφιλές concept που αναβαθμίζει το brunch στην comfort dining εκδοχή…

Το Brunch(s)in σε «Πρώτη Εικόνα» στον ΣΚΑΙ
03 Μαρτίου 2023

Το Brunch(s)in έχει αιχμαλωτίσει για τα καλά τις καρδιές ντόπιων και τουριστών με την…

Brunch(s)in: Αναβαθμίζοντας το brunch στην comfort dining εκδοχή του
08 Φεβρουαρίου 2023

Το Brunch(s)in, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, είναι το must-go μέρος για τους λάτρεις του…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:60.000€
Entry Fee: από 10.000 €€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

Μέσο Ύψος Επένδυσης:60.000€
Entry Fee: από 10.000 €€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες