Το πάντρεμα του Mexican street food με ένα καλιφορνέζικο buritto bar, συνθέτει ένα διαφορετικό food spot.
Το αυθεντικό ύφος και η νοστιμιά του μεξικάνικου συνδυάζεται αρμονικά με τις καλιφορνέζικες γεύσεις και καθιστά το ΤeΧ-ΜeΧ φαγητό πιο προσιτό από ποτέ.
Νεανικό, σύγχρονο, ευέλικτο, κερδίζει το κοινό και ξεφεύγει από τα στερεότυπα ενός απλού εστιατορίου.
Εταιρικά Καταστήματα:
[3]
Σύνολο Καταστημάτων:
[3]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2014 / 2015
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Έδρα:
Γυφτοπούλου 9 & Κολοκοτρώνη, Χαλάνδρι
Τηλ:
210 6801097
Email:
Website:
www.ancho.gr
Πακέτο Franchise:
Υποστήριξη στην επιλογή σημείου, αποκλειστικότητα περιοχής, υποστήριξη στο σχεδιασμό & διαμόρφωση του καταστήματος, εκπαίδευση, εγχειρίδια λειτουργίας, ολοκληρωμένες ενέργειες μάρκετινγκ, χρηματοοικονομικός σχεδιασμός, δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί το χέρι κ.λπ.
Μέσο μέγεθος καταστήματος:
110 - 200 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
110.000 €
Μέγιστο Ύψος Επένδυσης:
140.000 €
Entry Fee:
35.000 €
Royalties:
4%
Ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Χαλάνδρι στις αρχές του 2014, καθιστώντας το ποιοτικό ΤeΧ-ΜeΧ φαγητό πιο προσιτό από ποτέ.
Για πρώτη φορά στην Αθήνα, το αυθεντικό ύφος και η νοστιμιά του μεξικάνικου συνδυάζεται αρμονικά με τις καλιφορνέζικες γεύσεις και δημιουργεί μια νέα κατηγορία στο ethnic food.
Νεανικό, σύγχρονο, ευέλικτο, με μοναδική και αναγνωρίσιμη ταυτότητα, εξαιρετικό service, υψηλή γευστική απόλαυση, κερδίζει το κοινό και ξεφεύγει από τα στερεότυπα ενός απλού εστιατορίου.
Εστίαση & Franchising: Τι θα πρέπει να προσέξω πριν την επιλογή μου; Κάλεσέ μας και λάβε όλες τις χρήσιμες συμβουλές για το νέο σου επιχειρηματικό βήμα.