Ζητήστε πληροφορίες
PIZZA DAYS

To PIZZA DAYS είναι ένα concept με ισχυρή ταυτότητα που δίνει μια ποιοτική προσέγγιση στην κατηγορία Pizza Delivery. Σε ένα μοντέρνο και ζεστό περιβάλλον, που διακρίνεται για την αγάπη στην παράδοση του ξυλόφουρνου και τη φρέσκια ζύμη, προσφέρονται καθημερινά artisanal δημιουργίες που ταξιδεύουν το καταναλωτικό κοινό στα μυστικά της ιταλικής και ελληνικής γαστρονομίας.

Με αιχμή την φρέσκια χειροποίητη pizza, το πλούσιο προϊοντικό μενού του PIZZA DAYS απευθύνεται στο σύγχρονο καταναλωτή που αναζητεί μια μοναδική πρόταση αξίας. Αποτελεί σημείο συνάντησης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, για meetings, όπως και για μετά τη δουλειά, ενώ το σαββατοκύριακο είναι ο αγαπημένος προορισμός για νόστιμες brunch επιλογές. Το PIZZA DAYS διεισδύει έτσι δυναμικά στην αγορά του ελεύθερου χρόνου, προσφέροντας στον συνεργάτη – franchisee μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση.

Το PIZZA DAYS αποτελεί έναν κορυφαίο προορισμό για ποιοτικό φαγητό, με τις signature συνταγές να φανερώνουν τα καλά κρυμμένα μυστικά της ιταλικής κουζίνας. Σε έναν χώρο που έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην υψηλή αισθητική, η ομάδα του PIZZA DAYS καθημερινά πλάθει με φρέσκια ζύμη 24ωρης ωρίμανσης, χειροποίητα προϊόντα, τα οποία ψήνονται σε αυθεντικό ξυλόφουρνο και χαρίζουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Πρόκειται για μια διαφοροποιημένη πρόταση, με τη φρέσκια χειροποίητη pizza, που ψήνεται στον ξυλόφουρνο μπροστά στα μάτια του επισκέπτη, να πρωταγωνιστεί στον ολοκληρωμένο προϊοντικό κατάλογο. Την εμπειρία PIZZA DAYS ενισχύουν οι αυθεντικές brunch επιλογές (αβγά ποσέ, καλτσόνε, pizza rolls, σάντουιτς), αλλά και οι πλούσιες γευστικές προτάσεις (καφές, τυρόπιτες, ζυμαρικά, ορεκτικά & κυρίως γεύματα, σαλάτες, γλυκά) που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Pizza Days

Το PIZZA DAYS είναι ένα concept πολλαπλής απεύθυνσης ενισχύοντας τα κέρδη του franchisee. Είναι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό μοντέλο καθώς προσφέρει breakfast, brunch, lunch, dinner, ενώ ταυτόχρονα είναι το μέρος για το ξεκίνημα, τις ενδιάμεσες στάσεις καθώς και το τέλος της ημέρας. Επιπλέον, με το ευέλικτο take-away και delivery, απευθύνεται στον πελάτη που θέλει να αποκομίσει την εμπειρία Pizza Days, στο σπίτι, στο δρόμο είτε στο γραφείο και απαιτεί ταχύτητα εξυπηρέτησης.

Ο franchisee με μια χαμηλή επένδυση αποκτά μια επιτυχημένη επιχείρηση που προσφέρει:

 • Υψηλή μέση απόδειξη και κερδοφορία
 • Δυναμική διείσδυση στην αγορά των online aggregators
 • Ευέλικτη δομή
 • Χαμηλό food cost
 • Καλύπτει πολλαπλές ζώνες και πολλαπλά κοινά
 • Διαχρονικό χαρακτήρα
 • Ευκαιρίες επανεπένδυσης
 • Εύκολα ελεγχόμενο, ισορροπημένο λειτουργικό μοντέλο, το οποίο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ισορροπία προσωπικής ζωής και επαγγελματικής ενασχόλησης στον συνεργάτη.

 

Βασικό χαρακτηριστικό του PIZZA DAYS είναι η ευκολία που γίνεται στέκι σε κάθε γειτονιά, ενώ διαθέτει μια ενεργή κοινότητα πελατών που συμμετέχει σε νέα ταξίδια ανακάλυψης και εξέλιξης του concept.

Η επιχειρηματική πρόταση περιλαμβάνει πολλαπλούς τύπους καταστημάτων οι οποίοι προσαρμόζονται στις ανάγκες της τοπικής αγοράς.

Το Pizza Days με moto «every day is pizza day» λειτουργεί ως «third place» στην καθημερινότητα του πελάτη. Αποτελεί ενδιάμεση στάση αλλά και προορισμό για διαφορετικές περιστάσεις, μετά από μια κουραστική ημέρα στο γραφείο, το σαββατοκύριακο για brunch, στο διάλειμμα του lunch break ή σαν προορισμός διασκέδασης στο τέλος της εβδομάδας.

Pizza Days

Το PIZZA DAYS απευθύνεται σε ένα πιστό κοινό, που συνεχώς ανανεώνεται και έχει την ανάγκη να συμμετέχει σε μια κοινότητα, έτσι ώστε να έχει το δικό του all-day στέκι. Ταυτόχρονα τα  στοιχεία της ατμόσφαιρας των καταστημάτων είναι σχεδιασμένα για να προδιαθέτουν τον πελάτη στην αύξηση της διάρκειας παραμονής του, προκειμένου να απολαύσει τα ποιοτικά γεύματα που προσφέρονται. Το PIZZA DAYS ανταποκρίνεται, εξάλλου, πλήρως στις προκλήσεις της εποχής, όπου ο πελάτης επιθυμεί  ποιοτικό φαγητό στον χώρο του ή το καταναλώνει on the go. Προσφέρει έτσι  ευέλικτο take-away & delivery για αυτόν που θέλει να αποκομίσει την εμπειρία PIZZA DAYS στο σπίτι, στο δρόμο είτε στο γραφείο του και απαιτεί ταχύτητα εξυπηρέτησης.

Pizza Days

 

Ο συνεργάτης franchisee που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά με την πρόταση που προσφέρει το PIZZA DAYS έχει τη δυνατότητα να επενδύσει σε μια επιχείρηση που προσφέρει διαχρονικότητα και κερδοφορία. Η προϋπηρεσία στον χώρο της εστίασης δεν αποτελεί προϋπόθεση, καθώς η εταιρεία μέσω του συστήματος franchise και του πλάνου ανάπτυξης, αναλαμβάνει την πλήρη εκπαίδευση τόσο του franchisee όσο και της ομάδας του και την παροχή της τεχνογνωσίας.

Επίσης, το επιθυμητό είναι ο συνεργάτης franchisee να ασχολείται προσωπικά με την διαχείριση της επιχείρησης του, καθώς διασφαλίζεται έτσι η μεταφορά τεχνογνωσίας και θεμελιώνονται μηχανισμοί ελέγχου κατά τους κρίσιμους πρώτους μήνες έναρξης της λειτουργίας της νέας επιχείρησης. Παράλληλα, η φυσική παρουσία στο κατάστημα επιτρέπει την διαμόρφωση προσωπικών σχέσεων, την αντίληψη του προφίλ, των συνηθειών και προτιμήσεων των πελατών και την ανάληψη δράσεων για την διασφάλιση του υψηλού επιπέδου ποιότητας που χαρακτηρίζει τις υπηρεσίες του PIZZA DAYS.

pizza days

 

Η ιδέα του PIZZA DAYS γεννήθηκε στο τέλος του 2014 από τα αδέρφια Δήμα, έχοντας μέχρι στιγμής δύο καταστήματα (Άνω Λιόσια, Άγιος Δημήτριος). Στα καταστήματα του PIZZA DAYS από τις ζύμες μέχρι τις σάλτσες είναι όλα χειροποίητα. Το στοιχείο που κάνει τόσο δημοφιλή τα προϊόντα των καταστημάτων PIZZA DAYS είναι η χειροποίητη ζύμη που ψήνεται σε ξυλόφουρνο, ενισχύοντας έτσι τη φανταστική της γεύση και δίνοντας της αφράτη υφή. Η φρέσκια χειροποίητη ζύμη γίνεται η βάση για τις τυρόπιτες, τα πεϊνιρλί και τα καλτσόνε, που ετοιμάζονται κατά την στιγμή της παραγγελίας μπροστά στον πελάτη!

Pizza Days

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
Από 80 τ.μ. - 140 τ.μ. πλέον εξωτερικών χώρων
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
85.000 €
Entry Fee:
10.000
Royalties:
4%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
Πανελλαδική 1%
Εταιρικά Καταστήματα:
[2]
Σύνολο Καταστημάτων:
[2]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2014/2022
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Κρίνεται επιθυμητή
Πακέτο Franchise:

Pizza Days

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το PIZZA DAYS δίνει στον νέο συνεργάτη – franchisee τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά με ένα concept που του αποφέρει υψηλά ποσοστά κερδοφορίας και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

 • Ο προϊοντικός κατάλογος είναι σχεδιασμένος με στόχο να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και να γίνει ένα all day στέκι.
 • Οι καταναλωτές παρατείνουν την διαμονή τους μέσα στο κατάστημα καθώς ανακαλύπτουν διαρκώς κάτι νέο για να απολαύσουν, επιτυγχάνοντας έτσι την αύξηση της μέσης απόδειξης.
 • Απευθύνεται σε ένα πιστό πελατολόγιο το οποίο το επιλέγει ξανά και ξανά.
 • Διαθέτει χαμηλό food cost για την κατηγορία του, γεγονός που συνιστά ένα από τα βασικότερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στον απαιτητικό χώρο της εστίασης.
 • Από την ίδια χειροποίητη ζύμη παράγονται και οι υπόλοιπες παρασκευές επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο τη μείωση της φύρας.
 • Διεισδύει στην αγορά της pizza με ένα απόλυτα καινοτόμο concept λαμβάνοντας σημαντικό μερίδιο και από την αγορά του πρωινού.
 • Διαθέτει ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο προσφέρει πολλαπλά μοντέλα ανάπτυξης, ανάλογα με της ανάγκες της τοπικής αγοράς.
 • Ολοκληρωμένο concept με ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης, τα οποία ανταποκρίνονται στα θέλω του καταναλωτή και παράλληλα ένα επιχειρηματικό μοντέλο με βάσεις υγιούς κερδοφορίας.
 • Πρόταση που εξελίσσεται, έχοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.
 • Πρόταση προς τον καταναλωτή που χαρακτηρίζεται από την ελκυστική σχέση τιμής / ποιότητας.
 • Ασφάλεια και αξιοπιστία, πάντα δίπλα στον συνεργάτη.
 • Πολλαπλές πηγές εσόδων – πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά.
 • Υψηλή παραγωγικότητα, ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.
 • Ευκαιρίες επανεπένδυσης και υπεραξίες.

 

Το PIZZA DAYS συνιστά μια επενδυτική ευκαιρία με διαχρονική κερδοφορία. Δίνοντας βάση στην αγάπη για την χειροποίητη ζύμη και την προσφορά μοναδικών γευστικών εμπειριών στον καταναλωτή, δομεί ένα concept που πρωταγωνιστεί στην αγορά της εστίασης για την ποιότητα και την πιστότητα των πελατών του.

Σε ενδιαφέρει αυτή η κατηγορία franchise;
Έλα να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σου επιχειρηματικό σχέδιο.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Pizza Days: Ελκυστικό concept για επένδυση franchise με άρωμα Ιταλίας
05 Ιουλίου 2024

Τα γευστικά ταξίδια με άρωμα Ιταλίας που υπόσχεται το Pizza Days, ένα διαχρονικά third place στην καθημερινότητα του πελάτη, προσελκύουν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον για επένδυση franchise, με το σχυρής ταυτότητας concept του αγαπημένου brand. Η επενδυτική επιλογή που προσφέρει το Pizza Days καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών των καταναλωτών, καθώς αποτελεί μια διαφοροποιημένη πρόταση που «πιάνει» όλες τις ώρες της ημέρας.

Pizza Days: Με comfort γευστικές επιλογές κατακτά το foodie κοινό
29 Ιουνίου 2024

Στο πιστό κοινό του που ολοένα ανανεώνεται και διευρύνεται, απευθύνεται το Pizza Days με comfort food επιλογές για κάθε στιγμή, κερδίζοντας την καρδιά και την προτίμηση και των foodies. Με γαστρονομικές προτάσεις που έχουν εφαλτήριο την ιταλική κουζίνα, και με motto του το «every day is pizza day», το Pizza Day λειτουργεί ως «third place» στην καθημερινότητα του πελάτη.

Η πρόταση του Pizza Days καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών των καταναλωτών
24 Ιανουαρίου 2024

Η πρόταση του Pizza Days καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών των καταναλωτών, καθώς αποτελεί μια διαφοροποιημένη πρόταση που «πιάνει» όλες τις ώρες της ημέρας, με τη φρέσκια χειροποίητη pizza, από ζυμάρι 24ωρης ωρίμανσης που ψήνεται στον ξυλόφουρνο, να πρωταγωνιστεί στον ολοκληρωμένο προϊοντικό κατάλογο.

Συνεργασία του Pizza Days με την Adidas στον Μαραθώνιο 2023
20 Νοεμβρίου 2023

Το Pizza Days συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με την Adidas στον Αυθεντικό Μαραθώνιο…

PIZZA DAYS: Διαχρονική επιχειρηματική πρόταση με άρωμα Ιταλίας
23 Αυγούστου 2023

Μεταφέροντας τον πελάτη σε ένα γαστρονομικό ταξίδι που αποκαλύπτει τους καλά κρυμμένους θησαυρούς της…

Pizza Days: Νέα, ολοκληρωμένη εμπειρία με αέρα Ιταλίας
01 Αυγούστου 2023

Εμπνευσμένο από τα ταξίδια σε Ελλάδα και Ιταλία, το Pizza Days παρουσιάζει ένα πρωτότυπο…

PIZZA DAYS: Ολοκληρωμένη εμπειρία στην αγορά του Pizza Delivery
14 Ιουλίου 2023

To PIZZA DAYS αποτελεί το third place της καθημερινότητας των ανθρώπων της σύγχρονης πόλης,…

Στρατηγική συνεργασία Pizza Days – Adidas
23 Ιουνίου 2023

Σε στρατηγική συνεργασία με την Adidas προχώρησε το Pizza Days καλωσορίζοντας με αυτόν τον…

Pizza Days: Το third place της καθημερινότητάς μας!
06 Ιουνίου 2023

Το Pizza Days συνιστά το third place μέσα στην σύγχρονη καθημερινότητα του καταναλωτή της…

Το μενού του Pizza Days καλύπτει όλες τις ώρες τις ημέρας!
15 Μαΐου 2023

Το μενού του Pizza Days είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο άνθρωπος της σύγχρονης…

7+1 λόγοι για να ανοίξεις το δικό σου PIZZA DAYS!
29 Μαρτίου 2023

Νέα πνοή δίνει στην αγορά του Pizza Delivery και του ελεύθερου χρόνο το PIZZA…

Η ολοκληρωμένη εμπειρία PIZZA DAYS δημιουργεί πιστή κοινότητα πελατών
24 Μαρτίου 2023

Τα καλά κρυμμένα μυστικά της ιταλικής και ελληνικής γαστρονομίας φανερώνει το PIZZA DAYS, που…

PIZZA DAYS: Η φρέσκια πρόταση που διεισδύει δυναμικά στην αγορά του Pizza Delivery
16 Μαρτίου 2023

Δυναμική είσοδο στο franchising πραγματοποιεί το PIZZA DAYS, δίνοντας μια ποιοτική προσέγγιση στην αγορά…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:85.000€
Entry Fee: 10.000 €
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

Ελάχιστη Επένδυση:85.000€
Entry Fee: 10.000 €
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες