Tο πρώτο και πιο ολοκληρωμένο street food concept στην κατηγορία φρέσκιας pasta.
To Mailo’s The Pasta Project απευθύνεται στους λάτρεις της καλής μακαρονάδας, δηλαδή πρακτικά σε όλους.
Αχνιστές μακαρονάδες με φρέσκα ζυμαρικά και χειροποίητες σάλτσες μας ταξιδεύουν γευστικά στις ιταλικές τρατορίες, καθώς η «μαγεία» της ιταλικής γαστρονομίας παντρεύεται με την street food κουλτούρα.
Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει στον franchisee ένα concept φρέσκο, μοναδικό, προσιτό και διαχρονικό, καθώς η αγάπη για την ιταλική κουζίνα και τη μακαρονάδα δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ…
Το Mailo’s The Pasta Project παρουσιάζει κάτι απόλυτα καινοτόμο στην εστίαση, συνδυάζοντας την ιταλική γαστρονομία με τη street food κουλτούρα. Για πρώτη φορά, η φρέσκια pasta έλαβε τη θέση που της αρμόζει στο street food, δίνοντας σε ένα τόσο οικείο και αγαπημένο σε όλους μας προϊόν μια τόσο συναρπαστική διάσταση.
Η πρόταση franchise του Mailo’s εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, χωρίς κρυφά κόστη. Παρουσιάζει το ιδανικό μοντέλο που πρέπει να έχει ένα street food spot, ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της αυριανής μέρας.
Χαμηλό food cost
Να είναι ευέλικτο
Να καλύπτει πολλαπλές ζώνες και πολλαπλά κοινά
Η διαχρονική και viral πρόταση
Όταν η πείνα «χτυπάει κόκκινο», όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Mailo’s The Pasta Project. Πλησιάζοντας στο εργαστήριο, το βλέμμα θα μαγνητιστεί από τη ρυθμική κίνηση της fresh pasta machine. Η νωπή πάστα θα βράσει για ελάχιστα λεπτά και θα καταλήξει στο καυτό τηγάνι με τη φρέσκια χειροποίητη σάλτσα, που σερβίρεται σε γενναίες δόσεις. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ξεκινά… ο χορός στον αέρα! Αυθεντική παρμεζάνα, από τις όχθες του Πάδου, θα πέσει ανάλαφρα πάνω στα φρέσκα ζυμαρικά για να φτάσει τη νοστιμιά στο ζενίθ.
Οι λαχταριστές μακαρονάδες ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια των πελατών, που ζουν την εμπειρία και γίνονται μέρος του concept. Άλλωστε, ο πελάτης του Mailo’s Pasta Project έχει τον πρώτο λόγο, αφού φτιάχνει τη μακαρονάδα του όπως ακριβώς τη θέλει. Επιλέγει έναν από τους τρεις διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών και προσθέτει μια από τις δέκα signature σάλτσες του Mailo’s. Βέβαια, αυτό είναι μια δύσκολη υπόθεση…
Δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις από το λαχταριστό μενού του Mailo’s – The Pasta Project. To Parmesan Chicken με τη βελούδινη κρέμα παρμεζάνας και εστραγκόν; Το «μυστηριώδες» Truffle Mushrooms με τα άγρια μανιτάρια και το λάδι τρούφας; Την «παιχνιδιάρικη» Carbonara με το τραγανό μπέικον και τη λιωμένη παρμεζάνα; Ή το Beef Ragu με το σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας που λιώνει στο στόμα; Μια και μόνο μπουκιά αρκεί για να μας μεταφέρει γευστικά, σε αγαπημένες πόλεις της Ιταλίας!
To Mailo’s απευθύνεται σε όσους αγαπούν την καλή μακαρονάδα, δηλαδή πρακτικά σε όλους… Στο Mailo’s, επισκέπτες κάθε ηλικίας μπορούν να ικανοποιήσουν τη μεσημεριανή, τη βραδινή ή και την πολύ… βραδινή πείνα τους και να ανακαλύψουν νέες και μοναδικές γεύσεις.
Ο σύγχρονος άνθρωπος δεν έχει πολύ χρόνο και θέλει, στο διάλειμμα του από τη δουλειά, πριν πάει σε ένα ραντεβού ή μετά τη βραδινή του έξοδο, να φάει κάτι στα γρήγορα, χωρίς όμως να στερείται ποιότητας και γεύσης. Γι’ αυτό το λόγω το Mailo’s έχει ανέβει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις των καλοφαγάδων της Αθήνας.
O ιδανικός franchisee του Mailo’s – The Pasta Project θα πρέπει να έχει πάθος για τα ζυμαρικά, να έχει αγάπη και όρεξη για δουλειά και τη διάθεση να συνεργαστεί με ειλικρίνεια και κατανόηση με τον franchisor. Ακόμα να είναι σε θέση να πάρει πρωτοβουλίες και να έχει διάθεση να ασχολείται ενεργά στις καθημερινές ανάγκες ης επιχείρησής του. Οι επικοινωνιακές δεξιότητες, η ευέλικτη διαχείριση του χρόνου, η αυτοπαρακίνηση, η επίλυση πιθανών συγκρούσεων, η ικανότητα προσαρμογής, η ομαδικότητα και η δημιουργικότητα αποτελούν must χαρακτηριστικά του franchisee.
O Mailo, η φιγούρα που δεσπόζει σε κάθε γωνιά του Mailo’s – Τhe Pasta Project, είναι πραγματικός σκύλος και ανήκει στον Νίκο Μουτσουρούφη, τον εμπνευστή του concept.
Αγαπώντας τη μαγειρική, δούλεψε από πολύ μικρός σε μεγάλα εστιατόρια της Αθήνας, βραβευμένα με αστέρια Michelin. Τελειώνοντας την Le Monde, εργάστηκε στο Greenhouse του Λονδίνου δίπλα στον Γάλλο σεφ Arnaud Bignon.
Το μεγάλο του πάθος όμως, ήταν και είναι τα ζυμαρικά. Δηλώνοντας λάτρης του είδους, δεν μπορούσε να αρκεστεί με τίποτα λιγότερο πέρα από το τέλειο. Ταξίδεψε, λοιπόν, στη Γένοβα για να μάθει απ’ τους καλύτερους την παρασκευή των φρέσκων χειροποίητων ζυμαρικών και στη Ρώμη για να βιώσει τη ζεστασιά της ιταλικής τρατορίας. Τελικά, αποφάσισε να μεταφέρει όλη αυτή την εμπειρία της ιταλικής γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας, παντρεύοντάς την με την street food κουλτούρα.
Μέσο μέγεθος καταστήματος:
40 τ.μ. + 20 τ.μ. (αποθηκευτικοί χώροι)
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
100.000 €
Entry Fee:
Από 25.000
Royalties:
5%
Εταιρικά Καταστήματα:
[2] Αθήνα
Καταστήματα Franchise:
[34] + [4] στην Κύπρο
Σύνολο Καταστημάτων:
[40]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2019 / 2020
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Απαραίτητη η ενασχόληση σε επίπεδο διαχείρισης
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Ελλάδα, Κύπρος, εξωτερικό. Περιφερειακές αγορές, φοιτητουπόλεις και νησιά
Το σύστημα franchise Mailo’s περιλαμβάνει πολλαπλές πηγές εσόδων και πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά. Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.
Χρειάζονται μόνο λίγοι μήνες προετοιμασίας για να ανοίξουν οι πόρτες του δικού σου Mailo’s Pasta Project.
Η υποστήριξη της ομάδας της εταιρείας περιλαμβάνει το κομμάτι της εκπαίδευσης, την καθοδήγηση στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας, την επίβλεψη στον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του νέου καταστήματος, τη συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία και διαχείριση, απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας που προ-τυποποιούν όλες τις διαδικασίες λειτουργίας και την υποστήριξη στο κομμάτι της προβολής της νέας επιχείρησης.
Με ισχυρό brand name, το Mailo’s διαθέτει ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο, που εξασφαλίζει το άνοιγμα μιας επιχείρησης με υψηλή ρευστότητα και κερδοφορία, καθώς:
Είναι το πρώτο και πιο ολοκληρωμένο street food concept στην κατηγορία φρέσκιας πάστας.
Συνδυάζει δύο μεγάλες τάσεις, την ιταλική κουζίνα με τη street food κουλτούρα.
Ανταποκρίνεται στην ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή για γρήγορες, ποιοτικές και χορταστικές λύσεις.
Βασίζεται σε αυθεντικές, πρωτότυπες και signature συνταγές.
Είναι ένα concept που συνεχώς εξελίσσεται διατηρώντας πάντα τη διαχρονικότητά του.
Αποτελεί γαστρονομικό προορισμό και χτίζει πιστό κοινό.
Έχει σχεδιαστεί ένα ευέλικτο και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο
Περιλαμβάνει πολλαπλές πηγές εσόδων και τις πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά.
Εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.
Εξασφαλίζει μεγάλες αποδόσεις και κερδοφορία που υπερβαίνει τον κλάδο.
Τα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023 απένειμαν στον κ. Γιώργο Καλλιαμβάκο, στον κ. Δημήτρη Ικαράι και στον κ. Ιωάννη Ζαγκλή το βραβείο GOLD WINNER BEST FRANCHISEE OF THE YEAR 2023, αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στο franchising, καθώς και στην ελληνική επιχειρηματικότητα συνολικά.
O Ιάσωνας Κονιδάρης, ερχόμενος από τη Νέα Υόρκη, όπου εργαζόταν στον χώρο της εστίασης, ξεχώρισε στο Mailo’s The Pasta Project την ποιότητα των φρέσκων ζυμαρικών στη σωστή τιμή, το φιλικό προσωπικό και το νεανικό feeling που εκπέμπει το κατάστημα. Όλα δηλαδή εκείνα τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ένα street food spot, ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της αυριανής ημέρας.
Το Mailo’s The Pasta Project, η αγαπημένη αλυσίδα φρέσκων ζυμαρικών, βάζει τη δική του πινελιά στις φετινές γιορτές με μια νέα, limited edition δημιουργία που αποπνέει άρωμα Χριστουγέννων.
Η 25η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών και τα MAILO’S φροντίζουν να την γιορτάσουν δεόντως. Έτσι, όπως ανακοίνωσαν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο Instagram, για μία όσοι βρεθούν σε MAILO’S spot θα πάρουν την αγαπημένη τους μακαρονάδα δωρεάν.
Η Mailo’s, η καινοτόμος αλυσίδα street food ζυμαρικών, προχωρά σε μια σημαντική στρατηγική συνεργασία με τον διακεκριμένο επιχειρηματία Βλάσση Γεωργάτο, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καφεστίασης “Γρηγόρης”. Η συμφωνία αυτή, η οποία περιλαμβάνει την εξαγορά του 20% της Mailo’s από την επενδυτική εταιρεία του κ. Γεωργάτου, VG Holding, έναντι του ποσού των 4 εκατομμυρίων ευρώ, ενισχύει την παρουσία της Mailo’s στην ελληνική και διεθνή αγορά.
Το δίκτυο Mailo’s The Pasta Project έκλεισε 5 χρόνια λειτουργίας και 8 χρόνια ανάπτυξης με τη συμβολή της The Franchise Co. και το γιορτάζει, ευχαριστώντας το κοινό για την αγάπη του! Μέσα σε αυτά τα χρόνια, το Mailo’s έχει ανοίξει 40 καταστήματα, ενώ αναμένονται άλλα 20 για να ολοκληρωθεί το πλάνο των 60 σημείων σε Ελλάδα και Κύπρο. Κάπως έτσι ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος ανάπτυξης του δικτύου ενώ παράλληλα εδραιώνονται ο σχεδιασμός και οι υποδομές για ανάπτυξη στο εξωτερικό.
Το αγαπημένο σε όλους street pasta δίκτυο franchise, το Mailo’s The Pasta Project, προσέθεσε τρεις νέες επιλογές στο μενού του, ικανοποιώντας όλο και περισσότερα γούστα. Chicken tikka masala, avocado pistachio pesto και beetroot pasta salad είναι οι τρεις νέες γεύσεις που ήρθαν για να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά των pasta lovers.
Το δίκτυο Mailo’s The Pasta Project συνεχίζει τη δυναμική του ανάπτυξη, με ένα νέο κατάστημα στον Βόλο. Το νέο κατάστημα franchise της αγαπημένης αλυσίδας street pasta βρίσκεται στην οδό Κουμουνδούρου 3 και υποδέχεται καθημερινά τους pasta lovers της πόλης.
Το δίκτυο franchise Mailo’s The Pasta Project κατάφερε να ανοίξει 40 καταστήματα σε μόλις 5 χρόνια ανάπτυξης, φέρνοντας την καινοτομία στο fresh pasta street food. Με το 40ό κατάστημα, που άνοιξε πρόσφατα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το Mailo’s έχει πλέον το βλέμμα στραμμένο στο εξωτερικό.
Το Mailo’s The Pasta Project μεγαλώνει κι άλλο το δίκτυο franchise του, με το 40ό του κατάστημα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος. Το νέο κατάστημα αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του εντός των επόμενων ημερών για να υποδεχθεί το τουριστικό κοινό και τους pasta lovers από όλο τον κόσμο!
Τα limited football deals του Mailo’s The Pasta Project είναι η πιο ταιριαστή συνοδεία για τα ματς του Euro 2024! THE MVP, THE SCORER και THE KICKER είναι τα πιθανά combos – προσφορές που έρχονται να συνοδεύσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις για τις επόμενες εβδομάδες. Το Mailo’s ενεργοποιεί για ακόμη μία φορά το κοινό του, αποδεικνύοντας την προσαρμοστικότητα του concept, που κρατά παράλληλα αμείωτο το ενδιαφέρον των πελατών του.
Το Mailo’s The Pasta Project και η Coca-Cola συνεργάζονται για ακόμη μία φορά και διοργανώνουν έναν διαγωνισμό με δώρο εισιτήρια για μουσικά φεστιβάλ και άλλα πολλά! Τα βήματα είναι πολύ απλά: Οι pasta lovers του Mailo’s παραλαμβάνουν το κουπόνι Scratch & Win, συνδυάζοντας τη μακαρονάδα τους με μια παγωμένη Coca-Cola και διεκδικούν εισιτήρια για μουσικά φεστιβάλ αλλά και άλλα πλούσια δώρα!
Ένα νέο κατάστημα Mailo’s The Pasta Project άνοιξε στο Γαλάτσι και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Βεΐκου 9-11. Η στρατηγική ανάπτυξης του δικτύου franchise του Mailo’s συνεχίζεται δυναμικά, καθώς μέχρι στιγμής μετρά 38 καταστήματα. Το Mailo’s κεφαλαιοποιεί τη μεγάλη επιτυχία που έχει καταφέρει, υιοθετώντας μια στρατηγική επέκταση στα πλαίσια της επιλεκτικής ανάπτυξης του δικτύου του, γεγονός που επιτρέπει και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού του σε επίπεδο delivery, πάντα σε συνεργασία με τη Wolt.
Ένα νέο κατάστημα Mailo’s άνοιξε στην Κυψέλη και ο κόσμος το υποδέχτηκε με ενθουσιασμό! Το νέο αυτό κατάστημα βρίσκεται στην οδό Φωκίωνος Νέγρη 20 στην περιοχή της Κυψέλης και αποτελεί τη συνέχεια της στρατηγικής ανάπτυξης του δικτύου Mailo’s The Pasta Project.
Τα Mailo’s προσκαλούν το κοινό τους να στηρίξει τη δράση φιλοζωικών οργανώσεων, με το νέο limited edition πολύχρωμο cup, σε συνεργασία με τον Artist-B. Το χαρακτηριστικό κόκκινο Mailo’s κύπελλο μετατρέπεται σε έργο τέχνης, βγαλμένο από τον γεμάτο μοναδικά σχέδια και χρώματα κόσμο του Artist B, thisismyworld!
Τα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023 απένειμαν στον κ. Γιώργο Καλλιαμβάκο, στον κ. Δημήτρη Ικαράι και στον κ. Ιωάννη Ζαγκλή το βραβείο GOLD WINNER BEST FRANCHISEE OF THE YEAR 2023, αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στο franchising, καθώς και στην ελληνική επιχειρηματικότητα συνολικά.
Τα Mailo’s ανακοίνωσαν τους τρεις νικητές των Golden Tickets στον διαγωνισμό που είχε ξεκινήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα! Πιο συγκεκριμένα, το Mailo’s The Pasta Project σε συνεργασία με την Coca Cola είχε προσκαλέσει το κοινό να βρει το Golden Ticket που μοιράζει δώρα αξίας 23.000€ σε 3 τυχερούς νικητές.
Το Mailo’s The Pasta Project μοιράζει Golden Tickets με κάθε Xmas meal, χαρίζοντας δώρα σε τρεις νικητές. Το Mailo’s σε συνεργασία με την Coca Cola προσκαλούν το κοινό να βρει το Golden Ticket που μοιράζει δώρα αξίας 23.000€ σε 3 τυχερούς νικητές!
Το Mailo’s υποδέχεται τα Χριστούγεννα με νέα συνταγή, την Xmas Pumpkin Pasta. Η νέα εορταστική pasta του Mailo’s θα βάλει μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των Χριστουγέννων από την πρώτη κιόλας μπουκιά!
Ένα νέο κατάστημα Mailo’s άνοιξε στο Αιγάλεω και ο κόσμος το υποδέχτηκε με ενθουσιασμό! Το νέο αυτό κατάστημα βρίσκεται στην οδό Μάκρης 10 & Μάρκου Μπότσαρη στην περιοχή του Αιγάλεω και αποτελεί τη συνέχεια της στρατηγικής ανάπτυξης του δικτύου Mailo’s The Pasta Project.