Το Mailo’s The Pasta Project παρουσιάζει κάτι απόλυτα καινοτόμο στην εστίαση, συνδυάζοντας την ιταλική γαστρονομία με τη street food κουλτούρα. Για πρώτη φορά, η φρέσκια pasta έλαβε τη θέση που της αρμόζει στο street food, δίνοντας σε ένα τόσο οικείο και αγαπημένο σε όλους μας προϊόν μια τόσο συναρπαστική διάσταση.
Η πρόταση franchise του Mailo’s εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, χωρίς κρυφά κόστη. Παρουσιάζει το ιδανικό μοντέλο που πρέπει να έχει ένα street food spot, ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της αυριανής μέρας.
- Χαμηλό food cost
- Να είναι ευέλικτο
- Να καλύπτει πολλαπλές ζώνες και πολλαπλά κοινά
Η διαχρονική και viral πρόταση
Όταν η πείνα «χτυπάει κόκκινο», όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Mailo’s The Pasta Project. Πλησιάζοντας στο εργαστήριο, το βλέμμα θα μαγνητιστεί από τη ρυθμική κίνηση της fresh pasta machine. Η νωπή πάστα θα βράσει για ελάχιστα λεπτά και θα καταλήξει στο καυτό τηγάνι με τη φρέσκια χειροποίητη σάλτσα, που σερβίρεται σε γενναίες δόσεις. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ξεκινά… ο χορός στον αέρα! Αυθεντική παρμεζάνα, από τις όχθες του Πάδου, θα πέσει ανάλαφρα πάνω στα φρέσκα ζυμαρικά για να φτάσει τη νοστιμιά στο ζενίθ.

Οι λαχταριστές μακαρονάδες ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια των πελατών, που ζουν την εμπειρία και γίνονται μέρος του concept. Άλλωστε, ο πελάτης του Mailo’s Pasta Project έχει τον πρώτο λόγο, αφού φτιάχνει τη μακαρονάδα του όπως ακριβώς τη θέλει. Επιλέγει έναν από τους τρεις διαφορετικούς τύπους ζυμαρικών και προσθέτει μια από τις δέκα signature σάλτσες του Mailo’s. Βέβαια, αυτό είναι μια δύσκολη υπόθεση…
Δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις από το λαχταριστό μενού του Mailo’s – The Pasta Project. To Parmesan Chicken με τη βελούδινη κρέμα παρμεζάνας και εστραγκόν; Το «μυστηριώδες» Truffle Mushrooms με τα άγρια μανιτάρια και το λάδι τρούφας; Την «παιχνιδιάρικη» Carbonara με το τραγανό μπέικον και τη λιωμένη παρμεζάνα; Ή το Beef Ragu με το σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας που λιώνει στο στόμα; Μια και μόνο μπουκιά αρκεί για να μας μεταφέρει γευστικά, σε αγαπημένες πόλεις της Ιταλίας!
To Mailo’s απευθύνεται σε όσους αγαπούν την καλή μακαρονάδα, δηλαδή πρακτικά σε όλους… Στο Mailo’s, επισκέπτες κάθε ηλικίας μπορούν να ικανοποιήσουν τη μεσημεριανή, τη βραδινή ή και την πολύ… βραδινή πείνα τους και να ανακαλύψουν νέες και μοναδικές γεύσεις.
Ο σύγχρονος άνθρωπος δεν έχει πολύ χρόνο και θέλει, στο διάλειμμα του από τη δουλειά, πριν πάει σε ένα ραντεβού ή μετά τη βραδινή του έξοδο, να φάει κάτι στα γρήγορα, χωρίς όμως να στερείται ποιότητας και γεύσης. Γι’ αυτό το λόγω το Mailo’s έχει ανέβει τόσο ψηλά στις προτιμήσεις των καλοφαγάδων της Αθήνας.

O ιδανικός franchisee του Mailo’s – The Pasta Project θα πρέπει να έχει πάθος για τα ζυμαρικά, να έχει αγάπη και όρεξη για δουλειά και τη διάθεση να συνεργαστεί με ειλικρίνεια και κατανόηση με τον franchisor. Ακόμα να είναι σε θέση να πάρει πρωτοβουλίες και να έχει διάθεση να ασχολείται ενεργά στις καθημερινές ανάγκες ης επιχείρησής του. Οι επικοινωνιακές δεξιότητες, η ευέλικτη διαχείριση του χρόνου, η αυτοπαρακίνηση, η επίλυση πιθανών συγκρούσεων, η ικανότητα προσαρμογής, η ομαδικότητα και η δημιουργικότητα αποτελούν must χαρακτηριστικά του franchisee.

O Mailo, η φιγούρα που δεσπόζει σε κάθε γωνιά του Mailo’s – Τhe Pasta Project, είναι πραγματικός σκύλος και ανήκει στον Νίκο Μουτσουρούφη, τον εμπνευστή του concept.
Αγαπώντας τη μαγειρική, δούλεψε από πολύ μικρός σε μεγάλα εστιατόρια της Αθήνας, βραβευμένα με αστέρια Michelin. Τελειώνοντας την Le Monde, εργάστηκε στο Greenhouse του Λονδίνου δίπλα στον Γάλλο σεφ Arnaud Bignon.
Το μεγάλο του πάθος όμως, ήταν και είναι τα ζυμαρικά. Δηλώνοντας λάτρης του είδους, δεν μπορούσε να αρκεστεί με τίποτα λιγότερο πέρα από το τέλειο. Ταξίδεψε, λοιπόν, στη Γένοβα για να μάθει απ’ τους καλύτερους την παρασκευή των φρέσκων χειροποίητων ζυμαρικών και στη Ρώμη για να βιώσει τη ζεστασιά της ιταλικής τρατορίας. Τελικά, αποφάσισε να μεταφέρει όλη αυτή την εμπειρία της ιταλικής γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας, παντρεύοντάς την με την street food κουλτούρα.
Μέσο μέγεθος καταστήματος:
40 τ.μ. + 20 τ.μ. (αποθηκευτικοί χώροι)
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
90.000 €