Ζητήστε πληροφορίες
LOUKOUMOTHER’S

Το LOUKOUMOTHER’S αποτελεί ένα πρωτοποριακό street food project που παρουσιάζει τη μοντέρνα street εκδοχή των λουκουμάδων και προσφέρει signature χορταστικές συνταγές που δεν αντιγράφονται. Αριθμώντας ήδη 5 καταστήματα σε Πειραιά, Κορυδαλλό, Νέα Σμύρνη, Παγκράτι και πλέον και Περιστέρι, το δίκτυο LOUKOUMOTHER’S αναπτύσσεται δυναμικά, διεισδύοντας στην προσοδοφόρα αγορά του street pastry και του delivery.

Το LOUKOUMOTHER’S ευθυγραμμισμένο πλήρως με τη street κουλτούρα, εισάγει μια νέα κατηγορία και προσφέρει μια καινούρια πρόταση που λειτουργεί ως πλήρες γεύμα, ως γλυκό και ως επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας. Το ινσταγκραμικό και έντονα βιωματικό ύφος του ξεχωρίζει ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα street food concept της αγοράς και συνυπάρχει οργανικά μαζί τους.

Η πρόταση franchise του LOUKOUMOTHER’S προσφέρει στον franchisee μία μοναδική και πρωτοποριακή πρόταση στον χώρο του γλυκού που εγγυάται ταχύτητα διείσδυσης στην αγορά και υψηλά περιθώρια κέρδους.

Με σεβασμό, εμπιστοσύνη και συνέπεια απέναντι στους καταναλωτές και στους λουκουμάδες, το δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο του LOUKOUMOTHER’S προσφέρει:

• Ένα πρωτοποριακό street food project – τη street εκδοχή των λουκουμάδων.
• Διευρυμένο προϊοντικό μείγμα που απευθύνεται σε ευρεία πελατειακή βάση και πληθωρικές μερίδες.
• Ισχυρά διαφοροποιημένο προϊοντικό μείγμα υψηλής ποιότητας, για όλα τα γούστα, με πρωτότυπες γλυκές και αλμυρές εκδοχές των λουκουμάδων.
• Προσαρμογή σε όλες τις εποχές και όλες τις ώρες της ημέρας, έως αργά το βράδυ.
• Value for money επιχειρηματική πρόταση.
• Μοναδική αισθητική εστιατορίων και open kitchen εμπειρία.
• Ξεχωριστό packaging και branding material.

Οι καλύτεροι λουκουμάδες ήταν πάντα αυτοί της μαμάς μας. Οι λουκουμάδες είναι ένα γλυκό που μας ταξιδεύει και ξυπνά αναμνήσεις από αγαπημένα πρόσωπα, την οικογένεια γύρω από το τζάκι τα Χριστούγεννα, μια παρέα φίλων το καλοκαίρι μέσα σε ένα πολύβουο πανηγύρι. Με βάση την εύκολη και απλή συνταγή των λουκουμάδων, ανοίγονται νέοι ορίζοντες, για κάτι πρωτοποριακό και ευφάνταστο που πηγαίνει την παραδοσιακή συνταγή ένα –ή και περισσότερα– βήματα παρακάτω. Το LOUKOUMOTHER’S προσφέρει ένα μοναδικό concept με τη street εκδοχή των λουκουμάδων, για κάθε ώρα της ημέρας, ως αργά το βράδυ και οποιαδήποτε εποχή. Η μυστική συνταγή που έχουν δημιουργήσει για τους πιο αφράτους, πιο τραγανούς, πιο γευστικούς λουκουμάδες προκαλεί το ενδιαφέρον των καταναλωτών, αφού οι «μαμαδίστικοι» λουκουμάδες που προσφέρει δεν θα μπορούσαν να μην προκαλούν μια γλυκιά νοσταλγία των παιδικών μας χρόνων. Τα καταστήματα έχουν μια μοναδική vintage αισθητική που συμβάλλει στο αίσθημα θαλπωρής και οικειότητας.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του concept είναι η εξέλιξη των κλασικών λουκουμάδων, προσαρμόζοντάς τους, ώστε να βγάζουν ένα street vibe, όπως και το μενού που περιλαμβάνει μοναδικές, ευφάνταστες, πρωτοποριακές και πληθωρικές γλυκές και αλμυρές επιλογές. Τα σύγχρονα μηχανήματα, οι εξελιγμένες μέθοδοι παρασκευής και η τεχνογνωσία εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα. Για την παρασκευή των λουκουμάδων χρησιμοποιούνται premium ποιότητας αγνές πρώτες ύλες, ενώ παρασκευάζονται in-house όλες οι ζύμες και τα παγωτά, έχοντας τον πλήρη έλεγχο της ποιότητας και του τελικού γευστικού αποτελέσματος.

Το LOUKOUMOTHER’S, με ένα εύκολο και λειτουργικό μοντέλο με υψηλά περιθώρια κέρδους:

•Διεισδύει στην αγορά του street pastry και λειτουργεί συμπληρωματικά σε επιτυχημένα street food concept.

•Απαιτεί απλό και αποτελεσματικό μοντέλο λειτουργίας.

•Προσφέρει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία στον franchisee.

•Δεν απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό.

•Διαθέτει χαμηλό food cost.

•Προσαρμόζεται στις μεταβολές της ζήτησης και διεισδύει σε αγορές.

•Προσφέρει διαφορετικές πηγές εσόδων, διεισδύοντας αποτελεσματικά στην αγορά του take-away και του delivery καθώς και αξιοποιώντας τους online aggregators.

•Απαιτεί χαμηλή αρχική επένδυση.

•Προσφέρει υψηλή μέση απόδειξη καθώς οικοδομεί τη δική του κατηγορία, των street λουκουμάδων ως πλήρες γεύμα.

•Παρέχει αποκλειστικότητα περιοχής.

Υλοποιείται πλάνο επιλεκτικής ανάπτυξης στην Αττική, σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις και σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

LOUKOUMOTHER'S πελάτης λουκουμάδες franchise

Η χαρά δεν έχει ηλικία. Το LOUKOUMOTHER’S είναι ο ιδανικός προορισμός για μικρούς και μεγάλους λάτρεις των λουκουμάδων, για όσους νοσταλγούν τους παραδοσιακούς μελένιους λουκουμάδες και όσους αναζητούν νέες γεύσεις! Γι’ αυτούς που δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τα Χριστούγεννα και λαχταρούν λουκουμάδες με φρέσκο παγωτό μηχανής και φρούτα, όλο τον χρόνο. Στο LOUKOUMOTHER’S, οι λουκουμάδες δεν είναι μόνο γλυκό. Είναι η σύνδεση με τις παιδικές αναμνήσεις.

LOUKOUMOTHER'S τραπέζια κόσμος έξω λουκουμάδες

Το LOUKOUMOTHER’S αναζητά νέους και δραστήριους συνεργάτες, που θα διαθέτουν συνεργατικό πνεύμα και θα δεσμεύονται προσωπικά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν απαιτείται πρότερη εμπειρία στο χώρο της εστίασης, καθώς παρέχεται πλήρης και συνεχής εκπαίδευση σε όλα τα πεδία λειτουργίας, ελέγχου και ανάπτυξης του καταστήματος. Σημαντική θεωρείται η εξ’ αρχής ευθυγράμμιση και πειθαρχία των franchisees με τους κανόνες και το πλαίσιο λειτουργίας που θέτει το LOUKOUMOTHER’S.

LOUKOUMOTHER'S κουζίνα λουκουμάδες

Η εταιρεία προσφέρει τρεις διαφορετικούς τύπους καταστημάτων στον νέο συνεργάτη:

Urban: Καταστήματα σχεδιασμένα για ανάπτυξη σε κεντρικές περιοχές μεγάλων πόλεων όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα, σε περιοχές μέσου – άνω εισοδήματος, και σε σημεία με ιδιαίτερη οικιστική πυκνότητα. Ιδανικά σημεία θεωρούνται αυτά που βρίσκονται πλησίον σημείων διασκέδασης και λοιπών καταστημάτων εστίασης.
Regional: Καταστήματα σχεδιασμένα για επέκταση σε περιοχές των προαστίων και σε μεγάλες πόλεις της περιφέρειας, που χαρακτηρίζονται από υψηλή συγκέντρωση καταναλωτών. Ιδανικά σημεία θεωρούνται αυτά που βρίσκονται πλησίον σημείων διασκέδασης, λοιπών καταστημάτων εστίασης, εταιριών και κατοικιών.
Island: Καταστήματα σχεδιασμένα για νησιά και μεγάλες τουριστικές περιοχές με υψηλό αριθμό μόνιμο κατοίκων, σε σημεία που χαρακτηρίζονται από υψηλή επισκεψιμότητα πεζών και οχημάτων και γειτνιάζουν με επιχειρήσεις, κατοικίες και σημεία διασκέδασης.

Το LOUKOUMOTHER’S ιδρύθηκε το 2021 στην Αθήνα, εγκαινιάζοντας το πρώτο του κατάστημα την ίδια χρονιά στον Πειραιά. Το επόμενο έτος ξεκίνησε την επέκταση του δικτύου του στην Αττική, ανοίγοντας το δεύτερο κατάστημά του στον Κορυδαλλό. Το 2023 ξεκίνησαν τη λειτουργία τους δύο νέα LOUKOUMOTHER’S σε Νέα Σμύρνη και Παγκράτι, με το πιο πρόσφατο κατάστημα να ανοίγει τον Μάιο του 2024 στο Περιστέρι.

LOUKOUMOTHER'S franchise λουκουμάδες κόσμος

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
50 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
40.000 €
Entry Fee:
15.000 €
Royalties:
4%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2%
Εταιρικά Καταστήματα:
[1]
Καταστήματα Franchise:
[4]
Σύνολο Καταστημάτων:
[5]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2021 / 2024
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Αττική, μεγάλες επαρχιακές πόλεις, δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί
Έδρα:
Αθήνα
Τηλ:
210 6756200
Διευθύνων Σύμβουλος:
Ιωάννης Ξένος – Κλωναράκης (Διευθύνων Εταίρος)
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
THE FRANCHISE CO.
Πακέτο Franchise:

LOUKOUMOTHER'S franchise logo

Το LOUKOUMOTHER’S προσφέρει ένα προϊοντικό μίγμα που απευθύνεται σε πολλαπλά αγοραστικά κοινά και σε διαφορετικές χρονικές ζώνες, ένα απλό και αποτελεσματικό μοντέλο λειτουργίας με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα (υψηλή ταχύτητα απόδοσης σε ώρες αιχμής, προσαρμοστικότητα στις μεταβολές της ζήτησης, υπέρβαση της εποχικότητας, διακριτές πηγές εσόδων), πολλαπλούς τύπους καταστημάτων και ολοκληρωμένο πλαίσιο υποστήριξης του συνεργάτη (πλάνο εκπαίδευσης, χρηστικά και απλουστευμένα εγχειρίδια λειτουργίας, καθοδήγηση στην επιλογή σημείου και τη διαμόρφωση του καταστήματος, υποστήριξη με στοχευμένα προγράμματα προώθησης και προβολής).

Πιο συγκεκριμένα, το LOUKOUMOTHER’S παρέχει στον franchisee:

• Εκπαίδευση
• Εγχειρίδια λειτουργίας
• Συμβουλευτική υποστήριξη στην επιλογή σημείου και αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας
• Επίβλεψη στον σχεδιασμό και τη διαμόρφωση του καταστήματος
• Υποστήριξη με στοχευμένα προγράμματα προώθησης και προβολής (grand opening, προσφορές, digital marketing, POP υλικό, τοπικές δράσεις)
• Συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση από το δίκτυο
• Απλό και αποτελεσματικό μοντέλο λειτουργίας
• Τεχνογνωσία – εξελιγμένες μεθόδους παρασκευής
• Εκπαιδευμένο προσωπικό
• Δομημένη εφοδιαστική αλυσίδα

Σε ενδιαφέρει αυτή η κατηγορία franchise;
Έλα να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σου επιχειρηματικό σχέδιο.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

LOUKOUMOTHER’S: To franchise που κατακτά και τις διαδικτυακές πλατφόρμες
08 Ιουλίου 2024

Πρωταγωνιστεί και στις διαδικτυακές πλατφόρμες το concept για franchise του LOUKOUMOTHER’S, καθώς εκτός από το δίκτυο των πέντε καταστημάτων του, αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες που του δίνει η συνεργασία με την efood και τη Wolt. Τα καταστήματα του πιο ινσταγκραμικού και νοσταλγικά vintage αισθητικής concept βρίσκονται σε Πειραιά, Νέα Σμύρνη, Κορυδαλλό, Παγκράτι και Περιστέρι.

LOUKOUMOTHER’S: Πρωταγωνιστεί στο street pastry με τα hot spot σημεία γεύσης
28 Ιουνίου 2024

Σε Πειραιά, Νέα Σμύρνη, Κορυδαλλό, Παγκράτι και Περιστέρι, τα καταστήματα του LOUKOUMOTHER’S έχουν αναδειχθεί σε αγαπημένα hot spot σημεία γεύσης και vintage αισθητικής, πρωταγωνιστώντας στην κατηγορία του street pastry. Το δίκτυο LOUKOUMOTHER’S αναπτύσσεται δυναμικά, προσφέροντας μοναδικές γεύσεις και συνταγές με τη δική του υπογραφή ποιότητας και δημιουργικότητας.

Δυναμική ανάπτυξη του LOUKOUMOTHER’S στην αγορά του street pastry
14 Ιουνίου 2024

Με ένα δίκτυο πέντε καταστημάτων στο ενεργητικό του, το LOUKOUMOTHER’S αναδεικνύεται σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο «παίκτη» της αγοράς του street pastry. Οι λουκουμάδες της μαμάς και της γιαγιάς μας περιμένουν στα καταστήματα με τη vintage αισθητική σε Πειραιά, Κορυδαλλό, Νέα Σμύρνη, Παγκράτι και Περιστέρι. Εναρμονισμένο με τις σύγχρονες τάσεις και τις προτιμήσεις του κοινού, το LOUKOUMOTHER’S εισέρχεται στη street κουλτούρα και τη διαμορφώνει με τα δικά του δεδομένα.

LOUKOUMOTHER’S: Η street εκδοχή των λουκουμάδων σε πρωτότυπες συνταγές!
10 Ιουνίου 2024

Το LOUKOUMOTHER’S προσφέρει μία street εκδοχή των λουκουμάδων, αριθμώντας ήδη  5 καταστήματα σε Πειραιά, Κορυδαλλό, Νέα Σμύρνη, Παγκράτι και πλέον και Περιστέρι. Το δίκτυο LOUKOUMOTHER’S αναπτύσσεται δυναμικά, προσφέροντας signature συνταγές που δεν αντιγράφονται.

Νέο κατάστημα LOUKOUMOTHER’S στο Περιστέρι
29 Μαΐου 2024

Ένα νέο κατάστημα LOUKOUMOTHER’S έχει ανοίξει στο Περιστέρι. Το νέο αυτό κατάστημα franchise βρίσκεται στην οδό Αιμίλιου Βεάκη 62 και έρχεται να μεγαλώσει την οικογένεια του δικτύου LOUKOUMOTHER’S. Με 5 καταστήματα σε Πειραιά, Κορυδαλλό, Νέα Σμύρνη, Παγκράτι και πλέον και Περιστέρι, το δίκτυο LOUKOUMOTHER’S αναπτύσσεται δυναμικά, προσφέροντας signature συνταγές που δεν αντιγράφονται.

Μέσο Ύψος Επένδυσης:40.000€
Entry Fee: 15.000€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

Ελάχιστη Επένδυση:40.000€
Entry Fee: 15.000€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες