Ζητήστε πληροφορίες
Πιάτσα Καλαμάκι

Με πάθος για το καλό φαγητό, μεράκι και αγάπη για δημιουργία, η ομάδα του Πιάτσα Καλαμάκι παρουσιάζει ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό concept, που συνδυάζει αρμονικά το απόλυτο ελληνικό street food με την πιο πλούσια ποικιλία προϊόντων. Με ιδιαίτερη βάση στην ποιότητα και στην βέλτιστη εξυπηρέτηση πελατών, το Πιάτσα Καλαμάκι έχει αφήσει αναμφίβολα το δικό του στίγμα στην εστίαση, λαμβάνοντας μια σειρά από διακρίσεις και βραβεύσεις και συγκεντρώνοντας δεκάδες χιλιάδες θετικές αξιολογήσεις στα καταστήματά του.

Το Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει στον συνεργάτη franchisee την ευκαιρία να διεισδύσει σε μια δυναμική αγορά που διαρκώς αναπτύσσεται, μέσω τεσσάρων τύπων καταστημάτων και πολλαπλών πηγών εσόδων (sit-in, takeaway και delivery), υπερβαίνοντας την κατηγορία του.

Απογειώνοντας το αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων, το σουβλάκι, το Πιάτσα Καλαμάκι αποτελεί έναν μοναδικό γευστικό προορισμό, που διακρίνεται για την μεγάλη ποικιλία και την άριστη ποιότητα των προϊόντων του. Σε μια ζεστή και σύγχρονη ατμόσφαιρα, το ασυναγώνιστο μενού του Πιάτσα Καλαμάκι χορταίνει και τους πιο απαιτητικούς, καθώς διαθέτει τον πιο πλήρη κατάλογο, με πάνω από 600 διαφορετικές επιλογές προϊόντων! Από ζουμερά burgers, ορεκτικά, μαγειρευτά, καθώς και τις καινοτόμες προσθήκες, όπως το ξακουστό στη Βόρεια Ελλάδα μπουρί Θεσσαλονίκης, το Θρακόψωμο ή το λαχταριστό Πιτσόγυρο Βόλου, το Πιάτσα Καλαμάκι ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς!

Το Πιάτσα Καλαμάκι διαθέτει ήδη 6 επιτυχημένα καταστήματα σε επιλεγμένες περιοχές, ενώ έχει συγκεντρώσει αμέτρητες θετικές κριτικές και βραβεύσεις για την ποιότητα των προϊόντων του. Έχοντας αναπτύξει το δικό του σύστημα delivery σε συνεργασία με aggregators, με στόχο την παράδοση των παραγγελιών εντός 30-40 λεπτών, το Πιάτσα Καλαμάκι απλοποιεί σημαντικά τα λειτουργικά κόστη, προσφέροντας παράλληλα στον franchisee τη δυνατότητα να αφήσει το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην εστίαση.

Πιάτσα Καλαμάκι

Και ποιος δεν αγαπάει το απόλυτο ελληνικό street food, το σουβλάκι, ειδικά όταν αυτό προσφέρεται στην καλύτερη εκδοχή του, συνοδευόμενο από μια τεράστια, εντυπωσιακή και λαχταριστή ποικιλία προϊόντων; Το Πιάτσα Καλαμάκι αποτελεί το αγαπημένο σύγχρονο στέκι για παρέες φίλων, οικογένειες, ζευγάρια, και άτομα όλων των ηλικιών, που μπορούν να απολαύσουν ποιοτικό, χορταστικό και προσιτό σε όλους φαγητό.

Πιάτσα Καλαμάκι

Με αμέτρητες επιλογές σε παραδοσιακά πιάτα, ψητά, μαγειρευτά, σαλάτες, πατάτες και τυλιχτά σε όλες τους τις μορφές, το Πιάτσα Καλαμάκι απευθύνεται κυριολεκτικά σε όλους! Οι καινοτόμες προσθήκες στον κατάλογο, όπως το Πιτσόγυρο Βόλου και το Μπουρί Θεσσαλονίκης, καθώς  και οι vegetarian, vegan και meatless επιλογές, επιτρέπουν την διείσδυση σε πολλαπλά κοινά, όλες τις ώρες της ημέρας.

Τo concept του Πιάτσα Καλαμάκι απευθύνεται στον συνεργάτη franchisee που διαθέτει ενδιαφέρον και αγάπη για τον κλάδο της εστίασης, όραμα και πάθος για εξέλιξη της καριέρας και της επιχείρησής του. Ο νέος συνεργάτης δεν είναι απαραίτητο να έχει προϋπηρεσία στον κλάδο, ωστόσο, η βέλτιστη πρακτική είναι ο επιχειρηματίας να είναι παρών στο κατάστημά του, ώστε να επιτυγχάνεται η εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος και της ομάδας, καθώς και η εποικοδόμηση άμεσης σχέσης με τους πελάτες.  Η ομάδα του Πιάτσα Καλαμάκι στηρίζει ενεργά τον franchisee σε κάθε στάδιο της μεταξύ τους συνεργασίας, με την παροχή ενός ολοκληρωμένου συστήματος εκπαίδευσης, με σκοπό να καλυφθεί όλο το φάσμα της λειτουργίας της επιχείρησης.

Πιάτσα Καλαμάκι

Το Πιάτσα Καλαμάκι εγκαινίασε το πρώτο του επιτυχημένο κατάστημα στη Νέα Σμύρνη, το 2016 και στη συνέχεια επεκτάθηκε στο Χαλάνδρι το 2018, ενώ το καλοκαίρι του 2020, εν μέσω της εξαιρετικά δύσκολης περιόδου του COVID-19, το Πιάτσα Καλαμάκι δημιούργησε ακόμη ένα κατάστημα – πρότυπο στην Κυψέλη. Τον Απρίλιο του 2021 εγκαινίασε το τέταρτο κατάστημα στην Ηλιούπολη, ενώ τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, άνοιξε το πέμπτο στο δημοφιλές Πασαλιμάνι στον Πειραιά, ένα πραγματικό στολίδι για την περιοχή, που διακρίνεται για την προσεγμένη αισθητική του, καθώς και την εξαιρετική του θέση στην με απέραντη θέα στη θάλασσα. Τον Σεπτέμβριο του 2022, το Πιάτσα Καλαμάκι επεκτάθηκε και ξεκίνησε τη λειτουργία του με μεγάλη επιτυχία και το έκτο κατάστημα, στην κεντρική πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω. Η σταθερά ανοδική πορεία και η επέκταση του δικτύου σε πολλαπλές περιοχές υψηλής δυναμικής, αποδεικνύουν την ικανότητα του concept να προσαρμόζεται κατάλληλα στις ανάγκες της αγοράς και της εποχής, με μεγάλη επιτυχία.

Πιάτσα Καλαμάκι

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
135 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
95.000 €
Entry Fee:
από 15.000€
Royalties:
3%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2%
Εταιρικά Καταστήματα:
[6]
Σύνολο Καταστημάτων:
[6]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2006/2023
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Κρίνεται απαραίτητη
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Επιλεγμένες περιοχές διαχρονικής δυναμικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, περιφερειακές και τουριστικές αγορές
Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι:
Κύπρος
Πακέτο Franchise:

Πιάτσα ΚαλαμάκιΤο Πιάτσα Καλαμάκι έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο concept και μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση με πολλαπλά οφέλη στον franchisee, ο οποίος έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει την δική του κερδοφόρα επιχείρηση στον κλάδο της εστίασης. Πιο συγκεκριμένα, το Πιάτσα Καλαμάκι προσφέρει στον συνεργάτη franchisee:

  • Υψηλές διαχρονικές πωλήσεις και κερδοφορία.
  • Δραστηριοποίηση σε μια δυναμική και σταθερά αναπτυσσόμενη αγορά.
  • Ευκολία στην οργάνωση και απλή λειτουργία του καταστήματος – εργαλεία διαχείρισης.
  • Πλούσια προϊοντική γκάμα, που απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά.
  • Δυνατότητα ανάπτυξης μέσω τεσσάρων ευέλικτων τύπων καταστήματος, που προσαρμόζονται ανάλογα με την τοπική αγορά.
  • Αποτελεσματική διείσδυση στην αγορά του delivery, στοχεύοντας ο πελάτης να εξυπηρετείται εντός 30 λεπτών.
  • Κοινή διαχείριση της πρώτης ύλης και assembly χαρακτήρας, που βοηθάει στην επίτευξη χαμηλότερου food cost και φυρών στην κατηγορία του.
  • Υψηλή αναγνωρισιμότητα και καταξιωμένο brand name.
  • Δυνατότητα ανάπτυξης πολλαπλών concept μέσα από το Πιάτσα καλαμάκι (π.χ. Πιάτσα Burger).
  • Κεντρικές συμφωνίες με προμηθευτές για άριστης ποιότητας υλικά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Πιάτσα Καλαμάκι

Ποιοι είναι οι 10 παράγοντες επιτυχίας σε αυτή την κατηγορία franchise;
Ενημερώσου και σχεδίασε μαζί μας τη δική σου επιτυχημένη επιχείρηση.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Πιάτσα Καλαμάκι: Γεύσεις κορυφαίας ποιότητας στη Νο. 1 πρόταση στην εστίαση!
01 Ιουνίου 2023

Στην πολυσύχναστη αγορά της εστίασης, λίγα concepts καταφέρνουν να συλλάβουν την ουσία της κορυφαίας…

Πιάτσα Burger από το Πιάτσα Καλαμάκι
21 Απριλίου 2023

Το Πιάτσα Καλαμάκι είναι ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό concept που συνδυάζει άψογα τον βασιλιά…

Πιάτσα Καλαμάκι: 2 concept σε 1 με το Πιάτσα Burger!
19 Απριλίου 2023

Το Πιάτσα Καλαμάκι είναι ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό concept που συνδυάζει άψογα τον βασιλιά…

Πιάτσα Καλαμάκι: Δίνοντας άλλη διάσταση στο σουβλάκι!
03 Απριλίου 2023

Με πάθος για το καλό φαγητό και αγάπη για τη δημιουργία, η ομάδα του…

Πιάτσα Καλαμάκι: Καινοτόμες γεύσεις, ατελείωτες δυνατότητες
14 Μαρτίου 2023

Με ένα καινοτόμο concept που συνδυάζει τις αγαπημένες παραδοσιακές συνταγές με τις σύγχρονες τάσεις…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:95.000€
Entry Fee: από 15.000€€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

Μέσο Ύψος Επένδυσης:95.000€
Entry Fee: από 15.000€€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες