Μέσο Ύψος Επένδυσης:75.000€
Entry Fee: 25.000€
Ζητήστε πληροφορίες
ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ

O Μπαρμπαδήμος με μεράκι και αγάπη για το καλό φαγητό καθημερινά προσφέρει πιάτα γεμάτα αρώματα, εικόνες και αναμνήσεις. Σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο υποδέχεται παρέες, οικογένειες, ζευγάρια και τους χαρίζει ένα ταξίδι σε μια άλλη εποχή! Πιο γνήσια, πιο αυθεντική, πιο ανθρώπινη. Ο Μπαρμπαδήμος παντρεύει γεύσεις και υλικά, το σήμερα με το χθες και συνθέτει ένα κατάστημα που σέβεται τον καταναλωτή και ακολουθεί τις ανάγκες  του.

Με αυτή τη φιλοσοφία, ο Μπαρμπαδήμος υποδέχεται στην οικογένειά του, τους νέους franchisees προσφέροντας μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση με διαχρονικότητα, εξέλιξη και κερδοφορία.

Ο «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» προσφέρει πραγματικό ποιοτικό φαγητό το οποίο φέρει την ελληνική σφραγίδα χωρίς να χάνει την αυθεντικότητά του και χωρίς να γίνεται επιτηδευμένο. Με σεβασμό πάντα στο επισκέπτη, ο «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» προσφέρει ένα ταξίδι γεύσεων γεμάτο παράδοση, νοσταλγία, μνήμες και αρώματα. Ένα κατάστημα που παντρεύει την ιστορία με την σύγχρονη κουζίνα, σε επιλογές που όλοι γνωρίζουμε σε μια πιο εθιστική διάσταση!

«Η βασική ιδέα κάθε καταστήματος «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» είναι να βάλει τον επισκέπτη να ζει τις γεύσεις που έχουμε αγαπήσει και να θέλει να επιστρέφει ξανά και ξανά για να βιώνει την ίδια αγαπημένη εμπειρία. Να ταξιδεύει από την Ανατολή στη Δύση και να γεύεται πραγματικά παραδοσιακές γεύσεις με σύγχρονα ποιοτικά πρότυπα» εξηγεί ο κύριος Αλέξανδρος Στάθης, Διευθύνων Σύμβουλος του «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» και συμπληρώνει:

«Πιστεύω ότι λείπει το ποιοτικό ελληνικό φαγητό υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής. Η πρόταση του «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» καταφέρνει να απαντά θετικά στις σημερινές προκλήσεις και προσφέρει ασφάλεια και διαχρονικότητα στα κέρδη».

Τα format ενός «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» μπορεί να είναι είτε flagship, τα οποία διαθέτουν μεγάλο καθιστικό περιβάλλον είτε να δίνουν έμφαση στο delivery και take away χωρίς όμως να περιορίζεται η καθιστική εμπειρία των καταναλωτών.

mparmpadimos_estiasi

Ο Μπαρμπαδήμος καθημερινά υποδέχεται επισκέπτες κάθε ηλικίας, επισκέπτες που αναζητούν πραγματικό, αλλά και πλούσιο σε γεύση, φαγητό.

barbadimos

Στα τραπέζια του Μπαρμπαδήμου μαζεύονται παρέες φίλων, φοιτητές, οικογένειες, ζευγάρια, συνάδελφοι και με γνώμονα το καλό φαγητό έρχονται κοντά, διασκεδάζουν και δημιουργούν αναμνήσεις. Η εμπειρία αυτή σε συνδυασμό με την απαράμιλλη ποιότητα που χαρακτηρίζει τα θρυλικά πιάτα του καταστήματος δημιουργούν πιστό κοινό που ακολουθεί τα μεθυστικά αρώματα του Μπαρμπαδήμου όπου και αν ανοίξει!

Ο «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» είναι έτοιμος να μοιραστεί όλες τις ιστορίες του και τις μεθυστικές του γεύσεις με συνεργάτες που έχουν πάθος, μεράκι και θέλουν να γίνουν μέρος αυτού γευστικού ταξιδιού που συνδέει το παρελθόν με το παρόν. Μέσω συνεργασιών franchise, o «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» επισκέπτεται νέες περιοχές!

Η ομάδα  του «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» έχει σχεδιάσει ένα δομημένο και ισχυρό σύστημα franchise, με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης.

«Ο πυρήνας των προϊόντων του «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ»  είναι ριζωμένος στην ελληνική κουλτούρα φαγητού, οπότε δίνει και διαχρονικότερη δυνατότητα κερδοφορίας. Οι συνεργάτες μας είναι άνθρωποι που μας επιλέγουν και τους επιλέγουμε. Η αμοιβαία και συνειδητή αυτή επιλογή, γεννά και από την πλευρά μας την υποχρέωση της υποστήριξης. Ο συνεργάτης μας λοιπόν, πρέπει να ξέρει ότι μπορεί να απευθυνθεί σε εμάς συνεχώς για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει».

Αλέξανδρος Στάθης, Διευθύνων Σύμβουλος 

Mparmpadimos_franchise

 

Ακόμα και το όνομα του Μπαρμπαδήμος μοσχοβολά ιστορία… Το 1922 ο παππούς Δήμος με τη γυναικά του Στέλλα έφτασαν ως πρόσφυγες από τη Σμύρνη. Τσαγκάρης στο επάγγελμα αλλά με μεράκι στη μαγειρική. Στα πιάτα του έβαζε όλες τις αναμνήσεις και τις ιστορίες μιας πατρίδας που χάθηκε…

«Θεωρώ ότι το παρελθόν πρέπει να το αγαπάς όχι σαν μουσείο, αλλά να το κρατάς ζωντανό και να σημαίνει πράγματα και σήμερα. Έτσι, το όνομα «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ»  δεν είναι μόνο η ανάμνηση του παππού μου αλλά και το εστιατόριο που θα έφτιαχνε σήμερα αν ζούσε και θα ένιωθε καλά με αυτό». *

mparmpadimos istoria

Πολλά χρόνια μετά, το 2010, οι απόγονοι του παππού Δήμου δημιούργησαν ένα κατάστημα που ενώνει τον Πειραιά με τη Σμύρνη, το παρελθόν με το παρόν, την Ανατολή με τη Δύση…

«Ο προορισμός μας είναι να δώσουμε ποιοτικό φαγητό πατώντας πάνω στις γεύσεις που αγαπήσαμε. Αυτό που προσφέρουμε σήμερα είναι το αποτέλεσμα των γεύσεων που ήρθαν από τη Σμύρνη στον Πειραιά και εμείς τα απολαμβάνουμε ως ζωντανές στιγμές».*

Ο Mπαρμπαδήμος σήμερα, καλεί τον επισκέπτη να  ζήσει τις γεύσεις που έχει αγαπήσει η οικογένεια του καταστήματος και να θέλει να επιστρέφει ξανά και ξανά για να βιώνει την ίδια αγαπημένη εμπειρία.

*Αλέξανδρος Στάθης, Διευθύνων Σύμβουλος

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
Από 75 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
75.000 €
Entry Fee:
25.000 €
Royalties:
3%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
1%
Εταιρικά Καταστήματα:
[1]
Καταστήματα Franchise:
[1]
Σύνολο Καταστημάτων:
[2]
Προέλευση:
Ελλάδα
Πακέτο Franchise:

BarbadimosLogo_2022_Mpornto

O «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» είναι έτοιμος να μοιραστεί εμπειρίες, αναμνήσεις και μεθυστικές γεύσεις με συνεργάτες που έχουν μεράκι, πάθος και είναι έτοιμοι να γίνουν μέλος ενός γαστρονομικού ταξιδιού που συνδέει το παρελθόν με τον παρόν. Μέσω συνεργασιών franchise, o «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» αναπτύσσεται και μεγαλώνει.

Η ομάδα του «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» έχει σχεδιάσει ένα δομημένο και ισχυρό σύστημα franchise, με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης. Το concept του «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» διαθέτει:

 • Αναγνωρίσιμο brand name με ευρύ πελατολόγιο.
 • Ολοκληρωμένο concept με ξεκάθαρη ταυτότητα, ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης τα οποία ανταποκρίνονται στα θέλω του καταναλωτή και παράλληλα ένα επιχειρηματικό μοντέλο με βάσεις υγιούς κερδοφορίας.
 • Απευθύνεται σε ένα πιστό κοινό που συνεχώς ανανεώνεται.
 • Συνδυάζει την παράδοση με το σήμερα, δημιουργώντας πιάτα που χτίζουν πιστή πελατεία.
 • Πρόταση που εξελίσσεται έχοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.
 • Πρόταση προς τον καταναλωτή που χαρακτηρίζεται από ελκυστική σχέση τιμής / ποιότητας.
 • Γρήγορο άνοιγμα, εργαλεία grand opening & τοπικού marketing που διασφαλίζουν την γρήγορη διείσδυση και παράλληλα θετική τοπική φήμη.
 • Ασφάλεια και αξιοπιστία, πάντα δίπλα στον συνεργάτη.
 • Υποστήριξη από ένα δυνατό δίκτυο.
 • Επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο διασφαλίζει διαχρονική κερδοφορία.
 • Πολλαπλά format αξιοποιώντας τα χαρακτηριστικά της τοπικής αγοράς.
 • Πολλαπλές πηγές εσόδων – πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά.
 • Υψηλή παραγωγικότητα, ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.
 • Ευκαιρίες επανεπένδυσης και υπεραξίες.
Ποιοι είναι οι 10 παράγοντες επιτυχίας σε αυτή την κατηγορία franchise;
Ενημερώσου και σχεδίασε μαζί μας τη δική σου επιτυχημένη επιχείρηση.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Δύο νέα εστιατόρια «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» στην Αθήνα!
25 Νοεμβρίου 2022

Δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να ανοίξει ο «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» στην Αθηναϊκή πρωτεύουσα εντός των προσεχών…

«ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ»: Mια επιχειρηματική ευκαιρία με πολλά οφέλη
11 Νοεμβρίου 2022

Ο «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» συνιστά μια επιχειρηματική ευκαιρία, καθώς τοποθετεί την ελληνική κουζίνα σε ένα νέο…

Η εμπειρία εξυπηρέτησης «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» γεμίζει καθημερινά το μαγαζί με χαμόγελα
27 Οκτωβρίου 2022

Στο μυαλό του μικρού-τότε- Αλέξανδρου Στάθη η κουζίνα είχε αποτυπωθεί ως μέσο δημιουργίας και…

«ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ»: Ποιότητα και φιλοξενία σε ένα κερδοφόρο project
20 Οκτωβρίου 2022

Κατά γενική ομολογία, κανείς δεν επισκέπτεται τον «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» μόνο μία φορά, καθώς η ποιότητα…

Η μοναδικότητα του «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» δημιουργεί νέα κατηγορία στην εστίαση
13 Οκτωβρίου 2022

Ο «ΜΠΑΡΜΠΑΔΗΜΟΣ» έχει φέρει στην εστίαση μια νέα κατηγορία εστιατορίου. Είναι το ιδανικό μέρος…

Κατηγορίες Franchise

Μέσο Ύψος Επένδυσης:75.000€
Entry Fee: 25.000€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες