Ζητήστε πληροφορίες
Overoll Croissanterie

Ο ναός του αυθεντικού, χειροποίητου croissant στην καλύτερη εκδοχή του, που μεταφέρει μια δόση από τη μαγεία της γαλλικής ζαχαροπλαστικής στις γειτονιές της Αθήνας, δεν είναι άλλος από τη μοναδική Croissanterie Overoll.

Από το Παρίσι στην Αθήνα, η τέχνη του χειροποίητου croissant συναντά την εξειδίκευση και το πάθος για δημιουργία στα open-space εργαστήρια του Overoll, προσκαλώντας τον επισκέπτη να γίνει συνοδοιπόρος στο σαγηνευτικό ταξίδι της ζαχαροπλαστικής.

Το Overoll επαναπροσδιορίζει το χειροποίητο croissant με τον πιο δημιουργικό τρόπο και εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία καταστημάτων στην εστίαση. Αποτελεί μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση, καθώς προσφέρει στον franchisee ισχυρό brand name, διαφοροποιημένο concept με έντονα βιωματικά στοιχεία και ισχυρό μηχανισμό ανακατεύθυνσης πελατών.

Το Overoll είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό μαγαζί με γευστικά προϊόντα. Είναι η πρώτη, αυθεντική croissanterie της πόλης, που δημιουργήθηκε με ένα σκοπό: να επανασυστήσει τη μαγεία του χειροποίητου croissant σε μια αγορά που είχε συνηθίσει στις βιομηχανοποιημένες εκδοχές του εμπορίου.

Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα ζαχαροπλαστών του Overoll πειραματίζεται, δοκιμάζει και τελειοποιεί καθημερινά μοναδικές δημιουργίες ασύγκριτης ποιότητας στα openspace εργαστήρια των καταστημάτων, προσκαλώντας τον πελάτη να γίνει συνοδοιπόρος στο σαγηνευτικό ταξίδι της δημιουργίας του croissant.

Overoll Croissanterie

Επενδύοντας στην ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, τα trademark croissants του Overoll παρασκευάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι, έπειτα από υπομονετικό στροφάρισμα και φυλλοποίηση της ζύμης, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά αυθεντικό γαλλικό βούτυρο και πρώτης ποιότητας βάση αλευριού. Το αποτέλεσμα; Το απόλυτο, βουτυρένιο, τραγανό και ταυτόχρονα αφράτο croissant με την αψεγάδιαστη υφή, γεύση και όψη. Ένα αληθινό έργο τέχνης που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις διάσημες croissanteries της Γαλλίας!

Στοχεύοντας διαρκώς στη βελτίωση των συνταγών του, με τα υβριδικά αρτοσκευάσματα να αποτελούν την ειδικότητα της έμπειρης ομάδας του, νέα, καινοτόμα προϊόντα προστίθενται διαρκώς στο ευφάνταστο menu της croissanterie Overoll. Το κρεμώδες croissant cheesecake, το διάσημο Double Bake Snicker Cruffin, το groundbreaking Croissant Σπανακόπιτα ή το λαχταριστό Κροκ Μαντάμ, είναι μερικοί μόνο από τους ανεπανάληπτους και καινοτόμους συνδυασμούς που προσφέρει η αγαπημένη croissanterie.

Εστιάζοντας στο signature προϊόν του, που δεν είναι άλλο από το λαχταριστό croissant, το Overoll έχει διευρύνει την προϊοντική του γκάμα. Εμπλουτίζοντας το menu του με πληθώρα αλμυρές και γλυκές χειροποίητες επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα, ασυναγώνιστης ποιότητας artisanal καφέ και γευστικά ροφήματα, το Overoll συνθέτει μια ολοκληρωμένη πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας.

Η επιχειρηματική πρόταση του Overoll δεν σταματά να εξελίσσεται, εξασφαλίζοντας στον μελλοντικό franchisee:

  • Διαφοροποιημένο concept που επαναπροσδιορίζει το croissant, εγκαινιάζοντας μια νέα κατηγορία στην εστίαση
  • Ισχυρό brand name που έχει καθιερωθεί ως το No. 1 success story τα τελευταία δύο χρόνια στην κατηγορία του
  • Ευρύ προϊοντικό μείγμα που διαρκώς ανανεώνεται με την προσθήκη νέων δημιουργιών, απαντώντας στις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή
  • Ευέλικτο και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο με υψηλά περιθώρια κέρδους και ισχυρή μέση απόδειξη

 

Το κλειδί για ένα επιτυχημένο concept είναι να γίνει αγαπητό από το κοινό. Το Overoll όχι μόνο το πέτυχε αυτό από το άνοιγμα του πρώτου κιόλας καταστήματος, αλλά έκανε όλη την Αθήνα να παραμιλάει για τα λαχταριστά croissants του! Το εντυπωσιακό concept πολύ σύντομα έγινε το απόλυτο talk of the town, δημιουργώντας ”buzz” γύρω από το όνομά του.

Overoll Viral

Έχοντας δημιουργήσει στρατιές από φανατικό κοινό, η croissanterie Overoll είναι το στέκι όπου οι food lovers όλων των ηλικιών απολαμβάνουν χειροποίητες δημιουργίες ασυναγώνιστης γεύσης και ποιότητας.

Το concept του Overoll προσφέρει μια προϊοντική γκάμα που ικανοποιεί τις επιθυμίες των πελατών με τον πιο βολικό, προσιτό και γευστικό τρόπο. Το Overoll προσφέρει την καθιερωμένη γαλλική λιχουδιά στην πιο σύγχρονη μορφή της, ικανοποιώντας τους λάτρεις του κλασσικού croissant και ταυτόχρονα αυτούς που αγαπούν να δοκιμάζουν τα μοναδικά και καινοτόμα υβριδικά αρτοσκευάσματα.

Από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας, λάτρεις του croissant δημιουργούν ουρές μπροστά από τις βιτρίνες των καταστημάτων, προκειμένου να πάρουν μια γεύση από τις διάσημες δημιουργίες, που έχουν κάνει όλη την πόλη να παραμιλάει.

Η ασυναγώνιστη ποικιλία αλμυρών και γλυκών αρτοποιημάτων, ο κορυφαίας ποιότητας αρωματικός καφές από επιλεγμένους συνεργάτες, και τα γευστικά ροφήματα δημιουργούν την τέλεια πρόταση για grab & go επιλογές, brunch με την παρέα ή πρωινό στο σπίτι μέσω delivery.

Το Overoll παρέχει στον αυριανό franchisee την ευκαιρία να μετατρέψει την αγάπη και το πάθος του για τη ζαχαροπλαστική και την τέχνη της χειροποίητης δημιουργίας σε μια κερδοφόρα επιχείρηση που διαθέτει ισχυρό brand name και πιστό κοινό που διαρκώς ανανεώνεται.

Ο ιδανικός franchisee του Overoll θα πρέπει να διαθέτει αγάπη και όρεξη για δουλειά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, επικοινωνιακές δεξιότητες και ομαδικό πνεύμα, με στόχο την εξέλιξη της καριέρας και της επιχείρησής του.

Το ισχυρό κίνητρο, η δημιουργικότητα και οι ηγετικές και συνεργατικές ικανότητες είναι απαραίτητα προσόντα που θα ακολουθούν τον franchisee καθ’όλη τη διάρκεια του επιχειρηματικού ταξιδιού του.

Overoll Baked

Όλα ξεκίνησαν από τρεις φίλους–ζαχαροπλάστες, τους Ιωάννη Κίκιρα, Αλκιβιάδη Ζέρβα και Σπύρο Παππά, τα δημιουργικά μυαλά πίσω από την πρώτη αυθεντική croissanterie που κατέκτησε την Αθήνα.

Όλοι τους καταρτισμένοι patissiers με χρόνια εμπειρίας στο χώρο, έχοντας λάβει μαθήματα brunch από εξειδικευμένους Γάλλους bakers, ένωσαν το πάθος τους για δημιουργία και πειραματισμό χωρίς περιορισμούς, με την αστείρευτη αγάπη τους για τις χειροποίητες δημιουργίες και αποφάσισαν να εστιάσουν σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα: την τέχνη του croissant.

Overoll Croissanterie Founders

Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του Overoll στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας το πρώτο κατάστημα τον Νοέμβριο του 2020, στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Πραξιτέλους, συγκεντρώνοντας ουρές από πελάτες που ανυπομονούσαν να γευτούν τα λαχταριστά croissants.

Overoll Πραξιτέλους

Η μαζική επιτυχία του Overoll συνεχίστηκε στη δυναμική αγορά του Χαλανδρίου, με το επιτυχημένο άνοιγμα του δεύτερου εταιρικού καταστήματος στην οδό Κουτσουλιέρη, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ικανότητα του concept να διεισδύει αποτελεσματικά στην καθημερινότητα των πελατών.

Overoll Χαλάνδρι

Το Overoll έχει πλέον καθιερωθεί ως το απόλυτο viral στέκι της Αθήνας, προσφέροντας απλόχερα ασύγκριτες γεύσεις, ασυναγώνιστη ποιότητας γαστρονομική εμπειρία και χαρούμενες στιγμές στο πιστό κοινό του.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
60 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
120.000 €
Entry Fee:
από 25.000 €
Royalties:
4%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
1,5%
Εταιρικά Καταστήματα:
[2]
Σύνολο Καταστημάτων:
[2]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2020/2023
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Ελλάδα, Κύπρος, Ηνωμένο Βασίλειο
Περιοχές Υψηλής Προτεραιότητας:
Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρος, Λονδίνο
Έδρα:
Αθήνα
Τηλ:
210 6756200
Διευθύνων Σύμβουλος:
Αλκιβιάδης Ζέρβας, Ιωάννης Κίκιρας, Σπύρος Παππάς
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
THE FRANCHISE CO.
Πακέτο Franchise:

Επιλέγοντας το μοντέλο του Overoll, ο νέος επιχειρηματίας επωφελείται άμεσα από τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του concept. Η επιχειρηματική πρόταση του Overoll απευθύνεται στον υποψήφιο συνεργάτη που επιθυμεί να μετατρέψει την αγάπη του για το croissant και τις χειροποίητες δημιουργίες σε μια πολλά υποσχόμενη επιχείρηση στον χώρο της εστίασης.

Overoll Croissanterie

Το σύστημα franchise του Overoll προσφέρει στον αυριανό franchisee:

  • Ένα καινοτόμο concept που επαναπροσδιορίζει το croissant, δημιουργώντας μια νέα κατηγορία στην εστίαση
  • Ισχυρό brand name που έχει καθιερώσει τη φήμη του καλύτερου croissant, αποτελώντας το No. 1 success story τα τελευταία δύο χρόνια στην Αθήνα
  • Ολοκληρωμένο customer experience με έντονα βιωματικά χαρακτηριστικά που εισάγει τον πελάτη στη διαδικασία παραγωγής των croissants
  • Πιστό κοινό που διαρκώς επαναλαμβάνεται, επιλέγοντας περισσότερα από τέσσερα τεμάχια ανά συναλλαγή
  • Ισχυρό μηχανισμό ανακατεύθυνσης πελατών μέσω των νέων προϊόντων που προστίθενται στο menu
  • Συνεργασία με aggregators πρωτοστατώντας σε πλατφόρμες όπως η Wolt
  • Ισχυρή μέση απόδειξη που ξεπερνά τα 10€
  • Δυναμική στρατηγική marketing, που περιλαμβάνει ετήσιο calendar με events, εισαγωγή προϊόντων, και συντονισμένες δράσεις με στόχο την επιτυχημένη διείσδυση στην τοπική αγορά
Εστίαση & Franchising: Τι θα πρέπει να προσέξω πριν την επιλογή μου;
Κάλεσέ μας και λάβε όλες τις χρήσιμες συμβουλές για το νέο σου επιχειρηματικό βήμα.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Overoll: Το επιχειρηματικό πλάνο ανάπτυξης συνεχίζεται με νέες περιοχές!
18 Μαΐου 2023

Το επιχειρηματικό αναπτυξιακό πλάνο του Overoll Croissanterie, που συντονίζεται από την THE FRANCHISE CO….

Overoll: Όταν η μαγεία του croissant συναντά την κερδοφορία
16 Μαΐου 2023

Στον κόσμο του Overoll Croissanterie, το άρωμα των φρεσκοψημένων αρτοσκευασμάτων μαγεύει τους πελάτες, ταξιδεύοντάς…

Overoll: Το νέο υβριδικό croissant-μπουγάτσα που αλλάζει τα δεδομένα!
11 Μαΐου 2023

Το Overoll Croissanterie, η αγαπημένη συνήθεια των foodies για πρωϊνό, snack ή ενδιάμεσο γεύμα…

NewMoney: Το Overoll ανάμεσα στις τοπ 5 croissanteries παγκοσμίως!
25 Απριλίου 2023

Η έρευνα του NewMoney για τις τοπ croissanteries παγκοσμίως αναγνωρίζει το Overoll ως μια…

Overoll Croissanterie: Δυναμική ανάπτυξη σε επιλεγμένες περιοχές
07 Απριλίου 2023

Το επαναστατικό concept του Overoll Crossanterie προσφέρει στον συνεργάτη franchisee μια κερδοφόρα ευκαιρία εισαγωγής…

Το «breakfast box» του Overoll δημιουργεί συνήθειες
16 Μαρτίου 2023

Το Overoll, η πρωτοποριακή croissanterie της Αθήνας, για ακόμη μια φορά καθηλώνει το κοινό…

Overoll Croissanterie: Σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης για το 2023
10 Μαρτίου 2023

Με ένα καινοτόμο concept, το Overoll Croissanterie επικεντρώνεται στην παραγωγή κορυφαίας ποιότητας αλμυρών και…

Η καρδιά του αυθεντικού croissant χτυπάει στα εργαστήρια του Overoll!
17 Ιανουαρίου 2023

Το Νοέμβριο του 2020, η πλούσια μυρωδιά βουτύρου και το σαγηνευτικό, ζεστό άρωμα των…

Οι λαχταριστές δημιουργίες του Overoll ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς foodies!
15 Ιανουαρίου 2023

Έχουν περάσει δύο χρόνια από το επιτυχημένο άνοιγμα στην οδό Πραξιτέλους και ακόμα δεν…

Croissanterie Overoll: Εγκαινιάζοντας μια νέα κατηγορία καταστημάτων στο χώρο της εστίασης
12 Ιανουαρίου 2023

Ένας πραγματικός λάτρης του αυθεντικού croissant δεν γίνεται να μην έχει επισκεφτεί τη No….

Νέο βήμα για το Overoll: Δραστηριοποίηση μέσω franchising με σύμμαχο τη THE FRANCHISE CO.
10 Ιανουαρίου 2023

Το Overoll, το καινοτόμο concept που εξακολουθεί να εντυπωσιάζει το κοινό της Αθήνας τα…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:120.000€
Entry Fee: από 25.000 €€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

Μέσο Ύψος Επένδυσης:120.000€
Entry Fee: από 25.000 €€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες