Το Overoll είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό μαγαζί με γευστικά προϊόντα. Είναι η πρώτη, αυθεντική croissanterie της πόλης, που δημιουργήθηκε με ένα σκοπό: να επανασυστήσει τη μαγεία του χειροποίητου croissant σε μια αγορά που είχε συνηθίσει στις βιομηχανοποιημένες εκδοχές του εμπορίου.
Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα ζαχαροπλαστών του Overoll πειραματίζεται, δοκιμάζει και τελειοποιεί καθημερινά μοναδικές δημιουργίες ασύγκριτης ποιότητας στα open–space εργαστήρια των καταστημάτων, προσκαλώντας τον πελάτη να γίνει συνοδοιπόρος στο σαγηνευτικό ταξίδι της δημιουργίας του croissant.

Επενδύοντας στην ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, τα trademark croissants του Overoll παρασκευάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι, έπειτα από υπομονετικό στροφάρισμα και φυλλοποίηση της ζύμης, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά αυθεντικό γαλλικό βούτυρο και πρώτης ποιότητας βάση αλευριού. Το αποτέλεσμα; Το απόλυτο, βουτυρένιο, τραγανό και ταυτόχρονα αφράτο croissant με την αψεγάδιαστη υφή, γεύση και όψη. Ένα αληθινό έργο τέχνης που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις διάσημες croissanteries της Γαλλίας!
Στοχεύοντας διαρκώς στη βελτίωση των συνταγών του, με τα υβριδικά αρτοσκευάσματα να αποτελούν την ειδικότητα της έμπειρης ομάδας του, νέα, καινοτόμα προϊόντα προστίθενται διαρκώς στο ευφάνταστο menu της croissanterie Overoll. Το κρεμώδες croissant cheesecake, το διάσημο Double Bake Snicker Cruffin, το groundbreaking Croissant Σπανακόπιτα ή το λαχταριστό Κροκ Μαντάμ, είναι μερικοί μόνο από τους ανεπανάληπτους και καινοτόμους συνδυασμούς που προσφέρει η αγαπημένη croissanterie.
Εστιάζοντας στο signature προϊόν του, που δεν είναι άλλο από το λαχταριστό croissant, το Overoll έχει διευρύνει την προϊοντική του γκάμα. Εμπλουτίζοντας το menu του με πληθώρα αλμυρές και γλυκές χειροποίητες επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα, ασυναγώνιστης ποιότητας artisanal καφέ και γευστικά ροφήματα, το Overoll συνθέτει μια ολοκληρωμένη πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας.
Η επιχειρηματική πρόταση του Overoll δεν σταματά να εξελίσσεται, εξασφαλίζοντας στον μελλοντικό franchisee:
- Διαφοροποιημένο concept που επαναπροσδιορίζει το croissant, εγκαινιάζοντας μια νέα κατηγορία στην εστίαση
- Ισχυρό brand name που έχει καθιερωθεί ως το No. 1 success story τα τελευταία δύο χρόνια στην κατηγορία του
- Ευρύ προϊοντικό μείγμα που διαρκώς ανανεώνεται με την προσθήκη νέων δημιουργιών, απαντώντας στις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή
- Ευέλικτο και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο με υψηλά περιθώρια κέρδους και ισχυρή μέση απόδειξη
Το κλειδί για ένα επιτυχημένο concept είναι να γίνει αγαπητό από το κοινό. Το Overoll όχι μόνο το πέτυχε αυτό από το άνοιγμα του πρώτου κιόλας καταστήματος, αλλά έκανε όλη την Αθήνα να παραμιλάει για τα λαχταριστά croissants του! Το εντυπωσιακό concept πολύ σύντομα έγινε το απόλυτο talk of the town, δημιουργώντας ”buzz” γύρω από το όνομά του.

Έχοντας δημιουργήσει στρατιές από φανατικό κοινό, η croissanterie Overoll είναι το στέκι όπου οι food lovers όλων των ηλικιών απολαμβάνουν χειροποίητες δημιουργίες ασυναγώνιστης γεύσης και ποιότητας.
Το concept του Overoll προσφέρει μια προϊοντική γκάμα που ικανοποιεί τις επιθυμίες των πελατών με τον πιο βολικό, προσιτό και γευστικό τρόπο. Το Overoll προσφέρει την καθιερωμένη γαλλική λιχουδιά στην πιο σύγχρονη μορφή της, ικανοποιώντας τους λάτρεις του κλασσικού croissant και ταυτόχρονα αυτούς που αγαπούν να δοκιμάζουν τα μοναδικά και καινοτόμα υβριδικά αρτοσκευάσματα.
Από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας, λάτρεις του croissant δημιουργούν ουρές μπροστά από τις βιτρίνες των καταστημάτων, προκειμένου να πάρουν μια γεύση από τις διάσημες δημιουργίες, που έχουν κάνει όλη την πόλη να παραμιλάει.
Η ασυναγώνιστη ποικιλία αλμυρών και γλυκών αρτοποιημάτων, ο κορυφαίας ποιότητας αρωματικός καφές από επιλεγμένους συνεργάτες, και τα γευστικά ροφήματα δημιουργούν την τέλεια πρόταση για grab & go επιλογές, brunch με την παρέα ή πρωινό στο σπίτι μέσω delivery.
Το Overoll παρέχει στον αυριανό franchisee την ευκαιρία να μετατρέψει την αγάπη και το πάθος του για τη ζαχαροπλαστική και την τέχνη της χειροποίητης δημιουργίας σε μια κερδοφόρα επιχείρηση που διαθέτει ισχυρό brand name και πιστό κοινό που διαρκώς ανανεώνεται.
Ο ιδανικός franchisee του Overoll θα πρέπει να διαθέτει αγάπη και όρεξη για δουλειά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, επικοινωνιακές δεξιότητες και ομαδικό πνεύμα, με στόχο την εξέλιξη της καριέρας και της επιχείρησής του.
Το ισχυρό κίνητρο, η δημιουργικότητα και οι ηγετικές και συνεργατικές ικανότητες είναι απαραίτητα προσόντα που θα ακολουθούν τον franchisee καθ’όλη τη διάρκεια του επιχειρηματικού ταξιδιού του.

Όλα ξεκίνησαν από τρεις φίλους–ζαχαροπλάστες, τους Ιωάννη Κίκιρα, Αλκιβιάδη Ζέρβα και Σπύρο Παππά, τα δημιουργικά μυαλά πίσω από την πρώτη αυθεντική croissanterie που κατέκτησε την Αθήνα.
Όλοι τους καταρτισμένοι patissiers με χρόνια εμπειρίας στο χώρο, έχοντας λάβει μαθήματα brunch από εξειδικευμένους Γάλλους bakers, ένωσαν το πάθος τους για δημιουργία και πειραματισμό χωρίς περιορισμούς, με την αστείρευτη αγάπη τους για τις χειροποίητες δημιουργίες και αποφάσισαν να εστιάσουν σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα: την τέχνη του croissant.

Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του Overoll στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας το πρώτο κατάστημα τον Νοέμβριο του 2020, στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Πραξιτέλους, συγκεντρώνοντας ουρές από πελάτες που ανυπομονούσαν να γευτούν τα λαχταριστά croissants.

Η μαζική επιτυχία του Overoll συνεχίστηκε στη δυναμική αγορά του Χαλανδρίου, με το επιτυχημένο άνοιγμα του δεύτερου εταιρικού καταστήματος στην οδό Κουτσουλιέρη, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ικανότητα του concept να διεισδύει αποτελεσματικά στην καθημερινότητα των πελατών.

Το Overoll έχει πλέον καθιερωθεί ως το απόλυτο viral στέκι της Αθήνας, προσφέροντας απλόχερα ασύγκριτες γεύσεις, ασυναγώνιστη ποιότητας γαστρονομική εμπειρία και χαρούμενες στιγμές στο πιστό κοινό του.
Μέσο μέγεθος καταστήματος:
60 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
120.000 €
Διαφημιστική Συμμετοχή:
1,5%