Ο ναός του αυθεντικού, χειροποίητου croissant στην καλύτερη εκδοχή του, που μεταφέρει μια δόση από τη μαγεία της γαλλικής ζαχαροπλαστικής στις γειτονιές της Αθήνας, δεν είναι άλλος από τη μοναδική CroissanterieOveroll.
Από το Παρίσι στην Αθήνα, η τέχνη του χειροποίητου croissant συναντά την εξειδίκευση και το πάθος για δημιουργία στα open-space εργαστήρια του Overoll, προσκαλώντας τον επισκέπτη να γίνει συνοδοιπόρος στο σαγηνευτικό ταξίδι της ζαχαροπλαστικής.
Το Overoll επαναπροσδιορίζει το χειροποίητο croissant με τον πιο δημιουργικό τρόπο και εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία καταστημάτων στην εστίαση. Αποτελεί μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση, καθώς προσφέρει στον franchisee ισχυρό brand name, διαφοροποιημένο concept με έντονα βιωματικά στοιχεία και ισχυρό μηχανισμό ανακατεύθυνσης πελατών.
Το Overoll είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό μαγαζί με γευστικά προϊόντα. Είναι η πρώτη, αυθεντική croissanterie της πόλης, που δημιουργήθηκε με ένα σκοπό: να επανασυστήσει τη μαγεία του χειροποίητου croissant σε μια αγορά που είχε συνηθίσει στις βιομηχανοποιημένες εκδοχές του εμπορίου.
Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα ζαχαροπλαστών του Overoll πειραματίζεται, δοκιμάζει και τελειοποιεί καθημερινά μοναδικές δημιουργίες ασύγκριτης ποιότητας στα open–space εργαστήρια των καταστημάτων, προσκαλώντας τον πελάτη να γίνει συνοδοιπόρος στο σαγηνευτικό ταξίδι της δημιουργίας του croissant.
Επενδύοντας στην ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, τα trademark croissants του Overoll παρασκευάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι, έπειτα από υπομονετικό στροφάρισμα καιφυλλοποίηση της ζύμης, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά αυθεντικό γαλλικό βούτυρο και πρώτης ποιότητας βάση αλευριού. Το αποτέλεσμα; Το απόλυτο, βουτυρένιο, τραγανό και ταυτόχρονα αφράτο croissant με την αψεγάδιαστη υφή, γεύση και όψη. Ένα αληθινό έργο τέχνης που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις διάσημες croissanteries της Γαλλίας!
Στοχεύοντας διαρκώς στη βελτίωση των συνταγών του, με τα υβριδικά αρτοσκευάσματα να αποτελούν την ειδικότητα της έμπειρης ομάδας του, νέα, καινοτόμα προϊόντα προστίθενται διαρκώς στο ευφάνταστο menu της croissanterie Overoll. Το κρεμώδες croissant cheesecake, το διάσημο Double Bake Snicker Cruffin, το groundbreaking Croissant Σπανακόπιτα ή το λαχταριστό Κροκ Μαντάμ, είναι μερικοί μόνο από τους ανεπανάληπτους και καινοτόμους συνδυασμούς που προσφέρει η αγαπημένη croissanterie.
Εστιάζοντας στο signature προϊόν του, που δεν είναι άλλο από το λαχταριστό croissant, το Overoll έχει διευρύνει την προϊοντική του γκάμα. Εμπλουτίζοντας το menu του με πληθώρα αλμυρές και γλυκές χειροποίητες επιλογές που καλύπτουν όλα τα γούστα, ασυναγώνιστης ποιότητας artisanalκαφέ και γευστικά ροφήματα, το Overoll συνθέτει μια ολοκληρωμένη πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας.
Η επιχειρηματική πρόταση του Overoll δεν σταματά να εξελίσσεται, εξασφαλίζοντας στον μελλοντικό franchisee:
Διαφοροποιημένο concept που επαναπροσδιορίζει το croissant, εγκαινιάζοντας μια νέα κατηγορία στην εστίαση.
Ισχυρό brand name που έχει καθιερωθεί ως το No. 1 successstory τα τελευταία δύο χρόνια στην κατηγορία του.
Ευρύ προϊοντικό μείγμα που διαρκώς ανανεώνεται με την προσθήκη νέων δημιουργιών, απαντώντας στις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.
Ευέλικτο και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο με υψηλά περιθώρια κέρδους και ισχυρή μέση απόδειξη.
Μοναδικό service etiquette που απευθύνεται στις τρέχουσες καταναλωτικές ανάγκες.
Αποκλειστικότητα της περιοχής με ευκαιρίες ανάπτυξης.
Ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.
Ολοκληρωμένο και δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο που χαρακτηρίζεται από κερδοφορία, ταχεία απόσβεση της επένδυσης και ιδιαίτερα διάρκεια απόδοσης.
Παροχή τεχνογνωσίας, μηχανισμούς συνεχούς υποστήριξης και παρακολούθησης για την επιτυχή λειτουργία και την αξιοποίηση νέων ευκαιριών διείσδυσης στην τοπική αγορά.
Τα καταστήματα του δικτύου διασφαλίζουν ταχεία διείσδυση σε επιλεγμένες περιοχές διαχρονικής δυναμικής, καθώς αποτελούν προορισμό για μια αυξανόμενη κοινότητα πιστών πελατών.
Το κλειδί για ένα επιτυχημένο concept είναι να γίνει αγαπητό από το κοινό. Το Overoll όχι μόνο το πέτυχε αυτό από το άνοιγμα του πρώτου κιόλας καταστήματος, αλλά έκανε όλη την Αθήνα να παραμιλάει για τα λαχταριστά croissants του! Το εντυπωσιακό concept πολύ σύντομα έγινε το απόλυτο talk of the town, δημιουργώντας ”buzz” γύρω από το όνομά του.
Έχοντας δημιουργήσει στρατιές από φανατικό κοινό, η croissanterie Overoll είναι το στέκι όπου οι foodlovers όλων των ηλικιών απολαμβάνουν χειροποίητες δημιουργίες ασυναγώνιστης γεύσης και ποιότητας.
Το concept του Overoll προσφέρει μια προϊοντική γκάμα που ικανοποιεί τις επιθυμίες των πελατών με τον πιο βολικό, προσιτό και γευστικό τρόπο. Το Overoll προσφέρει την καθιερωμένη γαλλική λιχουδιά στην πιο σύγχρονη μορφή της, ικανοποιώντας τους λάτρεις του κλασσικού croissant και ταυτόχρονα αυτούς που αγαπούν να δοκιμάζουν τα μοναδικά και καινοτόμα υβριδικά αρτοσκευάσματα.
Από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας, λάτρεις του croissant δημιουργούν ουρές μπροστά από τις βιτρίνες των καταστημάτων, προκειμένου να πάρουν μια γεύση από τις διάσημες δημιουργίες, που έχουν κάνει όλη την πόλη να παραμιλάει.
Η ασυναγώνιστη ποικιλία αλμυρών και γλυκών αρτοποιημάτων, ο κορυφαίας ποιότητας αρωματικός καφές από επιλεγμένους συνεργάτες, και τα γευστικά ροφήματα δημιουργούν την τέλεια πρόταση για grab & go επιλογές, brunch με την παρέα ή πρωινό στο σπίτι μέσω delivery.
Το Overoll παρέχει στον αυριανό franchisee την ευκαιρία να μετατρέψει την αγάπη και το πάθος του για τη ζαχαροπλαστική και την τέχνη της χειροποίητης δημιουργίας σε μια κερδοφόρα επιχείρηση που διαθέτει ισχυρό brand name και πιστό κοινό που διαρκώς ανανεώνεται.
Ο ιδανικός franchisee του Overoll θα πρέπει να διαθέτει αγάπη και όρεξη για δουλειά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, επικοινωνιακές δεξιότητες και ομαδικό πνεύμα, με στόχο την εξέλιξη της καριέρας και της επιχείρησής του.
Το ισχυρό κίνητρο, η δημιουργικότητα και οι ηγετικές και συνεργατικές ικανότητες είναι απαραίτητα προσόντα που θα ακολουθούν τον franchisee καθ’όλη τη διάρκεια του επιχειρηματικού ταξιδιού του.
Όλα ξεκίνησαν από τρεις φίλους–ζαχαροπλάστες, τους Ιωάννη Κίκιρα, Αλκιβιάδη Ζέρβα και Σπύρο Παππά, τα δημιουργικά μυαλά πίσω από την πρώτη αυθεντική croissanterie που κατέκτησε την Αθήνα.
Όλοι τους καταρτισμένοι patissiers με χρόνια εμπειρίας στο χώρο, έχοντας λάβει μαθήματα brunch από εξειδικευμένους Γάλλους bakers, ένωσαν το πάθος τους για δημιουργία και πειραματισμό χωρίς περιορισμούς, με την αστείρευτη αγάπη τους για τις χειροποίητες δημιουργίες και αποφάσισαν να εστιάσουν σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα: την τέχνη του croissant.
Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του Overoll στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας το πρώτο κατάστημα τον Νοέμβριο του 2020, στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Πραξιτέλους, συγκεντρώνοντας ουρές από πελάτες που ανυπομονούσαν να γευτούν τα λαχταριστά croissants.
Η μαζική επιτυχία του Overoll συνεχίστηκε στη δυναμική αγορά του Χαλανδρίου, με το επιτυχημένο άνοιγμα του δεύτερου εταιρικού καταστήματος στην οδό Κουτσουλιέρη, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ικανότητα του concept να διεισδύει αποτελεσματικά στην καθημερινότητα των πελατών.
Το Overoll έχει πλέον καθιερωθεί ως το απόλυτο viral στέκι της Αθήνας, προσφέροντας απλόχερα ασύγκριτες γεύσεις, ασυναγώνιστη ποιότητας γαστρονομική εμπειρία και χαρούμενες στιγμές στο πιστό κοινό του.
Επιλέγοντας το μοντέλο του Overoll, ο νέος επιχειρηματίας επωφελείται άμεσα από τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του concept. Η επιχειρηματική πρόταση του Overoll απευθύνεται στον υποψήφιο συνεργάτη που επιθυμεί να μετατρέψει την αγάπη του για το croissant και τις χειροποίητες δημιουργίες σε μια πολλά υποσχόμενη επιχείρηση στον χώρο της εστίασης.
Το σύστημα franchise του Overoll προσφέρει στον αυριανό franchisee:
Ένα καινοτόμο concept που επαναπροσδιορίζει το croissant, δημιουργώντας μια νέα κατηγορία στην εστίαση
Ισχυρό brand name που έχει καθιερώσει τη φήμη του καλύτερου croissant, αποτελώντας το No. 1 success story τα τελευταία δύο χρόνια στην Αθήνα
Ολοκληρωμένο customer experience με έντονα βιωματικά χαρακτηριστικά που εισάγει τον πελάτη στη διαδικασία παραγωγής των croissants
Πιστό κοινό που διαρκώς επαναλαμβάνεται, επιλέγοντας περισσότερα από τέσσερα τεμάχια ανά συναλλαγή
Ισχυρό μηχανισμό ανακατεύθυνσης πελατών μέσω των νέων προϊόντων που προστίθενται στο menu
Συνεργασία με aggregators πρωτοστατώντας σε πλατφόρμες όπως η Wolt
Ισχυρή μέση απόδειξη που ξεπερνά τα 10€
Δυναμική στρατηγική marketing, που περιλαμβάνει ετήσιο calendar με events, εισαγωγή προϊόντων, και συντονισμένες δράσεις με στόχο την επιτυχημένη διείσδυση στην τοπική αγορά
Στη διαδρομή του για το άνοιγμα και την επιτυχή λειτουργία του καταστήματός του, Overoll Croissanterie στην Πανόρμου, μας ξεναγεί ο κ. Διονύσης Παθιάκης, franchisee του δικτύου καταστημάτων της εταιρείας. Η πρότερη εμπειρία του ως διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνική, αλλά και ένα προηγούμενο εγχείρημά του στον χώρο του franchise, στάθηκε πολύτιμος πλοηγός σε αυτό το καινούριο επαγγελματικό βήμα από μέρους του.
Εστίαση & Franchising: Τι θα πρέπει να προσέξω πριν την επιλογή μου; Κάλεσέ μας και λάβε όλες τις χρήσιμες συμβουλές για το νέο σου επιχειρηματικό βήμα.
Το δίκτυο Overoll Croissanterie αποτελεί μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση για τους νέους franchisees, καθώς αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchising μετρώντας ήδη 2 εταιρικά και 5 καταστήματα franchise σε Ελλάδα και Κύπρο!
Το Overoll Croissanterie αποτελεί το No. 1 success story με άρωμα από croissant που έχει κατακλύσει την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο. Το αγαπημένο brand έχει καταφέρει να επαναπροσδιορίσει το croissant, δημιουργώντας ένα δίκτυο που μετρά μέχρι στιγμής 7 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο!
Με νέες προωθητικές ενέργειες το εκλεκτικά foodie franchise του Overoll Croissanterie απευθύνεται σε νέα κοινά, για τα πρόσφατα εισαχθέντα στον κατάλογό του προϊόντα που ήδη σημειώνουν επιτυχία. Με διαγωνισμούς που διενεργεί στο πνεύμα της εποχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φέρνει στο προσκήνιο τα λαχταριστά Cronies, τις υβριδικές πρωτοποριακές δημιουργίες που έχει εισάγει στην προϊοντική του βάση το Overoll Croissanterie.
Την υψηλή τεχνογνωσία του αναδεικνύει, σε βίντεο στα social media, το Overoll Croissanterie, επενδύοντας στην ποιότητα των προϊόντων του χωρίς συμβιβασμούς. Στην υπηρεσία της ανάπτυξης του δικτύου franchise της κορυφαίας αυθεντικής croissanterie, βρίσκεται η προϊοντική γκάμα των καταστημάτων με τις signature συνταγές που επανασυστήνουν στην αγορά το αυθεντικό κρουασάν.
Με καινούρια προϊόντα και νέα καταστήματα αναπτύσσεται ταχέως το δίκτυο franchise του Overoll Croissanterie. Ως προς την προϊοντική του βάση, διευρύνεται με υβριδικές καινοτόμες δημιουργίες, όπως τα πρωτοποριακά Cronies, που ξεχωρίζουν στις γευστικές επιλογές του καλοκαιριού, καθώς και τα πρόσφατα λανσαρισμένα Mini Rolls με τις πολλαπλές εφαρμογές.
Τα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024 ανέδειξαν το Overoll Croissanterie ως GOLD WINNER FOOD & BEVERAGE RETAIL STORES FRANCHISE 2024, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στο franchising και στην επιχειρηματική κοινότητα συνολικά. Το βραβείο FOOD & BEVERAGE RETAIL STORES FRANCHISE απονεμήθηκε στο δίκτυο Overoll Croissanterie, καθώς εδραίωσε την ηγετική παρουσία του ως retail concept.
Στρατηγικά προχωρά στην ανάπτυξη νέων προϊόντων το Overoll Croissanterie διεισδύοντας σε καινούρια αγορά, στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης του πρωτοποριακού concept που έχει εισαγάγει στην ελληνική αγορά. Το Overoll Croissanterie, εκτός από την επέκταση και τη διεύρυνση του δικτύου του, κάνει άνοιγμα και σε νέα πελατολόγια, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες κάθε εποχής, υλοποιώντας καινούρια projects με θεαματικά αποτελέσματα. Με την εισαγωγή των Mini Rolls, ένα προϊόν που έχει στόχο να λειτουργήσει ως ambassador ο ίδιος ο πελάτης, αφού εκείνος μπαίνει στη θέση του να το προτείνει ως λύση σε καθημερινές ανάγκες και σε όλο πιο ευρεία καταναλωτική βάση, κάνει ένα ακόμη βήμα το Overoll Croissanterie στην καθιέρωση best seller γεύσεων με τη δική του μοναδική υπογραφή.
Εισάγει ένα καινούριο υβριδικό προϊόν στην ήδη διευρυμένη προϊοντική του γκάμα το Overoll Croissanterie. Με νέα προωθητική ενέργεια στα social media, φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινού τα λαχταριστά cronies. Εν μέσω θερινής περιόδου, τα φρέσκα χειροποίητα παγωτά με τις βελούδινες κρεμώδεις γεύσεις και τα τραγανά χωνάκια croissants κλέβουν την παράσταση με τις αυθεντικές συνταγές τους. Με μεγάλη ποικιλία γεύσεων, το Overoll Croissanterie προσφέρει στο κοινό τη δυνατότητα να απολαύσει τα πρωτοποριακά cronies με τη γέμιση των αγαπημένων croissants, όπως καραμέλα, φυστίκι, σοκολάτα και tropical.
Ένα ακόμη σημείο αναφοράς πρόσθεσε στο δίκτυό της η αλυσίδα Overoll Croissanterie με το νέο κατάστημα που άνοιξε στο Μαρούσι. Ο γαστιμαργικός παράδεισος για τους λάτρεις της γεύσης φέρνει τη γαλλική φινέτσα στις γειτονιές της Αθήνας. Το δίκτυο Overoll Croissanterie διακρίθηκε πρόσφατα στα «THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024», κερδίζοντας το βραβείο «Gold Winner Food and Beverage Retail Stores Franchise».
Η Πανόρμου υποδέχτηκε με ενθουσιασμό το νέο κατάστημα Overoll Croissanterie, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του στις 15/5 και έκτοτε έχει αγκαλιαστεί από το κοινό! Ο franchisee της Πανόρμου, κ. Διονύσης Παθιάκης, μας μετέφερε το κλίμα της πρώτης μέρας λειτουργίας του νέου Overoll Croissanterie.
Το νέο κατάστημα Overoll Croissanterie στην Πανόρμου έρχεται να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένεια της κορυφαίας αυθεντικής croissanterie σε Ελλάδα και Κύπρο! Την Τετάρτη 15/5, η οδός Λαρίσης 29 στην Πανόρμου θα γεμίσει με μυρωδιές από φρεσκοψημένα γλυκά και αλμυρά κρουασάν και artisanal καφέ ασυναγώνιστης ποιότητας.
Το Overoll Croissanterie γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τα νέα κρουασάν που έχουν φτιαχτεί ειδικά για αυτή τη γιορτινή μέρα. Το μότο είναι ένα: #sharethelove με το λαχταριστό #valentinesday κρουασάν του Overoll από τις 12/2 και για όλη την εβδομάδα!
Με ένα βιντεάκι στο Instagram, ο λογαριασμός Athens Travel έκανε αφιέρωμα στο Overoll Croissanterie, αναδεικνύοντάς το ως το τέλειο σημείο για αυθεντικό croissant στην Αθήνα! Σε μια προσπάθεια να αναδείξει τα καλύτερα μέρη για φαγητό στην Αθήνα, το Athens Travel δεν παραλείπει να αφιερώσει ένα ξεχωριστό βίντεο στην αγαπημένη σε όλους croissanterie σε Ελλάδα και Κύπρο.
Το Overoll Croissanterie υποδέχεται το νέο έτος με το νοστιμότερο κρουασάν του χειμώνα, το κρουασάν κάστανο! Το κρουασάν κάστανο ήταν μία από τις νέες γεύσεις που παρουσίασε το Overoll εν όψει Χριστουγέννων και έχει ήδη γίνει αγαπημένη προσθήκη για τους λάτρεις του Overoll Croissanterie.
Το Overoll Croissanterie φέρνει τα Χριστούγεννα με τις νέες γεύσεις croissant και το αφράτο του panettone! Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν και στο Overoll τις υποδέχονται με χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, προσκαλώντας το κοινό τους να νιώσει τα Χριστούγεννα με μία μόνο μπουκιά.