Ζητήστε πληροφορίες
Mona Lisa Experience

Το Mona Lisa Experience συμβολίζει τη νέα εποχή στον κόσμο του gelato και της σοκολάτας. Προσφέροντας μοναδικές γευστικές και όχι μόνο εμπειρίες, έχει καταφέρει να αποτελεί τον πιο γλυκό προορισμό για κάθε εποχή, για κάθε στιγμή! Η μαγεία της ανακάλυψης που προσφέρει, οι εκλεκτές γευστικές επιλογές, το artisanal στοιχείο και το προϊοντικό μείγμα του, συντελούν στην μοναδικότητα και στην έντονη διαφοροποίηση του concept.

Η πρόταση franchise του Mona Lisa διεισδύει στην ολοένα και περισσότερο αναπτυσσόμενη αγορά του γλυκού με ένα δυναμικό concept, το οποίο απευθύνεται σε ένα πολλαπλό κοινό αφενός και αφετέρου χάρη στη μεγάλη ποικιλία του προϊοντικού μείγματος, έχει αυξημένη μέση απόδειξη.

Όπως η Mona Lisa συμβολίζει την Αναγέννηση και τη μετάβαση από τον Μεσαίωνα στον Νεωτερισμό, έτσι και το Mona Lisa Experience συμβολίζει τη νέα εποχή στην τέχνη της σοκολάτας. Η ομάδα του Mona Lisa, με κινητήριο δύναμη την αγάπη της για το gelato και τη σοκολάτα, παρουσίασε το 2021 ένα νέο concept στην ελληνική αγορά. Ο χειροποίητος τρόπος παραγωγής και η αδιαπραγμάτευτα υψηλή ποιότητα, είναι οι άξονες γύρω από τους οποίους είναι χτισμένο το Mona Lisa.

Το Mona Lisa καλεί τους επισκέπτες να γνωρίσουν και να αγαπήσουν εκ νέου τη σοκολάτα και το gelato, προσφέροντας μια εμπειρία που όμοιά τους δεν υπάρχει. Το εργοστάσιο σοκολάτας και οι σοκολατένιες μπάρες, οι πάνω από τριάντα γεύσεις χειροποίητου και δροσερού gelato, τα signature προϊόντα, όπως είναι η κρέπα με το μέτρο και τα popsicles, τα gift boxes με ξηρούς καρπούς και σοκολάτα αλλά και τα ιδιαίτερα toppings οδηγούν στην πιο μοναδική Mona Lisa εμπειρία. Μπαίνοντας στο κατάστημα, το ταξίδι στον κόσμο της απόλαυσης και των συναισθημάτων ξεκινά και οι έγνοιες απομακρύνονται!

Mona Lisa Experience l' atelier del gelato

Η αγορά του παγωτού και της σοκολάτας, στην οποία και απευθύνεται το Mona Lisa βγαίνει πάντα «νικήτρια» στις περισσότερες προκλήσεις. Αποτελoύν τα προϊόντα που ο κόσμος αγοράζει αυθόρμητα και πάντα θα αγαπάει . Γι’ αυτό, πρέπει να ανανεώνονται συχνά, να παίρνουν νέες μορφές και να φέρνουν καινοτόμες προτάσεις για το καταναλωτικό κοινό, ώστε αυτό με τη σειρά του να μένει πάντα ικανοποιημένο.

Το Mona Lisa είναι μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση, ιδανική για τον συνεργάτη franchisee που θέλει να εισχωρήσει στην αγορά του γλυκού με ένα κερδοφόρο και διαχρονικό concept με ξεκάθαρη ταυτότητα και φιλοσοφία. Το Mona Lisa διαθέτει:

 • Ευρύ προϊοντικό μείγμα που υπερβαίνει την εποχικότητα
 • Αυξημένη μέση απόδειξη χάρη στο προϊοντικό μείγμα
 • Αναγνωρίσιμο brand name
 • Signature προϊοντικό μείγμα που κάνει το κατάστημα destine

To Mona Lisa Experience είναι ένα concept πολλαπλής απεύθυνσης. Αυτό σημαίνει ότι όλοι, μικροί και μεγάλοι, από τους πιο συμβατικούς μέχρι τους πιο «extreme» ουρανίσκους, όλοι μπορούν να βρουν αυτό που θα τους μαγέψει και θα τους ταξιδέψει στον σαγηνευτικό και κόσμο της σοκολάτας και του gelato! Το Mona Lisa φροντίζει ώστε μέσα από μια επίσκεψη στο κατάστημα, ο πελάτης να βιώσει την καλύτερη και πληρέστερη εμπειρία. Να δημιουργήσει γλυκές αναμνήσεις, να δοκιμάσει ιδιαίτερες γεύσεις, να δει όμορφα χρώματα, να μυρίσει μυρωδιές που θα του μείνουν αξέχαστες, να ακούσει τους ήχους που βγαίνουν από το εργοστάσιο σοκολάτας και τέλος να πάρει στα χέρια του του αγαπημένο του προϊόν. Με λίγα λόγια, να ενεργοποιηθούν οι αισθήσεις και τα συναισθήματα και όλα μαζί να απογειώσουν το ταξίδι του πελάτη στο κατάστημα.

Το Mona Lisa θέλει να μεγαλώσει κι άλλο την σοκολατένια παρέα της! Ο συνεργάτης franchisee του Mona Lisa είναι εκείνος που μοιράζεται το ίδιο πάθος για την σοκολάτα και το παγωτό! Εκείνος που δε θα δει την επένδυση σαν καθαρή επιχειρηματική δραστηριότητα αλλά σαν ένα ταξίδι εξέλιξης και καινοτομίας στο χώρο του γλυκού. Είναι ο άνθρωπος που έχει όρεξη για δουλειά, πάθος για το αντικείμενό του και ταυτόχρονα θέλει να μοιράσει κι εκείνος με τη σειρά του, τα χαμόγελα σε όλο τον κόσμο, κάνοντας την εμπειρία στο κατάστημά του μια μοναδική εμπειρία για τον κάθε πελάτη. Ο συνεργάτης franchisee δεν θα χρειαστεί να έχει τίποτα άλλο πέρα από μεράκι για το αντικείμενο, όρεξη για εξέλιξη και ομαδικό πνεύμα. Όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η ομάδα του Mona Lisa μέσα από το πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχει στον franchisee και στην ομάδα του, έτσι ώστε να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κατάστημά του και παράλληλα να διατηρείται η ενιαία εικόνα της εταιρείας.

Το Mona Lisa στηρίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες. Τη σοκολάτα και το παγωτό. Με κινητήριο δύναμη την εξειδίκευση, την αγάπη και το μεράκι που είχε για τα δύο πιο διαχρονικά και αγαπημένα γλυκίσματα στον κόσμο, θέλησε να παρουσιάσει ένα νέο concept. Το νέο concept ήθελε να αποθεώσει τους δύο πυλώνες πάνω στους οποίους βασίζεται το Mona Lisa και ταυτόχρονα να μοιραστεί με τον κόσμο τα μυστικά και την μοναδικότητα της τέχνης της σοκολάτας και του gelato! Στόχος ήταν ο πελάτης, με την επίσκεψή του στο χώρο του Mona Lisa να ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις του και να διεγείρει τα πιο χαρούμενα συναισθήματά του. Ο στόχος επετεύχθη το 2021 όπου το πρώτο Mona Lisa Experience άνοιξε τις πόρτες του στην Αδριανού 48 στην Αθήνα. H αποδοχή του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, που μέσα σε μόλις ένα χρόνο, η κεντρική πλατεία της Κέρκυρας, υποδέχτηκε το δικό της Mona Lisa Experience στην οδό Φιλαρμονικής 27.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
Από 80 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
90.000 €
Entry Fee:
20.000 €
Royalties:
4%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2%
Εταιρικά Καταστήματα:
[1]
Καταστήματα Franchise:
[1]
Σύνολο Καταστημάτων:
[2]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2021/2022
Τηλ:
210 6756200
Fax:
210 6752864
Website:
monalisaexperience.com
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
THE FRANCHISE CO.
Πακέτο Franchise:

Mona Lisa ExperienceΤο Mona Lisa περιμένει τον ιδανικό υποψήφιο συνεργάτη franchisee που θα θελήσει να μοιραστεί μαζί του, το πάθος και την αγάπη του για το gelato και την σοκολάτα. Το σύστημα franchise Mona Lisa είναι μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση με πολλά πλεονεκτήματα για τον συνεργάτη franchisee καθώς:

 • Παρέχει ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης. Ο συνεργάτης franchisee και η ομάδα του, θα περάσουν από ολοκληρωμένη εκπαίδευση έτσι ώστε να μπορέσει το κατάστημα franchise να λειτουργεί με τον ίδιο αποδοτικό τρόπο
 • Η ομάδα του Mona Lisa ακολουθεί μια δυναμική στρατηγική marketing, ακολουθώντας ένα ετήσιο calendar που περιλαμβάνει events, εισαγωγή προϊόντων, δράσεις κ.λπ., με στόχο την επιτυχημένη διείσδυση στην τοπική αγορά
 • Παρέχει στον συνεργάτη franchisee όλη την τεχνογνωσία που απαιτείται για τη δημιουργία των παρασκευών και της εξυπηρέτησης των πελατών
 • Ο συνεργάτης franchisee δεν έχει να φοβάται τίποτα, καθώς η ομάδα του Mona Lisa είναι πάντα στο πλευρό του για ό,τι χρειαστεί, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη

 

Διεισδύοντας στο σύστημα franchise του Mona Lisa, ο franchisee γίνεται μέρος μιας δυναμικής ομάδας με αναπτυσσόμενη πορεία. Πρόκειται για επένδυση σε ένα concept με συνεχή εξέλιξη και ιδιαίτερη ταυτότητα. Πιο συγκεκριμένα:

 • Είναι ένα concept που περιλαμβάνει ευρύ προϊοντικό μείγμα, πράγμα που βοηθά αφενός στην αύξηση της μέσης απόδειξης και αφετέρου στην υπέρβαση της εποχικότητας
 • Διεισδύει στην αγορά της εστίασης, της λιανικής και του δώρου επιτυγχάνοντας και πάλι την αυξημένη μέση απόδειξη
 • Εισάγει hero products όπως popsicles, κρέπα με το μέτρο και custom chocolate bars, τα οποία βοηθούν στη μοναδικότητα του concept
 • Μέσω της καθετοποιημένης τροφοδοσίας ο franchisee και η ομάδα του δε χρειάζεται να έχουν εξειδίκευση στις παρασκευές
 • Παρέχει μια ολοκληρωμένη και χωρίς προηγούμενο εμπειρία στον καταναλωτή κι έτσι επιτυγχάνει την επαναληψιμότητα και την ανανέωση των πελατών
 • Τα υλικά και οι πρώτες ύλες έχουν πολλαπλές χρήσεις, με αποτέλεσμα τη μείωση των φυρών

 

Ποιοι είναι οι 10 παράγοντες επιτυχίας σε αυτή την κατηγορία franchise;
Ενημερώσου και σχεδίασε μαζί μας τη δική σου επιτυχημένη επιχείρηση.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Mona Lisa Experience: Ένα concept που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους
18 Δεκεμβρίου 2023

To Mona Lisa Experience αποτελεί ένα concept που απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, επενδύοντας στη διαχρονική αγορά της σοκολάτας και του gelato.

Το Mona Lisa απαντά στις ανάγκες της αγοράς όλη την ημέρα
01 Δεκεμβρίου 2023

Το Mona Lisa Experience ξέρει να απαντά στις ανάγκες της αγοράς όλη την ημέρα, καθώς προσκαλεί τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τον κόσμο του γλυκού, δημιουργώντας αξέχαστες εμπειρίες με περισσότερες από 30 γεύσεις gelato και μια πλούσια ποικιλία από λαχταριστές σοκολατένιες λιχουδιές!

Mona Lisa: Ταξίδι στον κόσμο της σοκολάτας και του gelato
06 Νοεμβρίου 2023

Το Mona Lisa Experience καλεί τους επισκέπτες του να μπουν στον εκλεπτυσμένο κόσμο της…

Mona Lisa: Επένδυση στην κερδοφορία και στην αγάπη για το gelato
25 Αυγούστου 2023

Το concept του Mona Lisa Experience ξεχωρίζει γιατί είναι διαχρονικό, κερδοφόρο. Η αγάπη, το…

Mona Lisa Experience: Δημιουργός μοναδικών γευστικών αναμνήσεων!
28 Ιουλίου 2023

Προσφέροντας μοναδικές γευστικές, και όχι μόνο, εμπειρίες, το Mona Lisa Experience έχει επιτύχει να…

Mona Lisa: Ταξίδι γεύσεων και συναισθημάτων σε μια διαχρονική επιχειρηματική πρόταση
20 Ιουνίου 2023

Το Mona Lisa προσφέρει μια καινοτόμα και διαχρονική επιχειρηματική πρόταση η οποία απαντάει σε…

Mona Lisa: Ένα πλήρες εργοστάσιο σοκολάτας που μαγεύει μικρούς και μεγάλους!
27 Απριλίου 2023

Στο Mona Lisa η σοκολάτα έχει πρωταγωνιστική θέση! Στο πίσω μέρος του καταστήματος υπάρχει…

Free Cone Day από το Mona Lisa!
27 Μαρτίου 2023

Το Mona Lisa Experience θέλησε να τιμήσει την Εθνική Ημέρα Gelato με την διοργάνωση…

Mona Lisa: Διαχρονικό brand name που εμπνέει εμπιστοσύνη!
16 Μαρτίου 2023

Το Mona Lisa είναι ένα πρωτότυπο, συμπαγές και ολοκληρωμένο concept με ξεκάθαρη ταυτότητα και…

Mona Lisa: Προϊοντικό μείγμα που απογειώνει την εμπειρία του πελάτη!
06 Μαρτίου 2023

Το Mona Lisa με την εξειδίκευση στη σοκολάτα και το gelato, προωθεί ένα προϊοντικό…

Mona Lisa Experience…μια μοναδική εμπειρία στον κόσμο της σοκολάτας και του gelato!
02 Μαρτίου 2023

Η Mona Lisa είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σύμβολα της Αναγέννησης, της μετάβασης…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:90.000€
Entry Fee: 20.000€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

Ελάχιστη Επένδυση:90.000€
Entry Fee: 20.000€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες