Ζητήστε πληροφορίες
HANS & GRETEL

Όταν τα παιδιά θέλουν να διασκεδάσουν, όταν οι μεγάλοι έχουν ανάγκη να ξεφύγουν, όταν τα ζευγάρια, οι φίλοι και οι τουρίστες θέλουν να επισκεφθούν έναν χώρο που θα τους μείνει αξέχαστος και θα τους χαρίσει όμορφες στιγμές, τότε είναι ώρα για μια βόλτα στο Hans & Gretel.

Πρόκειται για την αλυσίδα franchise που γνωρίζει διεθνή ανάπτυξη κι επιτυχία, μεταδίδοντας τη χαρά και την παραμυθένια παιδικότητα σε πολλές χώρες του εξωτερικού!

Σκοπός του Hans & Gretel είναι να βάλει το κοινό μέσα στο παραμύθι του. Χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, αποτελεί μια διαδραστική πρόταση που μας καλεί να συμμετάσχουμε. Μια επίσκεψη στο θεματικό Hans & Gretel είναι ένα γλυκό ταξίδι στις παραμυθένιες χώρες των αναμνήσεών μας.

Βασικό χαρακτηριστικό του πιο μαγικού… franchise της ελληνικής αγοράς είναι φυσικά η καινοτομία. Ο συνδυασμός γεύσεων, θέματος και θεάματος διαμορφώνει μια ξεκάθαρη και μοναδική ταυτότητα, που «παίζει» στην αγορά χωρίς άμεσο ανταγωνισμό.
Hans and gretel franchise
Επιπλέον, το καινοτόμο αυτό concept δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται. Μία από τις τελευταίες καινοτομίες του είναι το λανσάρισμα ενός νέου μικρότερου και ευέλικτου καταστήματος, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τη ζήτηση της αγοράς.
Πιο συγκεκριμένα, αυτές οι χαριτωμένες «πύλες» στον παραμυθένιο κόσμο του Hans & Gretel σχεδιάστηκαν για να αξιοποιήσουν τη δυναμική δρόμων υψηλής εμπορικότητας με χαμηλότερα λειτουργικά κόστη και μικρότερες ανάγκες σε προσωπικό, ενώ μπορούν να λειτουργήσουν πολύ αποτελεσματικά σε επιλεγμένες περιφερειακές περιοχές, αποτελώντας μέρος της καθημερινής διαδρομής και συνήθεια του καταναλωτικού κοινού, εξυπηρετώντας κυρίως με take-away.

Βασικό χαρακτηριστικό του πιο μαγικού… franchise της ελληνικής αγοράς είναι φυσικά η καινοτομία. Ο συνδυασμός γεύσεων, θέματος και θεάματος διαμορφώνει μια ξεκάθαρη και μοναδική ταυτότητα, που «παίζει» στην αγορά χωρίς άμεσο ανταγωνισμό. Επιπλέον, το καινοτόμο αυτό concept δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται. Μία από τις τελευταίες καινοτομίες του είναι το λανσάρισμα ενός νέου μικρότερου και ευέλικτου καταστήματος, που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τη ζήτηση της αγοράς.

Oι χαριτωμένες «πύλες» στον παραμυθένιο κόσμο του Hans & Gretel σχεδιάστηκαν για να αξιοποιήσουν τη δυναμική δρόμων υψηλής εμπορικότητας με χαμηλότερα λειτουργικά κόστη και μικρότερες ανάγκες σε προσωπικό, ενώ μπορούν να λειτουργήσουν πολύ αποτελεσματικά σε επιλεγμένες περιφερειακές περιοχές, αποτελώντας μέρος της καθημερινής διαδρομής και συνήθεια του καταναλωτικού κοινού, εξυπηρετώντας κυρίως με take-away.

Ιδανικό για αμέτρητες τοποθεσίες, το Hans & Gretel είναι ένα κατάστημα που μπορεί να «σταθεί» παντού, δίχως να αντιμετωπίζει άμεσο ανταγωνισμό. Αφού είναι μοναδικό! Ο franchisee μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε 5 τύπους καταστημάτων: κατάστημα για τουριστική περιοχή με μικρή ή μεγάλη σεζόν, για τουριστική περιοχή με τουρισμό όλο το χρόνο, κατάστημα καθιστικό μικρό ή μεγάλο και κατάστημα για mall.

Το προϊοντικό μείγμα μπορεί να εξελιχθεί σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής ενώ η αρχιτεκτονική τιμών είναι στημένη έτσι ώστε τα προϊόντα να απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια.

Λίγα μέρη έχουν τη δύναμη να μοιράζουν χαρά όπως ένα θεματικό κατάστημα, τόσο παραμυθένιο. Η πρόταση του Hans & Gretel ξεχωρίζει καθώς απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με μοναδικό προϊόν. Είναι μια ιδέα πρωτότυπη και δελεαστική για μικρά και μεγάλα παιδιά που θέλουν να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στη βόλτα τους. Με προϊόντα που εξασφαλίζουν την επαναληψιμότητα των αγορών και προσελκύουν νέο πελατειακό κοινό συνεχόμενα, με την ελκυστική τους παρουσία και με product mix που ανανεώνεται συνεχώς τα καταστήματα Hans & Gretel απευθύνονται σε όλες τις αγορές.

Hans&Gretel (7)

Μικροί και μεγάλοι παρασύρονται μέσα στο Hans & Gretel, λαχταράνε τα γλυκίσματα και φωτογραφίζονται δίπλα στη μάγισσα και το προσωπικό με τις πολύχρωμες φορεσιές, για να ζήσουν ολοκληρωτικά την εμπειρία της επίσκεψής τους.

Ο νέος συνεργάτης της εταιρείας δεν χρειάζεται να έχει προηγούμενη εμπειρία στο χώρο. Θα πρέπει απλά να είναι ένας άνθρωπος που θέλει να σκορπίζει μαγικές στιγμές, παραμυθένιες γεύσεις και χαμόγελα. Το Hans & Gretel παρέχει πλήρη εκπαίδευση, συνεχόμενη καθοδήγηση και αναλυτικά εγχειρίδια λειτουργίας, ώστε ο franchisee να αναλάβει ένα κατάστημα εύκολο στη λειτουργία, που θα μπορεί να το διαχειριστεί με άνεση από την πρώτη κιόλας μέρα.

Hans&Gretel (7)

Επίσης, χάρη στις τυποποιημένες διαδικασίες παρασκευής των προϊόντων, εξασφαλίζεται η εύκολη παρασκευή όλων των γλυκών, διατηρώντας πάντα την ίδια μοναδική γεύση και ποιότητα την οποία  ξέρει και αγαπάει το κοινό, σε όλα τα καταστήματα.

Το Hans & Gretel δεν ξεκίνησε τυχαία. Εμπνευσμένο από τα θεματικά πάρκα του εξωτερικού που σε κάθε τους γωνιά βρίσκεις τα πιο λαχταριστά γλυκίσματα, το πιο γλυκό κατάστημα είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης επαγγελματικής ενασχόλησης των ιδρυτών του στον σχεδιασμό και τη λειτουργία θεματικών πάρκων.

Τα ταξίδια στο εξωτερικό και τα δεκάδες γλυκά από όλες τις χώρες της Ευρώπης εμπλούτισαν την αρχική ιδέα με αποτέλεσμα ένα concept μαγικό που μας ταξιδεύει στον χρόνο και ένα κατάστημα που γίνεται σημείο αναφοράς στην περιοχή του.

hansandgretel.gluka

Πρωταγωνιστές του παραμυθιού αυτού είναι η καλή μάγισσα Έμιλυ, ο μπαμπάς Ερνέστος, η μαμά Μελίτα, ο Χανς και η Γκρέτελ, οι οποίοι όλο χαρά και γλύκα υποδέχονται το κοινό να το μαγέψουν και να το παρασύρουν στο παραμύθι τους. Μέσα σε μια ατμόσφαιρα μαγική μεγάλοι και παιδιά χάνονται στο παραμύθι του καταστήματος και ταξιδεύουν σε χώρες βγαλμένες από τα πιο γλυκά τους όνειρα.

Με συνταγές και γεύσεις από όλο τον κόσμο, το Hans & Gretel προσφέρει καθημερινά γλυκές εμπειρίες που συγκεντρώνουν αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια, καλώντας μας να νιώσουμε πάλι παιδιά. Χρώματα, μυρωδιές, εικόνες και γεύσεις σκορπίζουν μαγεία και κάνουν την βόλτα όλων των περαστικών μια αξέχαστη παραμυθένια εμπειρία.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
30 - 250 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
60.000 €
Μέγιστο Ύψος Επένδυσης:
300.000 €
Entry Fee:
12000 - 20000
Royalties:
6%
Εταιρικά Καταστήματα:
[1] Μοναστηράκι
Καταστήματα Franchise:
[27] Κέρκυρα, Λάρνακα, Λεμεσός, Ηράκλειο Κρήτης, Ρέθυμνο, Χανιά, Λάρισα, Smart Park, Πειραιάς, Καλλιθέα, Ρόδος, Φαληράκι Ρόδου, Κως, Λευκωσία, Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο, Hamleys Λονδίνο, Hamleys Westfield Λονδίνο, Σαουθάμπτον, Πρωταράς, Αγία Νάπα, Ντίσελντορφ, Τελ Αβίβ, Ντουμπάι, Valley Center Ταΐφ, Heart Mall Ταΐφ, Terra Mall Ταΐφ, Κάιρο, Mall of Egypt Κάιρο, Σόφια, Βάρνα, Φιλιππούπολη
Shop in Shops:
[1]
Σύνολο Καταστημάτων:
[29]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2016 / 2018
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Το Hans & Gretel χάρη στους πολλαπλούς τύπους καταστημάτων ενδείκνυται και για αστικές και για τουρισικές περιοχές.
Πακέτο Franchise:

Χάρη στις τυποποιημένες διαδικασίες και τα συστήματα υποστήριξης που έχει δημιουργήσει η εταιρεία, το Hans & Gretel αποτελεί μια πρόταση franchise με όλα τα συστατικά για επιτυχία και κερδοφορία.

Ο franchisee τoυ Hans & Gretel επωφελείται από την μακροχρόνια εμπειρία των ιδρυτών στον χώρο, τόσο σε θέματα σχεδιασμού όσο και λειτουργίας και έχει όλες τις προϋποθέσεις για μια σίγουρη επένδυση με διάρκεια και προοπτικές.

Hans&Gretel (7)

Πιο αναλυτικά, στα πλεονεκτήματα για τον franchisee περιλαμβάνονται:

  • Ισχυρό brand. Με ισχυρή πελατειακή βάση και περισσότερους από 200 νέους πελάτες το μήνα.
  • Έντονα διαφοροποιημένο concept. Το Hans & Gretel δημιουργεί νέα κατηγορία καταστήματος, με θεματικό χαρακτήρα -σαφώς προσδιορισμένο- που γοητεύει μικρούς και μεγάλους.
  • Πολλαπλά profit centers. Το Hans & Gretel απευθύνεται σε πολλαπλές αγορές όλο τον χρόνο με προϊόντα υψηλής κερδοφορίας και κυκλοφοριακής ταχύτητας.
  • Ολοκληρωμένο πλέγμα υπηρεσιών:

– Προϊόντικό μίγμα με υλικά που συνδυάζονται μεταξύ τους προσφέροντας πολλαπλές λύσεις
– Πρωτότυπο packaging με δικό του σχεδιασμό
– Story που βασίζεται σε κατοχυρωμένες φιγούρες και μπορεί να αναπαράγει ιστορίες και να εξελίσσεται.

  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Του franchisee και του προσωπικού του.
  • Επιλογή κατάλληλου σημείου. Με στόχο την μέγιστη επισκεψιμότητα και υψηλές αποδόσεις.
  • Αποκλειστικότητα περιοχής. Ενισχύει την αποδοτικότητα και θωρακίζει την επενδυτική ασφάλεια.
  • Αρχιτεκτονική μελέτη και σκηνογραφία. Αναδεικνύει την λειτουργικότητα, τη διαφοροποίηση και τη μαγεία.
  • Εγχειρίδια λειτουργίας.
  • Ολοκληρωμένες ενέργειες marketing & Δημόσιες Σχέσεις.

Franchisees Success Stories

Μαγικά κέρδη με το Hans & Gretel, το πιο γλυκό δίκτυο της αγοράς
01 Ιουλίου 2019

Με βασικό κριτήριο να επιλέξει ένα concept που να αρέσει καταρχάς στον ίδιο και…

Hans & Gretel: Η παραμυθένια αλυσίδα μαγεύει και την Κέρκυρα
19 Ιουνίου 2019

Πώς μπορούν τα κερκυραϊκά καντούνια να γίνουν μια μαγική και ζαχαρωτή υπόθεση; Η Hans…

Hans & Gretel: μια sweet & candy πρόταση, βγαλμένη από παραμύθι!
07 Μαρτίου 2019

«Η κοινωνία μας αγκάλιασε με πολλή αγάπη πριν καλά – καλά ξεκινήσουμε», μας εξηγούν…

Hans & Gretel: Το concept που προσφέρει ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής
05 Φεβρουαρίου 2020

Το Hans & Gretel, στα πρότυπα των θεματικών πάρκων του εξωτερικού, είναι ο πρώτος…

Εστίαση & Franchising: Τι θα πρέπει να προσέξω πριν την επιλογή μου;
Κάλεσέ μας και λάβε όλες τις χρήσιμες συμβουλές για το νέο σου επιχειρηματικό βήμα.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Hans & Gretel: Από το κέντρο της Αθήνας…στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας!
12 Νοεμβρίου 2021

Χαρά, χαμόγελα, μαγικές στιγμές και μοναδικές αναμνήσεις είναι αυτά που προσφέρει το Hans &…

H παραμυθούπολη του Hans & Gretel έφτασε στο Κάιρο!
02 Νοεμβρίου 2021

Με παιχνιδιάρικα χρώματα, μαγικές λιχουδιές και χαμόγελα γέμισε η Αίγυπτος, καθώς άνοιξε το νέο…

Το βραβείο International adaptive strategy απονέμεται στο δίκτυο HANS & GRETEL
17 Ιουνίου 2021

Το βραβείο International adaptive strategy, στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021,  απονέμεται στο δίκτυο franchise HANS &…

To Hans & Gretel έφτασε και στο Ντουμπάι!
18 Φεβρουαρίου 2021

Το Hans & Gretel  άνοιξε τις πόρτες του πιο γλυκού εργοστασίου αναμνήσεων, για να υποδεχτεί…

Η μαγεία του Hans & Gretel έρχεται σπίτι σου!
26 Νοεμβρίου 2020

To Hans & Gretel , το παραμυθένιο εργοστάσιο αναμνήσεων με τα 17 μαγικά σημεία…

Τα λαχταριστά donuts Hans & Gretel έχουν «μαγική» γεύση!
29 Οκτωβρίου 2020

Το Hans & Gretel το μαγικό εργοστάσιο γεύσεων έβαλε σκοπό να «σαγηνεύσει» περισσότερους γλυκατσίδες…

Η μαγεία του Hans & Gretel κατακτά το Ντίσελντορφ της Γερμανίας
09 Σεπτεμβρίου 2020

Κάτι μαγικό συμβαίνει στο Ντίσελντορφ… Άλλο ένα κατάστημα franchise Hans & Gretel άνοιξε πριν…

Γιατί τα Hans & Gretel είναι προορισμός για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά;
04 Αυγούστου 2020

Το καταναλωτικό κοινό του Hans & Gretel, της πιο… γλυκιάς πρότασης στην αγορά του…

Στην Καλλιθέα το πρώτο κατάστημα νέου τύπου του Hans & Gretel
07 Ιουλίου 2020

Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου, στην Καλλιθέα, άνοιξαν οι πόρτες του πρώτου καταστήματος νέου τύπου…

Νέα επιχειρηματική πρόταση από το Hans & Gretel
24 Ιουνίου 2020

Το πιο… παραμυθένιο franchise της ελληνικής αγοράς, το Hans & Gretel, παρουσιάζει μία νέα…

Η Κύπρος «αγαπά» το Hans & Gretel – Νέο κατάστημα franchise στον Πρωταρά
17 Ιουνίου 2020

Είναι μαγικό, είναι γλυκό και είναι φυσικά το Hans & Gretel. Με νέο κατάστημα…

Hans & Gretel: Η ανάπτυξη συνεχίζεται με νέα ανοίγματα
09 Ιουνίου 2020

Κάτι μαγικό χτίζεται στο Ντίσελντορφ… Άλλο ένα κατάστημα franchise Hans & Gretel θα…

Το Hans & Gretel ταξίδεψε τη μαγεία του και στην Κωνσταντινούπολη
10 Φεβρουαρίου 2020

Το Hans & Gretel χαρίζει απόχερα μαγεία και παραμυθένιες γεύσεις σε όλο τον κόσμο….

Η Λάρισα υποδέχεται το δικό της Hans & Gretel!
27 Ιανουαρίου 2020

Με το νέο κατάστημα Hans & Gretel στη Λάρισα, που άνοιξε τις…

Από τη Μαδρίτη μέχρι την Κύπρο ταξιδεύει το Hans & Gretel!
17 Δεκεμβρίου 2019

Η Μαδρίτη, η Θεσσαλονίκη, το Ντίσελντορφ, η Λεμεσός , ο Πρωταράς και η…

Το μαγικό φίλτρο του Hans & Gretel ταξιδεύει για Ντουμπάι και Σαουδική Αραβία
20 Νοεμβρίου 2019

Μετά την επιτυχία που αντίκρισε στο Λονδίνο και την Κωνσταντινούπολη, το Hans &…

Το Hans & Gretel ντύνεται στα… Λονδρέζικα!
04 Νοεμβρίου 2019

Το Big Ben σταμάτησε να χτυπά πλέον σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς ο χρόνος σταμάτησε,…

Hans & Gretel τώρα και στην Κωνσταντινούπολη!
26 Σεπτεμβρίου 2019

Είναι γεγονός! Το νέο Hans & Gretel ήρθε πιο πολύχρωμο, πιο γλυκό και…

Ο Πειραιάς γέμισε μαγική χρυσόσκονη από το Hans & Gretel!
28 Αυγούστου 2019

Είναι μαγικό και πέρα για πέρα αληθινό! Η καλή μάγισσα Έμιλυ καβάλησε τη σκούπα…

Το νέο Hans & Gretel «μαγεύει» τη Λευκωσία!
19 Αυγούστου 2019

Πάντοτε χρωματιστό, πάντοτε γλυκό και πάντοτε μαγικό, το νέο Hans & Gretel ανοίγει…

Hans & Gretel: Το μαγικό «αειθαλές» concept!
30 Ιουλίου 2019

Πρόκειται για το ζαχαρωτό δάσος του franchising. Ο λόγος φυσικά για τα Hans &…

Hans & Gretel: Το γλυκό concept, με τις μαγικές τεχνικές marketing
15 Ιουλίου 2019

Έχετε δει ποτέ ζυμαρένια σούβλα; Παραμύθι με άρωμα από γλυκίσματα; Ή μήπως έχετε καταφέρει…

Hans & Gretel: Νέο κατάστημα στο Ρέθυμνο
12 Ιουλίου 2019

Το Ρέθυμνο πρόσφατα υποδέχτηκε το δικό του παραμυθόσπιτο. Ένα νέο κατάστημα, σαφώς προσδιορισμένο…

Το κοινό υποδέχθηκε θερμά το Hans & Gretel στη Λάρνακα
11 Ιουλίου 2019

Είναι παραμυθένιο, είναι μοναδικό και είναι το θεματικό Hans & Gretel. Η αλυσίδα…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:60.000€
Μέγιστη Επένδυση300.000€
Entry Fee: 12000 - 20000€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

Ελάχιστη Επένδυση:60.000€
Μέγιστη Επένδυση300.000€
Entry Fee: 12000 - 20000€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες