Ζητήστε πληροφορίες
CHOCO COFFEE

H Choco Coffee, μια νέα, δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα, δημιουργεί πρόταση αξίας για τον καταναλωτή του σήμερα, που απολαμβάνει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στους φιλόξενους χώρους των καταστημάτων της. 

Κεντρική φιλοσοφία της Choco Coffee η δημιουργία στιγμών και η ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών, με κάθε στάση στα καταστήματα του δικτύου της να είναι γεμάτη γεύση, ποιότητα και απόλαυση, ενώ η άψογη εξυπηρέτηση, συνοδεύεται πάντα με ένα μεγάλο χαμόγελο από το φιλικό προσωπικό.

Με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης, η Choco Coffee διαθέτει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συστήματα franchise της ελληνικής αγοράς!

To brand name Choco Coffee συνδέεται με ένα ισχυρό storytelling που πλαισιώνεται από τη φιγούρα του Κρητικού. Η φιγούρα αυτή συνδέει την ιστορία και την παράδοση της Κρήτης (μαντινάδες) με το σύγχρονο και μοντέρνο στοιχείο του καφέ, της παρέας και της διασκέδασης.

To Choco Coffee στηρίζεται σε 2 ισχυρούς πυλώνες που του προσδίδουν έντονη διαφοροποίηση: τη σοκολάτα και τον καφέ, 2 στοιχεία τα οποία ερμηνεύονται από τον καταναλωτή ως ελεύθερος χρόνος-χαλάρωση με φίλους και ως κίνηση-δρόμος-δράση, αντίστοιχα. Στα καταστήματα Choco Coffee προσφέρονται οικείες γευστικές προτάσεις, σε χώρους που στοχεύουν σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία πελάτη!

choco-coffee-franchise-cold-brew

O καφές του Choco Coffee, ιδιαίτερος, απολαυστικός, ποιοτικός, γεμάτος γεύση και ιδιαίτερα αρώματα, με χαρμάνι ειδικά φτιαγμένο, ώστε να δημιουργεί ισορροπημένους καφέδες ξανά και ξανά, είναι μόνο ένας λόγος για τον οποίο οι πελάτες των Choco Coffee επιλέγουν καθημερινά τα καταστήματα του δικτύου. Και η απόλαυση συνεχίζεται με αλμυρές και γλυκές επιλογές. Σφολιάτες, τορτίγιες, pancakes, churros, donuts, κρέπες, ακόμα και vegan προϊόντα για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, όλα ποιοτικά και λαχταριστά, μας συντροφεύουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η εμπειρία που προσφέρει το Choco Coffee έχει αυξήσει την αναγνωριμότητα του brand και όλο και περισσότερος κόσμος επιθυμεί, το Choco Coffee να έρθει στην περιοχή του. Η αρχή έγινε στο Ηράκλειο, όπου άνοιξε το πρώτο καταστημα franchise της αλυσίδας. Το νέο Choco Coffee, της Λεωφόρου Παπαναστασίου 161, είναι προάγγελος μιας περαιτέρω ανάπτυξης στην Κρήτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ποιοι επιλέγουν τα Choco Coffee; Νέοι που επιθυμούν να διασκεδάσουν με την παρέα τους, απολαμβάνοντας καφέ & σνακ, οικογένειες που λαχταρούν ένα απολαυστικό brunch για την κυριακάτικη βόλτα τους, εργαζόμενοι που αναζητούν ένα γρήγορο καφέ στο χέρι.

choco-coffee-franchise-pancakes

Ο franchisee και η ομάδα του, ακολουθούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αρχικής κατάρτισης από τα έμπειρα μέλη της ομάδας του Choco Coffee. Αυτό, διασφαλίζει ότι ο συνεργάτης θα μάθει όλα όσα χρειάζεται για τη λειτουργία και τη σωστή ανάπτυξη του καταστήματός του. Στο πρόγραμμα εκπαίδευσης συμπεριλαμβάνονται διαδικασίες και βέλτιστες πρακτικές για τη σωστή λειτουργία της επιχείρησης. Εξάλλου, το Choco Coffee διαθέτει τη δική του training academy για την εκπαίδευση των εργαζομένων του, όπου τα μέλη της ομάδας ενθαρρύνονται να βελτιώσουν τον εαυτό τους, να ενισχύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, καθώς και να είναι ανοιχτοί και δεκτικοί στη λήψη πρόσθετης υποστήριξης και αξιοποίησης πόρων που διατίθενται στο δίκτυο.

choco-coffee-franchise-koulouri-olikis

Ξεκινώντας από το μηδέν, αυτοδημιούργητος, με πολλή θέληση και πείσμα, ο Βασίλειος Σαλούστρος δημιούργησε ένα concept που παρουσίασε δυναμική ανάπτυξη και γρήγορα αναδείχθηκε σε ηγέτη στις τοπικές αγορές του Ηρακλείου και στη συνέχεια του Ρεθύμνου, με συνολικά 8 καταστήματα. Ο κ. Σαλούστρος ανακάλυψε το κενό που υπήρχε στην αγορά για καταστήματα κοντά στο ΤΕΙ, σε ζώνες που να συνδυάζουν φοιτητικά κοινά, καθημερινή κίνηση με εργαζόμενους, ανθρώπους που κινούνται, ενώ ταυτόχρονα ζητούν ταχύτητα εξυπηρέτησης αλλά και πληρότητα επιλογών. Έτσι, το 2017, δημιουργείται το πρώτο Choco Coffee.

choco-coffee-franchise1

Λόγω του αυξημένου όγκου εργασίας ήδη από το πρώτο τρίμηνο λειτουργίας, η ομάδα της αποφάσισε να αναζητήσει και δεύτερο χώρο. Mετά από έναν χρόνο, προχωρά στη δημιουργία και δεύτερου καταστήματος. Το 2019, δημιουργούνται ακόμα δύο Choco Coffee και την περίοδο Ιούνιο 2020 – Μάρτιο 2021, ακόμα 4 καταστήματα ανοίγουν τις πόρτες τους, με μεγάλη επιτυχία. «Συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε εν μέσω πανδημίας κι αυτό οφείλεται στην αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος. Είμαστε κοινωνικοί, ευαισθητοποιημένοι, στηρίζουμε όσους μας έχουν ανάγκη κι αυτό αναγνωρίζεται από τους πελάτες, τους φίλους μας που μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα», αναφέρει ο κ. Σαλούστρος.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
60 - 100 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
80.000 €
Entry Fee:
20.000 €
Royalties:
2%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2%
Εταιρικά Καταστήματα:
[6] Κρήτη
Καταστήματα Franchise:
[5]
Σύνολο Καταστημάτων:
[11]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2017 / 2021
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Τηλ:
2810250901
Website:
www.chococoffee.gr
Διευθύνων Σύμβουλος:
Βασίλειος Σαλούστρος
Πακέτο Franchise:

choco-coffee-franchise-logo

H εταιρεία προσφέρει ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που περιλαμβάνει 4 υπερσύγχρονους τύπους καταστημάτων, ώστε ο franchisee να επιλέξει εκείνον που ταιριάζει στην περιοχή του. Η ομάδα της Choco Coffee του παραδίδει το κατάστημά του, έτοιμο σε λειτουργία!

Η Choco Coffee διασφαλίζει τα εξής για τον συνεργάτη της:

Private label προϊόντα, με πιστοποίηση ποιότητας επιλογών που φέρουν τη δική του σφραγίδα κι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των καταναλωτών.

Πιστούς πελάτες. Απευθύνεται σε ένα πιστό κοινό, που συνεχώς ανανεώνεται και θεωρεί το Choco Coffee τον δικό του χώρο χαλάρωσης και διασκέδασης.

Συνεχή εκπαίδευση. Παρέχει ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση για το δίκτυο των καταστημάτων Choco Coffee σε όλο το φάσμα των λειτουργειών, ενώ διαθέτει δική της Training Academy για τη διασφάλιση της άριστης εκπαίδευσης του προσωπικού.

Εργαλεία προώθησης. Θέτει τη στρατηγική και το branding του Choco Coffee, προσαρμόζοντας τα διαθέσιμα εργαλεία για την ανάπτυξη, προβολή και προώθηση των καταστημάτων του δικτύου, ενώ δημιουργεί συνεχώς νέες εμπειρίες για τους πελάτες της.

Συνεχή υποστήριξη. Η ομάδα του Choco Coffee, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του συνεργάτη, βοηθώντας τον να πάρει όλες  τις σωστές αποφάσεις που θα ισχυροποιήσουν την επιχείρησή του.

choco-coffee-franchise-krepa

Video

Franchisees Success Stories

«Η επιτυχία του Choco Coffee ξεπέρασε τις προσδοκίες μας»
28 Νοεμβρίου 2022

Το Choco Coffee είναι ένα από τα πιο αγαπημένα spot της Κρήτης που μπορεί…

Σε ενδιαφέρει αυτή η κατηγορία franchise;
Έλα να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σου επιχειρηματικό σχέδιο.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Choco Coffee: Θριάμβευσε με εννιά βραβεία στο Coffee Business Awards
03 Φεβρουαρίου 2023

Αισθητή την παρουσία του στα Coffee Business Awards έκανε για ακόμα μια χρονιά το…

Η επιχειρηματική πρόταση Choco Coffee δημιουργεί success stories
20 Ιανουαρίου 2023

Σε τροχιά δυναμικής ανάπτυξης βρίσκεται η αλυσίδα Choco Coffee, ένα από τα πιο ολοκληρωμένα…

Choco Coffee: Στηρίζει τους franchisees σε κάθε τους βήμα  
22 Δεκεμβρίου 2022

Το Choco Coffee τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει στον κλάδο της καφεστίασης, καθώς εστιάζει στις…

Νέο κατάστημα Choco Coffee στο Γιόφυρο
22 Νοεμβρίου 2022

Ένα νέο μέλος προστέθηκε στην οικογένεια του Choco Coffee με την δημιουργία ενός νέου…

To Choco Coffee συνδυάζει τον ελεύθερο χρόνο με την “κίνηση” στο δρόμο
15 Ιουλίου 2022

Το Choco Coffee είναι ένα από τα πιο αγαπημένα spot της Κρήτης. Ο λόγος;…

Σε θέση κλειδί το πρώτο κατάστημα franchise του Choco Coffee!
06 Απριλίου 2022

Το Choco Coffee, ένα από τα πιο αγαπημένα spot της Κρήτης, μπαίνει δυναμικά στον…

Πενταπλή διάκριση για την Choco Coffee στα Coffee Business Awards 2021
20 Δεκεμβρίου 2021

Η αλυσίδα franchise Choco Coffee «σάρωσε» στα φετινά Coffee Business Awards, αποσπώντας τρία χρυσά…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:80.000€
Entry Fee: 20.000€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

Ελάχιστη Επένδυση:80.000€
Entry Fee: 20.000€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες