Ζητήστε πληροφορίες

BUBBLETALE

Το Bubbletale δημιουργεί ροφήματα με μεγάλη ποικιλία γεύσεων και συνδυασμών, δίνοντάς τους πιασάρικα ονόματα και σερβίροντάς τα στα διάσημα ποτήρια με το μεγάλο καλαμάκι.

To 2013, μια δημιουργική ομάδα νέων ανθρώπων επιδιώκει μία νέα πρωτοποριακή ιδέα επενδύοντας στην ελληνική βιομηχανία τροφίμων. Συμβαδίζοντας με τις νέες τάσεις, που έχουν γίνει ήδη δημοφιλείς σε Ευρώπη και Η.Π.Α., η ελληνική πρωτοβουλία υλοποιείται με το Bubbletale και εισάγει bubble tea στην ελληνική αγορά. Εδώ, η γεύση μεταμορφώνεται σε παιχνίδι, όταν το τσάι αναμειγνύεται με το σιρόπι ή όταν οι φούσκες σκάνε στο στόμα. Ακόμα και τα σνακ είναι μακράν διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Το pop corn του Bubbletale συνδυάζεται με φράουλα ή κρέμα μπουγάτσας. Και όλα αυτά σε έναν πολύχρωμο χώρο σαν λούνα παρκ με funky φώτα και ζαχαρωτά σπίτια.

Τον Απρίλη του 2013, το διάσημο παγκοσμίως υγιεινό ρόφημα, το οποίο συνδυάζει διασκεδαστικά τσάι με σιρόπι και νόστιμες φούσκες, φιλοξενείται από το πρώτο Bubblatale. Μία νέα φιλοσοφία ποτών, γλυκών, ζαχαρωτών και σνακ αρχίζει σε ένα αυθεντικό και φιλικό, για οικογένειες και φίλους, κατάστημα.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
40 - 60 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
40.000 €
Μέγιστο Ύψος Επένδυσης:
65.000 €
Entry Fee:
10.000 €
Royalties:
€200 τον μήνα
Διαφημιστική Συμμετοχή:
1%
Εταιρικά Καταστήματα:
[4]
Καταστήματα Franchise:
[10]
Σύνολο Καταστημάτων:
[14]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2013 / 2014
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Έδρα:
Στρατηγού Στεφάνου Σαράφη 8, Άλιμος Αττικής, 17455
Τηλ:
210 9623401
Website:
www.bubbletale.gr
Διευθύνων Σύμβουλος:
Μαρία Μεργούπη
Πακέτο Franchise:
  • Λόγω του πολυποίκιλου καταλόγου, καλύπτουν διαφορετικά τμήματα της αγοράς.
  • Καινοτόμα προϊόντα, καινοτόμο concept παρουσίασης και διακόσμησης.
  • Ροφήματα που δεν περιλαμβάνουν γλουτένη και λακτόζη.
  • Επιλογές για χορτοφάγους
  • Το βασικό ρόφημα Bubbletea, αποτελείται μόνο από 130 θερμίδες, είναι ευχάριστο και ανατρεπτικό.
  • Χρησιμοποιούνται μόνο αγνά υλικά (φύλλα τσαγιού, ελληνικό γιαούρτι, πραγματικό γάλα και όχι σε σκόνη).
  • Τα ροφήματα είναι αποκλειστικά αποτέλεσμα έμπνευσης της μητρικής εταιρείας και της δικής της φιλοσοφίας.
  • Σταθερό και χαμηλό food cost, άρα και σταθερότητα στο κέρδος, όπως και ικανοποιητική κερδοφορία.
  • Συνεχής ανανέωση στους καταλόγους και στα προϊόντα τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο, συμπληρωματικά εποχιακά ή εθιμοτυπικά ροφήματα (για Χριστούγεννα, Αγ. Βαλεντίνο, Πάσχα, Halloween κτλ), τα οποία διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των πελατών.
Εστίαση & Franchising: Τι θα πρέπει να προσέξω πριν την επιλογή μου;
Κάλεσέ μας και λάβε όλες τις χρήσιμες συμβουλές για το νέο σου επιχειρηματικό βήμα.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Mailo’s – The Pasta Project: Νέο κατάστημα στη Λαμία και η street pasta κατεβαίνει… περιφέρεια
12 Ιουνίου 2025

Η αλυσίδα Mailo’s – The Pasta Project συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά, με το νέο της κατάστημα που άνοιξε στη Λαμία

Smash. Scale. Succeed. Το Franchise του NOB.BURGER ως όχημα ανάπτυξης
03 Ιουνίου 2025

Smash the Market. Own the Not Ordinary Burger Experience.Στον δυναμικό και απαιτητικό χώρο της σύγχρονης εστίασης, οι ευκαιρίες ξεχωρίζουν

Woof Menu στο Peggy Sue: Όταν η Αγάπη για τα Κατοικίδια Γίνεται Εμπειρία
13 Μαΐου 2025

Στον κόσμο του Peggy Sue, κάθε επισκέπτης είναι ευπρόσδεκτος – και αυτό περιλαμβάνει τους τετράποδους φίλους μας. Το Woof Menu…

John Wing στην Κυψέλη: Το νέο hot spot για fried chicken
12 Μαΐου 2025

John Wing | Η Κυψέλη μόλις απέκτησε έναν νέο, προορισμό για τους λάτρεις του κοτόπουλου. Το δεύτερο κατάστημα John Wing άνοιξε…

Μέσα στο 3ο Pizza Days, στο Κερατσίνι
07 Απριλίου 2025

Στο νέο κατάστημα Pizza Days στο Κερατσίνι, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική γευστική εμπειρία σε έναν σύγχρονο και φιλόξενο χώρο. Η ατμόσφαιρα του καταστήματος συνδυάζει τη μοντέρνα αισθητική με λειτουργικότητα, δημιουργώντας έναν ζεστό και άνετο περιβάλλον για κάθε πελάτη.

Δημιουργώντας Εμπειρία: Το Crepaholic και η διείσδυση  στον χώρο του street food
17 Μαρτίου 2025

Το Crepaholic έχει καταφέρει να δημιουργήσει κάτι σπάνιο στον κόσμο του street food: πέρα…

Overoll Croissanterie:  Το νέο κατάστημα στη Ν. Ερυθραία και οι ευκαιρίες επένδυσης
17 Φεβρουαρίου 2025

Η Overoll Croissanterie, το brand που επαναπροσδιόρισε την εμπειρία του αυθεντικού κρουασάν στην Ελλάδα, συνεχίζει ακάθεκτη την ανάπτυξή της! Με το νέο της κατάστημα στη Νέα Ερυθραία, φέρνει την κορυφαία ποιότητα και τις καινοτόμες γεύσεις της ακόμα πιο κοντά στους λάτρεις της υψηλής αρτοποιίας.

GRAND OPENING του Cinque Acropolis στις 9 Οκτωβρίου
01 Οκτωβρίου 2024

Το Cinque Acropolis ανοίγει τις πόρτες του την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024, και καλεί όσους αγαπάνε το καλό κρασί ή απλώς θέλουν να ανακαλύψουν νέες γεύσεις, να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία γεμάτη κρασί, φαγητό και αυθεντική ελληνική φιλοξενία. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην καρδία του Κουκακίου, λίγα λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό Συγγρού-Φιξ.

Η «Παγωτά Δωδώνη» περνά στον όμιλο Βενέτη!
26 Απριλίου 2023

Σε νέα εποχή εισέρχεται η εταιρεία «Παγωτά Δωδώνη» καθώς περνά υπό την ευθύνη του…

Νέο τεύχος #77 FRANCHISE SUCCESS με αφιέρωμα εστίαση & franchising
04 Απριλίου 2023

Η νέα free press έκδοση του Franchise Success -77- σε εκτενές αφιέρωμα για τον κλάδο της εστίασης μας παρουσιάζει…

Πέντε δίκτυα franchise που εντυπωσίασαν με τη στρατηγική marketing για του Αγίου Βαλεντίνου
15 Φεβρουαρίου 2023

Η 14η Φεβρουαρίου ή, κοινώς, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, φέρνει συχνά στο προσκήνιο…

Νέο κατάστημα Γρηγόρης στον Κορυδαλλό
11 Ιουλίου 2022

Το δίκτυο του Γρηγόρη, συνεχίζει με συνέπεια την αναπτυξιακή του πορεία με ένα νέο…

Το Wallstreet έσβησε τα έκτα κεράκια του και είναι στα καλύτερα του
11 Ιουλίου 2022

Ποτέ ξανά η Νέα Υόρκη δεν ήταν τόσο κοντά και πιο συγκεκριμένα στην Αγία…

Baristi Speciality Coffee: Κατέφθασε και στην Καλλιθέα στην καρδιά του καλοκαιριού
05 Ιουλίου 2022

Ο Ιούλιος ήρθε, κι έφερε μαζί του άλλο ένα κατάστημα Baristi Speciality Coffee, το…

To Mailo’s έφτασε στο Ηράκλειο Κρήτης!
12 Απριλίου 2022

Το Mailo’s The Pasta Project βρίσκεται ήδη στη φάση ολοκλήρωσης του 1ου κύκλου ανάπτυξης…

Στο Mailo’s – The Pasta Project ξέρουν από….έρωτα
07 Φεβρουαρίου 2022

Στο Mailo’s – The Pasta Project έχουν πάθος και έρωτα με τα φρέσκα ζυμαρικά….

Η ΕΠΟΕΣ προτείνει μέτρα για την αντιμετώπιση της ύφεσης στην αγορά της εστίασης
03 Απριλίου 2020

Η πανδημία του ιού COVID-19 έχει προκαλέσει εκτεταμένη υγειονομική κρίση σε παγκόσμια κλίμακα με…

Η «Ανάπλαση του Πειραιά» δημιουργεί νέες ευκαιρίες στην καφεστίαση
23 Ιανουαρίου 2020

Μία από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις της χώρας πραγματοποιείται αυτή την περίοδο η Ανάπλαση…

1o Fix Athens Food Market: Μια εκδήλωση με ευρωπαϊκά πρότυπα
17 Ιανουαρίου 2017

Από τις 15 έως και τις 31 Δεκεμβρίου χιλιάδες επισκέπτες είχαν την…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:40.000€
Μέγιστη Επένδυση65.000€
Entry Fee: 10.000
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

Ελάχιστη Επένδυση:40.000€
Μέγιστη Επένδυση65.000€
Entry Fee: 10.000
Ζητήστε πληροφορίες
ads
ads
Ζητήστε πληροφορίες