Ζητήστε πληροφορίες
SLIM BITES

Το Slim Bites, το πρώτο patisserie με στέβια, προσφέρει εδώ και 10 χρόνια με ένα ενεργό δίκτυο 5 καταστημάτων, λαχταριστές γεύσεις υψηλής ποιότητας, με λίγες θερμίδες, χαμηλούς υδατάνθρακες και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.

Πρόκειται για ένα εδραιωμένο brand name μαζικής απεύθυνσης που δίνει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να απολαμβάνουν γεύσεις υψηλής ζαχαροπλαστικής χωρίς ενοχές, φτιαγμένες στη δική του μονάδα παραγωγής. Παράλληλα, προσφέρει και επιλογές σε όσους έχουν περιορισμούς στη διατροφή τους λόγω ζητημάτων υγείας, αλλά και γλυκά χωρίς γλουτένη, λακτόζη και κατάλληλα για vegans.

Το Slim Bites παρουσιάζει ένα μοναδικό concept που υπερβαίνει την κατηγορία του και εξασφαλίζει διαχρονική κερδοφορία.

Το Slim Bites, το πρώτο patisserie με ολιγοθερμιδικά γλυκά χωρίς ζάχαρη, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο concept υψηλής διαφοροποίησης που καλύπτει τις ανάγκες μιας αγοράς που διευρύνεται συνεχώς και προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον franchisee:

 • Eδραιωμένο brand name που είναι leader στην κατηγορία του.
 • Eνεργό δίκτυο καταστημάτων με πιστό πελατολόγιο που το προτιμά καθημερινά.
 • Concept μαζικής απεύθυνσης.
 • Εξειδικευμένο κατάστημα που διεισδύει και σε ειδικές κατηγορίες καταναλωτών (διαβητικοί, vegans), ενώ έχει αναπτύξει και σειρές γλυκών χωρίς γλουτένη και λακτόζη.
 • Πλήρης επιχειρηματική πρόταση που ξεπερνά την εποχικότητα λόγω της μεγάλης προϊοντικής γκάμας (γλυκά και παγωτό) για κερδοφορία όλους τους μήνες του έτους.
 • Πλήρης πρόταση στο παγωτό με υλικά από ντόπιους παραγωγούς, χωρίς τις σκόνες της ζαχαροπλαστικής.
 • Format καταστήματος με sit-in, το οποίο προσθέτει στις πηγές εσόδων του και διεισδύει στην αγορά του ελεύθερου χρόνου.
 • Απλό και ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που δεν απαιτεί την ύπαρξη εξειδικευμένου προσωπικού.
 • Διαθέτει δικό του R&D που εξασφαλίζει τη συνεχή εξέλιξη.
 • Διαθέτει δική του μονάδα παραγωγής που διασφαλίζει την ποιότητα και τη μοναδικότητα των γεύσεών του.
 • Ευρεία γκάμα επιλογών για εκδηλώσεις και γιορτινές περιστάσεις που αυξάνουν τα revenue streams.

 

Με τη συνεχή υποστήριξη της THE FRANCHISE CO, υλοποιείται πλάνο ανάπτυξης σε περιοχές διαχρονικής δυναμικής σε Ελλάδα, Κύπρο και επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.

Όλα τα γλυκά είναι χειροποίητα και βασίζονται στην τέχνη της γαλλικής ζαχαροπλαστικής, χωρίς να αποκλείονται επιλεγμένες επιρροές από όλον τον κόσμο. Ορισμένες από τις συνταγές είναι εντελώς πρωτότυπες, ενώ άλλες βασίζονται σε υπάρχουσες, κλασικές συνταγές, που τροποποιήθηκαν με βάση έρευνας της ομάδας του Slim Bites προκειμένου να αντικατασταθεί η ζάχαρη με στέβια, καθώς και τα συστατικά με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά με αντίστοιχα που έχουν χαμηλά λιπαρά. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί είναι αγνές, φυσικές, και σε πολλές περιπτώσεις με χαμηλά λιπαρά, ενώ οι συνταγές του ανανεώνονται συνεχώς.

«Εμείς σαν εταιρεία προσπαθήσαμε περισσότερο να καταλάβουμε τον καταναλωτή, τις προκλήσεις των καιρών και να πιάσουμε τον παλμό της εποχής. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε διαρκώς όλη την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή. Στην αρχή, είχαμε μόνο γλυκά με stevia ενώ τώρα έχουμε μια μεγάλη γκάμα με γλυκά χωρίς γλουτένη, χωρίς λακτόζη, ακούγοντας πάντα τις ανάγκες του πελάτη», δήλωσε στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023 η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Slim Bites, Εύα Τουμπή, η οποία διακρίθηκε ως GOLD WINNER WOMAN FRANCHISOR OF THE YEAR.

Το Slim Bytes αποτελεί ένα concept πολλαπλής απεύθυνσης. Αφουγκραζόμενο τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών για υγιεινές λύσεις στο γλυκό, τοποθετείται σε μια αγορά η οποία μεγαλώνει συνεχώς τόσο ευρωπαϊκό όσο και παγκόσμιο επίπεδο. Απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους οι οποίοι θέλουν να συνεχίζουν να απολαμβάνουν το γλυκό ως μέρος της καθημερινότητάς τους χωρίς ενοχές.

Απευθύνεται και σε όσους ακολουθούν διατροφή, όσους έχουν περιορισμούς στο καθημερινό τους διατροφικό πρόγραμμα και όσους πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη, εξασφαλίζοντας ένα διευρυμένο πελατολόγιο. Στα γλυκίσματά του, η λευκή ζάχαρη αντικαθίσταται από στέβια υψηλής ποιότητας και οι υπόλοιπες πρώτες ύλες από άλλες, με χαμηλότερα λιπαρά, δημιoυργώντας ένα ποιοτικό και εύγευστο αποτέλεσμα, με τις μισές θερμίδες. Παράλληλα, δίνει και την επιλογή για format καταστήματος με χώρο sit-in, ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει ως σημείο συνάντησης.

Το Slim Bites μπορεί να ικανοποιήσει και όλες τις ανάγκες των πελατών σε μια ειδική εκδήλωση ή γιορτή, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα σχεδίων για τούρτες και άλλα προϊόντα. Οι καταναλωτές μπορούν να το επιλέξουν για γάμους, εταιρικές εκδηλώσεις, γενέθλια, επετείους, βαφτίσεις, baby showers, τελετές εγκαινίων και άλλες εκδηλώσεις. Για κάθε εκδήλωση, το μενού προσαρμόζεται στους πελάτες και προτείνεται μια ποικιλία λύσεων που ταιριάζουν στις ανάγκες των πελατών.

Ιδανικός franchisee είναι αυτός ο οποίος γοητεύεται από τον κόσμο του γλυκού και ενδιαφέρεται να δραστηριοποιηθεί σε ένα δυναμικό και αναπτυσσόμενο κλάδο με ένα αποδοτικό επιχειρηματικό μοντέλο, κάνοντας τη διαφορά.

Θα πρέπει να αφουγκράζεται το όραμα της εταιρείας, η οποία επιθυμεί να συμβάλλει στη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών παγκοσμίως και να αποδείξει πως ο καθένας μπορεί να απολαύσει ένα υγιεινό γλυκό με ακόμη καλύτερη και πιο ελαφριά γεύση από αυτή ενός τυπικού γλυκού με ζάχαρη και με έως και 40% λιγότερες θερμίδες, που δεν υστερεί ούτε στο ελάχιστο σε γεύση

Τo Slim Bites προσφέρει στον δυνητικό franchisee μια επιχειρηματική πρόταση με ισχυρή ταυτότητα και διαχρονικό χαρακτήρα.

Slim Bites

Η ιδέα του Slim Bites ξεκίνησε στις αρχές του 2012. Η δραστήρια ομάδα του ξεκίνησε να πειραματίζεται με τη στέβια, έχοντας ως στόχο να προσφέρει γλυκά σε ομάδες καταναλωτών με ειδικές διατροφικές ανάγκες που δεν καλύπτονταν από ό,τι ήταν διαθέσιμο στην αγορά εκείνον τον καιρό, όπως για παράδειγμα άτομα με διαβήτη, δυσανεξία στη λακτόζη και στη γλουτένη, καθώς και vegans.

Μετά από ένα χρόνο έρευνας, τον Μάρτιο του 2013 άνοιξε το πρώτο patisserie (αποτελούταν από την κουζίνα και τον χώρο πώλησης) με 15 πρωτότυπες συνταγές με στέβια. Το κοινό στήριξε αμέσως αυτήν την προσπάθεια, με αποτέλεσμα έως το τέλος του 2017 το δίκτυο Slim Bites να φτάσει τα 5 καταστήματα, τα οποία πωλούν περισσότερα από 80 διαφορετικά γλυκίσματα με στέβια. Η παραγωγή των γλυκών γίνεται στο εργαστήριο του Slim Bite, το οποίο καθημερινά παραδίδει φρέσκα γλυκά σε όλα τα καταστήματα.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
120 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
140.000 €
Entry Fee:
Από 35.000 €
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2%
Εταιρικά Καταστήματα:
[3]
Καταστήματα Franchise:
[2]
Σύνολο Καταστημάτων:
[5]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2013/2015
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Ελλάδα
Περιοχές Υψηλής Προτεραιότητας:
Νέα Σμύρνη, Μαρούσι, Χολαργός – Μεσογείων, Θεσσαλονίκη, Κέντρο Αθήνας, Πειραιάς, Περιστέρι, Πάτρα, Λάρισα, Βόλος, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Ηράκλειο Κρήτης, Χανιά, Ρόδος.
Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι:
Κύπρος και επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού
Επωνυμία εταιρίας:
Slim Bites
Έδρα:
Αθήνα
Τηλ:
2106756200
Διευθύνων Σύμβουλος:
Εύα Τουμπή
Γενικός Διευθυντής:
Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
THE FRANCHISE CO.
Πακέτο Franchise:

Το Slim Bites προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση στον franchisee ο οποίος θέλει να διεισδύσει στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής με ένα concept που του προσφέρει πολλαπλά οφέλη:

 • Concept με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης και ισχυρή ταυτότητα.
 • Το πρώτο patisserie που ειδικεύεται στην παρασκευή ολιγοθερμιδικών γλυκών.
 • Απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά κάθε ηλικίας.
 • Εδραιωμένο brand name με 10 και πλέον χρόνια εμπειρίας το οποίο ψηφίζουν καθημερινά οι καταναλωτές.
 • Καλύπτει ένα μεγάλο εύρος από events, όπως γάμοι, βαφτίσια, γενέθλια, εταιρικές εκδηλώσεις κ.α. αυξάνοντας τις πηγές εσόδων.
 • Παρέχει επιλογές με γλυκά χωρίς γλουτένη και λακτόζη, αλλά και γλυκά κατάλληλα για vegans.
 • Χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας αποφεύγοντας τη χρήση έτοιμων μιγμάτων και συντηρητικών.
 • Εξασφαλίζει τη διαχρονικότητα μέσω της συνεχής ανανέωσης των προϊοντικών επιλογών.
 • Καθετοποιημένη παραγωγή που διασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων και τη μοναδικότητα των γεύσεων.
 • Έχει αποκτήσει τη δική του πιστή κοινότητα σε μια αγορά η οποία συνεχώς μεγαλώνει.
 • Εκπαίδευση που διασφαλίζει υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών στον καταναλωτή.
 • Υλοποιείται πλάνο ανάπτυξης σε περιοχές διαχρονικής δυναμικής σε Ελλάδα, Κύπρο και επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.
 • Αποκλειστικότητα περιοχής.
Σε ενδιαφέρει αυτή η κατηγορία franchise;
Έλα να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σου επιχειρηματικό σχέδιο.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Slim Bites: Το καινοτόμο concept στο γλυκό με τις πολλαπλές πηγές εσόδων
06 Φεβρουαρίου 2024

Έχοντας αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το γλυκό, το Slim Bites, δημιούργησε μια πλήρη, all year και διαχρονική πρόταση που συνδυάζει τις σύγχρονες τάσεις για υγιεινή διατροφή με έναν πλούσιο κατάλογο επιλογών για όλους τους ουρανίσκους που ανανεώνεται συνεχώς.

Slim Bites: Η ιδανική επιλογή για να γλυκάνει κάθε event!
18 Ιανουαρίου 2024

Το Slim Bites, το πρώτο patisserie με ολιγοθερμιδικά γλυκά χωρίς ζάχαρη, προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για να ανταποκριθεί στις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών για κάθε event.

Slim Bites: Η διαχρονική επιχειρηματική πρόταση που αλλάζει το γλυκό όπως το ξέραμε
05 Ιανουαρίου 2024

To Slim Bites συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου μέσω franchise στοχεύοντας στην επέκταση σε περιοχές υψηλής ανάπτυξης σε Αθήνα και Κύπρο.

Slim Bites: Εκεί που η γαλλική patisserie συναντά την υγιεινή διατροφή
28 Δεκεμβρίου 2023

Οι συνταγές του Slim Bites βασίζονται κατά κύριο λόγο στην τέχνη της Γαλλικής ζαχαροπλαστικής, χωρίς να λείπουν και άλλες επιρροές.

Το Slim Bites απαντά στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών
05 Δεκεμβρίου 2023

To Slim Bites άλλαξε τη σχέση με το γλυκό στη ζωή μας σε μια εποχή που οι καταναλωτές ζητούν υγιεινές, εύγευστες και θρεπτικές εναλλακτικές.

Το Slim Bites είναι το πρώτο patisserie που ειδικεύεται στην παρασκευή γλυκών με χαμηλές θερμίδες
11 Νοεμβρίου 2023

Το Slim Bites, φέρνει την επανάσταση στο γλυκό, καθώς είναι το πρώτο patisserie που ειδικεύεται στην παρασκευή γλυκών με χαμηλές θερμίδες.

Slim Bites: Το πρωτοποριακό patisserie που μας επανασύστησε τα γλυκά χαμηλών θερμίδων
09 Οκτωβρίου 2023

Η Slim Bites, το πρώτο patisserie με στέβια, ήρθε για να προσφέρει γλυκές γεύσεις…

Η Εύα Τουμπή, Διευθύνουσα Σύμβουλος του Slim Bites αναδεικνύεται Woman Franchisor of the year στα ΤΗΕ FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023!
04 Ιουλίου 2023

Η κυρία Εύα Τουμπή, Διευθύνουσα Σύμβουλος τoυ Slim Bites, τιμήθηκε με το βραβείο GOLD…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:140.000€
Entry Fee: Από 35.000 €€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

Ελάχιστη Επένδυση:140.000€
Entry Fee: Από 35.000 €€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες