Ζητήστε πληροφορίες
ΕΦΕΣΣΟΥ

Πρόκειται για τον πιο σύγχρονο φούρνο με αγάπη και σεβασμό για την ελληνική παράδοση. Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και δυναμικής παρουσίας στην αρτοποιία της Βόρειας Ελλάδας, ο φούρνος Εφέσσου εισέρχεται διαρκώς σε νέες αγορές με την εισαγωγή νέων κωδικών που εξασφαλίζουν την εξέλιξη του concept διατηρώντας παράλληλα την αγάπη και την πίστη στην παράδοση και στην οικογένεια.

Με την εμπειρία και την καινοτομία να αποτελούν τα συστατικά στοιχεία της επιτυχίας, ο φούρνος Εφέσσου συνεχίζει τη διαρκή ανάπτυξή του στον χώρο της αρτοποιίας και παράλληλα, προσφέρει μια πρόταση franchise με την οποία ο νέος συνεργάτης εξασφαλίζει άμεση αποδοχή και απόδοση, χάρη στο δυναμικό brand name που ηγείται στην αγορά για πάνω από μισό αιώνα.

Ο φούρνος Εφέσσου, συνιστά την πιο δυναμική αλυσίδα φούρνων στην Βόρεια Ελλάδα με ισχυρή παρουσία για πάνω από 50 χρόνια. Μοναδικές γεύσεις, ζύμες και φουρνιστές λιχουδιές μοσχοβολούν και αναβλύζουν την αυθεντικότητα της ελληνικής παράδοσης, έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Ανά τα χρόνια, η επιχείρηση περνά στα χέρια των επόμενων γενεών της οικογένειας διατηρώντας την ποιότητα και την αγάπη για την παράδοση, εξελίσσοντας παράλληλα το concept με την είσοδο νέων κωδικών και προϊόντων που πηγαίνουν την επιχείρηση ένα βήμα μπροστά. Με την καινοτομία να αποτελεί την κινητήριο δύναμή του, ο φούρνος Εφέσσου εισέρχεται ταυτόχρονα και στην αγορά του χειροποίητου γλυκού και του καφέ έχοντας στο πλευρό του ειδήμονες baristas και τον διακεκριμένο pastry chef, Σταύρο Γιαπιτζή. Διαθέτει κεντρικό εργοστάσιο παραγωγής με το οποίο διασφαλίζεται τόσο η τροφοδοσία των καταστημάτων όσο και τη μοναδικότητα, τη φρεσκάδα και την ποιότητα όλων των παρασκευών.

Το κοινό της Βόρειας Ελλάδας, γνωρίζει και εμπιστεύεται με κλειστά μάτια ό,τι βγαίνει από τον φούρνο Εφέσσου καθώς η πολύχρονη παρουσία στον χώρο, τον έχουν θέσει ψηλά στις καρδιές του καταναλωτικού κοινού. Μικροί και μεγάλοι κάνουν μια ενδιάμεση στάση στην Εφέσσου για να εφοδιαστούν φρέσκες ζύμες, αρτοποιίματα αλλά και εκλεκτό καφέ και παγωτό που τους φτιάχνει την ημέρα και δημιουργεί αναμνήσεις και μοναδικές στιγμές. Αποτελεί μια σίγουρη στάση στην κίνηση μέσα στην πόλη με προϊόντα ποιότητας, υψηλής διατροφικής αξίας που μοσχοβολάνε αγάπη, φροντίδα και παράδοση.

Ο ιδανικός συνεργάτης franchisee για τον φούρνο ΕΦΕΣΣΟΥ είναι ο επιχειρηματίας που αγαπάει τις παραδοσιακές γεύσεις και παράλληλα θέλει να τις συνδυάσει με τις νέες τεχνολογίες και τα δεδομένα, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στον χώρο της αρτοποιίας. Η αυτοαπασχόληση του επιχειρηματία είναι επιθυμητή, ειδικά το πρώτο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο εδραιώνεται η παρουσία της επιχείρησης στην τοπική κοινωνία. Ο νέος συνεργάτης, θα επωφεληθεί από την πολύχρονη εμπειρία της επιχείρησης και από την πιστή βάση πελατολογίου που το επιλέγει καθημερινά.

Η ιδέα ξεκίνησε το 1968 όταν, η γιαγιά Μαριγώ Γιαπιτζή, οραματίστηκε τη δημιουργία μιας οικογενειακής επιχείρησης αρτοποιίας που θα παρείχε καθημερινά στους κατοίκους της περιοχής τα αγαπημένα και ολόφρεσκα εδέσματα φτιαγμένα με παραδοσιακές συνταγές από την ορεινή Έφεσο της Μικράς Ασίας. Σήμερα και με πάνω από 50 χρόνια πολύτιμης εμπειρίας, ο φούρνος Εφέσσου έχει περάσει στα χέρια της τρίτης γενιάς της οικογένειας, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη το έργο που ξεκίνησε, πριν από μισό αιώνα η γιαγιά Μαριγώ, με τη συνεχή εξέλιξή του και την είσοδό του σε νέες αγορές.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
Από 120 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
150.000 €
Entry Fee:
15.000€
Royalties:
Δεν απαιτούνται
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2%
Εταιρικά Καταστήματα:
[11]
Καταστήματα Franchise:
[2]
Σύνολο Καταστημάτων:
[13]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
1968/2011
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Επιθυμητή
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Επιθυμητή
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Πανελλαδικά
Έδρα:
Νέα Έφεσος
Τηλ:
2106756200
Website:
Διευθύνων Σύμβουλος:
Μιλτιάδης Γιαπιτζής
Υπεύθυνος Ανάπτυξης:
THE FRANCHISE CO.
Πακέτο Franchise:

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει ο φούρνος ΕΦΕΣΣΟΥ συνιστά μια επενδυτική ευκαιρία που δίνει τη δυνατότητα στον νέο συνεργάτη franchisee να εισέλθει στην αγορά των τροφίμων ποτών με ένα εδραιωμένο brand name της Βόρειας Ελλάδας. Αναλυτικά η επιχειρηματική πρόταση της ΕΦΕΣΣΟΥ:

  • Εξασφαλίζει μια πιστή βάση πελατολογίου που το γνωρίζει και το εμπιστεύεται για πάνω από 50 έτη.
  • Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας διασφαλίζει άμεση αποδοτικότητα και εγγυημένη ποιότητα.
  • Διαθέτει κεντρικό εργοστάσιο παραγωγής εξασφαλίζοντας την τροφοδοσία και την ποιότητα όλων των παρασκευών και συνάμα την ενιαία εικόνα όλων των καταστημάτων του δικτύου.
  • Εισέρχεται σε νέες αγορές πολλαπλασιάζοντας τα revenue streams όπως παγωτό, καφές κ.λπ
  • Συνεχίζει την παράδοση της επιχείρησης δίνοντας μια πιο σύγχρονη νότα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σημερινού καταναλωτή.
  • Εισάγει νέους κωδικούς προϊόντων που αυξάνουν τη μέση απόδειξη.
  • Δεν απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό λόγω του καθετοποιημένου συστήματος τροφοδοσίας.
Αρτοπωλεία & Franchising: Τι θα πρέπει να προσέξω πριν την επιλογή μου;
Κάλεσέ μας και λάβε όλες τις χρήσιμες συμβουλές για το νέο σου επιχειρηματικό βήμα.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Εφέσσου: Η υψηλή ποιότητα που κάνει τη διαφορά
19 Δεκεμβρίου 2023

Ο φούρνος Εφέσσου, με εμπειρία που ξεπερνά τα 50 έτη στην αρτοποιία, αποτελεί μια διαχρονική επένδυση που συνδυάζει την παράδοση και το μοντέρνο σε ένα ποιοτικό προϊοντικό μείγμα.

Νέο κατάστημα ΕΦΕΣΣΟΥ στη Θεσσαλονίκη
23 Νοεμβρίου 2023

Τη δυναμική ανάπτυξη του δικτύου του συνεχίζει ο φούρνος ΕΦΕΣΣΟΥ με ένα νέο κατάστημα franchise στη Θεσσαλονίκη.

Οι φούρνοι Εφέσσου αποτελούν τη διαχρονική επιλογή στην αρτοποιία
16 Νοεμβρίου 2023

Τους γνωρίζουν και τους εμπιστεύονται. Οι φούρνοι Εφέσσου, με μια πορεία που μετρά 50…

Ο φούρνος Εφέσσου εύχεται καλή σχολική χρονιά με συναρπαστικές προσφορές!
11 Σεπτεμβρίου 2023

Η νέα σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε και ο φούρνος Εφέσσου ετοιμάζεται να την κάνει…

Εφέσσου: Η παράδοση συναντά την καινοτομία στην απόλυτη συνταγή επιτυχίας
22 Αυγούστου 2023

Στη μακρόχρονη διαδρομή του -από το 1968- ο φούρνος Εφέσσου έχει καταφέρει να συνδυάσει…

ΕΦΕΣΣΟΥ: Παράδοση και καινοτομία στον πιο σύγχρονο φούρνο της Βόρειας Ελλάδας!
31 Ιουλίου 2023

Με την παράδοση, την εμπειρία και την καινοτομία να αποτελούν τα συστατικά στοιχεία της…

Μέσο Ύψος Επένδυσης:150.000€
Entry Fee: 15.000€€
Ζητήστε πληροφορίες

Κατηγορίες Franchise

Μέσο Ύψος Επένδυσης:150.000€
Entry Fee: 15.000€€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες