Μέσο Ύψος Επένδυσης:50.000€
Entry Fee: 15.000€
Ζητήστε πληροφορίες
ΑΞΙΑ

Φροντιστηριακός όμιλος που παρέχει αποδοτικές και σύγχρονες λύσεις στην εκπαίδευση. Η μέθοδος ΑΞΙΑ περιλαμβάνει μικρές και ευέλικτες ομάδες έως 6 μαθητών, ομοιογενή τμήματα, ευελιξία στην προσαρμογή του προγράμματος, λειτουργικές δομές υποστήριξης, εξατομικευμένη προσέγγιση μαθητών, ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών κ.ά. Τα φροντιστήρια ΑΞΙΑ έχουν αναπτυχθεί από εκπαιδευτικούς, με τον μαθητή και τη διαδικασία μάθησης να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Το εξειδικευμένο επιτελείο έμπειρων καθηγητών, οι καλογραμμένες και περιεκτικές εκδόσεις και η προσαρμογή της διδασκαλίας στις εκάστοτε εκπαιδευτικές απαιτήσεις, η αποδεδειγμένη επίτευξη αποτελεσμάτων επί σειρά ετών αποτελούν μερικά από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του εκπαιδευτικού οργανισμού. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο που στηρίζεται στην πολυετή εμπειρία των ιδρυτών της, στον επαγγελματισμό, στο μεράκι, στο πάθος για ποιότητα και προσφορά.

Εταιρικά Καταστήματα:
[8]
Καταστήματα Franchise:
[4]
Σύνολο Καταστημάτων:
[12]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
2014
Προέλευση:
Ελλάδα
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Πακέτο Franchise:

Διαφοροποιημένη διδακτική μεθοδολογία, οργανωτική υποδομή, μηχανογραφική υποστήριξη, εκπαίδευση franchisee, καθηγητών και προσωπικού, εκπαιδευτικά εγχειρίδια και βιβλία από τις εκδόσεις του ομίλου, συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση, τεχνικές προώθησης.
Η Αξία διαθέτει το πιο εξελιγμένο και καινοτόμο σύστημα franchise στην ελληνική αγορά εκπαίδευσης. Βασικός στόχος του επιχειρηματικού μοντέλου  είναι ο συνδυασμός αποδοτικής λειτουργίας με την παράλληλη  επίτευξη εκπαιδευτικού έργου υψηλού επιπέδου.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
140 έως 200 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
50.000 €
Entry Fee:
15.000 €
Royalties:
4%
Διαφημιστική Συμμετοχή:
2%

Οι κατάλληλοι συνεργάτες πρέπει να προέρχονται από τον χώρο της εκπαίδευσης, να επιδεικνύουν διάθεση για συνεχή εξέλιξη της επιχειρηματικής τους προσπάθειας και να διακατέχονται από υπευθυνότητα και ήθος.

Σε ενδιαφέρει αυτή η κατηγορία franchise;
Έλα να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σου επιχειρηματικό σχέδιο.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Κατηγορίες Franchise

Μέσο Ύψος Επένδυσης:50.000€
Entry Fee: 15.000€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες