Μέσο Ύψος Επένδυσης:80.000€
Entry Fee: 5.000€
Ζητήστε πληροφορίες
CAMEL ACTIVE

Η Camel Active είναι το brand ένδυσης που απευθύνεται στους λάτρεις της καθημερινής περιπέτειας, καθιερώνοντας μία καινοτόμα και άκρως κομψή εκδοχή του ανδρικού sport casual ντυσίματος. Η επένδυση στο δίκτυο της Camel Active αποτελεί μια ιδιαιτέρως ελκυστική πρόταση, καθώς η μητρική εταιρεία επενδύει στους franchisees της, οι οποίοι εξελίσσονται επαγγελματικά και οικονομικά απολαμβάνοντας ουσιαστική και διαρκή υποστήριξη.

Το design της Camel Active «ταξιδεύει» τους πιστούς πελάτες της σε μακρινά τοπία, προσφέροντας μια αίσθηση δυναμισμού στον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης. Αντλώντας έμπνευση από την πόλη αλλά και από εξωτικούς προορισμούς, δημιουργεί μια παλέτα με πανέμορφα jackets, πουκάμισα, cargo παντελόνια, chinos και τη συλλογή των «θρυλικών» παπουτσιών, που περιλαμβάνει από μπότες μέχρι βραδινά σχέδια. Αν και ο προορισμός της έμπνευσης αλλάζει κάθε σαιζόν, υπάρχει πάντα μια σταθερά στην Camel Active, η χρήση υλικών και υφασμάτων υψηλής ποιότητας, χαρακτηριστικό που κρατά πιστούς ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Απευθύνεται σε άνδρες μεταξύ 30 – 55 ετών, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι εμφανή η προσπάθεια της να κατεβάσει το ηλικιακό όριο και σε νεαρότερους άνδρες αλλά και γυναίκες.

Η είσοδος του franchisee στο δίκτυο της Camel Active ισοδυναμεί με την επένδυση σε μία από τις πιο ανερχόμενες εταιρείες στο ανδρικό και το γυναικείο ντύσιμο, αλλά και στην ποιότητα και τη διαχρονικότητα του δημοφιλούς brand.

Ακόμη και χωρίς προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της λιανικής ένδυσης, ο νέος συνεργάτης μπορεί να διαπρέψει ως μέλος του δικτύου αν τον διακρίνει το πάθος για τη μόδα, η προθυμία για συνεργασία και η δεκτικότητα στις υποδείξεις της εταιρείας.

Τα χαρακτηριστικά του franchisee που μπορούν να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα του καταστήματος είναι το επιχειρηματικό πνεύμα, η διορατικότητα, η δυνατότητα απασχόλησης στο κατάστημα σε μόνιμη βάση, οι καλές διοικητικές ικανότητες και η οικονομική δυνατότητα υλοποίησης της επένδυσης. Επιθυμητή, αλλά όχι αναγκαία, προϋπόθεση είναι το να είναι ιδιοκτήτης του χώρου που θα στεγάσει το Camel Shop.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Camel Active είναι η εταιρεία Διανομές Ένδυσης Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του franchising από το 1994, αναπτύσσοντας ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων. Διαθέτει προϊόντα σε 120 σημεία σε όλη την Ελλάδα μέσα από Corners, Multi Label και Mono Brand καταστήματα, Shop in a Shop αλλά και Pop Up Stores.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:
80 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:
80.000 €
Entry Fee:
5.000 €
Royalties:
Δεν υπάρχουν
Διαφημιστική Συμμετοχή:
3%
Εταιρικά Καταστήματα:
[7]
Καταστήματα Franchise:
[1]
Shop in Shops:
[5]
Σύνολο Καταστημάτων:
[13]
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising:
1994 / 2012
Προέλευση:
Γερμανία
Eμπειρία franchisee:
Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee:
Κρίνεται απαραίτητη
Aναπτυξιακοί στόχοι:
Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλος, Κέρκυρα, Καβάλα, Σέρρες
Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι:
Βαλκανικές χώρες
Επωνυμία εταιρίας:
Διανομές Ένδυσης ΑΕ
Έδρα:
Δ. Ράλλη 11, 151 24 Μαρούσι
Τηλ:
210 6129421/4
Fax:
210 6129420
Website:
www.clothingdis.gr
Πακέτο Franchise:

Το σύστημα franchising της Camel Active προσφέρει στους συνεργάτες της την ευκαιρία να αποκτήσουν τη δική τους αυτόνομη επιχείρηση, βασιζόμενοι στην ασφάλεια που τους παρέχει το όνομα ενός μεγάλου και εδραιωμένου brand, με μεγάλη αναγνωσιμότητα και ευρεία βάση πελατών, που προτιμά τα ποιοτικά και πάντα κομψά ρούχα και παπούτσια της αλυσίδας.

Αναλυτικότερα, τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του ο νέος franchisee περιλαμβάνουν:

 • Τη χρήση του σήματος και της επωνυμίας της Camel Active
 • Πλήρη εμπορευματική στήριξη στη παραγγελία και την παράδοση των εμπορευμάτων αλλά και στην αποπληρωμή τους με ευνοϊκούς όρους
 • Συμβουλευτική στην επιλογή του σημείου του νέου καταστήματος
 • Υποστήριξη στην κατασκευή και τον εξοπλισμό του νέου καταστήματος
 • Αποκλειστικότητα περιοχής ανάλογα με τα δημογραφικά στοιχεία της κάθε περιοχής
 • Τη συνεχή υποστήριξη από τον franchisor στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος, που επεκτείνεται στην επιλογή των προϊόντων, το στήσιμο της βιτρίνας και το τοπικό marketing
 • Ένα φιλικό προς τον χρήστη και εξαιρετικά αποτελεσματικό μηχανογραφικό σύστημα για τον έλεγχο της αποθήκης, την έκδοση τιμολογίων και την παρακολούθηση των πωλήσεων
 • Οργανωμένα logistics
 • Πλήρη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση του franchisee και του προσωπικού του
 • Αναλυτικά εγχειρίδια λειτουργίας
 • Προωθητικό υλικό, που περιλαμβάνει τους καταλόγους των προϊόντων, το διαφημιστικό υλικό της βιτρίνας, τις αφίσες κ.λπ.
 • Πανελλαδική προβολή
Ανδρικά & Franchising: Τι θα πρέπει να προσέξω πριν την επιλογή μου;
Κάλεσέ μας και λάβε όλες τις χρήσιμες συμβουλές για το νέο σου επιχειρηματικό βήμα.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο: 210 6756 200

Franchisor News

Συνεχίζει την επέκταση μέσω franchise ο όμιλος B&F
05 Μαΐου 2022

H B&F, ο δυναμικός όμιλος που δραστηριοποιείται στην βιομηχανική παραγωγή και εμπορία ειδών γυναικείας…

Κατηγορίες Franchise

Μέσο Ύψος Επένδυσης:80.000€
Entry Fee: 5.000€
Ζητήστε πληροφορίες
Ζητήστε πληροφορίες